Intalar mig det å då blir det sant...

Idag känner jag mig helt mör...vet inte vad det är riktigt.
Känt av en förkylning komma smygande, men har helt enkelt valt bort den. Intalar man sig att man inte är snuvig så är man inte det, sant?!?
Kanske bra å ta en halv vilodag idag då....Lajzan sa att jag inte fick träna idag utan ska vänta tills imorrn så vi kan träna ihop :) Ska ju iofs jobba tio timmar ikväll....så mkt vilande blir det väl inte :(

Gårdagen blev konstig. De två korta timmar jag jobbade var sååå jobbiga. De kändes lugnt som iaf åtta timmar, sååå sega trots att det var fullt upp hela tiden. Sen hem å drog upp kassarna med julsaker. Eller mja....kassar med julljusstakar iaf. Tänkte man skulle inventera lite nu när man helt plötsligt har fler fönster att pynta. Ska ta ett ryck å få upp dom först i helgen.
Mange kom hem sent.... pizza-torsdag....blev en Calzone å CC Zero. Mange tittade ilskt på mig när jag köpte sockerfri läsk...haha.... kollade teve å kvällen slutade med att vi somnade halv tio i soffan båda två. Gick å la mig strax innan ett å hade nemas problemas å somna igen.

Sömnig som attan idag... inte ens två stora koppar kaffe kan stilla mitt jäspande. (stavade först ordet med hj- men det såg helfånigt ut...inte så konstigt...haha)
Börjar jobba 14, som schemat ser ut så jobbar jag med Johan...men jag tror inte det stämmer? mitt schema här hemma är ju bara uppdaterat för mig...inte de andras pass.
Upptäckte igår att vi var två st som jobbade öppning nästa vecka, så jag gav faktiskt bort den dagen till Sofie. Det är ju den 6e å på kvällen där ska vi på konsert :) Ska bli kuuuuul....

Näe, lunch å sånt? vafan ska man äta nu då...?

Icka, jag vill ju se bebismagen!!!???

Ciao

Nämen...?

Åh, jag kan bli så irriterad ibland när jag börjar grubbla över en sak men sen inte kan hitta svaret på det....
Just nu irriterar det mej att man gått runt å sett V75 heeeela tiden (bor ju trots allt granne med spelbutiken!) men har inte en aning om varför det heter V75??!! Nån som kan hjälpa mig? Det kan jag grubbla ihjäl mig över annars.... V?  75? jaja... till å med kollat wikipedia..

Jaja...sitter men dagens första kopp kaffe. Skrämde upp mig själv tidigt idag för å va å träna vid tio. Passet leddes av Dick Harrisson on acid typ....haha... skratta en hel del.
Ska jobba två (TVÅ) timmar idag...mellan 14-16 så chefen kan få gjort det hon ska så hon kan ta semester...hmgrfh
Gick bra å jobba igår, men som vanligt så går sista timmen i rasande fart!

Ska fortsätta sortera tvätten nu så jag kan äta lunch sen.... börjar kurra i magen som fick en torr jäkla macka i all hast i morse.

Ciao!

Neeeeeeeeeeeej, det är inte sant!

Senilsnören hitåt?!?!?!?!

Det är fan inte sant, återigen låser jag in nyckeln till tvättstugan i...ja...precis...tvättstugan.
Heeeelvete.... å jag ska ju alltid envisas med å tvätta på morron. Fick lägga svansen mellan bena å plinga på hos damen mittemot....som öppnar yrvaket i bara morronrock. Aj... jag vänta ändå till kvart över nio! Men jag har ju tur ändå att nån är hemma här, det är ju inte säkert folk är hemma så dags....
Hon skratta lite åt mig å sa att jag minsann får hitta på ett bra system med nyckeln....Jag får väl antingen köpa sånna dära som man mecklar upp dörrar med på film, göra inbrott typ....jag antar att man inte kan använda visa-kortet i vår dörr....ELLER helt enkelt ringa hbg-hem å tvinga till sig rätten att kopiera upp ett gäng extranycklar....det är dömt å misslyckas för mig! Eller så får jag sätta en gummisnodd runt nyckeln å ha den runt handleden varje gång jag tvättar....en hel jävla halvdag :(
Det bästa vore ju om man gjorde om tvättsystemet helt å hållet....ja tack...som i lund....

Åhh, jag tror jag har damp för jag blir skogstokig när saker å ting inte blir alls som jag tänkt....



När en dag vänds uppåner

Idag var jag riktigt taggad att ta tag i examensarbetet... jag skrev igår upp en 2do-lista för att underlätta, men vad händer? JOOO, det ringer i telefonen... å guess what? Idag av alla dagar vill de att jag ska jobba. Först 11-14, sen 11-16, men nu verkar det som om det blir 14-24.15.... heeeela jävla dagen :(
Jag som tänkte att "yes, idag ska jag tvätta å ta det piano med bara pluggande å INGEN träning för jag känner mig sleten" F*ck you Svensson.....
Likadant blir det på fredag....14-24.15 då oxå, men sen ska jag va ledig å ha det gott lö-sö.
Jag klagar iofs inte, jag behöver ju verkligen pengarna! Men.... bara för man tänkt göra lite annat.... först så var det ju sagt 11 å då hade jag fått hafsa upp blöt tvätt i badrummet typ :(
Försöker få tag på chiefen så hon vet vad som händer...men där är upptaget såklart.

Byta i maskinerna å sen frulle..... jobbarskjortan är ju såklart i tvätten å måste hinna torka!

