Brist i kommunikationen??

Igår fick jag detta sms :

"Hallå Jessica! Du glömmer väl inte att du jobbar 14-24.14 imrg pga att Amelie har semesterledigt. Jag är oxå där men bara tills 14.00. Ses imrg. Ha det bäst! : )"

Jaha??? Hur sjutton ska jag lyckas glömma nånting jag inte ens vet om? Det är ju faktiskt stört omöjligt... :( Så idag blir det en härlig 10-timmarsdag på jobbet. PRECIS vad jag behöver! NOT...

Precis vad jag behöver NOT nr 2 är att vakna upp å se att sambon uppenbarligen har ätit pizza, druckit läsk å ätit ostbågar till dessert igår...Uppenbarligen eftersom pizzakartong och påse med pizzasallad fortfarande står kvar på soffbord... att det ligger ostbågar både på golv och iiiiiiii soffan (tack, jag som tvättade överdragen i måndags typ!) CC-glaset står glatt på skrivbordet dit jag ville fly för att slippa plocka undan eländet...
Blir så trött...så som straff SKA han få springa ut med återvinningen. Inte mer än rätt... Ska ställa påsarna preciiis innanför dörren så han måste hoppa över dom för att komma in! Den lilla djävulssvansen växer ut känner jag....

Jag borde springa över på Ica å köpa vit sytråd... har ju lyckats sprätta bort nedersta knappen i min andra långärmade jobbar-skjorta å jag vill nog gärna byta till ikväll... men att orka!?!? Tar nog en kortärmad istället...även om de inte är så särskilt charmiga i passformen, men wtf det är ju inte Fröken Sverige-uttagning jag ska på....Jag ska för helvete jobba!

En timme till jobb....sück! Å idag börjar festivalen i stan...ska nog försöka hålla mig borta. Inte min grej det dära. Men det är säkert mkt folk på jobbet idag då... köpa cigg, blannvann å nattamat kanske rentav : (

TRE DAGAR KVAR! Fyyy för fan vad det ska bli skönt....

Bäst å klä på sig så man slipper stressa.



Fyra...bara fyra...

FYRA dagar kvar tills jag äntligen får lite efterlängtad semester!
Jag håller tummar å tår HÅRT HÅRT HÅRT för att det ska bli en fin vecka v.31....v.32 känns som den inte kan bli annat än fin?
Jobbade igårkväll, var sååå skönt för det var absolut INGEN stress alls å vi hade inte jättemkt folk som var störiga heller. Däremot kommer jag ALDRIG kunna spinna på torsdagar mer, då spinningledaren för det passet (?) helt apropå bjöd ut mig på dejt igår... JAIKS! Iofs skäms väl han förhoppningsvis mer än vad jag behöver göra...

Onsdag... har precis varit å solat lite, i brist på the real deal så får man ta vad som bjuds. Iofs skiner solen faktiskt lite idag, men luften är hemsk å det blåser riktigt friskt till å med uppe hos oss.
Löning idag : ) Härligt, även om det inte var nån vidare stor summa som ploppade in på kontot. Tur jag har sparat lite rummelpengar sen innan så man slipper snåla på Kreta. Kom på idag att vi inte har nån resväska.... vi brukar ju låna lillebrorsans megablå som det står "HENRIK" på för att man lätt ska se den när den kommer på bagageutlämningen. Jag skulle vilja ha en sån här:

 
image225
Den kan man stoppa in vilket motiv man vill i...hade varit häftigt att ta ett mupp-kort på mig å Ma Gnus å sätta i.
Vi får se vad chiefen (Ma Gnus himself) säger om resväske-dilemmat. Vore ju på tiden om vi skaffade oss egna juh. Sen är jag sugen på att köpa ett nytt najs badlakan å ett par bikinitrosor till....har ju en bikiniöverdel jag avgudar, men trosorna som var till sög rejält så jag skippade dom...kanske går hitta nåt på rean?

Ska göra mig lite lunch tror jag, eller lunch/middag så jag sparar lite dinero å slipper äta uttjatad jobb-mat! ; )

FYRA...bara fyra dagar kvar....himmelskt!

Glömde...

Min namnsdag idag juh...

Å mamsans. GRATTIS!!!!!!

Å så ett stort skäms på mig för jag glömt gratta söt-Melinda på födelsedagen i söndags... å grattis till hennes syrra oxå för den delen som hade namnsdag.

Me love you all!

image224


Beslutsångest...

Vore ganska skönt att gå å lägga sig i grillen, men det tar emot när det regnar ute : (
Håller på å tvättar, snart klar hoppas jag. Visade sig vara tomt där nere så jag började på att tvätta tidigare än vid 11 då jag egentligen bokat. Skönt...
Köket ser ut som kriget, så jag kommer väl få lägga en stund där ute oxå...

Usch jag vill verkligen inte jobba mera nu. Mange har egentligen semester, men iom att jag jobbar å det är SKITVÄDER så jobbar han iaf den här veckan.

Jaha, vad har hänt sen sist? När var sist?

