Ojsan...vad har jag nu gjort?

Ajdå... det var ju faktiskt inte meningen att jag skulle köpa så mkt som jag gjorde idag...

Var grymt jobbigt att komma upp idag å vakna till innan man skulle va hos frissan vid 10. (jobbade ju igår, jag är INTE så seg annars!) Men det var skönt att få bli lite ompysslad, ÄNTLIGEN hittat en frisör som vet precis hur jag vill ha det och dessutom är grymt söt å trevlig i sättet. Så nu är jag nyklippt, nyslingad å jättenöjd!!! Vi tog patent på min "totte-frisyr" idag...haha
Gick efter det till Friskis å förnyade mitt kort...eller nja, man ska ju ha hårda kort i kreditkorts-format numera. Så SNART hoppas jag att jag hinner/orkar ta mig ner där...
Nästa anhalt blev Wedins...oj...inte alls planerat... skulle ju INTE köpa nån ny väska utan önska mig i födelsedagspresent! Det sket sig... så nu har jag en grön (!) väska.
Kicks å köpte lipgloss å nagellack...
Sist innan hemfärd köpte jag mina efterlängtade skor!!!
Buss hem, åt lite lätt å sen somna jag i soffan...haha... inte mkt till krafter man har! Jävla slappo...

Vid 16 skulle vi på brandkurs på Anticimex... var både teori å praktik så nu vet jag hur både brandsläckare och brandfilt funkar iaf... fick fint diplom med oss hem.
Var tänkt att vi skulle ut å äta med P & M ikväll, men de är fortfarande lite dassiga efter sin Turkiet-vecka så vi köpte hem pizza från Marconi istället.... Mange sover nu i soffan å jag får inte plats...
Jag HATAR att sitta här om kvällarna... blir så rastlös att jag dör...

Lyssnar på Cranberries på youtube... Zombie... gillas...

En vacker dag får ni kanske se mina nya inköp... men idag pallar jag inte....ska jobba imorrn 5-14 å sen blir det hem å sova lite innan kräftskivan. Sen jobb lö-sö...på måndag börjar skolan igen. Piss....

Viss Sisyfos idag oxå? Så synd om Stackars Svensson....borde fått diplom i självömkan kanske....



Min lilla Linn i stora stan :)

När jag var å fick min facial i fredags så småpratade jag å Sassa lite om vad vi visste om övriga fd klasskamrater. Skämdes lite över att jag inte visste att min närmsta kompis i klassen, Linn, numera faktiskt bor i New York å ser ut att ha ett trevligt jobb. Stolt är man faktiskt...visste att hon hade vilja/kompetens bara hon fick chansen. Inte träffat henne dock sen hon bodde i Gamleby : ( Det lite roliga är att hon verkligen HATADE att prata engelska å mer än gärna sög sig fast vid mig då vi skulle göra nåt på engelskan...vi satt ju typ alltid brevid varann.

Jaha... onsdag å jag ser fram emot (inte!) ett tiotimmarspass på jobbet som börjar 14. Så typiskt att det jag tycker är spännande i friidrotten är efter 14... får försöka hitta det på radio?

Gårdagen blev slö... hämtade upp Mange vid tåget 19 å åkte ut till Väla...han hitta en snygg skjorta att ha på fredag på kräftskivan. Men nån cykel blidde det inte...å inte nån dvd som vi funderade på å köpa heller.
Hem å åt tacos...mumma! Var längesen nu... å så blidde det sista Morden i Midsomer...vafan har jag sett för nöje i den serien egentligen?? Såg ju redan vid första mordet att det var en kvinna i mörk page... dahh!

Övriga serier som är hutlöst överskattade (enligt mig iaf) är : Våra bästa år (oj vilken surprise!), Gilmore Girls,  Seinfeld, Scrubs, Frasier, 24, CSI...Lost? Allt alla andra tittar på dissar jag med andra ord...
Ska jag ens behöva nämna Sabrina tonårshäxan och Förhäxad? hoho...

