Orkar egentligen inte...

blogga alls...men jag MÅSTE bara skriva att jag vann (jaja, delad förstaplats gills oxå!) minigolfen igår :) Mohahhaaa.... jag som är så helvetes kass i vanliga fall slog 47 slag på en 18bana!
Vi var ute med kollegor å två fd kollegor å hade lite myskväll. Sen åkte vi ner på stan å hamnade efter många om å men på Mölleexpressen....vicket jag inte rekommenderar. Daulig sööövis...purk

Nu har jag jobbat 4 öppningar....bara två kvar lö-sö sen är det mer mänsklig vecka.

Idag firar vi halvvägs in i bullbaket....140 dagar av 280 avklarade. Detta firade lill-Zlatan med å rumla runt satan-i-gatan i magen. Mysigt samtidigt som det är skitläskigt :)

Imorrn ska till besiktning med Stella....håll tummar å tår!

Nu tvättstugan...sen....mat...eller vila lite granna innan...kanske...

Tlött

Nu får det vara nog! ;)

Gokväller!

Sitter å väntar på att hjärtat ska komma hem.... hungrig som en varg är jag, så jag har förberett maten så långt det går utan att han är ankommen. Det blir smauländska isterband å dillstuvad potatis idag...snacka om husmanskost!

Har haft en helt UNDERBAR helg :)
Jobbade i fredags morron... 5-14... hem å packa lite å sätta sig å köra två timmar i en stekhet bil...usch, jäkligt lägligt av AC:n å ge upp nu!?!? Grillade å mös med föräldrarna, pyret i magen fick sig en uppsättning kläder som mormor fyndat på rean. Hon kunde heller inte hålla sig nu när vi vet vad som verkligen rör sig därinne...så HAN fick sina första par jeans bland annat :) Jättesöta!
Slocknade i soffan för å sen somna rejält gott på luftmadrassen.

Uppe vid sjutiden å gjorde mig i ordning....dags för möhippa ju :P Överraskade min kusin med familj rejält där vi stövlade in å tog dom på sängen. Åt mysig frukost i gräset...solsken solsken solsken!
Projekt två var att bege sig till Lövhult å rida islandshäst....var hur roligt som helst, inte ridit på år å dar (å det känns i lår å gump nu kan jag lova!!!) Kan verkligen rekommendera att ta en titt på deras hemsida om ni är intresserade av nån happening som möhippa eller dylikt. De hade värsta aktivitetscentrat å inte bara ridning.
Min häst hette Dari å ska väl förevigas på kort framöver (jag glömde givetvis min hemma här, så jag fick låna mamsans kamera under helgen)
Efter det åkte vi till kusins lillasyster C å åt lasagne å tjötade lite, samtidigt så hetsade vi V att "han borde komma snart" å syftade på strippan.... men när det väl knackade på dörren såg hon mest lättad ut. En tjej kom över för å ge lite manikyr, samtidigt som vi å V kletade med lite hemmaspa.
Lekte lite lekar sen, "gjorde upp" med V:s ex bland annat...haha...
Fikade gott å snaskade massor med snask innan vi begav oss iväg för 18håls minigolf på Spetsamossen.... shit! Efter tio banor såg man hål överallt! (näe vi var relativt nyktra samtliga...ammande, körande å gravida...)
Vinnaren av golfen (ingen vet ännu vem) kommer få en surprise-present på bröllopet.
Var väl hemma vid halv elva-snåret så det gick verkligen i ett! Lång härlig dag med folk jag trivs bra med.

Uppe rätt tidigt ändå, åt frulle med päronen innan jag bestämde att jag skulle åka upp till Maggis å dra med henne hem till V för lite fika å planering inför bröllopet... yours truly ska ju vara toastmadame ;) Men om man ska va ärlig så var det mest fika...haha...förvånande!? ;)
Hem å åt lunch hus päronen innan vi fick bråttom....dags för kusinkalas ju! Melinda har fyllt tio å det årliga kalas-badet får man ju inte missa ;) Ville inte alls åka hem efter det...men fick trots ångest snällt sätta mig i bilen å köra hem. Var väl hemma runt tio.

Uppe idag...jobbat 5-14 å vicken dag!!! Usch... stressig som sören å framförallt VARM :(
Somnade gott här i soffan några timmar, nån solning efter jobbet var uteslutet idag.

Satt precis å klurade lite på det kära tal jag ska hålla på bröllopet. Min faster ville att jag skulle berätta lite anekdoter ifrån min å V:s vilda tid ihop som barn...haha... men jag blev alldeles rörd å fällde några tårar här. Får fan va nog med hormonöverslag på ett tag nu tack!

Näe...nu är karln hemma....MAT!!!! upp med tupp imorrn oxå...and I hate it! :(

jobb å festival

Festival i stan...mkt folk å stim å stoj. Jag å Liza har varit nere en sväng å strosat, käkade på Mezo å surplade upp en Frapino från Espresso House.
Jobbade innan idag, såsom igår.... har gått ok tycker jag, mkt folk å hyffsat å göra.
Sen i em var det ultraljud igen :) Pyret i magen mår ok, har ett helt hjärta å två hela njurar. Vi vet nu även vad det är för en liten sak... ;)

Jobbar öppning imorrn, så jag ska försöka gå å lägga mig snart :(
Sen blir det Småland för min del, får se om jag åker i värmen på eftermiddan eller om jag åker senare när det är lite svalare.

