Dra mig baklänges...

...jag fick TVÅ buketter med tulpaner! en röd å en lila....haha... allt för han ska slippa ett frieri!

hmm...fan att jag bara har en vas... :S

Människan är fan sjuk...

Läste om en man som blivit anhållen för sexuellt ofredande....av en cykel?!?!?
Alltså det där med sexualitet är fan märkligt....
Apropå sjuka människor, vi har en "bajs-man" på jobbet....helt sjukt....
Människan är fan SJUK!

Städat å fejjat som fan här idag :) Var nästan på vippen att till å med putsa fönsterna, men som "tur" var började det regna lägligt å Lizan kom förbi på en kaffe.
Så skönt å ha det städat å fint inför helgen, lite kläder att få ordning på å sen ska jag fixa lite i klädkammaren tänkte jag.

Har ju lovat att fota mina gardiner och glas....så jag slog två flugor...som man säger...



Va rutigt det blev!!
Min lilla myshörna :) Älskar mina fina elefanter i fönstret! Tack mamma <3
Sen är det då "vikinga-glasen". Mange ville inte alls ha dom (arvegods från hans farmor som jag föll in love with) men jag tyckte faktiskt de var fina? 11 stycken är det....så jag gissar att ett glas hamnat i olycka back in the days. Gillar att de har så tjock fot och att de liksom är "randiga" i själva glaset...

Fredagkväll nu nästan ju.... skönt!!! Synd att man ska jobba (igen) bara....
Ska ta mig en macka å en apelsin, lite mellis innan man tar tag i det sista fixet å sen pluggar tills sambon kommer hem med nåt snaskigt till kvällsmat.
Jag har hotat med att om han inte kommer hem med tulpaner till mig ikväll (röda eller lila, tack) så ska jag fria....haha...bra å ha nåt å hota med!!!

Nähä....ACTION SVENSSON!!!!

Stackars liten...

Har hotat å skrämt upp sambon i en vecka nu att jag ska fria idag...
"Mange, om jag friar då den 29e säger du inte ja då?? Vill du inte att vi ska gifta oss?" haha...
Han blir alldeles svettig å låtsas att han inte hör mig! Eller så säger han att han är för ung...UNG?
Skojar han?? 28 jävla barre om exakt en vecka, det är väl för fan inte ungt?

(näe, jag TÄNKER inte fria....jävla trams ju....)

Good girl vs Bad girl

Ibland kan jag känna att jag är för mesig å vek... (ganska ofta faktiskt) å framför allt när jag är med Liza. Där är det raka rör å inget snack....sen kör hon som en biltjyv å skäller hitom å ditom. Snacka kan hon ju oxå.... en annan blir bara tyst när jag blir arg.
Vi skoja idag i bilen att hon är "ung o rebellisk" å jag är gammal å grå....haha... mespropp har jag ju alltid varit dessvärre ;)

Varit i skolan idag, inga fadäser idag inte! Men om det gav så mkt vet jag inte.... har ju redan skrivit en B-uppsats så det där köret "kan" jag ju...behöver bara rätt ramar (såsom teckensnitt, radavstånd å sånt konkret) sen är det ju alltid svårt att komma igång å konkretisera frågor å sånt....men jaddejadde, jag behöver inte sitta med typ-uppsatser å analysera å greja :(
Varför i helv-te hade de varit i landsarkivet i måndags?? att sånt inte kan läggas ut på hemsidan? jävla skit-institution rent ut sagt. Jag å vad-han-nu-kan-heta ojjade oss idag, vi är alltid lite bittra å sura på allt har jag märkt så vi har iaf nåt gemensamt hahah....trevlig är han iaf

Liza ringde å ville käka/fika....jag kilade inom cykelcity å köpte mina skor...jeppidou...nu jäklar....å sen tog tåget hem. Jävla Teckomatorp-tåg så sega de är! men jag fick lite läst iaf...alltid något.
Liza hämta upp mig å vi gick å åt på Mezo....gott!
Tänkte vi skulle gå inom Wayne´s å köpa en takeoff-kaffe å vem kommer ut därifrån när vi närmar oss? Martin Dahlin ;) Märkligt...han ser ju exakt likadan ut som -94 tycker jag... var tokmkt folk på waynes så vi trillade in på Illy (?) å tog med oss kaffe istället...minus för att de inte hade annat än cappuchino, latte å nåt amerikanskt kaffe som verkade starkt :(

Nu sitter man här, gått igenom värsta posthögen....ska väl röjja lite här, så det går snabbt å städa imorrn. Det blir ju INTE gjort på helgerna så jag har gett upp det dära å har städdag på fredagar fullt ut.
Nån hjälp får man ju ändå inte :( bitter igen....

Nähä.... ikväll blir det hämtmat å film hoppas jag....myys

Skål för att da'jävlen snart är slut!

Seg i skallen....vet inte om det är trötthet eller vinet ;)

Onsdag...lill-lördag som man säger...
Har spenderat större delen av dagen i Munka-Ljungby på Toftaskolan där jag vikarierat i Sv och Sv/Eng. Alltid lika spännande, å extra spännande blir det när jag har NOLL instruktioner om vad eleverna bör pyssla med. Engelska visst, det är mitt ämne...men större delen idag har bestått av Svenska. Vafan...hilfe! Om man nu ska va sjukskriven måste man väl för fasen kunna ge lite vikarie-instruktioner? Om det bara rör sig om en dag så kan man ju förstå att det varken blir hackat eller malet, men det här rör sig om mer än en vecka!
(troligen kommer Sicka få jobba mer?!)
De sa idag att de tyckte det går bra för mig å att jag funkar fint med eleverna, å att jag gärna får maila över dagar som jag går i skolan å att de gärna ploppar in mig på mina lediga :)
Alltid kul, suger åt mig som en svamp!

Fick hämta upp sambon på jobbet idag, han försökte deala till sig taxi på sina villkor men hey hörrudu...Sicka är ingen jävla taxi-service! Om man ska ha skjuts så sker det när HON vill.... Så jag kortade ner hans arbetsdag med minst 45 min...hihi
Anledningen var att han skulle upp till Väla å köpa ny Ipod... (å anledningen att jag ganska villigt ställde upp är att jag ska få hans Iriver då...haha...man får inte va dum!) parentes2: den är röd oxå. slut på parentes2

Ätit gott här ikväll....blev nåt ihopkok som faktiskt smakade ok. Var tänkt att det skulle bli baconlindad kyckling med ris å sås...sen var det tänkt att det skulle bli kyckling med mangochutney-sås....men det blev kyckling med mango/viltfond-sås då min sambo var lite väl entusiastisk med fonden....
Lite go' Penfolds Bin28 å här sitter man nu :) Sååå fina glas btw...igen...måste nog fota, Mange påstår att de ser så "vikinga-aktiga" ut (???) Jag tycker han är rätt whacko...