Köket var i en enda röra i morse...småskålar med rester å skit ÖVERALLT...så som vanligt börjar man dagen med två maskiner disk... suck! Hade tänkt gå ner till Söder å köpa de dära skorna jag kollat ut... Var in i affären igår på Väla men givetvis fanns stl 36 å 38 men inte min 37a...men de hade två par nere på Söder så jag ska försöka haffa dom där imorrn när jag ändå har lite ärenden på stan. Jag har ju faktiskt inte några riktiga finskor....så jag tycker jag får unna mig dom. Men sen är det stopp! 900 spänn på pendlarkort är ju inte nån rolig kostnad direkt... kollade idag att det är 19 (NITTON!!!) zoner att åka när jag ska på praktiken till Svedala.

Är det bra att min utbildningsansvariga inte har svarat på mitt mail som jag skickade för 3 dagar sen? Nån som blir förvånad? Fan vad jag HATAR Malmö jävla Högskola... vill inte dit. Har haft det så jävla bra när jag läst i Lund.

Om man skulle dra ett par nödvändiga drag i lyan med sugen? Eller göra nåt annat minst lika upphetsande...?
Fan vad jag känner mig pessimistisk idag. Trött på det mesta...men mest på skola (som inte ens har börjat!! hua) och Statoil.

image254

Idag har Svensson en Sisyfos-dag....big time


Lugna gatan..jatack!

Idag gör jag verkligen inte mkt väsen av mig...
Vaknade runt halv nio (?) av att det åskade å regnade så in i tusan. Men det var bara mysigt att veta att jag hade noll, zipp, zero saker att göra ute idag OM jag inte själv ville.
Vädret vände dock snabbare än snabbt å har sen dess varit soligt men kallt...(säger de som vet)
Kollat lite friidrott...lagat lite soppa till lunch... Liza har varit här å fixat lite bankärenden för hennes dator havererat...

Mkt annat har jag verkligen inte gjort!
Ska troligtvis gå å sola senare i em å sen ska jag å karlsloken upp till Väla tror jag.

Igår jobbade jag alltså... jag å Liza så det gick finemang.
Söndag...var hemma hos svärisarna, åt middag med äldste sonen med familj. Ledsen att jag måste säga det, men de barnen fungerar ganska bra som preventivmedel på mig... : / Inte van vid att det styrs å ställs så mkt/ skriks å tramsas.
Lördag...oops... fosterställning efter en lite för hård kväll ute med Susanne å Tompa...blev väl människa av mig framåt kvällen.
Fredag..."förfest" hos Maggis å Matte... ---> Grace där det var 18-årsgräns....å fy fan...Kände mig (och var nog) lastgammal i jämförelse med de små liven som partade loss där.

Det var väl vad som hänt sen sist?

Försökt komma på vad det var för märke på skorna jag hittade...men det står helt still så jag har försökt hitta nånting liknande på bild men det var lättare sagt än gjort.
Mina övriga inköp är iaf här:




Svart kofta med knyt i midjan, Vero Moda
Turkos trosa Björn Borg, MQ
Jeans, Esprit
Vit tröja med "singoalla" typ, Esprit
Ljusblå kortärmad skjorta, Sisters (efter en viss fadäs med ett glas rödvin så är den tvättad men INTE struken)
Rosamönstrad skrynkelskjorta, Esprit
Rosa t-shirt med sööööta ugglor på, Cubus

Nähä...om man skulle gå å sola?

Jag, i högklackat?

Tro det eller ej...men jag tror jag hittat ett par skor med klack som jag vill ha?!
Snygga till jeans, men lite väl dyra för ett impulsköp så duktiga Miss Svensson lade band på shoppingivern för å suga ordentligt på karamellen. En t-shirt, en kofta och ännu ett par BB-trosor fick följa med  hem iaf.
Lunchat å fikat oxå...tackar Sofia, müche trevligt! : )

Bäst å klä om sig nu...ska snart jobba....vant mig av vid det nu denna veckan... : (

Å så rapar jag Wok Kitchen....najs... : (

Hos de mina...

