Tredje gången gillt...

Många inlägg idag... jag KAN vara väldigt produktiv, men med fel saker!

Hittade en lista, å list-freak som man är så kan man ju inte låta bli! ; )


1. Gjorde du något 2006 som du aldrig gjort förut? Oj, jag vet inte?.vad skulle det vara? Åkte till Grekland?

 

2. Största misstaget i ditt liv? En viss herre som inte ens är värd att nämnas vid namn. Ni som känner mig vet vem jag menar : (

3. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har väl alla varit? Men inte något ?allvarligare? än en infektion i livmodern som gjorde sjuuukt ont!

4. Bästa klädköpet just nu? Oj, mina nya snygga BB-trosor. Eller min vita topp som jag köpte på HM sketabilligt.

 

5. Vad spenderar du mest pengar på? Den här månaden: inredningsprylar. Andra månader: Troligtvis hyra eller mat.

 

6. Vad gör dig riktigt glad? Spontana påhitt. Att umgås med nära och kära.

 

7. Finns det något som du ångrar att du aldrig gjort? Ibland kan jag ångra att man inte hittade på saker som att vara Au Pair INNAN man träffade mannen med stort M.

8. Vad önskar du att du aldrig skulle ha gjort? Träffat herren utan namn där ovanför. Annars, ingen större ångest.

9. Hur spenderade du julen? Som jag spenderat den alla andra mina jular. Först lite hemma, sen lite hos mormor å morfar å sen hemma hos mams å paps hela kvällen. En liten avstickare till Manges familj hanns också med, tror jag?

10: Vill du skaffa barn? Jadå, såsmåningom så?.

11. Vad äter du helst? Det jag kommer på spontant nu är grillat med god potatis å melonsallad a la Linda : )

12: Vart handlar du helst mat? När vi bodde i Lund handlade vi ALLTID på AG:s men här i Hbg blir det Ica Nära alldeles intill eller Maxi.

13: Vart handlar du helst kläder? MQ, Gina Tricot, HM

14: Hur mycket lägger du på kläder varje månad? Väldigt olika. Ibland inget alls å ibland tusentals kronor.

15. Bästa boken du läste i år? Har mest bara läst Läckberg i år? tar sån tid för jag hinner bara läsa 5-6 sidor per kväll innan jag somnar i boken ;)

16 Finns det något du alltid önskat dig? När jag var mindre ville jag sååå gärna ha en lillasyster. Fick en bror? När jag insåg att det loppet var kört tjatade jag ihjäl mig om en katt. Tvingade på mig en Napoleon. (Såg att Paris Hiltons katt heter likadant?kräk!) Men vad har jag mer önskat mig?? Jag vet faktiskt inte?

17. Favorit film? Jättesvårt, men jag älskar ju filmer i stil med Gladiator och Braveheart.

18. Vad gjorde du på din födelsedag 2006? Minns inte, så jag gjorde nog inte nåt särskilt. Manges farmor begravdes i samma veva där så det var inte så muntert.

19. Hur skulle du beskriva din klädstil? Blandat men bekvämt

20. Vad får dig att känna lugn? Kontroll och kärlek

21. Vilken kändisstil gillar du bäst just nu? Ja inte är det Britney Spears iaf! Jag är ju lite allmänt ?kär? i Jared Leto just nu? så det får väl bli han då? Sienna Miller är ju en rätt tjusig brutta också.

22. Vilken klänning på röda mattan har fallit dig i smaken mest? Oj, jag är ju inte mkt till mode-freak direkt. Men jag har för mig jag gillade en som Jennifer Lopez hade på sig. Nån vit historia med lite guld på?

23: Flygplan eller färja? Flygplan för det kan betyda att man åker liiite längre bort!

24: Favorit parfym? Kör stenhårt med Hugo Boss Woman eller DKNY Be delicious

25: Smink eller naturell? Smink som ser naturligt ut...


26: Tv program? Desperate Housewives, Criminal Minds?.har FAKTISKT lyckats hålla mig borta från program såsom Lost, Grey´s, Prison Break osv?

27: Hund eller Katt? Hellre katt. Men jag har för dålig hundvana för att helt rata hunden.


28: Favorit godis? Jättesvårt, men jag gillar Tutti Frutti tablettask

29: Klackar eller flats? Flats helt klart? känner mig utklädd om jag har klackar

30: Mobil eller ingen mobil?
To be or not to be?! Beror helt på vad jag gör/är. Ibland vill man bara inte bli nådd.


Åhh....skärpning! hehe


 


Fel på snoken?!?!

Min lillebrors kommentar då han såg att jag lyssnade på 30STM å när jag sa att Jared är sketasnygg var :
"Jag kan inte sluta kolla på hans näsa bara...."
Det övergår mitt förstånd vad han egentligen menar? Det är ju en vanlig näsa för tjyven??




Herrejäklar vad kort hår jag hade här:
Måste alltså klippa mig...å det snarast! Men jag ska ha långt hår... sådeså.... Men vart klipper man sig här i Hbg? Tips mottages mer än gärna!


Här är vår nya matta: 

Så mkt snyggt man vill ha...

Åh jag har varit så oduktig idag... suttit i kanske 20 min med skolan... Ska iaf på spinning vid 18. Ska bli guttans. Somnade i soffan så nu är jag helt groggy....skärpning Svensson!

åhh


Nytt å fint : )

Shoppade loss igår.... bland annat hamnade ett par gröna BB-trosor i min byrå ; )
Köpte en luvtröja, ett par mjukis/träningsbrallor, två kuddar, en buddhafigur, ljuslyktor, en matta till hallen och en byrå till hallen. Orkade inte med att åka till Ikea, så jag funderar på att göra det i eftermiddag. Köpte jag nåt mer?? Känns som om jag hade halva världen med mig hem!
Åkte ut till Lödde efter jag varit på Väla, glömde helt bort att jag hade kläder kvar i torkrummet där nere...oops...säkert nån i huset här som är ilsk på Svensson nu. Fikade där å lekte lite med barnen, trevligt!!!
Var hemma runt 18.... hungrig som en varg. Åt lite å sen satte jag igång med att bygga ihop byrån. Jisses vilken sak! Inget Ikea-bygge där inte.... det stod i anvisningarna att man inte skulle vara en person utan två. Men Svensson klarar sig själv! Bad iofs Mange om hjälp, men fick ingen....grr
Nu är det iaf ihopsatt, nästan... funktionsduglig iaf å det får räcka ; ) Satt trots allt nära 2,5 timme här på golvet å spika å skruva igår. Sen kolla vi ett avsnitt av Criminal Minds... Bingen...

Idag är jag bara arg... allting är så jävla jobbigt idag å minsta ansträngning man gör så svettas man litervis : ( Har burit ner all skit som stod i hallen i källaren och slängt en massa. Städat här lite smått och plockat upp efter herr Magnus...det gjorde mig extra förbannad. Barnunge! Att sen dammsugaren var ute efter mina fotknölar idag gjorde INTE saken ett dugg bättre.

Har börjat fila lite på hemtentan. Men det sitter långt inne....vill ju ha ordning å reda runt mig innan jag kan sätta mig i lugn och ro.
MÅSTE hitta laddaren till kameran! Det gör mig tokig... fan jag undrar om jag inte har lite OCD där... hehe...
Strax dags å lattja ihop lite lunch, sen ska jag väl sätta mig ute lite å läsa tror jag.