Kan du inte sluta dyka upp överallt?!?!
Mr Friskis 2 har helt plötsligt börjat på spinning å gör ALLT för å få ögonkontakt
I helgen när jag jobbade...vem studsar in å återigen gör allt för å få "mer än lagom ögonkontakt"?
Idag när Mange å jag står i trafikljuset på Ängelholmsvägen där det är mångfiligt, vem ser jag i bilen jämte när jag vänder på huvet??
Bahh, du är obehaglig!

Jag har fan damp alltså.... jag ska på bröllop i augusti....jag repeterar: AUGUSTI
Nu i februari...jag repeterar: FEBRUARI...tittar jag på klänning jag ska ha på mig! Det stressar mig alltså redan att jag kanske inte ska hitta en klänning.... damp-unge de luxe
Att jag ska lyckas gifta mig en gång i framtiden verkar ganska avlägset...å shit då skulle jag ha fete-ångest redan vid förlovningen över att jag MÅSTE hitta en klänning...haha
Jag skulle vilja vara fin å hitta nåt rosa å fint i tyll å satin å shit, men hoppla, är det Sicka?!? Nope....
Har dock hittat fyra stilar jag skulle kunna tänka mig...
(WARNING WARNING, SICKA GOES "MODEBLOGG" FOR A SECOND OR TWO!!!)


Bilder från: Ellos, Forever21

Jag gillar nog den fjärde bäst...känns mest som "MIG" liksom...rosett i ryggen till trots ;)
Sen att jag är en sucker för gult har väl kanske inte undgått någon? Rött å gult....gahh ögonorgasm!
Va tycker ni? å vad tycker framförallt future-wife-to-be-Jenny? ;)

Är inget fan direkt av SATC, men han Big (?) är han inte med i Law & Order som jag hade på teven nyss?

Kanske läggdags snart... Lund imorrn som gäller men först vid 10 så jag får lite "lagom" sovmorron då patrasket ska röra sig hemifrån först halv nio :)

Trevlig torsdag!

*spinningsko, spinningsko uh la la spinningsko, spinningsko spinningsko uh la la spinningsko"
melodi: "Lollipop"

Nighty nighty

Så mkt för den väntan...

Besvikelse är väl vad man lugnt kan kalla det... ALDRIG fått en så låg timlön!!
Närapå att jag överväger att inte vara där mer :(

Hur fanken kan det skilja så mkt mellan kommuner? I Svedala fick jag allt emellan 106-238 kr/h
Här har jag fått 15 spänn lägre än på Statöl...

Me no like


image446

kom igen, kom igen, kom igen...

Sitter med spänd förväntan att en löne-spec ska trilla in...(åhh trilla...been there, done that...haha)
Ska bli intressant å se vad man har i timlön nu jämfört med innan.
Statöls slavlön ska man väl kunna slå iaf...grr
MEN, inte för att pengarna ska röras iaf när de nu har rullat in/kommer rulla in. Ska och ska, jag KAN inte för jag var dum nog å spärra kortet med tre felförsök med koden....haha...Sicka in a nutshell goddamn it. Varför skulle inte det gå åt hell oxå?? Så nu kan jag inte använda kortet på 2-3 dagar innan Nordea skickat ut påminnelse.
Jag var ju HUNDRA på att jag hade rätt kod sista gången, å det hade jag ju....NÄSTAN.... rätt siffror men i fel ordning. Att man kan få sån brainlock???!!!
Så det var ju bara å ringa supporten å confessa sin klumpighet...jaja...smart kan man bli en annan dag!

Jaja, igår blev ju det ju inga spinningskor iaf... får bli torsdag hoppas jag.

Igår gick jag mest runt å var deppig...vissa blir höstdeppiga, Sicka blir uppenbart vårdeppig istället.
Tvättade lite, lägligt eller vadå? Men dessvärre är det kemtvätt på min jacka :( Vetifan om jag tycker det är värt å skicka en billig HM-jacka till kemtvätt....(iofs har vi kemtvätt bara över gatan typ) Man kan nog nästan köpa sig en ny istället.
I år SKA jag köpa en ny vinterjacka...min favorit har nog gjort sin sista säsong efter en lång trogen tjänst. Har jag sagt att den hängt med sen gymnasietiden??? helt otroligt....å det är en billig (relativt) jacka från Stadium vi snackar om, inte nån Gucci eller Dolce Gabbana (Gukki å Dolse Banana är mkt roligare å säga)
Jag har nog sagt det i fem år nu, men jag har svårt att skilja mig från min kära jacka...

Annars igår hände inte så mkt... Lyxade till det med äppelpaj å vaniljevisp igår :) Mange som är sån gottegris å inte kan dricka en slät kopp...haha... jaja, smal kan man bli en annan dag!
Pratade lite i tfn faktiskt, jag som inte är nån tfnmänniska... Morfar har tydligen fått bältros! Men han tillhör ju den äldre skara män som inte kan erkänna att de är sjuka eller mår konstigt.  Det hade "bränt till lite" på honom var allt han sa om bältrosen....haha...
Det är inga ynglingar man har å göra med längre, så man får hoppas att sånna dumma sjukdomar som denna inte sätter för djupa spår i honom.
Är jag helt fel på att när jag har för mig att en annan lite mer avlägsen släkting back in the days dog i bältros mojjan?

Våra bästa år är ju bara för roligt att titta på, eller inte.... man kan missa två månader å ändå hänga med utan problem! Inte undra på att serien hållt på i typ 30 år!

Nähä... plugga, stryka å trixa lite här hemma står på schemat. Träna kanske? Men man vill inte sätta nosen utanför dörren idag, regnar som tjyven :(
Gårdagens sol var visst bara en tillfällighet alltså! purk...den gladde lite i eländet iaf.

Oj vicken jävla roman det blev idag..... sorry



Inte min dag

Jag har kommit fram till att jag hatar 2008 so far...
Har något gott hänt mig, alls?

Den här dagen kommer nog iaf gå till historien....fy fan....
Upp å hoppa tidigt, gjorde mig i ordning å for till Lund. Av nån anledning hade mange stereo-fronten på jobbet (!?!) så det blev en tyst resa dit.
Satt i bilen å tänkte på vad jag skulle göra resten av dagen om jag nu inte hade föreläsning förrän typ två.... Hade tänkt kila till Cykelcity, hälsa på gamla jobbet å ta en fika å plugga på nåt mysigt fik....
Hade tänkt att ställa mig på Mårtenstorget men givetvis var där avstängt å jag körde runt i säkert 10 min (å överallt ska det vara enkelriktat å skit) för alla parkeringar är 30-minutare innan jag beslutar mig för att köra upp i Konsums parkeringshus. 12 spänn i timmen...jaja...har inte mkt till val för klockan är lite över åtta. Lassar i ett gäng pengar å går å lägger i lappen i bilen... De håller på å river hus/ bygger nytt (?) vid parkeringen å de höll på å gjuta betong å skit...lite sånt damm å regnvatten på konstigt underlag gjorde att Sicka kommer ca 5 meter från bilen innan hon druttar dit rejält på marken. Det var värsta betongsörjan som inte syntes å där låg jag, platt fall i värsta leran :(
Hela brallan, halva ryggen, underarmar å händer är kletiga....å jag tänker INTE gå runt så hela dagen (i värsta fall) å ont i kroppen fick jag....dunsade dit rätt rejält. Så jag lipar som en gris, sätter mig i bilen igen å kör hem :(
Gråter som en tok, dels för att jag har ONT å dels för jag blir så besviken över att jag missar föreläsningen som är obligatorisk. Ringer Mange mitt i allt å skrämmer livet ur honom, får inte fram mkt mer än hulkande "jag har gjort mig illa" å då kanske man blir lite rädd....