Mange ska ju på julbord på Wallmans ikväll, så han är ändå inte hemma å klagar på att han är ensam ;)

Tvätt, frulle


Spritter i kroppen...

Vad jag gillar att träna på förmiddag/lunch har jag märkt.... idag blev jag alldeles sprittig i benen iom att de inte har några bra tidiga pass på tisdagar. Var tvungen å gå en sväng i det fina vädret :) 2 grader å strålande sol! Lovely :) Ibland är det allt bra gott å leva!
Dagen har hittills bestått av:
Sov ganska länge....ooops, behöver komma tillbaka i vanlig rytm igen. Tidigare i säng å tidigare opp på morron.
Frulle, mys i soffan.
Läst inför examensarbetet (annars får jag inte träna ikväll har jag sagt mig själv!) hehe, får se om det funkar!
Gått en sväng, ramlade in i solariet en kvart oxå....
Lagat mig lunch, nyttig sallad :) bestående av: isbergssallad, purjolök, fullkornspasta, blomkål, morot, gurka, körsbärstomater, massa avokado, pinjenötter, riven parmesan å vinägrett. Mumma!!!!! Isvatten med citron till det... jag skulle nog kunna leva på sallad. (Tyvärr gör jag ju inte det å det syns ju...hihi)

I eftermiddag ska jag fortsätta med fiffel med examensarbetet.... annars blir det ingen träning. Vet inte om man kanske ska variera å ta ett spinpass? var ett tag sen nu....vi får se, jag kanske fastnar i nåt annat. Gillar inte å gå i mörkret....buss är uteslutet å jag vill inte ta bilen. Kanske kan matcha det så Mange å jag går hem ihop....vi får se, vi får se...

Jag tycker att Vincent är ganska söt...  
image351
Eller?
Diggar hans senaste låt oxå....får väl se om hans album är nåt å ha kanske....

Lillebror jag är ledsen, jag har gett Kjellvander en chans...men det låter lite mkt country för mig :S

Nähä, sätta i mig resten av salladen å sen vara lite flitig....

Det är förresten ingen som vill skona mig från mina "bad-hairday-every-day-dagar"????
Sponsring tas mer än gärna emot...haha...

Uglyhairgirl




Hyacint..I love, I love, I love

Tjohopp tjohej....shit, här är så kallt att det gör ont i fingrarna att skriva nästan.
När det blåser ute så är det storm inne i lyan oxå :( nästan så det fladdrar i filten när man ligger i soffan.

Tränat idag, var skoj... å hon körde hårt med armar å mage, vilket behövdes.
Sen bjöd Lajsan på lunch, tackar tackar :) Snorunge, hon hann före med sitt kort!
Strosade lite i affärer sen, köpte mig en billig top på Gina att träna i....
Gick hem oxå.... soligt men kaaaaaallt!

Hem å tog mig lite mellis, rensade ur kylen lite...skrev inköpslista å sen bar det ner å hämta upp hjärtat på jobbet. Ut till Maxi å handla, men vi KAN inte veckohandla.... det är nåt sjukt!
Ätit lite varma mackor å druckit julmust ikväll...var så hungriga när vi kom hem.
Invigt min hyacintvas oxå...köpte mig två vita å en blå hyacint...ska bli spännande å se om det blir några blommor på...men hyacint känns väl ganska svåra att misshandla? Men jag kan det mesta vad det gäller blommor :( mina jättefina å långa murgröne-rankor som var i balkonglådorna tvärdog i fönstret. De gillade väl kanske inte stormen?

Vad sägs om att vi ÄNTLIGEN lämnat in vår ansökan om Ica-kort ikväll? Det var bara i april jag skrev under den...men hey liksom!

Ska väl göra mig en kopp varm chokela tror jag.... å hämta en varmare filt. Såhär kan man ju inte gå runt å frysa?!?!

Beställt julkort idag...tycker jag du oxå ska göra!!!

Oj, jag skulle ju ringa mamma....inte pratat sen förra söndan.... ajdå, jaja...men en dag till gör väl varken av eller till? Hon vet ju vad jag pysslar med ändå? ;)
Jag ringer väl imorrn....

Hot choco å fiiiiiiiilt

Muuuuminmamman...

Goddagens!

Måndag igen å en ny vecka i flitens tecken?
Haft en bra helg, lördagen blev ganska lugn ändå. Vi struntade i att tura på förmiddagen å väntade tills päronen med vänner kom tillbaka till hotellet.
Vi spatserade ner på stan å mötte dom på hotellet, tog tåget till Lund vid 14snåret å hann med att ta en öl innan föreställningen som inte alls spelades där vi trodde utan vid Folkets Hus! Tur man inte var ute i sista stund....
Föreställningen var rolig, men alla var överens om att vi tyckte den var kort. Jag hade gillat om de hade haft lite högre volym på sina mikrofoner för de fortsatte att prata när folk skrattade så man missade ganska mkt.
Jag fick karaktären Tove Jansson, alltså "muminmamman" men jag var inte delaktig i showen nå vidare. Vi satt ganska bra, längst fram uppe på balkongen å i mitten.
Sen skynda vi tillbaka till centralen å hann med en snigeltåg hem. Väl hemma softade vi en stund på hotellrummen innan vi gick bort till Telegrafen för lite middag. Goooood mat!
Hamnade på Harrys å drack Irish Coffee sen. Taxi hem redan vid 23 då vi var ganska sletna allihopa, kanske jag å Mange mer än de "gamle" som varit uppe å igång sen sex på morron.