Lattjo...nä kanske inte....

Bränner i fickan...

Lika lustigt varje gång... när man väl har lite pengar å inte lever på minimum så bränner det verkligen i spenderar-byxe-fickan...
Är rädd att det kommer rulla många penningar idag, men vafan ska man spara för...egentligen? Det är ju när man har pengar man ska passa på att unna sig det man behöver. Så idag ska jag försöka skaffa en matta till hallen, lampa till hallen....byrå till hallen?

Samtidigt kaaaanske jag borde spara lite pengar till resa/golfkurs i sommar... men nu har jag ju noll utgifter med skolan kvar, betalt räkningar till Radiotjänst (spottar på) och betalt besiktning på Stella... Tänk om hon bara spelar frisk men egentligen är ganska sjuk bilskrutten?

Äh, en matta å lampa behöver vi för tjyven ha....iaf lampa. Mange satt å montera ihop nya räsercykeln i mörkret i hallen igår. Förstår inte varför han inte rullade en meter fram in i köket där det finns lyse....

Tvättat, väntar på att det i torkrummet ska torka... sen bär det iväg till Ikea, Bolagret och Mio.... eventuellt Jysk? oxå...

Hoppas väl åka söderut å träffa Jenny en stund idag. Borde plugga, men det är ju förhoppningsvis en dag imorron oxå?!
Fortfarande inte hittat laddaren till kameran.... men hittade mina urtjusiga trosor iaf :




Me like them a lot.... ska köpa ett gäng till nästa gång jag känner att jag kan unna mig själv nåt... ska ju klippa mig snart har jag bestämt så det får räcka till mig sålänge....

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Är helt salig... å Mange är nöjd att han "äntligen fått pli på min musiksmak så jag inte bara lyssnar massa blipblop jämt". Hallå??? Känner han mig över huvud taget??


Droppen!


image110

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.


hittad hos:  http://missanna.blogg.se

åh....det blir kebabtallrik till kvällis idag... NOT GOOD AT ALL! Jag som varit så duktig idag.... vafan har telefonen fått diarré??? Eller
diarrhoea som det så roligt heter på brittisk engelska.... Tror det ringt 6 ggr på bara tio minuter?! Iofs var det Mange tre av dom.... ; )

Bäst å väga sig före kebaben....

Bäst före 070529 18.30

Måste förklara mig...

Vad alla bilderna hoppade runt när jag publicerade då.... dumt.... Det VAR iaf snyggt när jag skrev det...  : (

En inblick i min musikvärld....

Har satt ihop en helt oslagbar playlist på "krysslådan". Det slår mig att jag inte har en aning om hur hälften av de jag lyssnar på ser ur... Men att eftersom Jared i 30 Seconds To Mars är så sketsnygg att man slår avigt kanske där fanns nån godbit även i övriga band? Jösses vad man satt hemma förr å dreglade framför Mitt så kallade liv på teve.... å han är ju om möjligt ännu snyggare nu ju!
Men men men....man kan ju inte alltid ha tur... det fanns inga större godbitar i de andra banden : (
Men nu vet jag iaf hur de ser ut!

Smakprov ur playlisten :
April Sixth - Dear Angel
Lostprophets - 4am forever
My Chemical Romance - Famous Last Words
30 Seconds To Mars - Beautiful Lie
The Sounds - Painted by Numbers


 

Somnade i soffan å sov bort två timmar....härligt groggy man är nu! Usch... jag vill verkligen inte göra nånting! Borde gå ut, inte varit utanför med näsan idag. Kanske kan motivera mig själv genom att traska bort till Bogarts å köpa snask??!! Usch ja.... det måste jag nog!

Helg, skräpmat, shopping å åska

Oj oj oj.... dagarna verkligen springer fram! Snart juni... OH MY GOD!
Rosa grisen jobbade fredagkväll, gick helt ok. Hem å sov gott.
Upp på lördagen å började packa ihop oss för att åka norrut. Meeen som vanligt går allting i slowmotion och vi var inte uppe i Halmstad förrän runt halv tolv!
Linda var shoppingsugen (å vem hakar inte på liksom?!) så vi åkte allihop in till stan. Jag hitta inte direkt några kläder, men köpte mig ett par nya röda sneakers ; ) Mange hitta både nya jeans å ett par skor.
Åt lite gott å åkte hem när regnet tilltog... Drog en repa förbi nyöppnat Expert å det var nästan det for med en 42tumsteve i bilen...dock INTE till oss!
Åkte hem, slappade lite...lekte med Lukas å drack lite vin innan vi pinnade upp till Gillbergs för å äta lite. Vi hade tänkt käka på Lilla Helfwetet (å det stavas huuur?) men de höll tydligen på att renovera där.... så vi tog Gillbergs för enkelhetens skull. Jisses vilket kaos det var där...inte nåt stämde! Först fick vi inte det vitlöksbröd vi beställt....utan bordet jämte fick det... sen fick vi vår mat...sen fick vi 3 portioner vitlöksbröd (massor!!!) Vi hoppades ju lite smått att bordet jämte skulle få vår nota oxå...men dessvärre ; ) De verkade däremot känna sig bortglömda för de fick aldrig någon mat... ingenting stämde så vi beslutade att vi sket i dessert å gick hem istället.
Tur det var god mat iaf...

Kollade lite teve, drack lite mer vin å så slockna vi allihop typ....

Söndag....tråkväder återigen! Jag och Linda trotsade vädret å gick en långrunda med Lukas. Behövde prata av oss verkade det som. Plockade lite liljekonvaljer till mamsan.... dock får hon bara njuta av dom via nätet...hehe....
Jösses vad de luktar ljuvligt! Har tagit kort, men när jag gjort det så dör batteriet å jag KAN bara inte hitta laddaren...helt väck!? Så hon får vänta....
Åt lite Kina å sen åkte vi skilda håll.... var hemma här runt 16 tror jag. Satte mig å pluggade några timmar å ringde såklart å grattade mamsan!

Måndag....skola....sista riktiga skoldagen! Fick dagen till ära skjuts av Sofia : )
Gick från 10-15 å på lunchen åt vi på Grafitti och sen shoppa vi lite. Jag köpte mig två linnen å ett par sketasnygga BjörnBorg-trosor.... Helt såld! Blir fler av den varan....helt klart.
Hade tänkt spinna sen vid halv sju men Mange fick för sig att vi skulle ta tag i data-frågan i hushållet så vi åkte upp till JMEData.. men de konstaterade nog att hela datorn ÄR heldöd å inte går å laga. Jaha.... kollade byrå oxå på Mio men den jag fastna för kostade 13 000....Jo hjälp mig...
Mange köpte sig en cykel oxå... så nu äger vi en igen... å denna ska man fanimej inte få sno! Då kommer jag gå bärsärk tills jag hittar den igen! hoho...
Så nu står ytterligare en sak i hallen....suck!

Jäklar i havet vad det åskade inatt?!!?? Vad var det jag sa? Åska i luften... å det med besked!

Idag har jag vart lite halvduktig...pluggat tills det tog tvärstopp. Nu ska jag väl göra mig lite lunch...trolla ihop nåt spännande. Mest ätit mackor på sistone.....
Sen får jag ta tag i 2Do-listan igen....buärk!