Hmm...torsdag, besök av mams å paps. Åt å drack gott här hemma på kvällen.
Fredag. Faktiskt sol ute så jag var ute på gräset här å solade. Åt ute på kvällen, på Perssons o co nere i hamnen, var sådär god mat faktiskt, smaklös...å otroligt dålig service för å vara ett så poppis ställe där det brukar vara mkt folk.
Lördag. Jobb 05.45-15.00. Sen drog vi till Halmstad över kvällen å hälsade på hela familjen. Var inte så roligt att åka därifrån igen.
Söndag. Jobb 05.45-15.30. Övervägde att åka till Halmstad igen för att stanna tills idag, men vädret har ju varit piss så vi tänkte att vi kunde lika gärna sitta här hemma å glo. Seg kväll, pizza å slapp i soffan.
Måndag. Igår alltså, Mange tog ledigt från jobbet å vi var bara hemma hela dagen å tog det piano. Har haft lite hybris när det gäller matlagning (läs Mange) så det har inhandlats en mixer och testats olika recept på nya maträtter varav enbart en gick igenom med godkänt betyg.
Tisdag....Idag... tvättat, solångest... ska börja jobba vid 16 å har börjat nedräkning. SNART semester! Göra innan dess? Sück...

Måste bara få visa vår "antika" mangel som står nere i vår tvättstuga.... den är helt otroligt stor! Å hur fan funkar en sån? använder man sånt idag längre?? Hade nästan förväntat mig en användarmanual där man fortfarande skrev ord som "hafva" och "hvar"...



Tycker den är ganska söt ändå... ; )

FYYY FAAAN vad jag längtar "hem" till Småland : ( blir nästan lite tårögd bara jag tänker på det....



Bevisligen...

Jo jag lever...men det är inte mkt med mig...jävla tråkig helg avklarad... men bara 5 FEM FIVE jobbardagar kvar innan ledighet!!!!
Måndag, som känns som en seg söndag... uppdatering en annan dag för idag åååkar ja inte (ska uttalas med seeeg småländska annars fünkar det inte)

Ska iväg å köpa parmaskinka å en mixer!

Ciao

Rantar runt i ringen...

Satte mig efter ett par (alldeles för många tydligen) timmar i solen på balkongen med min goda bok å läste, men där var det minsann inte nån vidare värme! Blev plötsligt helt sjuk, abstinens-sjuk å var TVUNGEN att spela Kent...å då kan man junte gärna ha balkongdörren öppen. För det ska lyssnas, å det ska lyssnas HÖGT! Just nu är det favoriten...Just like money : ) Fan va guttans att de ska släppa nytt å ut på turné i höst/vinter.... YES! Så här ränner jag halvklädd å skrålar med håret på alla håll å kanter.
Verkar som om vi ska äta ute idag...?

Jag förlikar mig med idén att jag möjligen ska ha kjol å leggings....? (Jag är en sån där pojkflicka som inte trivs i kjol å klänning...utan känner mig snarare som en clown....)  å så försöker jag att vänja mig vid min as-snygga bh som jag inte alls gillar när den är på utan mest bara suktar efter i byrån... det är typ "spets" runt hela å jag tycker inte alls att det är skönt... Men det kanske rentav är en vanesak som jag vänjer mig vid om jag bara ger den chansen? Å så grämer det mig lite att den var så jävla dyr å ligger oanvänd....hehe

Testade att dricka den dära nya Strawberry Desire igår....jösses vilket läskeblask! Inte min smak alls....

Jag skulle vilja vilja äta....vafan heter det?? ordet försvann totalt....åhh...alzheimer-Sicka! JOOO Fondue heter det ju... Halva stans restauranger har ju klappat igen o har sommarstängt...så vi får se vart vi hamnar, om vi hamnar nånstans....
OJ, jag har glömt äta lunch förresten! Ätit så mkt soft corn, körsbär och vattenmelon att jag helt glömt bort å äta "riktig" mat....

Nu ska jag softa i soffan å glo på Våra värsta år ; )

(Om 2,5 veckor sitter man å njuter av en iskall Mythos å käkar tzatziki å vitlöksbröd)


Glömde...

Glömde ju varför jag skrev sån rubrik som jag gjorde....
Stod nyss å borsta tänderna å det stönades på rejält från ovanvåningen... Urk! Det är alltså såååå lyhört, men hörde bara honom....Usch spare me the details... kanske bara var han?!?! URK!
Nu kommer jag ÄNNU mindre kunna möta honom i trapphuset....


image220

Stön från ovan...

Fredag...men det känns inte som fredag. Hatar att jobba dessa jävla helger....ska bli sååå skönt att slippa sånna här skitkneg när man är klar med skolan (å förhoppningsvis finns där nån dum jävel som gärna anställer mig).

Gårdagen var underbar!!!! Mamma å pappa kom vid lunchtid å vi spillde inte mkt tid utan åkte ner till stan å åt lunch på Harrys med Mange. Mkt mer hann inte han med att umgås. Turade över till Helsingör å strosade där i det fina vädret. Jag fick en fin lotus-lykta av min mamma och så köpte vi lite godis å självklart några flak öl. Åkte hem hit å köpte fika från kondiset jämte. Fikade, slappade å bara hade det gott tillsammans... Sen fick jag hjälp med hall-lampa och kökslampan : ) Så nu är det ljust å fint i hall å kök....äntligen!