Sov ganska länge....fick besök av de andra innan de for hem. Sen slappa jag i soffan en stund, åt lasagne från Marconi (ååhhh sicken gom-orgasm!) å sen slappa lite till innan det var dags å jobba vid 18. Var segt å jobba, men det gick smärtfritt...

Nu ska jag strax promenera ner till stan i solen :) Ner till Friskis för ett medelpass...å som jag anade så är även Lajsan där å ska träna, alltid lite roligare med sällis! ;)

Sen....examensarbete...urk...

Men nu, lite fart på benen....

Favorit i repris?

Behöver jag poängtera att det blir en favorit i repris sen förra fredan??



Ringrostig de luxe....

Hoppla ja.... idag var det fredag å fröken Svensson skulle jobba. What??!! tänkte min kropp när den tvingades masas upp vid sju.....yuck! Å jobba sen? kändes som en evighet sen jag jobbat ett dagpass.
8-16, segt pass men som faktiskt gått helt smärtfritt.... bittra gubbar räknas inte längre, de har jag lärt mig att ignorera. Däremot gillar jag kunder som tror att de får saker av MIG personligen å inte av Statoil.... Vi har erbjudanden nu att om man köper en viss tvätt så får man 2x1,5 l CocaCola och en ljudbok med Guillou. En kund blev så till sig av denna generositet att han kom tillbaka in i butiken å gav mig å chefen varsin cd-skiva tillbaka. Gissar att han jobbar med sånt å hade å gav till sina kunder. Nån musikskiva med div blandad musik....snål-Sicka tackar å tar emot! ;)

Vi hade ju frågat My å Patte om de skulle med på bio ikväll, ja sa Patrick i söndags.... nja sa My i tisdags, för då helt plötsligt så hade de bestämt med ett annat par men att vi gärna fick följa med dom....jaha... de hade iofs inte bestämt vicken film de skulle se, men OM jag å Mange skulle gå så ville vi ju se American Gangster. Det är en film vi velat se på bio för det känns som en biofilm, snarare än "hemma-i-soffan-i-2,5timme-å-Sicka-somnar-bums". Men nu visar det sig att de SKA se AG men att det andra paret redan bokat platser....å då kände vi att njae, då ser vi den en annan gång istället.
My å jag tog en promenix igår å solade å tjöta lite...men då sas ingenting om några bokade biljetter för då visste hon inte ens vad de skulle se....Känns lite som ett dåligt försök att inte vilja gå med oss utan hellre med de andra? Eller är jag bara fånig?
Men är det inte lite märkligt att man nästan bestämmer en sak å så blir det på ett helt annat sätt??
Nu har iaf vi bjudit till lite....

Lite dåligt samvete att jag inte tränat.... både bra å dåligt....

Ikväll blir vi alltså hemma....hämtar nog hem nåt gott, finns inte mkt å hurra för här hemma å jag orkar verkligen inte handla nåt.

Imorrn är det ÄNTLIGEN dags å se Femhundra i Lund :) Ska bli sååå skoj! Så svärisarna å deras bästa vänner kommer ner under förmiddan, blir å tura lite....sen är det föreställning redan 15.30 så vi tar tåget till Lund. Sen på kvällen har vi bokat bord på Telegrafen. Såååå god mat :)
Ska bli kalasroligt verkligen....jag behöver skratta! Eller iofs, jag gör det massvis varje dag....framförallt idag, men jag behöver skratta åt DOM ;)

Näe, vila lite i soffan till Mange kommer hem.....sen blir det dusch å wejki-pejki-fröken.

Ha en alldeles alldeles underbar fredagkväll (å helg om jag blir kass på å uppdatera!)


image349



Tack för idag, slut för idag...

Oj, jag kände nu när jag skulle komma på en bra rubrik att jag egentligen inte orkar skriva nån blogg....
Idag har jag iaf ätit duktig frulle, tränat ett medelpass, ätit duktig lunch, varit en sväng på Väla, åt en bakad potatis med thaikylle å är nyss hemkommen. Ska nog göra mig en latte nu...
Inte mkt mer å förtälja....mer än att jag är rätt trött.....

Tack för idag....slut för idag.....

Pisse-pass

Bara för att man självmant masar sig iväg till Friskis så hamnar man på sämsta möjliga pass! :(
Tanten var så ostrukturerad.... påbörjade nåt man gjorde typ 2 ggr innan man var tvungen att byta eller att låten var slut. Me NOO like.... Däremot diggade jag den gamla tantan med knallrött läppstift, pannband, svartfärgat hår som sprallade loss i nån salsa-hysteri när en sån låt spelades.... det var lite roligt att se henne. Ledaren var skittråkig... bläe, men nu vet jag ju det iaf.

Träffada Liza utanför, vi bestämde att imorrn blir det lunch-träning å sen en lunch på stan. Låter najs!! :)
Ätit drumsticks, basmatiris, grillad paprika å en ananas/mango/avocado/tomat/rödlök-salsa av nåt slag... var rätt gott, men nu mår jag verkligen illa. Vet inte vad det kan bero på, men troligen var det nåt i maten....

Fått lite extra jobbpass i nov/dec....väldigt välbehövligt! Glömde ringa chiefen idag å fråga om hon ringt lönekontoret för å reda ut min körersättning.... ajdå....får ringa imorrn! Det är ju skillnad på 115 å det nästan tiodubbla!