Efter "regn" kommer solsken :)

Idag är det minsann sol ute! Å jag har suttit ute å förberett inför måndagens sista skoldag. Gjort min fråga å läst lite om de andras. Sketaskönt å sitta ute! Vågade knappt först för jag tänkte på mitt klieri, men än så länge har jag inte blossat upp till en valross iaf.
Jobbade igår, gick jättebra. Hade dock en snattare strax innan stängning så blev lite försenade iom förhör å grejs...men men...snor man Tuborg av oss ska man minsann sona! hehe
Inte ett dugg sugen på å jobba, hade gärna suttit ute nån timme till..men som synes nedan ska jag nog ta det lite piano. Solen tar ju mer än man anar....
Ser framemot mina lediga lö-sö....ska bli skitskönt!!!!

Dags för dusch, ta itu med lite tvätt och sen laga mat innan jag måste fara...

Tjoflöjt! /da pink pig

Oh my...oh my...

Gått och varit stensur hela förmiddagen.... kollade mitt konto och såg att framtida insättningar enbart var 3 papp från CSN (mina sista ever för den delen!) och 4 papp från jobbet... WHAT?!?! Jag har fan jobbat minst typ 10 pass i april, hur fan kan det gå ihop sig? Gått här å städat å jobbat upp massa agg som skulle tas ut över chefen senare i em...
MEN... som tur är loggar jag in å kollar igen... de 4  är "bara" min fasta lön som kommit igång... å nu har det rasslat till i kassan med mina timmar. JAIKS! Härligt... nu har jag nästan lika mkt som Mange ; )

Tur jag inte ringde chefen å sa ett par sanningens ord....haha... men det brukar alltid komma lönebesked dagen innan lönen betalas ut, men här är ingen post idag....? Iofs blir jag ytterst sällan så arg (iaf utåt sett) att jag skäller ut folk sådär. Jag är ju lite mes sådär....å inte så lite heller....

Har städat lyan...behövdes. Däremot orkade jag bara inte pallra mig upp i morse å tvätta....trodde passet efter mig skulle vara ledigt för det var det igår kväll när jag kolla...men icke...så jag satte upp mig på morronpass imorrn istället. Behöver verkligen tvätta....

NUUUUUU kom massa post... två timmar senare än det brukar komma. Men inga lönebesked...

Var på spinning igår...jätteskönt! Men det känns lite i benen idag, mina lår är stenhårda! Bastade å duschade lääänge sen oxå. Bra musik å bra ledare. Lite militärisk å sådär...
När jag tog bussen hem satt där en mormor med sina två barnbarn å den ena var väldigt flink med fingrarna i nosen å när mormor säger att man inte sitter å petar sådär säger killen "Men mormor, jag har ju massa snorflugor!" Söt...

Ska väl hoppa in i duschen apropå dusch... börjar 16 idag. Blev inte av med min fredag heller :( Men jag var liiiite inställd på det.

Mange vill till Götet i helgen å äta på Swea Hof... jag känner mig lite fisljummen till förslaget. Vill inte gärna sprätta massa pengar första lönehelgen sådär. Vill hellre få i ordning lyan här hemma. Så vi åker ev. till stugan å myser, sägs att vi blir ensamma där. Händer ju aldrig... Eller blir vi hemma å kanske grillar i Lödde?
Vi får se...

Kanske man har råd å gå den dära golfkursen nu då eller? Då blir Linda glad....

Vad är det roliga?

Sånt rabalder om att nåt tv-underhållningsprogram sprutat vatten på Carola och Herr Statsminister... Ursäkta mig, men vafan är det roliga i det hela? Hur barnsligt får underhållning egentligen bli? Jösses....

Varit på jobbet å kopierat sommarschemat...åh vad jag älskar att jag (som vanligt) får jobba hela midsommarhelgen.

Ska på spinning vid 16.30, sen ska det bastas minsann! ; )

Känner mig loj i hela kroppen idag...seg som en 80-åring! Hur ska det då gå med spinning?? Å ett medelpass dessutom...jobbar to å söndagens baspass är inställt... men jaja, får anpassa passet efter min nivå helt enkelt.

Mange är iväg med jobbet ikväll...så jag får väl kanske ställa upp som chaufför?!

Hjälp, vad jag är omotiverad till ALLT just nu...vill gå ut i solen men vågar inte riktigt med mitt klieri...orkar inte dra med mig solstol eller filt ut heller....har ju ett kärt träd som skymmer solen från vår balkong...tror ni de misstänker mig om jag går å sågar ner det inatt? jotack...

Big suck...

Grattis till Linné

300 år sen han föddes idag...  sådärja, slut på hyllande...
Onsdag, ont i magen?! Mkt å göra idag oxå så det är bara å bita ihop å vara duktig.

Jag tycker faktiskt Angelina Jolie är jätteful....är jag ensam i världen om det? Känns nästan så...

Var är mitt pass? Kan vara bra å ha....

Ska ringa jobbet å försöka få bort mitt fredagspass apropå pass...OM vi nu ska hitta på nåt kul i helgen?



 



Det luktar gott...

...ifrån köket...

Någon (läs Mange) vägrade äta fisken som jag ställt fram för upptining igår så jag får äta det till lunch idag. Luktar så himmelskt gott när man har färsk dill i maten!
Pluggar idag...går finfint faktiskt. Snart läst de sidor jag måste och tänker läsa nästintill dubbelt så många för att få ett sammanhang. Sen ska det skrivas lite om det bara. Ska göra lite restuppgifter oxå, ser att min ekonomi inte tillåter att jag åker till Lund imorrn iaf...saknas typ 10 spänn å jag vägrar ta ut mina sista 70 kr på kontot för att åka kontant dit :( Så jag ska göra 6 uppgifter skriftligt å skicka till henne har jag tänkt.

Var så otroligt trött igår! Somnade i soffan på eftermiddagen å väcktes av att Mange kom hem vid 18. Vad jag spenderade kvällen med vetikatten...troligtvis kollade jag bara på teve å slappade. Orkade inte ta mig för å göra nånting. Fia var minst lika slagen som jag så vi skippade spinningen, får hoppas vi kommer iväg å gör nåt antingen i em/kväll eller imorron.

Stämmer verkligen mitt lönebesked?? Måste nog ta ett snack med chiefen....får det inte att gå ihop sig alls jag. Tänker inte jobba en sekund gratis för äckliga Statoil...sådeså...

Dags å kika till fishen i ugnen...den ska bli viiiit å fin. Röra ihop nån kall sås med dijonsenap kanske? fantasin skenar väl iväg till nåt oätbart som vanligt...hehe


 

Shit jag har för mkt fritid ibland!

Gå å lägg dig...