Mange kom hem strax efter att mamma å pappa åkt, de har ju 2,5 timme hem så de åkte strax efter 18. Mankelusk å jag åkte upp till Maxi för å köpa lite go mat. Blev oxfile, potmos med rödvinssky med smörstekta kantarelller och champisar. Sallad å gott vin till det...Gotte!!!!
Det nya i vårt hushåll är att vi följer Hell´s Kitchen och Top Chef... Så det tittade vi en del på...Ghost Whisperer....Wildboyz ; )
Var iaf en mysig kväll, som jag känner att vi båda behövde...

Jag ska väl ta å bege mig ut i solen....inte lust eller ork att göra nånting idag...å så är jag PANK! nästan...men jag har inte mkt å klara mig på fram till onsdag (?)...



 

Min lila fina lotuslykta och dagens frulle....blåbär med mjölk spetsad med hallon...hehe...Fick en stor hink med blåbär av mina kära päron...samt en burk hallon å en burk körsbär (Tack Tant Britta!)

Lovely!!!! <3

Ledig å glaaaaad!

Sitter här å väntar på att Mams å Paps ska dyka upp i sin svarta fara.... Gissar på att de är här när som helst, om de hittar det vill säga...
Gick bra å jobba igår, jobbade med en nygammal kille som fått hoppa in för Johanna var sjuk. Hoppas bara jag inte gjort nåt fatalt misstag iom att det var jag som fick hålla koll på allt som skulle göras. Äh...so what?! Det var iaf låst å släckt när vi gick...å larmat förstås!

Dricker kaffe å funderar på om jag kanske inte borde äta nåt oxå. Kanske bara lite mjölk för jag vet/tror/hoppas att Mams å Paps plockat blåbär till oss : ) Blåbär med mjölk är yummie! Kanske inte så mättande som en frulle borde vara dock... gå över å köpa mer mannagryn å mjölk då? Näe ; )

Planerna för dagen är att tura lite, äta lite lunch (förhoppningsvis med herr Magnus nere i stan), fjäska för fadern så han hjälper mig sätta upp lampor i kök å hall...för där förväntar jag mig inte så mkt assistans från sambon. Nada happening alls...Vad mera? Förhoppningsvis lite spinning ikväll....blir nog inte å äta nåt ute om vi lunchar ute idag...


Ska greja ihop en go playlist å stuffa loss lite.... behöver vakna!

Blåsa till det blonda kanske?

På väg till jobb....

...å det ser jag INTE alls framemot! Fiiiifan som Tina skulle säga...



Som vanligt när det gäller mig så spårar det förr eller senare ur...som synes! Mongo, jotack...
Så schysst att mitt "kära" företag bestämt sig för att ha orange klädsel...för det är det ju många som passar i?!

Imorrn kommer iaf päronen på besök till Skauneland...Wieee som man på fjortisspråk skulle skriva ; )

Bildbeviset

Det här kom med posten...men jag är aningen arg att man skickar ut så att paketet kommer samma dag som förfallodatumet på fakturan, inte schysst nånstans... Det var ju tubbidahlamiljoner år sen jag beställde...



Jaja, har iaf gjort en god gärning å förärat Barncancerfonden med litta pengar!

5 år idag : )

Vicken seg dag det här känns som...inte alls skönt att bara gå å dra å vänta på att man ska jobba ikväll :(

Men idag är ingen vanlig dag (egentligen) utan en jubileumsdag....Idag har jag å hjärtat stått ut med varandra i 5 år! Känns inte som nåt å fira egentligen, men vi har bestämt att vi ska försöka gå ut å äta imorron istället eftersom vi träffas ungefär 2 minuter idag.

Lizas "ex" ringde å sms:ade mig igår...helskumt, så jag var tvungen å berätta det för henne idag för jag tror att han gör det lite "bakom ryggen" på henne....Känns inte alls bra, förstår inte vad han vill??? Så jag tänker ignorera...

Jag har fått post idag : ) Vad det är kanske ni får på bildbevis lite senare....Nu blev jag så nyfiken att jag måste öppna...inte varje dag man får VADDERADE kuvert! ; )

Favorit i repris...

Som sagt, jag är INTE mkt till morronmänniska...men det gick förvånansvärt smärtfritt idag när jag började jobba. Stod å stampa utanför å vänta på att klockan skulle bli fem (får inte gå in tidigare för då ringer larmbolaget chiefen...vilket kan va onödigt) å blev inte sååå stressad när portarna skulle slås upp.
Har gått bra idag, men nu är jag TRÖTT!!! Sov dåligt inatt å strax efter ett vakna jag till av att det exploderade nåt utanför... hallå!?!? Gissar att det var småkids som smällde smällare av grövre kaliber, men JÄVLAR vad rädd jag blev...
Igårkväll var vi iväg till Clabbe å köpte sladd så nu äntligen kanske vi kan få upp köks- och hall-lamporna??? Jiiises... Sen efter vi ätit kom Patrick å My förbi å vi åkte till Ålabodarna (?) å grabbsen badade (snarare tjöt som riktiga cry babies i de 20 sekunder de var i) medan jag å My stod å pratade å skrattade åt dom...Var förbi deras lgh en sväng sen, renovering överallt men det kommer nog bli riktigt fint. Gütt å ha dom på samma gata sen : ) Var inte hemma förrän strax efter 22....fastnade i nåt läskigt program där de förlöste fyrlingar med kejsarsnitt....satt där som förstenad å såg hemskhet efter hemskhet...buärk!