Näe... ska kanske klä på mig? precis duschat.... ikväll blir det nog varm chokela...om illamåendet lägger sig det vill säga.
Kanske bara en rap som satt sig på tvären ;)

yiiiiiiieeeehaaaaa

image348

Stupido....?

Hur dum är du?

18 eller mindre betyder att du inte är dum

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nått roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4 (kanske inte en så lysande start....)

(x) du har sprungit in i ett träd (flydde från enträgen fråga-chans-kille i lågstadiet)
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/ har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam

summa: 5

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(x) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig (men de skrattar å skakar på huvet....)
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla matte tal.

summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång
( ) du gör detta testet när du borde göra någonting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utoin utan att ens märka (har inte alla?)
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 2

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen summa:

Summa: 2
Totala summan: 16, Näääära...men nära skjuter ingen hare som vi brukar säga här på Fortet!

En undersökning visar tydligen att blonda tjejer fördummar killar.... how come? ;)

Hujedamej...

Manges "andra jobb" blev visst utsatt för bombdåd i helgen....
Han brukar ju sitta några våningar upp å slita sitt hår där.

Tycker apropå det att han kan ta å pallra sig hem....jag är för faen hungrig!

Mamma-Prutt-köttbullar


Har ramlat över tvåan, där Emma Hamberg (?) håller nån föreläsning. Pratar just nu om att "äta bajs" såsom Mamma Scans köttbullar. För vad luktar det när man öppnar ett paket Mamma Scan...JO....BAJS! Hur fan tror man att det ska lukta när det då gått vägen genom magen?!?!
I min familj kallas de fis-köttbullar.... å jag avskyr dom som pesten!

Haft en bra helg....de går ju alldeles för fort bara :(

Måndag idag å jag är lat... eftersom jag städ-vägrade i fredags så har jag ju egentligen lite å stå i idag. Men jag vill inte idag heller. Har tvättat två maskiner tvätt.... så nu har man iaf trolls.
Ska väl kanske rensa lite i köket, som vi lämnade vind för våg i lördags med hela fredagkvällens disk... har kört en proppad maskin disk, men jag HATAR det som inte går in där...som plåtar å skit.

Hur i helvete ska jag få råd med julklappar?!?!?

Jag kan inte hjälpa det, men är inte han i Fab5 å Edie i DH lite lika??

Inte helt olika va?

Ser plastigare ut än hela Legoland?!? Urk...




Friday Friday

Blir inte till å köra till Växjö ikväll...nån som blir förvånad? Näe, trodde inte det heller....Tydligen jättemkt dimma där uppåt, å jag som har stans sämsta mörkerseende skulle ju köra, njae...väntar man till imorrn så sitter jag jämte å sjunger vackert istället :)
Så då korkade jag upp en vinare för å underlätta plockandet å småstädandet.
Fredagsmys om jag får bestämma!



Myser i soffan med valnötter å rötjut! ;)

Ska väl handla lite gott å äta, nån god köttbit att äta med sagolik sallad å potatisgratäng tror jag, men först måste sambon komma hem å det borde han göra SNART!

Jag har inte städat idag...jag upprepar...jag HAR INTE STÄDAT IDAG, duktig va?!? haha

Säg inget till Magnus...

...men jag gjorde en ganska bra deal i vår barbapapa-spar"gris"....
Är på väg till solariet då jag märker att jag inte har några kontanter...jo jag hade en Selma
Bytte fyra pengar mot två....(fyra enkronor mot två guldtior....) men jag kanske kan lägga i min trisslott i utbyte? Det är faktiskt 50 riksdaler i vinst där.... å vem gör en bra deal då?

Jag säger att jag lägger i pengar i "spargrisen"....men om sanningen ska fram så har jag kanske lagt en tiondel av allt Mange lägger. Jag växlar mest bara.... ;)

När jag blir rik ska jag gottgöra min kära sambo

Hur funkar det?

Läste om en 51-årig man som blivit tagen på bar gärning...när han hade sex med en cykel???

Läste om en annan man som gift sig....med en hund....???

Ja se karlar...eller...?

Fredag å jag har precis tagit en mysfrulle idag oxå. Jag är ju inte mkt för frulle egentligen, men jag VET ju att jag behöver äta frulle. Blir ett monster framåt lunch annars. Å det sägs att man har svårare att gå ner i vikt om man hoppar över frullen....så ja...ett halvlamt försök återigen att tappa ett kilo eller två (läs tio)

Lutar åt att åka till Växjö ikväll. OM jag kör det vill säga....antingen det eller så får vi åka "tidigt" imorgon, men då känns det som om halva helgen gått redan.
Jag kan köra, såtillvida att det är plusgrader å fina vägar. Här är det för tillfället 5 grader varmt....men uppåt Småland, hur är det där? Vi får se....
Jag ska iaf ta itu med fredagsstädningen, ta en stund i solariet, måla om nagellack (om jag orkar å inte bara tar bort alltihopa), plocka ögonbrynen, packa lite smått å gott, skriva önskelista....alltså inte så jätteansträngande dag ;)

Lät nästan lite flickig va? hehe....sicket lurendrejeri

Kanske en mysmiddag på PM imorrnkväll? Svärmams går väl i taket om vi inte utnyttjar presentkortet snart...Mange undrade om vi inte skulle åka upp till Jönköpingsborna, men det blir ju ett jäkla körande känner jag :(

Är det stabilt av Ellos att skicka ut ett brev där det står "Grattis på födelsedagen" å inuti står det "du fyller snart år...jaddejaddeja" Upplysningsvis så fyllde jag för ganska exakt två månader sen....