Bra början på dagen va?? helt jävla makalöst....

Sitter här nu med fruktansvärt ont i huvudet....vet inte om jag kanske sträckte nacken när jag föll? Det går inte bort med varken vatten, ipren eller kaffe.

Vill inte mer...blir bara så trött...

/mörbultad smålänning

Totalt hjärnsläpp....

Som Nordeakund är man van vid de dära jävla skrapkoderna, å eftersom jag levt på 24 kr på kontot i typ två veckor....jo det är sant.... känner jag mig lite ringrostig med kortet.
När jag nu tänkte kolla internetbanken å har fått ny dosa har jag fått totalt hjärnsläpp! Vafan har jag för kod??
Sååå frustrerande, jag VET ju det så jävla väl?!?!?

Min hjärna har gått lite på halvfart större delen av dagen känner jag. Trött efter en helgs jobbande (som ju inte ens är MIN helg...så det blir jobb helgerx3 nu....yuck!)
Man får se det som goa pengar när de väl rullar in sen...
Helt makalöst märklig eftermiddag på jobbet, aldrig är väl söndagar så förvirrat stressiga?? fattar nada....
Helt slut i huvud å kropp, märks att man vart "invalido" i två veckor.

Imorrn hoppas jag dock på träning :)
Ska kila inom CykelCity å köpa skor oxå... (men då måste jag ju kunna koden....gaaaah...jävla skitskalle till å inte funka?!) Blir en långdag i Lund imorrn, tror jag, så jag tänkte ta med mig Stella tror jag.

Varit en ganska trevlig helg trots allt. I fredags var det mys här hemma, liksom igårkväll. Kollade film, har inte hänt på år å dagar! Såg Gone baby gone, men den var ju sådär tycker jag....har ju läst boken (Dennis Lehane) å jag diggade inte den heller direkt. ATT man inte kunde gjort film av Patient 67 istället? Den är ju SUVERÄN!

Ikväll har vi ätit Shoe-making-box haha...Skomakarlåda á la Mange, var jättegott faktiskt....tyckte först det var slöseri med så fint å gott kött ;)
Suverän tevekväll för mig idag.... först köping, sen cold case å nu criminal minds! Egentligen skulle jag behöva sova, blir ju tidigt imorrn... men sova? hur skoj är det då? det är ju bara roligt på morronen å då måste man upp å hoppa jue...

När jag är frisk trillar Lajzan dit....det är ju fan med!

Näe nu missar jag vad som händer! :(

Allt kom inte med...

...jag skrev inte bara surkärringsaker i inlägget nedan, men allt kom inte med märker jag...

Shit... de dära VM-dansarna har dansat 37 danser!!??? Shit, vilken fysik.... tänk å gå ut å dansa den där sista dansen, men att man måste vara lika pigg som om det vore den första? jaiks...

Jo, igår när vi var på Väla ramlade vi in på MQ....hilfe vad mkt snyggt från Bondelid där var.... sådär frestande farligt nu när lönen snart rullar in....
Mkt lön blir det ;) parentes: mkt i mina ögon sett. slut på parentes

Nån som har en tvångströja å låna ut??



Shake that boooty

Idag är det jag å zappen...(so far)
Har fastnat lite på Tv4sport-kanalen...där visas världsklassig dans. Herrejävlar va sjukt duktiga folk kan vara, fattar inte att kroppen rent fysiskt funkar sådär?!
Jag ska fantamaj våga mig på ett danspass på Friskis snart, stod utanför en gång å stussade lite...synd att jag inte gillar hon som håller det bara ;) gahh
Lajza, kan du tro att hon är 75:a?? Vi som tyckte hon såg så ung ut....galet!
Så nu jävlar ska den gigantiska fettklumpen till röv jag begåvats med stussa satan!
Shake what mama gave ya! ;)
Btw så måste det vara Tony från Let's Dance som kommenterar....men på engelska vilket inte man är van vid direkt...

Jag blir lite knäckt.... fått två fetto-kommentarer på en vecka nu.
I lördags när jag jobbade så kommenterade en kund att jag "borde komma igång å träna lite" så jag slipper sån förkylning som jag hade. WHAT?? vafan vet du om mig? gobbagegg
Igår så var jag å Liza å åt på Mezo (me lajk) å där är TRÅNGT mellan borden. Jag satte mig inne vid väggen å åt en ljuvlig sallad med diverse gott. Jo, jag kände faktiskt ÄNTLIGEN smak!
Sen när vi ska gå så står borden konstigt nog mkt mkt närmare varann å jag skämtar lite när jag säger att "nån måste väl ha flyttat på borden här, för sååå mkt har jag väl inte ätit...kom ju emellan här förut" varav en jävla tjej vid bordet jämte säger "för mkt brownies kanske...haha...näe jag bara skämtar"
Huh...?
Jag vet inte....jag är nog extra känslig för sånna kommentarer nu för att jag inte KAN träna men att jag VILL....frustration de luxe

Som sagt...Liza rastade mig igår lite på Väla...var skönt att se lite folk...vettigt folk...Tack för igår, å tack för att jag får spy lite galla när jag är med dig.... jag behöver få ut lite ilska å frustration!

Fredag idag....antar att det innebär lite städning, lite plugg...hade tänkt åka till lund (glömde kolla temakursval igår...gahh) men jag mailade å hoppas på svar på det hållet. Inte sugen på att åka till Lund bara för å kolla upp mitt namn på en lista liksom... fan att folk inte kan ha nåt vettigt att använda hemsidan till?!?!?
Får väl ta itu med de saker som Mange lovat göra i en vecka nu, ARG....
Ska fan skaffa mig katt istället för sambo...den vill ofta kela bara å skräpar inte ner som en sambo gör

Näe...surkärring känner jag här


EKG

Min statistik ser verkligen ut som ett EKG-blad....vissa dagar är jag tydligen skitintressant, andra bortglömd.
Skiter jag förstås i... jag skriver helt å fullt för MIN skull, ingen annans.

Onsdag idag....dagen före tenta å jag mår PISS! Dels för att tentan kommer köras i botten å dels för jag idag vaknar å känner "ahhhh... taggtråd i halsen"
NU FÅR DET VÄL FÖR FAN VA NOG?!?!?! Har varit kass sen förra lördan.....goddamn it!

Två sekunder efter detta konstaterande ringer hemtelefonen....gahh... kravla över i Manges binge å svarar. Ja, då är det rörfirman som ska komma....Om en kvart! SHIT.... bara upp å hoppa klockan åtta alltså. 6 timmar sömn inatt, låg å läste till seeeeeeeent.
Men nu funkar kranjäveln iaf....slipper ett workout-pass varje gång jag ska skifta mellan varm- och kallvatten.