Vi har en kund, som tyvärr måste kallas stammis, som ringer ungefär 5-6 ggr om dagen för att kolla om vi har mkt kö i kassan...Anledningen är för att hon är alkis å måste ta taxi till oss för å köpa mer öl... Å är det för mkt kö så får ju taxin vänta å taxametern rullar... Vi börjar få dåndimpen på henne, jobbiga äckliga kärring!

Jag vet inte riktigt om jag känner att jag orkar mig ner till Friskis idag...men jag skulle VERKLIGEN behöva...  : /
Ska nog vila mig lite i soffan å sen får vi se på vilket humör jag är sen...förhoppningsvis müche müche piggare.


Dags å kolla in insidan på ögonlocken en stund... 

image212

Äntligen en dags vila...

Igår var ingen trevlig dag...var så trött å lättretlig att jag flera gånger höll på å explodera. Å det ska ju ganska mkt till för att jag ska bli arg... blev inte bättre av att Mange önskade bakismat å vi åt kebab innan jobbet, mådde SÅÅÅ rysligt illa sen : (
Skönt att ha mina fem jobbarkvällar över iaf, det var nog det mastigaste racet hittills i sommar och jag tror inte jag har liknande härefter. Den här veckan jobbar jag tis-ons, lö-sö....
Måste orka bege mig ner till Friskis...inte gått nu när jag jobbat kväll juh : (

Jag tänkte egentligen att jag skulle upp när Mange gick i morse, men det var stört omöjligt. Har ju vänt så på dygnet nu och har dessutom en helvetisk tidningskille som för sånt oväsen när han kommer med tidningen mitt i natten...måste han in i hissen liksom?? Å tvärbromsa utanför å springa som en tok i trappen ner sen??? Sicka hade sketasvårt att somna om sen iaf... Så det blev å ligga å dra sig i sängen till tio idag iaf...
Jobbigt att gå upp vid halv fem imorrn....uärk!!!!!

Mange ska spara till en ny bil...jaha...liksom...

Ont i magen...kanske för att jag inte åt nåt efter kebaben igår å tvingades dessutom försöka somna om när magen skrek på mig att den var hungrig. Nu har jag bara gett magen två koppar kaffe så den är minsann lite sur på mig. Men vad ska jag äta? Nu är det inte mkt lönt att äta nån frulle utan istället göra lunch??
Får se...

Ska väl försöka pallra mig ut i solen oxå...idag skiner den stadigt iaf. Åskade som sören inatt....värme-åskväder gillas skarpt! Mysigt å sova då...

Näe...fröken....Seize the day! Börja med å boka tvättid...så kanske motivationen till att göra NÅT kommer....

Jag vill ju grilla!!!! som normalt folk gör hela sommaren...jag har lyckats föräras med EN grillning än så länge i år...EN...skandal...

image211

Oj oj oj...gomorron typ!

It´s a miracle you walk the earth alooone... återigen är jag lite kär.... <3

Jösses sicken helg det här har varit....Jobbade fre kväll, gick ganska smärtfritt...hem å krängde ostbågar å drack läsk med Mange. Sov länge på morron å hastade hastigt å lustigt iväg till Systemet för å köpa till Mange som skulle dra upp till Skummeslöv/Båstad...Jag köpte mig lite av den dära nya jgb-cidern för å testa...inte druckit sånt blask på läääänge....Han skjutsa mig till jobb å sen for han....

Kvällen på jobbet var helt otrolig... vid elva ringer en kund som hyrt släp å säger att han står på E22an utanför Malmö med ett exploderat däck på släpet....JAHA...trevligt : ( Så det "smidigaste" å billigaste möjliga var att vi efter stängning baxade in extradäck, domkraft å oss själva i en av vår hyrbilar å styrde kosan söderut...Jag som tänkt åka hem å slappa....nädå...Var väl hemma igen (efter ett matstopp på vägen hem, då magen helt plötsligt kom på frukosttankar!) vid tretiden å sen stannade vi på Ättekulla å köpte snask å sen satt vi här hemma å pratade lite skit tills dess att Louise skulle öppna strax efter fem. Då åkte Liza å lämnade tillbaka däck, domkraft å bil å körde hem å sov...

Jag ställde klockan på 13 för jag tänkte att längre än så FÅR jag inte sova, men Mange ringde å väckte mig vid kvart över 12... var lagom det oxå. Helt loj i både huvud å kropp idag... jobbardag från 15-03 känns litegrann : (
Tur man inte börjar förrän 18 ikväll å att man är ledig imorrn... kommer bli sjukt jobbigt att öppna på jobbet på tisdag bara när man helt har vänt på dygnet! : /

Så nu sitter jag å lyssnar på CrashDïet å har nyss ätit frulle...hehe....ja jäklar vicken dag! Kollade lite på reprisen på Vickans 30-årsfirande...jag bara avgudar Glans/Batra : ) Men vilken liten köttbulle Carola är...hon måste ju jojo-banta som fasiken titt som tätt??
Jag ooorkar inte ens gå ut i solen...men det är lite halvmulet stundvis så jag hoppas på stabil sol hela morrondagen för då kommer jag ligga pladask här ute på gräset ; )

Tre timmar kvar...vad ska man göra?!?!

Ska iaf lattja ihop en rockig playlist på krysslådan å ta tag i lite disk så det är fint imorrn så man slipper ta sin lediga dag till å röja å rensa här hemma.