Näe, en halv näve valnötter i strupen å sen ta tag i frulledisken....

Lite små-roande....

BTW

Hur fasiken kan man utse Matt Damon till världens sexigaste?? Såg nån lista över de som kom på topp13 å inte nån var ju nåt vidare...skulle isåfall vara Brad då... å jag VEEEET att alla Johnny Depp-dräglerskor vill slå nåt hårt i mitt huvud när jag säger att JD är ful.

Men fulast är ändå Angelina Jolie...sådeså.... ;)
Å snyggast är fanimej Charlize Theron

image342

Nu kommer det kiss!

Haha, ni har väl inte missat reklamen på teve? "Överraskad över priset, överraskad över priset"
Helsjuk reklam?? Varför ska hunden springa å kissa....? jaja....

Idag var jag uppe ganska tidigt, åt frulle å drack kaffe. Mysigt!
Tog bussen ner till stan (svinkallt ute å bilen var igenfrostad) å mötte upp Liza på Friskis. Så idag rök jympa-oskulden för flickan här...haha.... å på Friskis Hbg:s 25årsdag oxå.
Passet var roligt, lite smårörigt för vi var försökspersoner för ett inspirationspass...vi = Liza, jag och massa pensionärer ;) Så jäkla söta tantor å gubbar!
Hade inte gjort så mkt om man blivit lite mer svettig å flåsig...så man kanske ska testa ett medelpass :)
Skitbra tid å träna var det iaf, en sväng om spretan å bibblan å sen hem å äta lunch. Perfa!
Tänkte kolla på en film i soffan här, men x-boxen har hakat upp sig...såklart...jag SKA bara inte kolla på film på egen hand, det är ju uppenbart!

Var är min sambo, jag vill ha mat ju! Torsdag = köpematsdag ;)

Hoppla, ska man nu trilla dit på det oxå?

Helluuuuu som Possan brukar säga....

Dagen har varit ganska bra faktiskt. Började bra med lite mysmorron då Mange å jag låg å kramades tills vi fick hasta oss iväg.
Gissa vem som var på vippen å missa bussen? Sprang som en gnu å kom precis på den, men var nära å få upp frullen på chaffisen ;) Kondis, vad är det?
Till Malmö å möte med handledaren inför uppsatsen, kändes rätt ok. De tyckte jag hade en väldigt intressant idé att skriva om, vilket ju kändes bra iom att jag inte varit hundra till det själv....
Sen hade jag lite muntlig redovisning som jag hade efter mig, så nu har jag inte den delen efter mig längre. Skönt! Bara en sak till å göra så jag blir KLAR!
Sen åkte jag hem, ÅT för jag var döhungrig. Äta lunch kvart över tre.....det blir rätt bra sug i magen då :(
Tog igen mig lite....å sen åkte jag å Liza ner till stan via jobbet. Fikade på Wayne´s....gissa vem som var där på dejt? Jo...."friskisdejtarn"....så vi satte oss precis bakom (fanns faktiskt inga andra bord!) å tjyvlyssnade lite ;)
Sen bar det av till Idrottens hus....handboll mellan OV och Lindesberg....Liza å jag höll på olika lag märkte vi....å hennes vann :( Men GUD va kul det var med match!!!

Hemma...soffmys....ätit en apelsin MUMMA, men jag måste nog ta en macka för å lugna magen som ju inte fått nån kvällis.

Imorrn är det jympadags, sen spreta...sen? Vetifan.... Gutt

Too much time...



Det är här hon sitter....å fördriver alldeles för mkt tid känner hon

Det enda hon just nu saknar är att istället för att dumpa ändan i en beige Tomelilla få parkera i en sån här:



Varför ska hon börja kolla på Gilmore Girls nu när hon ALDRIG tittat på det förut?

Ingen snö tack...

Fram till på lördag så får gärna snön stanna på nordligare breddgrader....Stella har ju för fasiken sommarstass fortfarande!
Men det är väl snö uppåt Småland har jag förstått?
Iofs syns inget här....låt det så förbli....TACK Gud isåfall...

Det som inte fick hända hände.... min Loka-kork studsade ner från soffbordet och in under soffan...OH NO! Det är ju stället man förtränger att det finns. Syns det inte så finns det inte, right?!

Har Oprah på teven....handlar om Singellivet...tyckte det var intressant med tanke på  att jag inte varit singel mer än max en månad sen jag var 15.....typ... aj
Mankepankan å jag har snart känt varandra i SEX ÅR!!! känns galet länge.... vi träffades på juldagen 2001 för första gången, men jag fastna ju inte förrän fram på vårkanten....hehe....
Han är både min prins å min groda <3
Jag är både hans prinsessa å surkärring... ;)

Idag har jag varit liiiite duktig iaf. Lämnat in paketetet (jo det ska stå så) på Ica som bums ska till Jotex så Mankepankan bums kan få sina pengar tebax. När han bums fått tillbaka pengarna kan vi bums köpa nya gardiner :)

Om ni undrar om jag gymmat så blir ni kanske inte jätteförvånade när jag säger nä!? MEN, det var faktiskt My som lämnade in...hade visst spytt å krånglat.

Ställde klockan idag....på kvart i nio! så sent borde man väl kanske kunna ta sig upp kan tyckas...men att ta sig ur den varma och alltför goa sängen kan lätt bli ett halvdagsprojekt för mig nuförtiden :( Kanske för att man inte har så mkt lockande att göra om dagarna....jag MÅSTE bli bättre på att aktivera mig. Jag bara inbillar mig att jag tycker det är skönt att bara sitta hemma å grubbla å bli gråhårig.
Jag tror att jag trots allt är en ganska social människa?!?