Är hemma i Smauland hos de mina...lovely!
Åkte hem igår fm, nemas problemas faktiskt. Brukar oftast bli stående nånstans mitt ute i skogen med elfel när jag åker tåg annars...hehe... Pappa kom å hämta mig vid stationen (fast jag sa att han inte behövde).
Käkade pappas spagetti å köttfärssås...yummi : )
Sen var jag helt färdig av nån anledning å slocknade i soffan å vaknade först när mamma kom hem...lagom groggy var man då. Mamma å jag hade lite kvalle-tid...satt å svullade kexchokela å kanelbullar till "Du är vad du äter"...passande va???
Sovit i lillebrors rum inatt, kändes jättemärkligt eftersom det rummet var mitt för tubbidahlamiljoner år sen.
Upp idag, frulle med papsen å så körde jag in till stan för å shoppa litegrann innan jag skulle på Nuna vid 11.40. Av en ren slump så tänkte jag kolla mitt saldo (tar annars för givet att lönen trillat in) å ser att den inte alls kommit in utan jag har bara en sisådär 5-600 spänn! In på banken för å se om de kan se att nåt galet skett men hon ser varken att jag kommer få pengar idag eller på måndag...WHAT?!?! Jag som hade spenderarbrallor på... : (
Sååå jag förde över lite dineros från mina fonder så jag kunde unna mig lite iaf.
Fick min facial...trevligt å prata lite skit med Sassa oxå : ) Köpte en scrub å en foundation med borste av henne så redan där rullade det ganska mkt pengar...
Sen köpte jag en randig kortärmad skjorta på Sisters... ett par Jeans, en vit top med mönster och en rosa mönstrad skjorta på Esprit oxå... Så nu är shoppingtarmen stillad för stunden ; )
Var lite sugen på en ny väska oxå...men har så svårt att bestämma mig för vad jag vill ha! Inte för stor å inte för liten...inte för mkt detaljer, men inte heller för opersonligt å tråkig...inga dåliga krav man har! Så min Friis & Co får funka ett tag till...trots att jag är dötrött på den.
Risken (håller tummar) finns att Mange vill shoppa nåt skoj imorrn så det blir å göra stan imorrn oxå ; )
Köpte iaf med mig lite thai hem å satt å smaskade medan Pappa klippte gräset... I love work, I can watch it all day long...
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer... har lite löst bestämt att jag ska träffa kusinerna Maggis å Susanne... men vad vi ska göra vet jag inte riktigt. Mange kommer upp ikväll oxå...men jag gissar att han är rätt trött.
Vet inte vad det är med mig, men jag är lite sugen på att gå ut! Baskemej, this old lady is still going strong?!?!?
Eller? Rätt mosig i fejjan efter porklämmande å grejjande...

Jösses vad dagarna går fort! Klockan är nästan redan fyra...

Ska gå å hångla upp katten nu har jag tänkt...

ciao!

Bokad


Nu har jag bokat allt jag ska boka...
  • tågbiljett...åker "hem" imorrn 9.36 via H-holm.
  • Ansiktsbehandling på fre 11.40 hos Sara : ) Min fd klasskompis visar det sig...världen är liten!
  • Klipptid hos Johanna nästa torsdag kl. 10
Så nu är jag taggad att gå på kräftskiva! Nu ska jag bara se till å sköta mig oxå...hehe...farligt med "gratis" dricka å alla vet väl hur dålig man blir på kräftor? ; )

Herrejävlar vad rädd jag blev...vad får jag för post NU egentligen?? Lät som om han tryckte i en hel bisonoxe i brevinkastet! Ahh...brev pour moi! Kicks å MQ....*sliter upp* Bonuscheckar....me like! Kommer otroligt lägligt oxå...

Lyssnar James Blunt...1973...kan inte tröttna. Jag är sjukt svag för bas-slingor...

Fick för mig att jag skulle lära mig spela gitarr...men det är ju inte så skoj å spela när man inte kan sjunga (?) Ska nog ta å låna brorsans där hemma i helgen när han ändå inte är hemma.... å apropå lillebror så lever han, går på pubrunda å uppskattar de fina flickorna där nere...hehe...inte min bror för inte! ; )

Dags för lite läsning, smoothie å sen måste jag dra fram strykbrädan! MÅSTE...





Shoppingtarmen suuuger...

Ja jösses..just nu vill jag bara ha ALLT! Sååå sugen på ett par nya jeans bland annat...vill ha ett par stövlar...vill ha nytt nagellack (av alla saker!!??) å jaddejaddeja... ALLT!
Möjligen att jag köper nya blommor till v-rummet, behöver fyra stycken...så tomt i fönsterna!

Tvättar...eller...har tvättat så nu hänger det på tork i torkrummet. Gissa om jag orkade upp vid sju å tvätta? nix...halv nio gick jag ner, men eftersom jag oftast bara tvättar 4 maskiner så hinner jag : )

Vad dagen har att ge vet jag inte...ev. träffa Jenny i em... planer på att gå ut å äta på Thai Corner som ÄNTLIGEN öppnar igen efter renovering å sen filmkväll här hemma sen. MEN...jag räknar inte med att det blir av direkt.