Hela min kropp skriker på mig... GÅ Å LÄGG DIG! Men jag KAN inte...FÅR inte... Jag är SÅ trött!
Gick upp vid 8...pluggat lite så att jag har någorlunda aning om vad dagens seminarie ska handla om. Men jag är då INTE förberedd egentligen : ( Nu vill jag ha lugn å ro....
Bevis ett för dagens "jag-borde-stannat-kvar-i-sängen-å-dragit-täcket-över-huvudet"- är att jag lyckats hälla ut en stooor kopp kaffe över hela (å jag menar HELA) soffbordet. Bara för jag inte kunde fatta varför någon måste stå precis utanför å ligga på sin kära biltut som en idiot. Funderar på att skriva till kommunen å kräva att man döper om vår gata till Tutgatan... helt sanslöst!
Hemmet ser ut som kriget... som vanligt efter en helg då jag lyst med min frånvaro här hemma.
Jobbet har gått bra...men roligt? Nätack... Framförallt inte när man nästan blir beskylld för att kassan diffade och jag VET att jag inte gjort något fel men eftersom jag är ny får jag stå med hundhuvudet tills det visar sig att det är HON som räknat fel...merci beaucoup liksom...
Var på kalas igår : ) Var trevligt å fick god mat å tårta. Nu vill jag oxå fylla år för jag behöver oxå kläder ; )
Fattigare än fattigast så jag hoppas verkligen mitt busskort funkar som det ska idag å där faktiskt finns pengar (vilket automaten sist sa att där inte var!) så jag slipper lägga mina sista 200 på å fylla på rabattkortet... Jag HATAR att ha det såhär. Men det är bara å hålla ut tills fredag.

Mkt å göra framöver, så här kan man inte sitta å spilla dyrbara sekunder. Olidligt mkt å plugga de närmsta dagarna. : (


Barnkalas

Jobbat, pluggat...

Idag...plugga, barnkalas å jobba...

Känner mig otroligt stressad...men när var man inte senast stressad liksom?? Tillhör visst vardagen...

Grattis Elina!!!

Personkännedom x 3

3 saker som du kanske inte visste om mig:

3 jobb jag har haft i mitt liv:
Oj, har ju nästan bara pluggat! Men mellan varven har jag jobbat som vårdare på div. gruppboenden, skötare på Barnpsyk och som kassabiträde på rivaliserande bensinbolag ; )

3 platser där jag bott:
"Hemma" i Braås hos päron (och med monster), på internat när jag gick folkis 2 år i Grimslöv och sen 2 studentlyor i Lund á 3 år. Numera glad Helsingborgsbo! : )

3 platser där jag semestrat:
Zakynthos Grekland, Djerba Tunisien och Albufeira Portugal

3 av mina favoriträtter:
Lasagne, Fläskfilégryta á la gårdagen och grekisk sallad

3 platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Inom landets gränser : Stugan i Frösakull, på päronens altan med kissen i knät, Svenska fjällen...Kebnekaise!!!
Utom landets gränser: en päsig strand i Thailand, go shopping i Tokyo eller på safari i Kenya

3 saker jag gör när ingen ser:
Petar i näsan, drar ur trosor ur glipan där bak, sjunger å dansar (lika dålig på båda dessa så jag gör det i min ensamhet! )

3 saker jag är stolt över:
Alla fysiska utmaningar jag klarat av, min sambo och att jag varit på Keb ; )

3 saker jag skäms över:
Att jag är så fumlig, att jag ibland inte orkar/vågar vara helt ärlig, just nu min vikt... : (

3 saker jag önskar mig just nu:
Bli färdig med skolan, förlovning/giftermål och en ny cykel...haha

Ett tredje världskrig... :(

Jösses!! Herrejävlar vad det såg ut i köket när jag kom ut där imorse.... som om en orkan dragit fram med full styrka! Orkanen Magnus har lagat mat... för första gången sen vi flytta in?! Detta "firade" han med att bjuda på förrätt: vitt bröd med gravad lax, hovmästarsås, sallad å dill. Till huvudrätt blidde det fläskfilégryta, ris å sallad. Tror den här grytan är min favvo faktiskt just nu... Gott var det, men var det värt all extra städning?? Jiiiises.... tog mig en halvtimme att få ordning. Jag veeeeet, jag borde vänta å att vi tar tag i det tillsammans...men jag KAN INTE låta det se ut sådär. Jag är absolut ingen köks-nazi som måste ha skinande rent runt mig, men jag äcklas av att äta frukost när jag inte ens kan lägga ner min macka nånstans när jag ska bre smör på....saker å pryttlar, stänk å tomma flaskor o behållare ÖVERALLT! Drack ett glas vin oxå...jo faktiskt...bara ETT!

Lite små-öm i underredet idag... jävla spin-cykel till å va obekväm! Men det var roligt å jobbigt å cykla, synd att mina knän inte riktigt pallar med å stå upp hela tiden : ( Bokat in spin på måndag igen...då ska vi gotta oss i bastun efteråt å prata skit ; )

Har jag berättat att jag låste mig ute häromkvällen? inte?!? bra...haha.... jäkla tejp som jag var tvungen å springa över till Ica å köpa... Så öppna paketet med omsorg Jenny o co!!!!! haha

Planer för dagen då? hmm...ska väl städa vidare här. Det är inte så skitigt att det borde vara ett tvådagarsprojekt, men jag försöker få lite ordning å reda på viktiga saker...såsom att hitta pass och sånt dära försäkringskort man ska ha när man är overseas tänkte jag skriva...å så gjorde....Manges hitta vi (?konstigt jag vet?) men han måste ju skaffa nytt med nya namnet på... Sånna viktiga saker ser ut att helt ha gått upp i rök? Så lite organisering å städ står på schemat.
Vill gå ut en sväng oxå, ser ut å vara himmelskt väder ute : )
Plugga oxå... Sofia fick det att gå upp för mig hur jävla mkt vi egentligen har till måndag....gulp!

Nähä, Carpe Diem som man sä'r.... haha




Han...Hon...den...det?!?

Igår när jag tog tåget hem från Lund satt jag jämte en individ som jag bara inte kunde sätta könsstämpel på. Lång, stora fötter, mörk röst men när man kolla in fejjan fanns där inte nåt spår av karl... Dum som jag var (kanske för jag inte ville glo alltför mkt?) kolla jag inte in om där var nåt Adamsäpple som bupplade opp å ner när han/hon/den/det pratade i mobilen... Sådana människor stöter man ju inte på varje dag precis!

Var i Malmö igår å köpte telefon...igen... denna verkar iaf funka. Tror dock inte vi försökt ringa i den ännu...hehe Käkade dessvärre pizza sen...men goood var den. Hittat en pizzeria alldeles här i närheten som är sketabra på alla sätt. Å så ligger ju Bogarts precis jämte... småttegott!
Kollade på finalen till Top Model sen oxå, min favorit sen avsnitt ett vann ju faktiskt! : )

Idag har jag tvättat, håller på å städar lite grann...satt upp brandvarnaren (bra å ha liksom) å persiennerna här i v-rummet. Alltså, de senare har kanske inte JAG gjort...men gjort är det iaf. Nu ska det bara rensas ut en massa pryttlar om inte hör hemma här. Typ den förra dataskärmen SKA inte bo i hallen... Lådan med vinterkläder SKA inte bo i hallen...finns ingen anledning å spara en lampa som vi inte tänker använda... ja ni fattar....

Pizzan från igår ska få veta att den lever idag iaf... Klockan 18 ska jag på spinning, tro't eller ej ; ) Kommer vara ren tortyr är jag rädd såhär första gången på EVIGHETER! Men det ska bli ruuuligt!

Kliar över hela kroppen nu så jag ska ta en snabbdusch... har köpt parfymfritt tvättmedel å tvättat med nu, får se om vi kan utesluta den anledningen om ett par dagar iaf...

Ikväll blir det fläskfilé i nån tappning och lite rödvin ; ) Har jag väl gjort mig förtjänt av? Ska ju jobba hela helgen så jag tar helg nu to-fre istället....