So long f*ckers! ; )


 



På väg till jobb...igen...

Solen skiner ute...tro det eller ej! Blev näääästan så jobbigt att jag var tvungen att vinkla ner persiennerna...
Fått antagningsbesked idag...så i höst börjar jag som planerat min SISTA termin på lärarutbildningen...jihuuu!

Lite humor kanske sitter på sin plats?

 image206

Näe...nu ska donnan här ta å blaska lite colgate (?) eller liknande i truten å bege sig ut till the car för att bege sig to work...

Fredagen den 13e....MOHA HA HA

Sjusovare...

Det är inte alls likt mig, men idag låg jag å drog mig i sängen till klockan elva....  ; ) Sååå skönt att inte ha några måsten fram till klockan fyra då jag återigen ska jobba kväll.

Det tär på ett förhållande när man inte ses mer än i sängen under sömnen typ... Vaknade iaf i morse av en kärlekskrank sambo som kröp intill å snusade mig i nacken...Kan man vakna på ett bättre sätt?!?! Underbart...
Att en människa kan ingjuta sånna lyckokänslor i en kropp är helt otroligt...
Precis druckit kaffe å ätit en halv liten skål med mannagrynsgröt....paketet är slut så nu får vi se om det blir mer framöver eller om jag ska fastna i nån annan fälla.

Min kusin Veronika väntar tillökning fick jag reda på idag : ) Anton ska bli storebror!! Lovely

Lille-skit-bror var ju på konsert igår... måste höra med honom hur det var...alltid mäktigt med konsert.

Gick bra å jobba igår, inga större fadäser som gjorde det omöjligt att hinna stänga i tid... Tiden gick faktiskt ganska så fort ändå. Skönt när det är så...

Ska svepa mitt halvkalla kaffe å sen gå iväg till kärringgrillen å ploppa i ett par guldtior... vad gör man när sommaren regnar bort liksom?!?! : ( helt jävla otroligt.... tur att man har "solsäkrat" en vecka i augusti...Fick post från den där lille söte lintotten som ska följa med igår...tackade för presenterna på 1årsdagen : ) Sötis!

Sol var det om jag ska hinna slappa lite å äta innan jobb...

Hej Mamma....vet att du läser nu! Love you!!! <3

Att jag inte insett det innan...?

Lyssnar som fasiken på Confessions on a Dancefloor numera.... sjukt bra låtar där på slutet... Forbidden Love är läskigt medryckande...vilket jag tycker är konstigt för det är inte alls min typ av musik numera...

En stor eloge till denna krutgumma...(måste man väl få säga när man närmar sig det stora 5 0 ?)


image205

Myror i huvudet...

Fortfarande myror i huvudet...men det ska bli ordning å reda...det SKA det...

Torsdag idag...vaknade inte förrän kvart över elva! ooops... jag låg å klurade lite på vad klockan kunde tänkas vara när jag vaknade å jag tippade på halv tio...  ; ) Som Brasse säger i Fem Myror...FEL FEL FEL FEL

Hade krux på jobbet igår så alla rutingöror kom på efterkälke å vi kom inte ut förrän strax innan ett....ösregnade så Liza å jag satte oss i vår lilla pantholk där det var torrt å pratade skit å så fram till halv tre...kanske inte så konstigt om jag sover lite längre då.... Behövde iaf prata... var så ledsen å så arg om vartannat igår så det var skönt att spy ur sig lite känslor. Var ändå rätt ok att jobba tyckte jag... alltid sån ångest innan man väl är där. Bjöd på muffins gjorde jag oxå...

Börjar 16 idag å jag vill verkligen inte göra nånting innan....regnar å är skitväder, nån som är förvånad? Horribel sommar det här... Skönt att det INTE är massa disk å ta hand om...tack hjärtat!
Gillar inte att vi jobbar om varandra...kommer inte ses förrän på lördag : ( Å Mange har fått förfrågan om att åka till knull-Båstad och festa i helgen...vilket jag hoppas att han INTE vill, trots att jag jobbar. Vi behöver nog lite tid med varandra...eller JAG behöver iaf tid med honom...

Idag ska min skitbror åka upp till huvudstaden å se på Metallica....lilla gris, det finns ett styng av avund i min själ trots att jag kan tycka att Metallica gjort sitt i denna värld.... Men jag såg dom när JAG tyckte att dom låg på topp...det lever jag på länge. Men att se Pablo Francisco i september skulle jag leva på än längre.... *önskar sig Sicka i födelsedagspresent*

Näe...nu vill min mage ha nåt annat än kaffe... annars blir den sur på mig å börjar bete sig som ett litet odjur...

Tack Jenny du är min stjärna! Kärlek till dig....   




Dagens låt...

"Like It Or Not"

You can call me a sinner
You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

Put me up on a pedestal
Or drag me down in the dirt
Sticks and stones will break my bones
But your names will never hurt

I'll be the garden
You be the snake
All of my fruit is yours to take
Better the devil that you know
Your love for me will grow
Because

This is who I am
You can
Like it or not
You can
Love me or leave me
Cus I'm never gonna stop
No no

Cleopatra had her way
Matahari too
Whether they were good or bad
Is strictly up to you

Life is a paradox and it doesn't make much sense
Can't have the Femme without the Fatale
Please don't take offense

Don't let the fruit rot under the vine
Fill up your cup and let's drink the wine
Better the devil that you know
Your love for me will grow
Because

This is who I am
You can
Like it or not
You can
Love me or leave me
Cus I'm never gonna stop
No no


no no you know

I'll be garden
You'll be the snake
All of my fruit are yours to take
Better the devil that you know
Your love for me will grow
Because

This is who I am
You can
Like it or not
You can
Love me or leave me
Cus I'm never gonna stop
No no You Know...