Näe, nu ska jag vara så duktig att jag ska beställa klipptid, ev boka tågbiljett å ansiktsbehandling oxå....jag vill verkligen att de ska kika på en finne/böld (?) jag har fått på kinden...den syns knappt men när jag ler så ger den mej en skrattgrop (vilket jag aldrig i hela mitt liv haft förut å absolut inte vill ha nu pga en "finne"). Kanske kräver kirurgiskt ingrepp vad-vet-jag, men jag vill iaf veta vad det är!
Brände mig lite i fejjan igår när jag solade...hade visst nya rör....så jag ska se om de har tid på fre eller lö...så det hinner lägga sig så man inte får skäll för man bränt sig det första man får ; )

Klipptid var det....


 Me & Jenny <3



Städnazi

Sådärja...allt är städat å här luktar ljuvligt... men klädkammaren väntar jag med för det andra sög verkligen musten ur mig. Jag gör säkert av med 3 ggr så mkt energi som gemene man gör när denne städar för jag sjunger å svassar arslet så jag blir helt genomsvett!

Så eftersom jag redan svettas tänkte jag belöna mig med en stund i kärringgrillen...den svaga brännan från Kreta börjar tyna och man vill vara fräsch å "snygg" när man nästa vecka ska på Kräftfest med Manges jobb... Det är anställda med respektive för första gången å man vill junte gärna skämma ut karl'n sin ; ) Så jag ska klippa barret nästa vecka oxå har jag tänkt....å så min facial...som jag btw kanske borde ta å boka? För att då inte tala om tågbiljett... jaja, mañana mañana som man säger ; )

Sidospår sidospår... ut med återvinning å sopor å traska ner till Raka Rör....som btw har installerat stans första stå-solarie...men why? Det sköna med å sola är ju att ligga där å göra nada...? Stå upp?!? Nätack...

Go your own way

Är helt uppslukad av denna låt! Vet inte vad det har tagit åt mig men jag har suttit nästan hela förmiddagen å lyssnat på olika versioner på youtube. MY GOD vilken låt det är egentligen...helt bortglömd dessvärre. Försökte se om vi inte hade den nånstans...men inte på x-box å jag kan inte hitta programmet som söker upp vart låtar/album ligger på våra tubbidahlamiljoner skivor. Jaja....tur det finns massor med versioner på youtube : ) Blir så otroligt glad av sånna här gamla godingar...har satt ihop en playlist på krysslådan, men nåt är fel med ljudet...tror det är för att Mange har kopplat in den dära fåniga plastgitarren : /
Har redan ringt honom en gång idag, kan ju inte ringa hur mkt som helst...men jag VILL verkligen veta om vi har Fleetwood nånstans...å jag vill ju gärna spajsa på volymen lite högre än samtalsnivå....

Jag borde verkligen städa... har tagit ett rum i taget förra veckan, men nu måste man ju börja om överallt igen! : ( Svabben står till å med fortfarande kvar i hallen...inte kommit nånvart. Å min strykhög ligger fortfarande där den ligger å ny tvättid i morron så jag får väl stryka det idag innan nästa strykberg anländer.

Ingen lust att egentligen göra nånting... känner mig orkes- och viljelös : ( Säger som Pink så fint sjöng igår "Don´t let me get me"....jag mår inte bra av att bara gå hemma å drälla, men när jag väl är här hemma så tar jag mig inte för å gör nåt å blir helt bitter å bitchig. Apropå Pink...rysligt bra konsert som visades igårkväll... där satt jag å glodde å så vänder sig Mange om å säger "Men du, den där konserten har vi ju redan"...jaså? Så där behövde inte jag sitta å hålla mig vaken alltså?

Näe dags å sätta fart här....ringa sambon så man får ordning på musiken så man kan spela högt å städa effektivare ; ) You wish....haha

Lyssna på det här. Helt magnifik röst hon har...

Dagen i bilder so far:


Golv ska svabbas...sugen ska rastas...gitarrhelvetet ska kopplas loss...å jag BORDE städa i klädkammaren.
Har jag förresten påpekat än att det snart är min födelsedag och att jag önskar mig en sån här snygging:

image244

Tack på förhand...hehe


Lillebror...