Go å gla' kexchokla'

Skickat...

Nu är hemtentan skickad och den muntliga redovisningen avklarad. Säger bara en sak: Tacka vet jag ordbajs!!!
Nu får man bara hoppas att man slipper komplettering...jaja...den dagen den sorgen.
Köpt present till Elina idag oxå, sååå roligt å kolla på barn/babykläder... men jag kände mig lite malplacerad. Finn ett fel liksom... Om jag inte vetat hennes storlek hade jag ju lätt kunnat köpa stl 110 till henne....allvarligt!

Onsdag å livet leker igen... till å med lite taggad till å städa! Tro't eller ej... börja på dass men Mange ringde å störde å vill ha med mig till Malmö å NetonNet igen...Ny telefon på g igen... får hoppas det går å ringa med den här iaf! Mohahaha

Oj, imorrn ska jag visst på spinning! JAIKS... ska bli otroligt skoj men fifan vilken tortyr det är första gången. Kanske bäst å boka... jaja, gör det sen när vi är hemma igen för jag tror Mange är hemma å hämtar upp mig närsom.

Malmö, here I come!

Det står seeeenast...

Det står att hemtentan ska vara mailad eller lämnad senast den 16e maj... å imorrn kväll är det ju faktiskt oxå 16 maj?!?! Jag ORKAR INTE bry mig om en sån här skitkurs... Jag har totalsågat hennes kursutvärdering.

Har ju helt glömt bort att nämna att jag träffade Caroline på jobbet i helgen! Var sååå längesen jag träffade henne, inte gjort sen hon å Patrick separerade ju. Var väldigt trevligt....ska se till å ses framöver.

Dricker öl.... gott....

Förnekelse är min bästaste vän

Snodd från Jenny...som snott oxå ;)

Idag: Pluggat, slöat...
Igår: Pluggat, slöat...
I förrgår: Fixade här hemma å sen jobbade jag hela kvällen.
Imorgon: Skola å skicka in hemtenta. Köpa present till Elina :)
I övermorgon: Inget planerat...
Humör just nu: Trött på att plugga....
Väder: Blåser lite, mörknar ute...
Bästa egenskap(er):  Snäll, flexibel i de flesta situationer
Sämsta egenskap: Tjurig och bortskämd
Favoritmånad: Juli helt klart!
Tv eller film: Tv, lite för dampig för film numera ;)
Bok eller tidning: Bok, helst en deckare
Bar eller nattklubb: Oj, är jag tråkig om jag väljer hemmafest istället?
Arbete eller skola: Arbete måste jag väl säga....så trött på å plugga nu!
Morgon eller kväll: Kväll är mysigast
Klädsel just nu: Mina svarta "gravidbyxor", ljusblå halvlång top och en grå huvtröja
Sällskapspel eller Tv-spel:  Sällskapsspel, allra helst Rappakalja!
Kramas eller pussas: Svårt, men pussas känns ju bäst... Kramas gör man ju med "alla" liksom...
Öl eller vin: Vin...rött
Godis eller snacks: Godis, chokelaaaa
Byxor eller kjol: Byxor helt klart....känner mig som en clown i kjol
Senast sedda film: Minns jag inte ens... men den var säkert jättebra för det har de senaste varit.
Komiker: Johan Glans ;)
Förhållande eller singel: Förhållande, hatar å va själv...
Kärlek eller vänskap: Kärlek slår allt
Glasögon eller linser: Linser!
Storstad eller småstad: Helsingborg känns lagom =)
Stökigt eller städat: Städat, önskemål iaf...
Restaurang eller hemlagat: Restaurang
Tävling eller lek: Lek, är ingen tävlingsmänniska
Jacka eller kappa: Jacka, kappa känns så tantigt
Stark eller svag: Stark...eller vad?
Brun eller blek: Brun såklart
Favoritbutiker: MQ, Bolagret, Sia, Gina Tricot
Favoritnöje:  ??
Favoritmat: Får nog säga Lasagne för det är svårslaget....skulle vara en go oxfilé isåfall
Händer eller fötter: Händer...fötter är oftast så äckliga!
Sparare eller slösare: Både ock...har två konton ;)

Klåda...

Åhh....jag blir snart skogstokig! Idag är nog klådan värst ever... : ( Måste väl helt enkelt gå å kolla vad det är. Armar, lår, mage å rygg är helt upprivna. Armarna är värst idag... Men vafan kan det vara? Jag har testat å smörja mig med fetkräm, hade det varit tvättmedlet så borde det vara värst där kläderna sitter åt (?) så vad återstår det? Allergi mot kvalster? Loppor? Desperat behov av hudtransplantation? Jaiks....kanske lite väl fantasifullt... Men alltså ni ska bara se hur jag ser ut!!! Hade jag varit bekväm med lite "nakenhet" hade jag kunnat fota men jag låter bli ; )
Ansiktet kliar inte ett dugg, men det har börjat klia även i nacken....halsen kliar....lättare å räkna upp vad som INTE kliar känner jag...

Hinner inte med nån skola idag...måste göra klart hemtentan. Börjar se ett slut på litteraturen iaf så nu ska det "bara" börja skrivas... härligt med framförhållning fröken Svensson!

Väcktes inatt vid 5-snåret av nåt jättehögt ljud som tjöt. Fortfarande inte klarhet i vad det var... jag trodde först det var mitt överfallslarm från jobbet, men det är ju ett tyst larm som går till Securitas å Polis...även om batterierna är dåliga så borde det väl inte tjuta? Det var ju dessutom avstängt... Testade å sätta igång å stänga av det men det var som vanligt...ljudet var så högt att jag inte kunde höra om det kom specifikt från larmet eller nåt annat.
Kan kanske ha varit vår lilla "fixarmojäng" som känner av strömledning å balkar i väggarna... det låg på byrån i sovrummet å piper ju ganska högt. Men fick den fnatt isåfall?!? Läskigt var det iaf...
Sovit jättedåligt inatt...å att väckas vid 5 var ju inte så skoj, då blev man ju hungrig å tvingades somna om hungrig.

Näe, ska väl smörja in mig å klä på mig.... återvända till skitgalenskapen som jag är SÅ trött på.

Ny vecka, nya tag....

Hade skrivit en jättefin å lång blogg, men datorn låste sig så jag fick reset:a den så allt försvann....gaaaah!!!

Iaf... Måndag morron å den har väl inte direkt varit som jag tänkt det. Väcks av Mange (har tydligen sovit så hårt att jag inte hört nån av hans två väckare) som stressat ger mig en puss-hejdå i pannan å beger sig till bussen. En minut senare stormar han in igen å har missat bussen. I Sickas värld är det ingen panik utan hon sätter sig i lugn å ro å väntar in nästa buss som hon vet snart kommer...kanske rentav tar en av gratistidningarna där å uppdaterar mig. Men i Herr Osbäcks värld är det katastrof å man MÅSTE till jobbet FORT! Jaha, så det var ju bara å dra på sig paltorna å skjutsa ner honom. Trött som ett as men klockan åtta är det ju inte lönt å sova vidare?!