Alltså...jag vet inte.... känns det lönt att försöka göra tentan imorrn? Har ju inte direkt haft ultimata förhållanden att plugga. 10 dagar med snorhjärna, feber/huvudvärk och ont i kroppen....nej tack, no more....
Får se....hur det känns innan kvällning.

Annars inget nytt...eller nja...mitt huvud snurrar ju sönder sig för det är MYCKET nu, alldeles för mkt i mitt liv å hjärnan går på högvarv. Å då snackar jag inte bara tenta.....

En kopp kaffe till å sen sätta igång.... HippHipp-gräbsen är med på lokaltv4 i dag.... :) Ska bli kul å se filmen sen! Å framförallt ser jag fram emot finalen i På Spåret...haha...pensionärsdingdingding jag vet!
Men jag vet ju redan hur det går förstås... :/
Men grattis tv4 som skär av halva intervjun? jävla nubs....haha

Visigoter, burgunder, assyrier, Thermopyle, Osiris, ostrogoter, franker å you name it.... det SNURRAR!!!!

SüCk dE lÜxE

Spring å göm dig!

Måndag förmiddag.... jag är nog utsövd men inte pigg.
Helgens jobbande har gått bra, skönt med kort pass igår. Gick väl å la mig vid ett nånting, lite svårt att slappna av när man kommer hem sådär annars.


Än en gång har jag lagt Leif GW (Gustav Willy, visste ni det?) Perssons bok på hyllan... rätt var det var så hängde jag inte med för fem öre längre. Hade ändå läst runt 270 sidor....purk
Så nu testar jag Anne Holt, nån som läst nåt bra där?

Ska plugga hela dagen idag... men jag har inte samlat mentalt än. Fortfarande lite huvudvärk som jag hoppas ska släppa efter att jag nu druckit kaffe, ätit gröt å tagit ipren med massa vatten.
Inte många dagar kvar nu till tentan, jag börjar tvivla....faktiskt.... tråkigt men sant....
men jag ska INTE ge upp....ICKE SA NICKE

Mera vatten....

Det retar gallfeber på mig att INGENTING har hänt här i helgen, verkligen INGENTING.... någon jobbade från 13-23 igår....jävla dårjobb!
Pratade om att ev. ta en övernattning i Köpenhamn nästa helg då jag är ledig....men eftersom man inte kan veta nåt om Manges arbetsbörda (jag har lärt mig nu...tro mig!!!) så tackade jag ja till å jobba 8-16 på lördag. Behöver ju verkligen pengarna....å det är ju ett lyxpass tidsmässigt.

Mera vatten var det ju....yes
(vem fan är det som fyller år idag??? senil....eller? eller var det igår?? hilfe....?)

Shoot me....pliiiiz

Fanisatanigatanjävlar vilken huvudvärk jag har förärats med idag. Det är dagar som denna man önskade att man kunde välja bort att ha huvudet med sig alls.
Smällt i mig vatten, mat, två alvisar å vilat lite men inget verkar hjälpa. FAN

Igår jobbade jag som sagt, å det var en jävla tur jag jobbade med Liza annars hade jag nog fan brutit ihop. Ikväll är det inte vi som jobbar, men å andra sidan jobbar jag "bara" 6 timmar (6 timmar för mkt som det känns nu)
Efter jobbet igår så bokades jag in som chaffis, så jag följde med lajzan hem o hon gjorde sig redo för utgång.... Hade nog hakat på OM jag inte mått piss....hoppas ni hade skoj?

Näe, ska försöka koncentrera mi
g på lite skola nu...mkt kvar å läsa :(

Vicket liv man  har va?? fück de luxe

Putt

Känner mig inte alls på topp, inte ens halvvägs...eller ens upp för den delen.
Skvätt ett par tårskvättar idag, är helt ur balans och orkar inte med å må såhär längre. Stressad å pressad över tentan som är på torsdag å jag ORKAR inte med nånting :(

Som grädden på moset ska man jobba oxå....jippi :(
Hade helst velat ligga sked med Mange å klappat på hans lilla mage....

Var inte så snaskigt som det lät det dära....med kuvertet...det var en inbjudan till bröllop, MEN jag ser fram emot det.

Nähä... som man säger.... bara å bryta ihop å komma igen.....

En missberäkning...

Eftersom jag o min hälft aldrig egentligen firat något alls... årsdagar, allahjärtans å you name it, så hade jag inga större förhoppningar på att det skulle bli nån mysig allahjärtans i år heller.
När jag var å hämtade ut gardinpaketet häromdan så såg jag att posten i år hade en alldeles förträfflig idé!
Bumerangkort!! Kunde ju inte bli bättre....att ge honom ett hjärtekort som han ju MÅSTE skicka/ge tillbaka?!?





Bara att klicka ut inre kortet å fylla i liksom? Det minsta man kan begära?
Men som ni ser är det ju inte gjort....

Jag åkte ner å hämtade upp sambon på jobbet strax efter sju, han var "tvungen" att jobba in lite eftersom han gick "tidigare" i onsdags (kallar man kvart i fem tidigare så varsågod!) då han skulle med tåget till Malmö.
När han hoppar in i bilen så slänger han över en kasse på mig å säger "puss hjärtat på alla hjärtans dag!"
OJ...nästan så man började böla jue...jag hade gett honom ett gratis jävla kort liksom!
Hämtade upp pizza på vägen hem....sist vi var där å handlade så kostade det 101 kr, å eftersom jag hade två hundralappar å no change så sa han att det blev hundra jämnt...sånt gillar inte jag, så igår gav jag honom den krona som jag var "skyldig" sen sist....han bara skrattade, men rätt ska ju vara rätt?!?! Sen att han slår in lite halvhjärtat på kassa-apparaten skiter väl jag i säg...haha JAG har gjort rätt för mig iaf...
Var en märklig upplevelse att äta pizza utan att känna någon som helst smak.... Slappade i soffan sen.
Tjötade med Lajzan på msn....har ju lajza- och friskisabstinens maximus grande (om jag får lov att sätta en diagnos på mig själv)

Men...vad var det i pååååsen då?
Jo CHOKELAAAAAAAA!!!! (synd att jag inte kan äta dom än....vill ju inte spilla dyr choklad när jag inte kan känna smaken av det!)




Han erkände dock att de hade börjat prata om vad de köpt till sina respektive på jobbet...å vad hade han köpt....nada....haha... så tack jobbet! Kanske Bernhard främst för jag gissar att Hilda oxå fått choklad? hihi

Ni kanske undrar över det gråa kuvertet?? hihi...sååå glad....men jag tänker inte säga vad det är ;) Men lycklig är jag å jag ser FRAM EMOT det så det pirrar i kroppen! <3

Jaha, nähä...slut på kärlekstramset! haha
Fredag idag.... sovit lite halvtaskigt inatt så jag låg o drog i bingen till nio i morse! Skönt....
Har hunnit dricka mitt mango-brus å två rejäla koppar kaffe so far. Ska väl lattja ihop nåt i frukostväg innan magen börjar strejka mot mig.
Sen blir det lite småplockande å storpluggande om vartannat...