/The GrubbelMaja Numero Ett


Kluven

Åhh, jag tycker inte om sånna här dagar....jag vet varken ut eller in?!?! Grubblar som en gnu å vänder allting helt fel (eller?) å överanalyserar småsaker. Sakta i backarna eller bara köra blint på? Som sagt...jag vet inte alls : (

Idag påbörjas mitt värsta jobbrace i sommar tror jag...framöver kommer det vara JOBBIGT bokstavligt talat. Men om 3,5 vecka är det lugnt å skönt igen...tror jag. Snart Kreta....
Har fått "återbetalning" från jobbet.... iom att vi har personalkort så får vi checkar utbetalt efter att vi samlat bonus på x antal kronor...hundra spänn tack... piss i Nilen men ack så välkommet!

Ska väl trotsa regnet å bege mig ner till Raka Rör å bränna lite skinn...behöver lite luft å nåt annat att tänka på en stund.

Jag tycker inte om detta....det äter upp mig...



Frukost å läggdags igen...

Usch å fy...det är bara att konstatera. Jag är varken morronmänniska eller kvällsmänniska! Inte mkt till människa alls kanske?? Klockan ringde vid halv fem i morse å då undrar man ju lite smått om den skojar... men jo...sant.... Pallra sig opp å klä på sig jobbarkläderna. Mötte upp Louise å börja gå igenom öppningsprocedurerna. Var ju ett par månader sen jag var med på introna så det var en del nytt, å alla gör ju inte likadant så jag fick lite tips å tricks. Ska ju öppna själv på tisdag nästa vecka och lö-sö. Skönt iaf att få komma hem å vila lite innan nästa pärs kommer.... Manges familj...iofs bara sex pers men det räcker gott! Köpt hem frallor iaf... grrr

Ska lägga mig i soffan å äta en pizzabulle nedsköljd med lite äpplejuice ; )

Magen kurrar ilskt då den först nu kommit på att det är morron....


image201

Jösses vilken tid allt tar...

Oj oj oj...Nu har jag iaf hunnit baka 10 muffins å en sisådär 20 pizzabullar.... Ingen större katastrof har skett...men det blir många omgångar i Benke diskemaskin...

 
                                                                               Muffins                     Pizzabulls

Stryker nu lite jobbarskjortor och kökshanddukar... sen är all tvätt klar, jag har bytt sängkläder å ska väl straxamente börja städa på riktigt... är det inte lite lustigt att jag har 4 skjortor och 2 par jobbarbyxor...  ; ) Egentligen får man bara en långärmad skjorta å en kortärmad å ett par brallor...men herrejesus, man kan ju inte räkna med att jag ska jobba hela sommaren å tvätta var dag jag är ledig? Jag heter ju inte Klumpis i Manges ögon för inte liksom...

Inte alls sugen på att städa...än mindre på den brajta idén jag kom med att jag ska följa med Louise å öppna på jobbet imorrn så att jag kan alla öppningsrutiner nästa vecka... sück! Dessutom märker jag när jag söker upp henne på hitta.se att vi bor så nära varandra att vi delar innergård...Vi kan säkert stå å vinka till varann på balkongerna....

Näe...städa var det.... men inte alltför mkt...Mange ska få veta att han bor här han oxå ; )


Muffinsens vara eller icke vara?


Är inne på att baka muffins...de här tror jag att det blir isåfall... Och varför det kan ni kanske undra? Jo, därför att jag idag MÅSTE panikstäda lite å få ordning på lyan. Imorgon verkar det luta åt att hela tjocka släkten á la sambo ska komma hit å inspektera. Dels verkar de vara nyfikna, å dels så tryter ölskafferiet i stugan redan å det kräver ju en runda över till Danmark. Så antingen blir det de dära megastora muffinsen för första gången eller så kan det även bli vanliga kladdkakemuffins som är sååå syndigt goda.

Var uppe med tuppen imorse å tvättade...låg faktiskt INTE å drog mig till klockan åtta som jag brukar utan var faktiskt nere å matade maskin redan tio över sju...men sen klädde jag av mig munktröja å mysbyssor å kröp ner en halvtimme till i bara mässingen hos Mange. Var ju onödigt å kränga på sig undisar när man visste att man snart skulle krypa ner igen ; )

Så idag är det rens å röj på schemat... ska försöka mig på att sätta upp lamporna oxå, eller iaf mäta ut vart de ska sitta...för UPP ska de! Därmedbasta...
Eftersom jag känner mig själv alltför väl VET jag att det inte är lönt att börja städa förrän efter muffinsen...hehe...det är ju inte slumpen som avgjort att Mange kallar mig Klumpis...

Helgen förresten....har spenderats i Halmstad...ösregn fram tills vi skulle åka hem igårkväll...

Sammanfattning: tennis, F1, onyttigheter å goa sängar i nyrenoverat rum.