Så jag har pluggat lite nu....tills magen sa ifrån å ville ha frulle. Så jag har gjort mig äggmackor med Kalles på...ombyte förnöjer! Mitt i allt fejjande kommer jag på att vi ju inte alls har nån äggskivar-mojäng (vilket jag trodde var självklart?!?) så jag fick mojsa äggen med vanlig kniv...funkade ju men jag var HELT säker på att vi äger en sån?!? Måste ju bara tipsa om att ifall ni inte har nån Egg perfect Eggtimer så skaffa! Hur många gånger har man inte ställt in äggklockan men glömt trycka start? Sicka = tusen gånger....
Så nu har magen fått sitt å jag ska väl strax återvända till soffan å boken...

Mange ringde å frågade om vi inte ska gå på fotbollen imorrn (HIF - MFF) men jag vet inte jag... beror lite på hur mkt man får gjort idag...jävla hemtenta till å sitta långt inne!!!

Har gått jättebra å jobba i helgen...lärt mig mkt... men nu är det skönt att det förhoppningsvis dröjer till lö innan jag ska jobba igen. Min kropp är nog inte gjord för att stå upp så mkt, känns som om jag fastnat i en 80-årings kropp idag.
Hade lite pysslarverkstad i helgen oxå, så nu är en massa saker på plats...hatthylla å vinställ för å nämna några exempel.... Vinstället är ju nästan viktigast för man har ju nästan helt glömt bort å dricka vin nu när man haft lådorna stående i klädkammarn bara.... men nu är mitt billiga goda tyska rötjut uppe på väggen iaf ; )

Nix pix.... dags å återvända.... wish me luck! Behöver all självdisciplin i världen för det här projektet....  : \

En glimt ur vardagen... 
      

Inte sugen alls...

Usch det känns motigt när klockan tickar på....veta att man inte kommer ha det trevligt alls på tre hela dagar! Saknar Mange som en tok oxå konstigt nog. Eller konstigt o konstigt... men vi brukar ju vara ifrån varandra varje dag men det är nog för jag vet att jag inte kommer träffa honom förrän efter midnatt.
Jag är extremt trött på att ha glasögon! Tror jag ska samla ihop till sånna linser som man alltid har inne... blir dyrt med endagslinser i längden?!

Positivt tänkande... tänk på alla pengar du tjänar denna helgen!?

Sluta tuta...

Det är nåt magiskt med vår gata tror jag... jag undrar om jag har missat en stor skylt utanför där det står "Stör de boende - Tuta!!" Bara idag har det tutat två st.... å det är lätt att man hör det tio ggr per dag. Kör man så jädra dåligt eller vad står på?!
Me fattar nada....
Fredag å yeeehaaa kan man tro. Entusiasmen här är väl rätt sval, jobb jobb jobb å åter jobb. Funderar på å ge bort mitt söndagspass till Liza faktiskt (?). Börjar 16 i eftermiddag å ska försöööka plugga duktigt fram tills dess. Ser ut att gå bra va?! No...

Igår var jag ju inte alltför flitig heller... åkte ner till bibblan å fikade med Sofia. Pratade bort några timmar... Vi försökte båda charma med våra karlar hem efteråt. De sitter ju på var sin sida om Knutan där nere...Hon fick dock hem sin...inte jag...förvånad? Hann in på Friskis oxå å fixa kort...så nästa vecka drar träningen igång hoppas jag.
Fick åka ner å hämta honom strax innan 19 å åkte till Maxi å handlade... så nu finns iaf mat i huset. Alltid något...

Näe, om man skulle ta å göra upp med Porter-boken en gång för alla? Fuck va tråkigt...men måste....

Tycker lite synd om mig själv...


Känner mig bakis...

Jag vet inte vad det är, så seg å konstig i huvudet?!? Drack en öl igår (ynka 33cl) så det kan ju knappast vara bakfylla... Ska fjöla i mig lite alvisar och ta mig en dusch...Hoppas kvickna till lite av det.
Ledig idag å det känns alldeles underbart (bortsett från skallebanget då). Suttit å läst flitigt i 1,5 timme...nja nu överdrev jag nog, effektiv tid kanske 40 min? Känner mig inte ett dugg motiverad att läsa Galenskaps-kursens litteratur för jag tycker det är den sämsta kurs jag läst på oerhört länge! I klass med Malmö Högskola ; )
Känner mig bra mkt mer taggad att börja läsa inför nästa kurs, men måste ju göra klart hemtenta å annat skit först :(

Pga att någon tyckte sig ha bättre nytta av min cykel så har vi smärre logistikproblem numera varje morron... lite för långt att gå till och från jobbet och vi har bara ett busskort (än så länge) att dela på... bilen är ju för dyr å ha stående nere vid Manges jobb vareviga dag. Inte lattjo att vara så beroende av busstiderna heller precis...

Give me my bike back pliiiiiiz! Mitt är mitt å ditt är ditt jäkla pungråtta!  Hoppas den bajsbruna sadeln klär dig...



Jag stjäler cyklar!

Jag gjorde ett vuxentest förut, testet tyckte att jag var 33,3 år gammal å borde släppa loss mer. Typ att åka till Kos, besöka Hultan, dricka mer öl och ge bort mina krukväxter till grannen. Hur många 26-åringar känner ett behov av att dra på suparresa till Kos i dagens samhälle?!? Å Hultan har jag redan besökt sådeså!
Där luktar ju bara kiss....haha...Öl drack jag ju för fasiken igår?! Å mina krukväxter är inte mkt å hurra för, de är inne på sista valsen allihop nästan....å ändå köper jag blommor som är tåliga och enligt mig aldrig behöver planteras om...

AJ! Det knäckte sören i min nacke....kanske därför jag har ont i pallet? Sitter nåt skit i nacken igen... det där som kallas stress? Min kropp å hjärna bortser från att jag känner det så det sätter sig i nacken? Jag vill ha massage, jag vill ha terapi, jag vill ha lugn och ro, jag vill ha kärlek, jag vill ha läsk?

Näe, nu ska jag gå å proppa mig halvfull med medikamenter å via en snabbis på vågen (en attiralj jag nonchalerat alldeles för länge nu) bege mig in i duschen... Ska försöka bli lite smittad av Jennys ambitioner!
Ska nog fika med Sofia i eftermiddag ; ) Bra början på det "nya livet" liksom...haha...får bli bara en kaffe!
You wish...

Åhnää, nu kom det post som störde min plan....eller? näe jag inbillar mig att det bara är reklam eller till Mange sålänge.

Sicka - som ska titta in på Friskis idag har hon tänkt... http://www.friskissvettis.se/helsingborg/




Living on the edge...

Usch, jag känner mig lite halvlabil just nu...
Inte road av att jobba så mkt å ha hela helgen med jobb dessutom. En hemtenta som pockar på min tid och ett hem som fortfarande inte är i ordning utan man får svassa runt saker för att ta sig fram överhuvud taget.
Har klåda över hela överkroppen, vet inte vad det är? Det borde inte vara tvättmedlet för det har vi alltid haft förr...å jag tycker jag smörjer å smörjer men ändå känner mig torr...PMS gör ju inte det hela bättre...och någons oengagemang för ALLT gör mig skogstokig.
Det mest skrämmande är att jag inte orkar bry mig?
Skulle nåt rejält bakslag ske nu så skulle jag kunna braka samman totalt känner jag.
Nerver vad är det??
I morse dagdrömde jag lite på jobbet... stod å inventerade miljontals läskeflaskor å drömde mig tillbaks till Zakynthos där jag körde moppe ; ) Sol, värme å en liten stinkande 2-taktsmoppe är precis vad jag behöver!