...åker inom en timma iväg på semester. Som storasyrra är jag ett nervvrak...tänka sig, "lille" plutten "ensam" på stora farliga Cypern. Mer nervös över honom än att resa själv för bövelen. Kommer säkert gå jättebra. Å jag är INTE ett dugg avis!!!

Ja, gissa vem som fick hoppa in å jobba 4 timmar idag oxå? Så det blidde 10 timmar igår å sen 4 idag...på min åttonde dag : ( Det var de segaste 4 timmar jag varit med om på läääänge...men nu är jag ledig ett tag framöver å det känns jättebra. Ska kolla upp tågtider å så, kanske åker hem till mamsan å papsan på ons...inte bestämt mig ännu.
Vill fixa så jag får min facial när jag ändå är hemma...

Jag kan inte riktigt smälta att min kusin ska ha barn...iofs var det väntat att hon skulle hinna före mig, men det är ändå så konstigt... extra svårt att fatta eftersom man säkerligen inte hinner se henne förrän hon är megatjucker heller.
Grattis iaf : )

Vad den här dagen har att ge vetitusan...ska nog ta mig en macka innan jag hungrar ihjäl. Man vet ju aldrig när den sämre hälften i förhållandet behagar komma hem ; )
Åh vad ska man äta för nåt? Blev rysligt sugen på tacos när jag läste Annas blogg...
Näe, macka å lite slappande i soffan...tycker jag allt att jag är värd efter allt jobbande. Hade lite av ett rekord i kassan igår, så vi måste uppenbarligen haft mkt å göra. Jag var trött i vilket fall så jag reagerade inte så mkt på det förrän jag räkna ner kassan....
Så soffa it is... my soffa is tha shit! ; )

Grattis oxå till Liza som fyller 20 idag!      
image238      

 
 

Läge å så...

Kokar potatis...snart käka...
Mange lirar Guitar Hero II så det dunkas 80´s Rock här bakom...JAG får alltså access till datorn! W O W ; )
Jag sitter iofs med hörlurar å lyssnar på James Blunt å 1973, lite av favoriten de senaste dagarna. Trodde INTE jag skulle uppskatta hans gnälliga jävla röst igen...
Jobbardag sex idag...kväll 2 av 3.

Va 17 ska jag hitta på hela nästa vecka? Jobba vill jag då INTE göra... tänk om man kunnat knöla in sig i brorsans resväska ändå...

Ja...nu vet jag...jag har ju glömt ringa hem i flera dagar nu! Får hoppas de är hemma....

Ciao änd åver änd aout

(skrev ett väldigt intelligent *inte* inlägg igår som jag av nån anledning fumlade bort totalt...kanske kommer repris på den en vacker dag)

F*cking trött

Herrejävlar...kan knappt hålla ögonen öppna men ändå envisas jag med att hålla just dessa blå öppna. Egentligen är väl det inte riktigt nödvändigt? Jag fååår nog vila lite i soffan tills Mange kommer hem?
Iaf... dag fyra avverkad. Gått smärtfritt...inga alltför jobbiga kunder å inga större fadäser som skett. Ibland har man ju sånna dagar då allting bara går emot en å helvetet brakar lös titt som tätt....men icke idag. : )

Har lite friskis-abstinens..va sägs Fia, ska vi ta å dejta där en kväll framöver? Man måste visst uppdatera sina kort nu...ska få hårda kort å ta nytt foto, så man får väl snoffsa till sig en vacker dag å dra dit ; )

Precis mailat iväg en packlista till lillebror som drar till Cypern på måndag (?). Den förvirrade saten skulle nog glömma sig själv om det bara gick annars....hehe

Dagens yes-yes
  • Jag har fått Peter Bjorn & John på huvet...går å visslar konstant. Hörde dem ihop med Kanye West på Mtv igår...ajabaja!
  • Så härlig stämning på jobbet numera...inga som klagar på varann så mkt längre utan mest glada miner!
  • Redbull sugarfree
  • Jag har lyckats ha nedsläppt hår HELA dagen! Brukar funka 30 min annars...tofs is the shit for me...