Trevlig fredag! Ut i solen å njut hörni :)




Till Mamma & Pappa

Fick ett sms från mamma å pappa <3

"Många pussar och kramar från mamma och pappa"


Många pussar & kramar tillbaka på Alla Hjärtans Dag!!!


Älskar er


image440

Svimfärdig

Snubben från Hbg-hem skulle vara här vid 13 å bara byta packning i vår kökskran. 55 min senare går han igen, med bytta säkringar men i stort sett funktionsoduglig kran. Så imorrn kommer troligen en rörfirma å fixar.
Kranen är så trög att rucka på att det inte går välja mellan varmt å kallt vatten knappt....
Eftersom han skulle komma 13 tänkte jag att jag skjuter på lunchen till efteråt (eftersom jag gjort det fint i köket å där var fritt från disk) men då jag står där å väntar på att han ska bli klar håller jag på å svimma. Det snurrar rejält å jag blir alldeles svettig :(

Tentapluggar...är faktiskt ganska duktig om jag får säga det själv...

Fått fin-post idag :) GLAD!

Hoppas ni har en fin ALLAHJÄRTANS!!!! <3 Här skiner solen å det är sååå fint :)

Nu....MAT

Älskling kom hem :(

åhhh....tycker inte om å vara såhär needy :(
Jag vill ha NÄRHET NUUUUUUUUUUU bitte

Nämnde jag att "han-som-dansar-med-MatTina-i- Let's Dance" stod å väntade på bussen vid Furutorpsplatsen idag? Näe...just det... värsta Jag mötte Lassie jag vet....
Han ser rätt scary ut...läsko de luxe

Att man kan va så sinnessjukt sugen på snask?? Men tro inte jag går å köper nåt?? nae

jag har fixat världens smartaste alla-hjärtansgrej till Mange btw

snart läggdags, sista föreläsningen innan tenta imorrn

8.15-10 buhuu



Tidsfördriv

Precis ätit lite lunch....jo det är sant... ska väl få upp lite energi å sen sätta mig å plugga. Helst av allt vill jag bara lägga mig i soffan å dra filten upp till öronen....men hey, man kan inte alltid få som man vill :(
Lund tur å retur alltså...givetvis väljer min mp3 å lägga av innan vi ens kommit till Ramlösa...så jag fick lyssna på alla andras högljudda diskussioner...uäck
Förkylningen har gått in i en helt annan dimension idag, den överjordiska fasen känns det som. Det rinner å är täppt om vartannat.

Hittade (har iofs sett det förut hos andra, men inte pallat fixa själv) det här på veckorevyn, å när jag nyss åt hade jag ju en sekund eller två över....så jag testade....tyckte det var rätt skujj faktiskt ;)



Sicka á la Lohan, Beckham, Miller, who? , Miller, Aniston
Jag har alltid diggat Sienna Millers frisyr där, den dära flätade saken....



Jag ser inte så pjåkig ut som Saucedo eller DiCaprio heller ;)

Näe, nu får jag ta tag i kvällen....
Mange ska tåga till Malmö å bowla å käka med Malmökontoret ikväll....så jag är home alone.... sägs vara bra för studierna...haha....

Hola guapas!

Another day in paradise

Neongult snor i massor :(
Ätit frulle nu, men jag kommer få ta mig nåt lite senare oxå...hatar att gå i skolan mellan 12-14, det stör hela dagen. Får köpa mig lite frukt oxå...
Onsdag redan, helt galet! Lund som gäller alltså....

Annars inget :(

throw away the key pliiiz

Tito fick två år, in med honom bara å låt honom sitta där å vara bitter. Han kan likagärna sitta där livet ut, "största rättskandalen i Sverige"?? my ass heller....
Smittar man småflickor med herpes, försöker ta kål på fd svärmorn å nu "hux flux" anklagas för våldtäkt?
Å att skylla på att det är för han är svartskalle (hans egna ord, INTE mina!) är väl bara å gå för långt....bränna sitt svenska pass, be my guest....fan jag blir så arg....

Jag har sånt sötsug att jag blir tokig.... här finns verkligen inte något alls i godisväg!
Idag har jag hållit mig vaken hela dagen, faktiskt... men jag har varit yr å vimsig stundvis. Blir nog tidigt i säng idag istället. Vi hade planer på att fixa å grejja här hemma ikväll, men varför blir jag ens besviken? Hade jag väntat mig att det skulle bli så? Spegeln i hallen har iaf kommit upp...
Hade då INTE blivit nåt städat vilket vi sa, så det var tur att jag nästan hann med å städa rubbet innan idag.

(skadligt att se reklam för mega-kanelbullar på teven.....baaaaaaaaah, giv mig socker goddamn it!)

Hjärtat har iaf köpt mer hostmedicin å nässpray till mig....danke danke...det kommer sitta finfint. Jag pallar inte med å sitta/ligga här som nån jävla potatis :(

Kan man baka nån god kaka utan ägg? Fissen va svag man är...


Jag har världens sötaste trosor idag.....från det ena till det andra.... Lindex faktiskt...dissat BB idag.
image430






Genomsvett!

Bahh.... jag tror jag går åt!
Blir nog lugnare aktiviteter (än å våtdamma!!!???) resten av eftermiddagen....helt genomsvett....
Trist bara att jag inte KAN vara stilla :(

Aktiv, passiv, aktiv, passiv....

Tvättar...var nära att bli en tvättstuge-nazi idag, men som tur är så är inte denna lyan (eller tvättstugan snarare) den lya vi hade i Lund för då hade jag varit lite smått skogstokig.
I Lund hade vi som bekant tvåtimmarspass att tvätta på....att man fick tvätten torr i tid var ett under.
Här har vi fyra timmar och det är inte omöjligt att få tag i tvättider.
Allt är i stort sett bättre än i Lund när man tänker efter....
Men för å ha så bra tvätt som vi har är det riktiga jävla fuck-ups som bor i det här huset. (jag kan väl räknas som en fuck-up när jag låser in nyckeln i tvätten iofs men det hör inte hit!!)
Det verkar vara jävligt svårt att torka bort luddet i torktumlaren, vilket jag är nitisk med efter det att det började ryka å lukta vidbränt då jag tumlade en gång....orsak...ludd...om man kan använda en tumlare så kan man borsta bort ludd...say no more
Dessutom hade den som tvättade igår tur att det inte var nån efter mig som tvättade vid 11.... för då jävlar hade tvättstuge-lappen darrat där nere av vrede! Denna kära vän hade nämligen inte blivit klar i torkrummet å då hade jag haft 15 ton tvätt hängande i "fel" torkrum tills dess att den efteråt måst in i sitt torkrum å jag hade fått stånka upp 15 ton tvätt i lgh å försöka sprida.
Kan väl säga att när jag är hemma å tycker lite småsynd om mig själv å är ynklig, så SKA allting bara funka!
Igår blev jag fullkomligt vansinnig över att vårt köks-Vim tog slut när jag stod å putsa på spisen....så den tomma flaskan for i golvet med buller å brak.
Idag blev det en bredsida i toans pedalhink för jag råkade slå i tån i den... tålamod?