Tror jag ska göra mig en latte å äta lite chokelad. Köpte mörk chocke med mintsmak :)

Fy fan vad jag luktar gott i håret!!! It's this sucker....
image338
Jag vill köpa meeeeeeeeeeeeeeeer

Ojdå....Svensson då....

Jag skulle visst ringa CB ikväll....ajdå...glömde
Ikväll har jag ätit sketago mat, kycklinggryta med mango ;) Sen traskade jag å My iväg å solade, behövde lite värme å färg i fejjan. Å imorrn efter lunch nån gång ska vi ner å gymma....my God! Jo, ni läste rätt...jag ska gymma! Värsta broilern som man är kan behöva röra på mig igen.
Kollat lite fotbollsgala, pratat lite i tfn....lite tjöt på msn å nu är det ju snart läggdags.

Jag har verkligen inte gjort ett jävla skit idag.... bara suttit på ändan å tyckt synd om mig själv....

Liza ringde å bjöd med mig på handboll på onsdagkväll :) Najs....

Näe läggdags! Nu ska jag å Stieg gå å lägga oss å mysa till det





Knakelibrak...


Min rygg låter ungefär som när någon knäcker i sina knogar, så fort jag reser mig så knäcker det nerifrån å upp :( Jätteobehagligt!
Jag kan inte riktigt fatta att jag lyckades jobba hela sommaren med samma jobb som nu gör att jag får skitont i fötter å rygg?!? Känner mig som en 80-åring :(

Har gått bra att jobba i helgen, jobbat med CB. I lördags limmade han mina tår! Inga större fadäser på jobbet. Haglade i huvvet på en när man tvingades ut, vilket vi inte gjorde så ofta.

Nån jävla sifoundersökning som ringer 200 signaler å väcker en på morron idag. Efter 190 signaler så trär jag täcket om mig å ska rusa ut i köket å bli arg på den som ringer men precis då jag har ett steg kvar till telefonen så tystnar den..... helt yr av min tjurrusning! Så typiskt att det bara finns ett tfn-jack i hela lgh å det är bredvid köksfönstret....kan ju inte gärna ränna upp där i mässingen å svara när man har hela gatan som åskådare.
De ringde igen en halvtimme senare, men de har sån där autouppringning så när jag väl svara var det typ ingen där.... jag som ville vara lite arg!
Men tro mig...jag blev arg iaf....haha....kollade mitt saldo på banken å ser att jag fått in 115 kronor i fredags i lön. What?? Ersättningen för mina 34 mil skulle komma in men inte ens Statoil kan väl vara så snåla att man får 4 spänn milen?! Får ringa chefen å höra vad fan som hänt. Så typiskt att det ska strula när man är i SÅÅ stort behov av varenda öre. Jag HATAR att behöva vrida å vända på varenda krona man har..... mår fan dåligt av å va pank :(

Jaja....får väl sitta å va lite duktig med skolarbete idag. Spyr på skiten i verkligheten....

Idag mår jag lite bättre, men gårdagen var verkligen tuff.... det blev lite mkt för mig där ett tag, massa känslor som bubblade upp å ställde till det i min brydda hjärna. Med all rätt...
Hjärnan går fortfarande på högvarv, men jag försöker manipulera den å tänka på annat....

Hungrig...lunch å sen lite flitens lampa


Pappa!


Idag är det fars dag, å vart befinner man sig? Jo, 25 mil bort typ... :(
Känns iofs lite klyschigt att bara visa sin uppskattning på en precis dag, jag gillar ju min pappa VARJE dag!



PAPPA JAG ÄLSKAR DIG!!!!



image333

Jag vill inte gå ut :(

Usch vad det blåser.... storm ute ju!
Hade tänkt sola när jag städat klart (vilket jag gjort nu thank GOD!) men jag skippar det å hoppas på bättre väder imorron. Lådorna som SKA bort ur lyan innan Da Family kommer SKA Mange ta....bannemej! Jag går INTE ut....
Skulle ju förstås vilja springa in på Ica å skicka tillbaka gardinhelvetena å köpa mig lite Loka...näe, det får Mange göra det oxå!
Jag har helt glömt bort å äta lunch, så jag kokar mig lite makaroner nu som ska bli majoriteten av en sallad jag ska slänga ihop på två röda. Mycket sallad nu märker jag.....det är fullt välkommet säger mina allt svällande love-handles.
Precis när jag huttat i makaronerna så kommer jag på att jag hellre velat ha nudlar...suck!
Att man alltid ska va så snabb i fingrar å hjärna när det egentligen inte behövs??

Jag vill oxå ha Benny Hill-signaturen som ringsignal! Men min mupptelefon har inga sånna flashiga finesser :(
Mange har erbjudit mig att jag FÅR hans avlagda när han får en tfn av jobbet...jag har hittills varit väldigt tvär till idén men nu vetikatten om inte kärringen tänkt om!

My å jag verkligen ringer om varann....hela tiden....

Ringt till spretan idag.... ska dit på onsdag. Hörde mig för angående cellprov, eftersom jag blivit kallad dit men de tyckte inte jag skulle gå eftersom jag var där i höstas i Lund å tog ett. Jag trodde man gick varannat år, men tydligen räcker det var tredje. Jag har ju för 17 varit där varannat?
Slog mig att det kanske var för jag hade cellförändringar första gången jag testade? Kanske man skulle ha nämnt? Jäjä, jag gör det på onsdag isåfall.... Det är ju en ganska billig test för att få reda på att man mår finfint i maskineriet i vilket fall....