Dagens no-no
  • Tajta jobbarbrallor...jaiks...lite väl gott leverne på semestern har visst satt sina spår : ( Hörde jag friskis kalla?
  • Sarah Dawn Finer (?) Kan man bli tröttare på denna jävla låt?
  • Att veta att man har tre jobbkvällar framför sig
  • Engelska-ångest (hur ska jag ta mig igenom de två kurser jag har efter mig i höst?) och praktik-ångest. Kul å pendla Hbg-Svedala i fyra veckor då???
Näe, nu ska jag nog antingen vila en stund eller ringa till mina päron/bror å tjöta lite... äh ringer senare... bättre å checka in insidan på ögonlocken en stund medan här faktiskt är lugnt å skönt.

Ps. Träffade Caroline på jobbet idag : ) Alltid lika skoj å springa på varann...hon sa att hon sett Gurra (a k a min sambo) på stan å hon tyckte han såg biffig ut å fråga om han träna mkt...hoho...vaaaad jag skrattade ; ) Ds.

image235

Hur, Hur, Hur?

Hur kan jag helt ha glömt bort att min käraste sambo vann stjärnvinst på Kexchokela-hjulet på Liseberg??
Har ju för böveln hela klädkammaren full med chokela!!!! : )

Gått bra å jobba idag oxå, jobbat 8-16 så jag hade ju lite "sovmorron" i morse. Dag tre av sju avverkad...

Sugen på att se nån bra film ikväll å äta en god bit mat... Nån som har nån primaste prima film å tipsa om? Verkligen idétorka där... i matväg ska man nog lyckas slänga ihop nåt.

Jaha, svepa några varv med sugen å sen dra fram strykbrädan å ge megahögen en omgång....? Fyfan va tråkigt liv man har ibland. Min lyspunkt i tillvaron igår var Morden i Midsomer på teve...men jag somna efter en halvtimme redan : /

Full fart framåt!

image234

I tvättartagen...


Jaiks vad mycket tvätt man samlar på sig när man är i utomlandet...allting känns så solkigt å dant även om man inte ens använt plagget. Så här är stortvättardag idag. Vääälbehövligt, inte tvättat på två veckor typ.

Jobbat idag oxå, har nästan (men enbart nästan) kommit på att jag gillar morronpassen bättre än kvällspassen. Det är en helt annan stress om kvällarna att man MÅSTE hinna göra ditten å datten, vilket inte alls känns av om dagarna på samma sätt. Å ska jag vara helt ärlig är det inte jättejobbigt att gå upp halv fem heller... vissa på jobbet går typ upp vid halv fyra! Så jäkla vackra de måste bli... jag föredrar sömn så jag skippar skönhetsdivalater å frulle så jag får sova pytte mer.
Har gått bra på jobbet tycker jag...hade 3 kunder som jag gärna manglat ner i en burk å stängt igen locket å grävt ner till Kina för å droppa. Kan bli så otroligt arg på folk som är oförskämda utan att ha minsta anledning...

Kommit fram till att jag är helt å hållet allergisk mot Eminem...urk! Nästan lika allergisk som mot Thomas Ledin...

Skulle egentligen behöva göra ett besök på Friskis idag...men Mange tog initiativ till att vi ska åka å handla mat (=han betalar...hehe) så det är bäst å haka på när tillfället ges! Helt tomt i kylen typ...å i frysen kan man ju inte gärna kombinera ihop så mkt...typ vad sägs om Laxfilé med pyttipanna å vårrulle? Eller kanske fläskfilé å glass? Neeeeed foooood!

2 dagar av 7 avklarade....

Dags å kila ner i tvätten å slänga i två nya lass....


image233

Är inte ungen helt bedårande nördig?? Me lajki...

Tillbaks i verkligheten...big time!

Tjoflöjt å kalispera (?) å jaddejaddeja!

Sicka är tillbaks i landet efter en härlig semester på Kreta. Jag säger det med en gång så är det sagt...är du en rastlös själ...åk INTE till Kalives för allt i världen. Att där inte finns nånting annat  å göra än sola å bada är fullkomligt sant. Inte ens minsta pyttejävla minigolfbana har de...grekerna... De två sista dagarna hade jag lite spunk på stället faktiskt, det GÅR att bli mätt på sol å bad!
Har varit jättetrevligt att åka med P, L & L. Man har faktiskt lite Lukas-abstinens såhär efteråt...