Annars mår jag rätt ok....haha....

Tvättar, har städat kliniskt rent på toa.... felanmält vår jäkla kran som droppar....allt utom att plugga :( Men jag har inte RO i kroppen att plugga när jag har tusen saker att göra...vissa fattar inte det, så igår när det var bestämt att städa kom någon hem klockan 20.... tack som fan....
Så jag städar lite....pustar lite....pausar lite.... för jag blir så anfådd att jag spyr!

Ett paket Ipren i kroppen å sen ner en näst sista runda i tvätten kanske?

Näe, bilder kommer inte förrän mina kära vänner blir bättre på å uppdatera sina bloggar....sådeså

Perfa

Gardinerna blev sååå bra! Nöjd :)

Attchoo...favorit i repris?

Hostan som dök upp ur intet i torsdags fick följe av en ond förkylning :(
Så nu sitter man här...nyser, snyter sig, hostar... man tränar magmusklerna iaf...alltid något...*SUR*
Jag som bokat in så roliga pass i veckan...
Verkar som om förkylningen satt sig på nåt vänster i öronen oxå, hör jättedåligt å blir yr å vimsig.

Hindrade dock INTE tösen från att ramla ur sängen tidigt imorse. Halv sju låser hon om sig å traskar till bussen. Jag tycker inte om tidiga mornar alls längre, å näe, det är inte skönt när man väl är uppe. Satt å skruvade fram å tillbaka på föreläsningen för att jag inte skulle somna, men det var inte för föreläsningen var tråkig...tvärtom...
Sitter med en kopp kaffe som först nu...tänkte att jag ska fanimej inte köpa nån to-go från pressbyrån, 7-eleven eller Espresso för jag kan likaväl spara pengarna å köpa en blaskig kaffe i automat på skolan....jomenvisst....möts av en lapp att "maskinet är trasigt"....Därför satt en kaffe jävligt fint nu.

Bör väl göra mig lite frukost/lunch egentligen, men jag har inte mkt till aptit. Kliar som alltid i tänderna när jag är förkyld men jag FÅR inte småsnaska hela tiden!

Det blev en alldeles för kort helg... Fredagen blev mysig, Mange överraskade med att köpa hem nån delikatesspåse :) Så det var rå lax, oxfilé å chokelamousse i bland annat...yummi!
Lördagen blev seg för jag gick å väntade å väntade å väntade på att komma iväg. Kom inte iväg förrän en bra bit efter lunch, så vi var i Växjö först runt 16 :( Kul...
Åt gott med svärisarna (diverse tjat om förlovning och bröllop såklart....bah) å sen kikade vi på schlagern tro´t eller ej.....fyfan vicken skit! Gick å la mig ganska tidigt för jag mådde lite crap.

Vaknar ganska tidigt men ligger kvar å trängs en stund till. Upp å äter frulle...väntar...väntar.... Åker å köper present till Felix på Toys R us  å en blomma till mormor. Hade tänkt köra å frisera mange INNAN kalaset, men hinner man det?? Näe självklart inte.... hopplösa jävla karl!
Så det var hem å byta om å köra ut på landet.
Om man var trött på tjatet om förlovning å bröllop sen kvällen innan så hade man ju kunnat räkna ut med röven att tjatet om kids skulle bli värre.... Kusinens lille namnlösa sak var med på kalaset å visst var han söt. Men vad säger att det "snart måste vara din tur Jessica?"
SJÄLVKLART vill jag ha barn...helst redan för längesen, men att folk inte kan fatta att jag har gjort ett val att vänta? Jag har inte valt att vänta för att jag "ska ha hus, nån miljon på kontot å fina bilar" (som någon som faktiskt gjorde mig jävligt arg sa) utan för att jag MÅSTE bli klar med skolan först annars har jag kastat bort 4,5 år på ingenting. Jag VET nämligen att jag aldrig skulle fullgöra min utbildning om jag får barn isåfall...Väljer jag att bli mamma så ska jag vara MAMMA...inte student/mamma
Jag ÄR inte som ni är....jag har valt att läsa...
Men visst gjorde det ont i hjärtat när man såg hur lycklig min pappa var när han fick äran att bära runt på den lille sötnosen...det verkligen lyste längtan i hans ögon (oj, här trillar visst en tår nerför kinden....får skylla på förkylningen)
Jag blir bara ARG och LEDSEN på folk som tjatar, för ni tjatar inför döva öron... min ålder berättigar inte er att berätta för mig att det är dags för mig att skaffa barn?!?!
Tro mig, jag har åldersnoja som det är....behöver inte höra det från ALLA andra...

Åh...nu har jag fått ut lite aggro...

I övrigt var kalaset trevligt....tyckte kanske det var lite märklig mat (?) men mormor å morfar verkade nöjda å glada. Sååå fina :)



Mormor å Morfar <3 Sååå stiliga!
Mormor och det lilla underverket Linus/Axel/Isak (?) Give the poor kid a name goddamn it
Lillebror in action....tagen på bar gärning med disken ;) Vad har det tagit åt honom???
Sicka å lillsis <3 den lilla apan åker till Gran Canaria i veckan.....gris!

Efter kaffe å semla for vi till klipperiet a k a A & T å kidsen....prickiga dagen till ära då de i veckan förärats med vattkoppor. Å stackars Felix var prickig hela han!!! Sicken tur han fick en försenad födelsedagspresent som lite plåster på såren.  En grävmaskin i Lego, såå nöjd han blev :)

Sen bar det av söderut igen...alldeles för fort har helgen gått! Var här nere halv tio igår å det var ju nästan bums i säng när klockan står på kvart i sex...brrr

Ikväll/Em ska det städas här....får se om jag orkar ta itu med något innan Mange kommer hem. Har så svårt att sätta mig å plugga i ro när jag vet att det behöver städas/diskas/tvättas osv....å här ser ut som kriget! :(

Ska väl göra mig lite kycklingnudlar....måste ha NÅT i magen trots noll aptit.

Btw.... Liza, min amaryllis blommar igen :) Så shame on you som trodde den skulle dö pall å fall när den kom hem till mig ;) Den kikar på mig ovanför datorn....hehe



Jag vill ju trääääänaaaaa...buhuuuu
Nu är det äntligen slut på bloggen för idag/för nu....blev visst en smärre roman!

"Presenten"

Till min mormor :)


Min mormor önskade sig enbart en ny klocka i födelsedagspresent å det finns ju mer än 30 pers som ska köpa presenter...så vad ska man komma på? De HAR verkligen ALLT... Blommor gillar hon, men ville inte ha sa hon. Ska dock köpa en liten solitärbukett tror jag för det känns flängt å bara slänga fram ett kort? Ett kort som dessutom inte ger HENNE nånting....haha
Min mormor är ju barnkärare än barnkärast så självklart blir man glad när man hjälpt andras?
Pysselivern i mig dog litegrann....det var inte så skoj som jag hoppats.