Jobbat idag oxå alltså....Från 8 å på obestämd tid som blev 16.30. Inte direkt vad jag ville men ok... Fått mkt gjort iaf å inga alltför störda kunder som man gått å vart arg på.

Ikväll hoppas jag att vi åtminstone kan åka iväg å handla lite mat...tryter i alla skåp å vrår... Ska försöka plugga lite oxå men jag känner mig otroligt trött just nu å får nog kila ut å sätta på lite kaffe.
Snart kvällsmat... men när karln i huset behagar komma hem vet man ju förstås aldrig...
Ska hålla mig upprätt iaf å undvika soffan för då slocknar jag direkt.

Tjopp tjohej... trött tjej med noll galej...

Snor av Jenny...

Har oxå lite tråkigt... så jag snodde Jennys lista!

VAD HETER DU? Jessica Anna Christina Svensson

NÄR ÄR DU FÖDD? 80-09-12

VAR ÄR DU FÖDD? BB i Växjö

VAD HAR DU GJORT IDAG? Varit i skolan, till bibblan, hos Jenny med familj och slappat här hemma bara.

VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Jobbade till halv sex, sen åkte jag hem å åt, pluggade och såg på teve. Kollade på Daybreak, en serie helt i min smak!

VAD VILL DU HELST HA NU? Ordning å reda?

HAR DU NYTVÄTTAT HÅR? Njae, duschade i morse.

VILKEN SKIVA VAR DEN SENASTE DU LYSSNADE PÅ? Nåt om nån fiskare?! Elias skiva iaf ;)

NÄR BLEV DU FOTOGRAFERAD SENAST? Oj, jag har inte en susning! Möjligen i helgen när det var barnkalas.

VILKET ÄR DITT LIVSMÅL? Att när man är på vippen å kila vidare känna sig nöjd med livet.

HAR DU ANVÄNT NÅGON HÅRPRODUKT IDAG? Jepp, två sketabra Tigi Bedhead-produkter. En för skydd mot värme och slitage och sen ett spray för att göra tjockare.

HUR MÅNGA SPEGLAR FINNS DET I DET RUM DU ÄR I NU? Ingen vad jag vet??

VAR ÄR DU NU? Vardagsrummet

NÄR VAR DU I EN AFFÄR SENAST? Räknas bensinmack? Isåfall idag ggr2.

MÖTTE DU NÅGON DU KÄNDE DÅ? Jadå, mina fd arbetskamrater och fd chef

ANVÄNDER DU ICQ ELLER MSN? MSN

NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT? Oj, jag minns faktiskt inte?

VAD DRACK DU SENAST? Krusbärssaft

UMGÅS DU MED DINA KLASSKAMRATER EFTER SKOLTID? Nja, lite grann då å då.

VILKA? Sofia, Nina, Helle? men det hinns inte med så ofta
L

GOTH ELLER POP? Pop helt klart

HARDCORE ELLER HIPHOP? Hardcore?Hiphop är en sjukdom ;)

HAR DU EN HÅRBORSTE I DIN VÄSKA? Nix, men typ ALLT annat

VAD VET INTE MÅNGA OM DIG? Att jag är en mkt rädd flicka

HUR MÅNGA LAMPOR HAR DU I DITT RUM? Alldeles för många?men alla används inte.

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU? Svarta boxers å vit BH

VAD TYCKER DU OM SEX & THE CITY? Kollade ibland, men inte slaviskt?

LÄNGTAR DU TILL DIN NÄSTA FÖDELSEDAG? Nja, jag vet inte det?27 är väl inget speciellt å fylla.

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN DU ÄR? Nej, tvärtom! Fick visa leg för min arbetskollega för han trodde inte jag fyller 27!

VILKA SPRÅK KAN DU PRATA? Svenska, Engelska, hjälplig franska och spanska?

SKULLE DU KUNNA HA SILIKONBRÖST? Näe, kunnaskulle jag ju rent praktiskt men jag skulle nog inte vilja ha några?bara ivägen ;)

HUR MÅNGA HÅL HAR DU I ÖRONEN? 5 st men använder bara 3.

VEM PRATADE DU MED SENAST? Mange

VAD PRATADE NI OM? Han undrade vad jag satt å skrev? detta ;)


Lycka!

Idag när jag körde till skolan så sa de på radion att Kent kommer släppa nytt i höst : ) Med massa duetter... väldans spännande! Får se om de kör vidare som vanligt eller om soundet kommer vara annorlunda...

Skola....riktigt segt! Sen gick jag till UB å lämnade tebax bok åt Mange å passade på å låna en om häxförföljelser åt mig själv. Framförhållning som heter duga...
Var inne en sväng på fd jobbet å sen körde jag ut till Lödde. Väldans trevligt, som alltid! : ) Men att lille Elias kunde haka upp sig så på ett ankare?!? helt otroligt... ; )

Klockan börjar bli mkt....ska väl börja på med maten. Tror Mange är på g hem...hoppas att han är borrsugen sen så vi kan få upp hyllor av alla de slag och persienner....?? Fortfarande så man får gå snitslad bana för att ta sig fram i hallen... : (

Bara vid tanken på mat så börjar magen kurra lite ilskt....

Küngen...

Trodde jag skulle få en lugn å fin hemma-studie-dag idag... men min chef ville annat. Jag gick med på att komma å jobba vid 14, måste ju ställa lite motkrav!
Tydligen så ska det komma "väldigt fint besök" imorgon så station måste vara tipptopp så jag ska hoppa in å hjälpa till å shape:a upp plejset. Man börjar ju förstås undra vem fan som kommer, å av denna angelägenhet tror man nästan att det är küngen! Dum som jag var frågade jag ju inte...
Har hunnit plugga lite iaf å hunnit tvätta på morronen. Förhoppningsvis ska jag väl inte leka Askungen hela kvällen heller....

Helgen har gått alldeles för fort....kom ju inte iväg förrän lö fm...grrr Men vi var ute å åt på nåt italienskt plejs här i fredags...mumma!

Näe, måste väl slänga i mig nåt i matväg...skulle köra om Manges jobb å dumpa av hans kavaj?!?!

Allmän förvåning

Grattis!

"Hemma" i Småland över helgen. Skönt att komma iväg lite. Var aldrig på skolåterträffen, de jag ville träffa skulle ju inte dit : ( Gick på 4årskalas istället...
Åt och drack gott här hemma hos mams å paps igårkväll. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, mer än att jag ska låna mammas symaskin å lägga upp lite gardiner...
Bilen vill gärna bli ren...var tal om att ev. åka till Kosta och köpa konfa-presenter men jag vet inte hur det blir med den saken.
Wilmis fyller alltså 4 år idag! Grattis till mitt klädtokiga gudbarn ; )



Glöm inte locket!

Inte bra att ha badrumsskåpet precis ovanför toaletten....inte med min horribla motorik iaf....
Inte första eller sista gången nåt råkar hamna i... tur man är noga med att spola och städa ordentligt...
Schh.... säg inte till Mange att jag tappade ner hans hårgel i toan! ; S

Väntar....

Ojdå, idag kände jag att en storstädning kom före skolan faktiskt... Nu är här så rent å fint! Skulle nästan kunna bjuda hit kungen...
Kusin Jonella har fått en flicka! : ) Sitter spänt å väntar på att tösen ska komma upp på webbisar men de verkar sega där numera : ( Är ju nyfniken!