Oj, nu har nog min pasta kokat i 20 minuter.... icke så al dente med andra ord....kanske pasta-gröt om jag inte hasta' (pasta - hasta.....)

Ciao

Ett skepp kommer lastat...

med skitgardiner tillbaka till Jotex....
Var nånstans stod det att det skulle vara glitter i väven?? skitfula!!!

Jaha, fredag...ska snart sätta fart å städa undan lite. Regnar ute, jag som tänkt traska ner å sola en sväng...får se lite senare om det ger med sig en smula.

Var barnvakt igår, gick galant! Såå goa ungar....å föräldrar oxå iofs ;)

Näe, nåt å stilla hungern å sen ge sig i kast med å rensa upp här!


Hemska gardiner....som man väntat 2 veckor på :(

Jag blir lite arg...

Jävla plastikkirurgen.... vad är det för pucko egentligen?
Först menar han att han ruskat tupp å sen opererat på tjejen....men ursäkta, sperms rör sig inte från pattarna ner i maskineriet!
Näe, nu helt plötsligt så har de haft sex, helt ömsesidigt påhittat....jo men visst! Psycho...
Skulle hans personal dessutom ljuga när de säger att de misstänkt honom länge.
Jag blir så arg! Tror inte på ett ord han säger eller har sagt.
Sätt karln i en bur på Stortorget i Malmö så alla får gå å spotta på honom....

Vad är det som blir så fel med karlar som måste våldta kvinnor??? hiskeligt hemskt...

När man blir lite arg så måste man livas upp en smula... Jag blir iaf lyckelig av den!

Idag tvättar jag...å diskar som en tok, två maskiner snart men ändå är det disk kvar :(
Rengör ugnen, har putsat lite speglar.... så jag slipper storstäda imorron.
Då kommer A & T å kidsen....vetifasiken hur det ska gå till att hysa fyra extra personer i vår lilla lya. Den är liksom knappt anpassningsbar för 3-4....å nu ska vi vara 6 pers! Jaja, tur det bara är en natt...

När jag käkat lite, tvätten är klar, å jag packat en rygga till Mankan ska jag bege mig söderut till Lödde :) Träffa Jenny med familj...ska bli SÅÅ skoj! Till på köpet ska jag vara barnvakt en stund....hoppas det ska gå vägen, men med så goa kids ska det nog gå vägen! Me like them a lot...
Jenny är verkligen min bästa vän, sååå glad att jag har dig hjärtat!!
När ni köper hus nån gång så ska jag baskemig köpa grannhuset för nu bor vi så långt ifrån varann...;)

Näe, lite action kanske... sista tvätten ska torkas å min mage vill ha lunch!

Redan torsdag.... vart tar veckorna vägen?!?

Nä dra mig baklänges...


....med neddragna byxor på rullgrus!

Det blir INTE hämtmat....

Jag upprepar....

DET BLIR INTE HÄMTMAT!!!

50% chans / 50% risk


Som alla förstått så är min motivation till att skriva examensarbete ungefär NOLL.
Idag fick jag dessutom reda på att min handledare blir......tadaaaaa.....my biggest fear ever! Av fyra möjliga handledare så fick jag den flummigaste och helt enkelt SÄMSTA nånsin.....
Jag har klagat enormt mkt på Malmö Högskolas Lärarutbildning och om jag säger att de få föreläsningar vi haft med min blivande handledar-tjomme är det sämsta jag har haft där?!!? Kanske sätter lite perspektiv...

Redovisningen idag gick ganska bra ändå....trodde det skulle ta max 20 min, det tog snarare 60! Så går det när man är tre pladdertackor ;)

Mange kommer med mat....det är hans matdag (=hämtmat)

Man blir faktiskt trött på hämtmat....det GÅR....

Lapplisa

image331

Kall om snoken...

Fryser om näsa å fötter.... å det varmaste stället i lyan är badrummet, men där kan ju ju inte gärna sitta/stå hela dagen. Har ändå skruvat lite på elementen, men det sipprar in massa kalluft genom fönsterna...fladdrar så härligt i gardinerna.
Hade hoppats på att det var de nya gardinerna som kommit med posten idag, låg en fin posten-avi på hallgolvet, men icke.... det var några tradiga böcker Mange beställt.
Ska nog äta tacos ikväll...så smarrigt! Var riktigt längesen.... Jag gillar dock inte de hårda skalen så mkt, lyckas alltid skära mig i tandköttet när jag äter det! Så jag håller mig hellre till Tortillas :)



Imorrn är det redovisning i skolan...har precis läst arbetet för första gången (bättre sent än aldrig) å jag tycker det är rätt kasst å ointressant.... Tror det är fler än jag som är less på skolan nu....

Usch nu hör jag den enerverande Simpsons-låten...dags å byta tevekanal PRONTO! Jag gillar verkligen inte simpsons... :(


Glömde helt bort att jag kollade på That 70's show....jaja...

Vad önskar ni er i julklapp?? Sjukligt nog kan jag inte komma på en endaste sak! skrämmande, börjar jag bli vuxen?

Sa jag förresten att Ängelholm ringde idag? å att jag sov.....hey, grattis dumhuvve...pliiiiiiiis ring igen!

Dags å börja choppa gurka å annat smaskens!