Huvudvärk har jag...inte druckit kaffe idag, kanske därför?
Snart kommer mitt hjärta hem :)

Om man vart förvånad igår...

....vad blir man då inte idag!? Redan fredagkväll....galet....
Sååå skönt att ha en ledig helg så ni anar inte, å att man dessutom ska få träffa tjocka släkten känns super.
Gjort ett fint kort till min mormor...det är inte riktigt klart ännu, men det kommer bli prima. Får hoppas jag inte gjort bort mig bara å ger en knasig present?

Skolan igår var rolig...så sjuk han är Dick....humor som få faktiskt.
Gick en runda på stan, ramlade iväg lite pengar på Kicks...aj aj... så nån titt på skor blev det inte. Ska testa Mys skor i veckan tänkte jag, hon behöver ju dom inte på två månader nu iaf....haha
Vilade på kvällen. Hade myskväll med sambon, åt gott å mös i soffan :)

Jag är inne i en riktig needy-period, vill ha honom noll centimeter ifrån mig hela tiden å saknar honom konstant. Är det för att det snart är vår? Jobbigt är det iaf...

Idag var det upp rätt tidigt, Liza hade övertalat mig att vi skulle testa Step/Core kl 9. Två oskulder rykna på en vecka....först löpband å nu step. Passet var JÄTTEjobbigt.... jag som förärats med rethosta hade skitjobbigt att andas :( men att ta det lugnt? vad är det? Men det var roligt och en rejäl genomkörare, så det blir nog fler ggr.

Bara man inte åker på värre med hals å hosta... det måste vända tillbaka nu.

Ikväll blir det lite slapp här hemma... försöker åka tidigt imorrn i ljuset...Inte så lattjo å köra i mörkret.
Tror ni jag har orkat städa idag?? Nope
Tror ni jag har orkat tvätta idag?? Nope
Plugga hann jag inte heller så mkt, ramlade ner i liggande position i soffan å slocknade såklart....hopplös är jag! Fullkomligt hopplös!

Man kanske ska börja förbereda lite inför kvällen och morrondagen???


ÄNTLIGEN HELG!!!!!!!!


image420

Det bor en liten djävul i mig....

Torsdag redan!??! Vart har veckan tagit vägen?? Crazy...

Sitter å äter "brunch".... ska va i Lund på föreläsning kl12...å det är ju en jävla tid rent ut sagt! Mitt i maten...
Så jag å min konstant hungriga mage har en liten challenge sen.

Fick skjutsa Mange till jobbet idag, någon försov sig lite....tur han har så "pigg" sambo jämte som håller koll på honom. Men han vet ju att jag kräver gentjänster numera....så han sa "du kan få dina spinnskor i slutet av månaden"...hupp sa jag... jag ska ha dom på alla hjärtans ;)
Så idag ska jag in på Cykel City i Lund å kika...haha


Jag har till å med *håll i er* KOKAT ägg å äter till frulle idag!

Solade 16 min på vägen hem....skönt

Näe, jag har ju faktiskt lite bråttom....

Ciao

Inväntar...

...Lajzan...
Hon är ju helt enastående på att stressa upp sig den människan! Att hon bara HINNER tänka så mkt är för mig ett under....
Dricker en smoothie sålänge, mumsigt....lite sådär lagom innan träning.
Ett pass ikväll som jag inte varit på förut, ska bli spännande. Blir medel ikväll å spinning imorrn... får se om det blir pass på fredag oxå eller när vi kan tänkas lämna skåneland för småland....gissar lördag förmiddag om jag känner min sämre hälft...

JÄVLA BANANFLUGA FÖRSVINN!!!!!!!!!!!!!! Flyger noll mm från näsan typ på en.... jag har noll tålamod med sånna tradiga jävlar.

Näe, kissa å klä på sig så Bettan inte hinner gå ner i varv för länge....haha...


Det VAR faktiskt nåt jag skulle skriva...som faktiskt var väsentligt....men det försvann....??

Mormor!!!


Idag är det visst nyårsfirande i Kina...vi går in i Råttans år sägs det. Hade helt för mig att jag var en råtta (kanske bara pga råttöronen jag begåvats med??) men det visar sig att jag är Apa...(som om det vore bättre?)
Blev lite nyfiken om vad jag då sägs vara för kuf.... här följer lite (av väääldigt mkt) info om Apan:

Det är ett obestridligt faktum att av alla djur är Apan det som liknar människan mest. Och när vi ser på de personer som är födda i Apans tecken, upptäcker vi snart att Apor är välsignade inte bara med människans bästa sidor utan också, tragiskt nog, med de sämsta. På plussidan står att Apan är mycket klok, högaktar kunskap och har förmåga att till synes utan minsta besvär resonera sig fram till lösningar på också de mest komplexa problem.

Apan är också i högsta grad en siffermänniska och hans matematiska geni lämpar sig väl inom så skilda områden som handel, vetenskap, arkitektur och musik. Men det som mest bidrar till att Apan står människan nära är ändå hans sinne för humor. Hans slagfärdighet är varken sarkastisk eller burdus, oanständig eller cynisk, utan ren och bubblande.

Den arroganta Apan, utan minsta respekt för andras åsikter, klarar sig ofta undan med sina trick. Och främlingar blir lätt lurade av Apans välsmorda käft. Bara de som lever nära Apan och känner honom väl vet hur han ska tas. Så det första man bör lära sig när man har att göra med en Apa, är att aldrig försöka vinna en öppen konfrontation med honom; han är världens besserwisser. Ett ordkrig med en Apa leder dig ingenstans. Nej, bjud honom i stället på sött vin och en jätteportion chokladkaka med kolaglasyr och vänta se'n tills han är för drucken och fet för att orka slåss.

Det perfekta äktenskapet är det mellan två Apor. Kloka, sällskapliga och slagfärdiga kompletterar de varandra fullständigt. Och deras små fuffens tar ut varandra.

Apans kärleksliv är oftast komplicerat. Han eller hon får försöka att göra det bästa av situationen och behöver allt tänkbart stöd från partnern för att få ut något av dessa affärer.


Mange är oxå apa....så vi är kloka (klart vi är!), sällskapliga (njae?) och slagfärdiga?
Siffermänniska?? My ass
Dravvel....


Kaffe och lite äpple, sen ta tag i studier! Träning o solning ikväll...najs! :) Inte bestämt om det blir ett medelpass eller spinning än... imorrn blir det då INTE nåt puls/medel om det är donnan som ska hålla i det för det var TRÄLIGT så jag väljer hellre spinningen imorrn....får se vad Lajzan säger....



Idag fyller min älskade mormor 80 år :)
Min mormor är en typisk mormor, stora intressena är blommor och handarbete.

Grattis på födelsedagen goa bullmormor!!!!

image419

Akta hundjäveln!