Helgens tjatigaste kommentar á la svärmor: "Men tycker ni inte det vore sååå roligt med ett bröllop nästa sommar?? Ja Per å Linda är ju så tråkiga att de har jag ju gett upp hoppet om nu...." (=se nu till å få arslena ur vagnen å förlova er i sommar så jag får ett bröllop att se fram emot nästa sommar....)
Min tysta tanke som dessvärre inte kom ur min mun (den här gången iallafall): "Visst, pröjsar du så gärna..."
Hur f*n kan man förvänta sig att en student som inte ens har csn å förlita sig på längre ska ha råd att gifta sig nästa sommar???? för jäsiken...tänk till! : (

Hoppla i halmen...snart redan elva... å jag som ska hinna med så mkt?!!? Bäst å sätta fart...men man ska skynda långsamt sägs det så jag måste nog börja med å stilla magen med lite mannagrynsgröt  ; ) (en konstig vana som jag hoppas snart ska gå över???)


Muffins någon?
image198

Förresten har jag kommit på vad min nästa cykel eller bil ska heta.... Dagmar!!!! : ) Så jävla nöjd som bara jag kan vara....

070707

Häftigt datum...Synd att man inte planerat in nåt kul å göra idag....

Jag undrar vad mina kära grannar sysslar med idag. Jag har suttit här kanske en halvtimme å de har säkert sprungit ut å in genom sin ytterdörr 20 ggr... å innanför tror jag att nån dammsuger för det tjuter. Ett jäklars liv....

Väntar på att Mange ska vakna till liv...hans klocka har ringt x antal ggr men jag tror inte han är så vaken. Han föreslog ju att vi skulle åka tidigt upp till stugan....jaja...jag vet ju hur det blir!

Jag är lagom slö idag jag oxå... men än så länge mår jag ganska okej i kassen iaf. Hade tänkt gå å sola, men jag vågar inte riktigt gå så långt bort...you never know : (
Näe...plocka ur diskmaskinen, gå ut med sopor å slänga ut karln...så man kan bädda å komma iväg ; )

Seeeeeeeeeg             


Överkörd...

Åh, jag har verkligen ingen ork alls! Helt sjukt... sovit i stort sett hela dagen frånsett en stund på morronen då jag var iväg på bilprovningen med Stella. Gick igenom galant.
Min mage är helt uppånervänd...funkar inte alls som den ska. Börjar fundera på om jag blivit dålig av nån mat jag ätit, men då brukar man ju pjuka oxå...eller?
Laktos borde det inte vara då jag ju numera är notorisk med mina Lactrase...eller det kanske är det som är felet?

Idag är det iaf min namnsdag....å tack mamsan för att du alltid kommer ihåg mig : ) <3 Love you!

Var på födelsedagskalajs hos Jenny i onsdags, jättetrevligt å joo smörgåstårta blev det å den var goood! ; )     Så fin familj....gillas mkt av både moi å Mange.

Annars har jag inte gjort så mkt mer än att jobba... var meningen att jag skulle till Friskis med Fia igår, men eftersom Mange försov sig på morronen fick han skjutsa mig till jobbet å ta bilen själv...så jag kom inte hem som jag skulle i ÖSREGNET  : ( Blev en slapp kväll här hemma istället...

Ösregnar idag oxå...helt sanslöst! Vi ska väl eventuellt åka upp till svärisarna som är själva i stugan i helgen...men om det ska va sånt här skitväder kan man väl likaväl sitta inne här hemma? : ( försöka få upp tavlor å lampor som fortfarande står på golvet....?

Jaja...vi får se vad som händer.... ska snabba mig över till Ica å köpa lite chokela å en RedBull...min mage klarar nog inte kaffe numera...å jag MÅSTE piggna till för det här är löjligt!



Denna ständiga väntan...

Att vi skulle komma iväg sent, det hade jag räknat med....men att nu stå i duschen å SNART ska åka hade jag då inte räknat med för då hade jag åkt själv för längesen : (
Ska på kalajs hos Jenny <3

Min mage är som en ballong...helt märklig....  : (

Fotboll i stan....körde ner å hämta hem karln å hamnade mitt i Hammarby/Polis-karavanen... Å här på hemmaplan verkar det vara fest i kyrkan mittemot? var sketasvårt att hitta parkering här utanför iaf...tur vi inte ska stå så länge? eller?? man börjar fan undra vad han gör där inne....snabbdusch?? MY ASS....

Ska bli gott med smörgåstårta iaf...om där finns nån kvar nu... min mage är döhungrig så jag får väl kanske äta nåt litet på vägen...OM/NÄR vi kommer iväg...

SUCK.... folk säger att kvinnfolk tar evigheter på sig....bs säger jag...



Orkar ju inte...

Jag orkar verkligen inte göra nånting... Har precis ätit lite lunch, risotto blidde det idag. Borde åka till Väla, men jag tror jag skjuter lite på det. Gör det ikväll/senare i eftermiddag....har ändå inte kommit på vad jag ska köpa : (

Att man ALLTID ska hitta massa listor man fastnar med å göra??


1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Jösses, mitt hår står verkligen på ALLA håll och kanter. Tanke två: shit, får snart kila å sola igen annars blir man blekfis? Tanke tre: varfan är den riktiga solen??


2. Hur mycket kontanter har du på dig?

Kanske en 70-80 kronor i guldpengar?.ska användas i kärringgrillen?.nämligen


3. Vilket ord rimmar på "test"?

Fest, Pest?