Då var man alltså tillbaka i verkligheten igen...det började i morse när klockan ringde ilskt på mig vid halv fem : ( Öppning på jobb å det gick över förväntan. Min härliga sexdagarsjobbarvecka blev ganska snabbt en sjudagarsjobbarveckajivvel... Så i slutet på veckan är jag nog lagom lattjo att ha å göra med.
Verklighetskäftsmäll nummer två var idag när jag skrev ut schemat inför första kursen i höst.... börjar 3e september å hinner gå i 2 veckor knappt innan man ska dras ut på 4 veckors praktik...i SVEDALA.... jösses...hur ska detta gå???

Näe, jag är döhungrig...trots att jag ätit liiiite av Manges leftovers från pizzan igår.. (några rester av Sickas pizza är inte att tala om eftersom hon äter som en häst!) Blir hellustigt med aptiten när man börjar fem på morron å har lunch redan halv elva!
Ikväll blir det iaf bakad potatis med olika röror....

Ett litet smakprov på veckan....blidde inte mkt annat på bilderna än lill-söt...man kan knappt tro att vi andra var med på resan!



1. Ojsan, hamnar man på sjukan på Kreta måste man ha en kortlek å MÜCHE tålamod!
2. Såhär glada är man då man äntligen får lämna skiten...
3. Den där söte lille sudden som charmade allt å alla på hela ön...





4. Äntligen så kan sällskapet Sicka+Mange se Da Vinci Koden på film...bra jobbat Mangan!
5. Jo, såhär ser det ut när man är ute å äter med småkids...decimerad skara ; )
6. Kalives by night... gjorde stan...vilket tog ungefär 5 minuter. Blev en otroligt billig resa!


Näe, nu jävlar ska jag börja göra mat....det lite jobbiga i situationen är att jag måste traska 10 meter in på Ica för å handla lite skinka å creme fraiche.... Det är jobbigt att heta Sicka ibland!

(Framförallt när hon idag fick ta bussen hem från jobbet...men efter 50 meters färd kommer hon på att hon glömt hemnycklar på jobbet...får snällt trycka på stopp-knapp å knata tillbaka....å det var vaaaaaarmt...det man inte har i huvet får man ha i bena sägs det ju...så sant så sant...)

Jaiks....jag är snart riktigt jävla gammal! Mindre än en månad kvar tills jag fyller....

Vad ska jag nu hitta på för nåt fjortis-påhitt för å förneka min ålderdom???

Lägesrapport Småland...


Tjipp Tjohej! Nu var det gryyyymt längesen jag skrev å jag har noll koll på vad jag egentligen sysslat med sen sist. Jag har ju faktiskt SEMESTER!!! Guttans bananer...
Idag spöregnar det dock...men vad gör det när Grekland å Kreta hägrar imorron?

Hmm...vad har hänt? Jag har bl.a. varit å badat i Laholm (badhus), haft besök under festivalen av P,L & L, varit på Liseberg å spenderat pengar...varit i Båstad och Boarp, å nu befinner jag mig sen i ons hemma hos min mams å paps i käraste Småland. I onsdags spenderade vi eftermiddagen inne i V-ö å förstörde pengar. Jag köpte MASSA saker, bland annat ny resväska, ny bikini, solskyddsfaktor å present till mamma. Sprang på faster/farbror/kusin med barn så vi passade på å fika lite grann. Müche trevligt minsann.
På kvällen fick vi skjulle upp till kusinen där vi satt å drack vin till sent. Maggis, Matte, Henke, Susanne å jag var det. Näst sistnämnda ska btw åka till Rom å jobba där i tre år... perfa när man vill åka å hälsa på!
Torsdag...åkte ut till mormor å morfar en sväng å fikade, hämtade grus å massa sten till evighetsprojektet här hemma....trädgården. Så man fick allt göra lite kroppsarbete! Behövs...hehe
Vart rätt fint väder så vi passade på å grilla lite gott här hemma å fira mamsan lite i förväg som fyller idag.
Ska väl såsmåningom bege mig västerut till stugan där min sämre hälft befinner sig. Imorrn blir det att åka ner till Hbg, packa väskorna å bege sig till Sturup för avfärd.

Nähä, dags å ta tag i det här med brorsans studieplats...jävla pulver till å inte kunna hålla koll på sig själv!!!!

Grattis mamsan på fölseda'n!

RSS 2.0