Aaaarrrrrrrrrrrrrrrribba!





Doooooodis! Me want dooooooodis!


Ahhh, så jävla gott....sånt sötsug att jag blev däng....Så nu har vi varit på Bogart's å köpt lösesnask! Ska kolla CSI snart å gömma mig under filt.

Körde förbi detta nu när vi var å handlade....läskigt, bara ett stenkast bort ju! Iofs hade de ju rånförsök i butiken jämte i somras.... eller näe, så kan det ju inte heta...inbrottsförsök måste det ju heta eftersom det var på natten då ingen jobbade.
Att det ska vara så svårt att hålla fingrarna i styr? Jävla mongos...

Näe, nu har det börjat på teve....åhh, jag som är lite kissig....får hålla mig....till reklamen

ciao

Söndag and I feel fine!

Vilken paradox....jag som hatar söndagar!
Däremot hade det ju inte skadat att hitta på nåt skoj idag...nu när man är ledig å allt!

I fredags så träffade jag Fia :) Fikade på Wayne's å strosade lite på stan. Müche trevligt. Köpte mig en kofta för Manges presentkort...hehe...å så två nagellack å lite hårsnoddar....
Sen åkte jag hem å städade lite... väntade hem "han-som-bara-skulle-jobba-halvdag-men-kom-hem-klockan-18-iaf". Blev en myskväll med trerätters, Idol, Criminal Minds å sen en film :) Båda vakna! Helt amazing.....
Sam var kass i Idol, men Mattias skulle åkt ut för han var skandalöst dålig! Två veckor i rad har Sam valt två av mina absoluta favoritlåtar....dessvärre....
Marie var bäst tätt följd av Daniel.... men ingen av dom hade ju nån vidare låt... HALLÅ, så mycket underbara kärlekslåtar det finns!

Lördag....gick mest hemma.....väntade till 15 då jag skulle jobba. Chiefen, David å Marie var utklädda....jag å Liza som skulle jobba vägrade vänligt men bestämt klä ut oss (eller snarare skämma ut oss?)
Gick jättebra å jobba, satt utanför Lizas i nån timma efter jobbet å snackade skit....sketanajs! Var sååå längesen vi sågs nu när de av nån anledning splittat våra jobbhelger helt. =(

Sov länge idag...gick upp först vid 11! Skönt.... har lite å styra med, ska bland annat se Lilja 4 ever klart.....filmjäveln jag hyrde gick ju inte att se för den var sönderrepad! Så jag ska ha pengarna tillbaka...sådeså.... Bara för man gör sig till å faktiskt hyr en film! Jag hade dock väldigt mkt tålamod med filmen....den hackade ju sig fram å tillbaka hela tiden så man fick vara med å spola fram å tillbaka för å få rätt på den....så de 50 min jag såg tog 2,5 timme!!! Sen blev jag vansinnig å tjurade en smula....

Ni ska ju inte tro att jag blev ledig över jul.... :( bummer...

Näe... nu börjar solen gå ner.... å det blev helt plötsligt mörkt här i vardagsrummet. Tända lite ljus å mysa ner sig med filt :)




Storleken har visst betydelse....

Goddagens....

Helvete vad tiden har en tendens av att springa iväg numera! (Kan till viss del bero på att jag sover till nio?)
Klockan är redan över tre!

Idag har jag bara varit hemma...skönt.... fått post : ) Så nu är badrummet lite tillfixat....ser iaf lite bättre ut än innan...tycker JAG och det är ju min åsikt som räknas.


Före:
Hemska blommor....preeeciiiis som i köket....urk!


Efter:
Det man kanske saknar mest från lyan i Lund är det lite rymligare badrummet...å badkaret....
Såhär fick det bli....mkt färg dessvärre...hade hellre velat ha det helt vitt...men tjommen som bodde här innan hade noll taste...


Apropå det...så är renoveringsgalningarna ( a k a mina päron) igång där hemma igen....Så nu har jag ingenstans å bo längre där hemma....å skitungen till lillebror har fått ett monsterstort rum....vi får väl sova skavfötter framöver!
Apropå mamma...hon känner mig alltför väl...tack för presenterna...de "värmde" ;)


Varit ute å gått en sväng....å när jag ändå var iväg så hyrde jag (jo ni läste rätt!) en film....Lilja 4-ever....helt ur studiesynpunkt faktiskt. Hade inte riktigt fått för mig å hyra den annars....

Märkte att en grannkärring från porten jämte gick ut å slängde sina sopor i den allmänna sopkorg som står utanför Ica, gav henne ett argt öga när vi möttes. Äcklig kärring, påtänd eller riktigt på lyset var hon å gick å spottade på marken....fiiiifan.... Så jävla långt har vi faktiskt inte till sophuset!
Bra sugen på att tuta ihop henne med min granne nästdörr....han är nog lite samma skrot o korn...å det vore toppen om de slog sig ihop i hennes lgh så jag slipper hans smällande i dörren i tid och otid.
Bara därför spelar jag Rammstein jättehögt när jag hör han är hemma ;)

Det är fan bara jag i världen som är normal å vettigt funtad....hehe

Apropå det så ska jag nog ta å göra mig en latte å plocka å fejja lite. Mange jobbar halvdag imorrn så då har jag bokat in honom resten av dagen....hehe



Ska fika med Fia imorron! Najs : )

Åh, apropå rubriken...this big bad boy fick stå för halva min lunch idag:



Vem har sagt att storleken inte har betydelse?

CIAO





RSS 2.0