4. Favoritplanet?

Jorden funkar väl helt ok? Vafan är det här för fråga då?


5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Rensat där så jag har just nu bara tre missade samtal?


6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?

Sånt trams har inte jag?vanlig jävla ringsignal is the shit!


7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Bh å en röd lång pikétröja


8. Sätter du etiketter på dig själv?

Alltför ofta?.just nu känner jag mig lat.


9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?

Jadu, inneskor?.köpta sketabilligt på Skopunkten


10. Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust? eller iaf upplyst?


11. Vad gjorde du vid midnatt?

Höll på å stänga på jobbet?


12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?

?Hur e d idag gumman? Här e d fullt ös som vanligt!! Ligger just nu i soffan å tar igen mej, laddar inför kalaset. Gick d bra å jobba igår? Kram?

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Nere vid Knutpunkten?tror jag..


14. Vilket uttryck använder du mest?

Skoja min doja?dessvärre?om man inte ska räkna med mina svordomsramsor??


15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?

Min käre sambo Magnus?såklart!


16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Oj, måste varit min katt för nån vecka sen. Det låter lite illa, men eftersom han bor hos mina föräldrar förklarar det kanske saken?.


17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Om man räknar alkohol som en drog så har jag druckit lite rödvin å en öl?


18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?

Tror inte jag har några kvar?hittade ett gäng gamla förra året som jag lät framkalla?använder ju inte rulle-kamera?


19. Vilken ålder har varit bäst hittills?

Skulle gissa på 22?
 

20. Din värsta fiende?
Mitt självförtroende?


21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

Eftersom jag inte styr över den här datorn själv så har VI nån basic blå skärm med nån tråkig effekt.


22. Vad var det senaste du sa till någon?

Om man bortser från när jag pratat med mig själv så var det ?Hej då, ses ikväll?älskar dig!? till Mange.


23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?

När jag var liten trodde jag på allvar att jag kunde flyga?.hmm?gick jag på starka mediciner tro?? Hehe? Men vafan ska man kunna flyga för? Ge hit pengarna!


24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Gillar många?ingen nämnd ingen glömd!


25. Senaste låten du lyssnade på?

Natascha Bedingfield ? Soulmate? gillar skarpt! Ska lyssna  IGEN Å IGEN Å IGEN ....NU  : )


Då var det måndag igen...

Har hela förmiddagen gått å gnolat/kommit underliga ljud ur min mun men nu när jag ska försöka förklara vad dessa ljud menar eller är så står det helt still.... Tror dessutom det är nån loj dansbandslåt...så jag spar den förödmjukelsen tack! : )

Helgen har gått sjukt snabbt. Jobbat lö-sön kväll mit Liza. Gått bra tycker jag... gårdagen var så lugn å skön! Lördagen var lite mer stressad, så vi satt kvar utanför jobbet å prata skit till halv tre ; )

I lördags, tro det eller ej, så kom vi faktiskt efter många om och men å arga miner till Ikea. Köpte en sån där rullvagn till köket som micron numera bor på, tre kökstavlor, kökslampa å hallampa.... sen slank det ner lite doftljus å en kudde oxå. Fick dock stressa som fasiken till jobbet sen för man ska ju helst åka så sent som det bara går....grrr

Sov länge igår.... var skönt.... gjorde lite käk å åkte å jobbade. Å så hem....

Å vips så var det måndag igen. Vaknade knappt när Mange kila till jobbet. Väcktes däremot när grannen ovanpå å hans skräniga elefantvänner börja drösa i trappuppgång å dörren. Hans kära vänner (iaf två av dem) är högljudda amerikaner med sånt där skratt man bara får efter att ha rökt två limpor i snitt dagligen. Tack å lov packar de bilar fulla å drar förhoppningsvis på semester...tycker det ska bli skönt med lite paus från deras festande/efterfester i tid och otid.

Planerna för dagen är nog att dra till Väla å inhandla presenter. Kalajs på onsdag juh : ) Det är ju någon (läs Jenny) som fyller 25 å så fyller Elias 4. Men det är svåååårt att hitta på nåt skoj! Framförallt när budgeten för månaden redan är spräckt efter förra mötet/shoppingen med Jenny hihi ; ) Men jag ska nog komma på nåt bra...hoppas jag.
MÅSTE ta tag i träningen den här veckan igen...nu har jag slappat till mig rejält å måste komma igång igen! Skärpning SVENSSON!!! Spinning inbokat tis å to iaf...

Annars....lugna gatan idag. Sen jobbar jag tack å lov bara tis-to å är ledig lääänge sen. Då ska det kärlekas med sambon å njutas på hög nivå av ledighet IHOP! Vi bara springer om varann med jobben : ( Blir det fint väder blir det nog Halmstad....lite sämre väder....kanske Gbg rentav? Fick ju en Gbg-helg av kärleken i födelsedagspresent (i september!) som ännu icke är utnyttjad.....


Dagens nostalgitripp....

Drack kaffe å kollade Falcon Crest förut....OM jag å mojjan satt klistrade framför detta program back in the old days!

Ska se över ägorna lite...å se vad jag känner för å göra.....det är snudd på zombiebeteende här på Jkpg-gatan idag....sück!

; )

RSS 2.0