Uppe med tuppen i morse (kanske tar i liiiite, men iaf)
Liza hämtade upp mig strax efter åtta, dags för å ta löpbandsoskulden....näe, jag har inte befattat mig med sådana tortyrredskap i annat syfte än att testa träningsskor på stadium typ.
Men ni ska ju inte tro att jag sprang...där går ändå gränsen! Liza stod för den varan så det räckte tyckte jag... haha
Sen tränade vi triceps och lite ben....
Duschade å gjorde oss i ordning, hungriga som faen... vissa av oss (läs att det INTE är jag) tar ju en evighet på sig när det ska sminkas, plattas hår å you name it!
Käkade lite frulle sen på det mysiga fiket jämte.... gott :) Å en viss oväntad surprise dök upp....hihi
Hem sen... har pluggat sen dess. Pausar lite nu för käk, Flygande Jakob sen gårdagen...
Antiken är inte alltför upphetsande direkt...men jag har läst hälften av vad jag satt upp som mål för dagen.

Som ni alla säkert redan vet så ÄLSKAR jag serien I en annan del av Köping....å fullkomligt avgudar Tobbe :) Han är ju så jäkla härlig.... missade ju nypremiären i söndags när jag jobbade, men jag SKA se fortast möjligt...
Man får hålla till godo med det som finns på nätet.

Lite Best of kanske??

Hade han nåra hål då den jäveln?
AJ! Jag tror jag har fått eksem i mig...

Haha, jag skrattar så jag viker mig! En sån härlig människa :)
Härliga är de allihopa....sånt glatt gäng som gör en alldeles varm inombords....


image418


Maten är snart uppäten å det är dags att sätta sig ordentligt i fåtöljen tror jag, befinner jag mig i soffan så finns det en överhängande risk för att jag slocknar knall fall nu efter maten.


Mat, sen järnålder å framåt

Poppis

Måndag förmiddag å jag ser framemot veckan som kommer :)
Jobbarhelgen avklarad utan större fadäser, har varit ganska så lugnt å skönt faktiskt. Men jag är mör i kroppen....riktigt mör!
Hann med å plugga nån timme igår å sola innan jobbet....skönt att göra NÅT ändå.

Tjugo över åtta ringer det.... phuu.... de vill att jag ska jobba imorron, jag ORKADE inte svara så de fick tala in...haha...så hinner jag tänka efter ordentligt innan jag tackar ja/nä. Jag känner nog att jag behöver ha denna veckan för å ta igen förra veckans plugg OCH denna veckans. :( Behöver lite Sicka-tid...
Skulle kanske behövt en timmes eller två extra sömn, men det går junte somna om inte....bara upp å stoja!

Börjar lära mig dricka bruset nu Liza ;) Tar bara 4 klunkar med 30 sek mellan nu....haha

Skola i eftermiddag....14-16 av alla jävla tider! Förstör ju hela dagen för tjyven....Missar lunchpass för tåget, missar 17passet för då är jag inte hemma än....å jag vill junte gärna köra själv :( Så då får man finna sig i ett spinpass ikväll vid 18 istället. Tror min rygg skulle uppskatta att inte ta ett medel/styrka oxå iofs....jävla mensvärk...

Men nu.... läsa.....eller duscha?!? hihi....tror på det senare först ;)

En favorit just nu! Rockchic-Sicka diggar detta....tro´t eller ej! Johannas fel... gahh

Trevlig måndag!!!!!


Lägesrapport

Känns som om jag blivit överkörd av en långtradare :( Mör å seg i hela kroppen. Känns att man stått upp mkt den här veckan. Mensvärk de luxe i ryggen gör INTE saken bättre direkt.
Ska snart masa mig till solariet iaf, lite värme å sol :) Apropå sol så skiner den ute! Wonderful...
Var tänkt att vi skulle ut till Väla å köpa kläder till den sämre hälften, men han sover än så jag gissar att det (som vanligt) inte blir av.
Har (FAKTISKT) pluggat nu i två timmar ungefär. Har gruppövning imorrn som är obligatorisk så jag ska bli väl förberedd. Uppgiften är dock inte så upphetsande som man önskat, handlar om olika tider och religioners syn och uppfattning på "syndafloden" och dess motsvarigheter. Same shit, different stories.
Jag diggar dock aztekernas syn på sina tidigare världar å varför de gick under.... snacka om sci-fi ;)

Jobbade igår, gick bra tycker jag...men det känns att jag är TRÖTT. Innan dess tränade vi, puls/medel med en dans-hoppa som spelade urdålig musik....så nätack, inte igen om jag inte måste....

Annars har det inte hänt så mkt sen sist... blev ingen fest i fredags för födelsedagsbarnet åkte på kräkan. Var rätt gutt ändå, för varken jag eller karlsloken var speciellt taggade för partaj. Blev thai här hemma å mys i soffan istället. Flickan lyckades med konststycket att väcka mig två ggr....först på kvällen då hon sms:a om hur hon såg fram emot fredagkvällen å att det skulle bli så lattjo....då hade jag gått å lagt mig redan å vaknar.
Sen väcker hon mig IGEN vid tio över sex på morron då hon skickar att hon fått gå hem från jobb under natten å att festen är off.... hämnden är ljuv ;)

Känns SÅ bra att mitt samvete inför nästa helg är stillat. Det blir ingen weekend (för ingen har tagit tag i det...surprajs surprajs...) så jag kan utan problem gå på kära mormors 80-årskalajs. Helt galet vad gammalt...

Vet inte om man ska skratta eller gråta....apropå ålder....eleverna har i veckan sett det som ett ypperligt nöje att försöka klura ut hur gammal jag är, å när jag säger att de ska gissa så slår det på alltifrån 17 (!!!!) till 24.
Det ser jag litegrann som en komplimang...kanske inte att jag vore 17 då förstås, men det tyder ju snarare på deras dumhet eller hur?
Däremot när de fått veta det rätta årtalet så säger alla "Men, har du barn å sånt då då?" eller "Är du gift?" Näe säger jag..."Förlovad då?" Näe säger jag.... "Men har du kille då?" Ja.... "Hur länge har ni varit tillsammans?" Snart sex år.... å då bara tittar de på mig som om jag vore en alien....
Sambo, förhållande i sex år, 27 år gammal å ringlös, barnlös å hopplös??




Mange för i helvete gör mig till ett ärbart fruntimmer!!!



image417



Bevis på killars ouppmärksamhet...

Sambon kommer hem från jobbet och jag möter honom i hallen

M:  Men, vad mörkt hår du har.....där under liksom....
J:  Ja, jag vet (sägs med en frågande min...lite skeptisk till vad han egentligen säger)
M:  Är det nytt?
J:  Magnus, jag var å klippte mig i december.....på lucia....
M:  Har du haft det så sen dess?
J:  Ja, å du har sagt att du tycker det är fint
M: Jaha, men jag har inte sett att det är så mörkt


Mitt hår är mörkbrunt på sina ställen och främst då i underhåret...å jag har varit nästan tokblond innan dess....

Surprise då....dahh

RSS 2.0