Igår var jag iaf i skolan... Ny kurs, Religion, magi och social kontroll... Hon som håller kursen såg ut som "jag-vet-inte-vad?" men vicken entusiasm! Raka motsatsen till tråkan i Galenskapen... Ser fram emot kursen...
Skulle ju ha åkt till Lödde å shoppat med Jenny, men båda hennes stackars kids har fått vattkoppor! Brrr....
Så jag å Sofia traskade runt å shoppade lite i Lund. Hittade nya vårskor...å vad köpte jag mer? Hmm...fikade lite å strosade till tåget. Var i Hbg vid 17snåret. Gick å skulle leta lite här i stan efter present till Wilma (vilket vid sidan av mina vårskor, var dagens projekt) men kom hem med en tröja till mig själv, leggings och en hårklämma...ooops!
Kom hem å hittar avi till mina postorderklänningar innanför dörren....springer (nja, snarare går ganska fort) mina tio meter in på Ica å hämtar bums! Jag börjar förstå varför jag typ inte äger några klänningar....men jag vänjer mig kanske... tror jag ska sy upp den ena lite...tyckte den var lite för lång...
Åt himmelsk thaimat från Thai Corner.... vitlöksmarinerad oxfilé med wokade grönsaker....yummi!
Slappade hela kvällen sen....skönt...

Ätit lite sallad....gör jag i stort sett alltid när jag äter lunch själv har jag kommit på.... varierad kost?! pyttsan....
Duschat precis å ska väl gå ut med lite skräp som jag samlat ihop...blir så trött på att ha sånt liggande, även om jag bett Mange gå ut med det, men i vilket århundrade det sker vet man ju aldrig...
Förhoppningsvis kommer han inte hem alltför sent idag så att vi kommer "hem" i kristlig tid ikväll å inte behöver köra imorrn bitti.
Borde plugga.... hemtentan kommer allt närmare men än har jag inte panik i kroppen så jag skjuter på det in i den period då hjärnan och kroppen går sönder av ångest. Ska vänta en stund till å sen sätta mig i solen på balkongen...springa över å köpa lite nötter å go frukt oxå så jag har lite belöning....annars är det svårmotiverat!

Här är mina nya pjucks....å så lite smakprov på mina skrynkliga gardiner... de orange-lila har faktiskt min kära karl valt! De bor i v-rummet... de vita i köket å de lilamönstrade i sovrummet... salig blandning!!!




Å så lite irriterande saker: Torra ben/fötter med skoskav och sladdlådan i v-rummet...som växer å växer!!??


Jadu, börjar ta det personligt...

Men vafan... Vet inte vilken cykel i raden det här är nu... Hjördis är borta! : (
Inte för att jag cyklar alltför ofta, men Mange gör ju...å det är ju ändå lite pengar som bara försvinner sådär... FAN! Man blir ju arg... Jag hade faktiskt tänkt cykla mer nu i vår/sommar då jag hoppades Mange skulle köpa sig en egen cykel. Suck...
Deklarationen skickades in igår... gjorde schablonavdrag för nära 12000 : ) Den del jag får av det och de skattepengar jag ska få tillbaka kommer väldigt lägligt då innan midsommar!
Jag ska köpa present till Wilma idag... hon är ju heltokig i kjol och klänningar så det får väl bli nåt av det. Hon är en riktig kläd-nazi har jag hört...Ska BARA ha kjol och klänning å blir vansinnig om hon inte får sin vilja igenom...hehe...skadeglädje lite såhär på avstånd ; ) Hon fyller 4 på söndag....ska ha kalas på lördag men jag har väl till 99% bestämt att jag ska på återträffen. Roligt att träffa bl.a. Sandra å Sara å kaaaaaaanske kan man lyckas smöra med sig Anna ut??!!
Ska träffa Jenny idag efter skolan : ) Finally!!! Det har alltid kört ihop sig i nån ände när vi lite löst bestämt nåt innan... Ska till Center Syd å shoppa lite... ska försöka hitta present å ett par skor till maj sälf..

Nähä, ska svepa kopp kaffe nr2 och sen försöka mig på en tortyrrunda i det soliga vädret....

Har jag förresten skrivit att vi har köpt gardiner, hatthylla och balkongmöbler?!?! Jääättebra....Ska ta å städa upp här en vacker dag å föreviga på bild....men som sagt...en vacker dag....

Ciao!

Kurs

Varit på kurs hela dagen idag... Från 8.30-18.
På förmiddagen var det kurs om Hot och Våld, helt ok...Åkte ner ett gäng å åt på Knutan emellan. På eftermiddagen har vi haft om Oljor och Biltillbehör...gäääsp... Hon var jätteduktig, men jag känner att det var inte mkt nytt för mig. Hon som höll i det var ju från Växjö ; ) Då blir man minsann lite "lokalpatriotisk", när jag till å med hör att hon har Alvesta-klang så får man ju lite "hemlängtan". Ska bli SÅÅÅ gott å få komma hem till familjen lite.
Onsdag...man är helt dagvill nu för att det vart långledigt!
Torsdag...intro för nya kursen ((som ska gå parrallellt (många r å l där??) med Galenskapskursen) Hoppas kaaaanske kunna träffa Jenny lite?!? Miss you jöh....
Fredag... Galenskapskurs...å färd norrut!

Idag fyller Linda år! Grattis ; ) Å så måste man deklarera...JAG VEEEEET, jag har haft evigheter på mig...men går saker att skjuta på så är det så jag gör...tyvärr! Ska ju ha mina massa tusingar innan midsommar ju....å göra goa avdrag...

Jösses... för ett par månader sen hade jag ALDRIG kunnat tänka mig att jag skulle jobba på Statoil... lite skrämmande rentav : (



Sudden urge for shoes :(

Åhh, jag skulle inte börjat kolla på skor! Har ju förälskat mig i ett par Nike-sneakers på Trampolin....men min ekonomi säger NO WAY JOSÉ! Framförallt när man har så mkt annat som borde köpas till lyan, då får sånna lyxigheter som vårskor och klippning skjutas till framtida inkomster....eller iaf till veckan innan löning....

Gårdagen var lugn...åt pizza och hade skittråkigt så jag gick å la mig halv elva typ. Läste lite i Predikanten av Läckberg...har ju läst böckerna i oordning, men det verkar funka rätt ok iaf....

Idag ska sambon jobba hemifrån, så jag ska tvinga honom att jobba lite här hemma oxå. Assistera mig med borrmaskinen i klarspråk. Å så har han lovat att vi ska kolla gardiner idag...hoho.... jag kan vara en sån martyr ibland att jag nästan skäms över mig själv ; ) Eller är det kanske detta som kallas kvinnlig list bara? Har iaf kommit på att jag "måste" ha hittat gardiner till i helgen för de "måste garanterat sys upp å då MÅSTE jag göra det hemma hos mamma juh!" Det säger väl sig självt?? En självklarhet.... Men jag gissar att jag kommer att få åka ensam...nån som sätter emot? Lågoddsare....
Nix... ska man våga ta en promenix idag oxå? Vad säger fossarna om det tro? Aouch...tar en snabbis...

Här är iaf mina små älsklingar som jag drömmer våta drömmar om:  

  
 

RSS 2.0