Ciao

Tur man sover om natten...

...för uppenbarligen är inte gatan man bor på så snäll som man tror!
Vafan händer?

Ännu lite mer shopping

Idag har jag återigen varit en sväng på stan med Lizan. Var tänkt att jag skulle handla bäddset från Hemtex, men jag hittade inte matchande set dessvärre. BAD med tanke på att det var 70% på våra favorit-set....det fanns igår men pucko Sicka ville höra med Mange först...
Liza köpte likadan skjorta som jag gjorde igår, men vi beslutade att vi skulle bytas vid för hon gillar min blåa bättre än sin grå. Där köpte jag även två nya jobb-linnen att ha under skjortan. Måste ha nåt man kan dra ner liten bit över magen, för det har en tendens av att krypa upp :( Å man får ju inte ha vilken färg som helst...så orange it is! buärk
Hittade en väska på rean oxå... min skitväska i grönt har ju lossnat i ena remmen....me no like! Å jag kan inte alltid hafsa runt med mina tygväskor ;) Så nu hitta jag en svart klassisk med ytterst ytterst lite blingfaktor.
Melinda fyller tio idag :) Å på söndag är jag ju faktiskt "HEMMA" å kan gå på hennes kalas så jag har köpte en tunika/klänning till henne. Hoppas hon blir glad! Jag gillade den iaf...
(å så grattis till lillsis som har namnsdag oxå)

Sitter nu å dövar hungern med mina kära nötter från Tasty House...."maken" är på väg hem å ska hämta upp mig så vi äntligen kan köpa hem lite ätbart. Jag ljuger inte om jag säger att jag inte besökt Maxi på typ två månader :(
Öppningsvecka nästa vecka så det vore gott å göra lite matlådor nu innan helgen å frysa in.

Underbart väder idag! Nästan så man skäms över å va inne, men jag orkar inte riktigt med värmen känner jag just nu... men ändå längtar jag iväg till typ Mallis?!?! Hoppas få lite kort billig semester när Mange får sin andra semester i sep/okt.

Näe, jag får väl se över gömmorna å se vad som mer fattas... ska dock inte storhandla....SKA INTE.... men så brukar jag ju säga :s

Ciiiiiiiiiiaaaaaaaaaaooooooooooo

Men shit :)

Ledig idag...skönt...sov till halv elva eller något. Åt lite gröt å sen begav jag mig ner på stan. Till fots vill jag be att få tillägga. Riktigt skönt!
Första anhalt var banken...sen köpte jag ny foundation på Kicks, samt spraybalsam (vem sa att håret mår toppen när man är gravid???!!! bullshit! risbuske är mitt) Sen gick jag från Söder ner på stan å möttes upp av Liza. Hittade en klänning till bröllopen tror jag....mammaklänning :( i vitt med svart blomstermönster å med rosa band i "midja" å nertill.
Strosade lite till innan vi åkte ner i hamnen å käkade lite på Espresso House.
Tillbaka till Söder å Özen å Tasty House...
Hem å lagade nudelwok med kylling, hade tänkt åka å handla....men nope.... IMORRN ska det hända å jävlarihavet om det INTE gör det.

Imorrn....ledig dag som ska förvaltas på bästa sätt

ciao

Crap

Idag mår jag crap :(
Känner mig bakis oxå, vet inte jag sover knas eller om jag är uttorkad kanske för jag dricker nog inte tillräckligt när jag jobbar. Flåsar som en valross för förkylningen sitter i hela kroppen känner jag. Hade lugnt kunnat ligga å sova hela dagen :(

Gick bra å jobba igår, var ganska lugnt faktiskt. Spöregnade så det höll väl folk hemma...

Jobb ikväll oxå alltså... Mange kommer hem ikväll oxå... saknar honom faktiskt. Det finns ju en anledning till att man är sambos...love him å så hatar jag att sova å vakna själv :(
Tradigt att det blir samma visa nästa helg oxå.

Fuck... jag ORKAR inte idag!

Drömtydning

Nattens dröm:

Jag å mamma sitter i en bil å ska precis parkera på gårdsplanen hemma hos mormor å morfar då jag märker att jag tappar min vänstra framtand å känner med tungan att en 3-4 tänder till jämte på vänstersidan är jättelösa och håller på å trilla... Jag får panik å säger åt mamma att köra pronto till stan å till nån käk-kirurg eller nåt...

Wazzup with that?!?!

Sökte lite på drömtydning å det kan ju för fan betyda allt möjligt.... fick bland annat upp att det betyder otur, att man ska förlora någon, eller att det kommer ske en positiv förändning.
Snacka om motsägelser?

Känns iaf inte bra att Mange å galningen Patrick är ute på vägarna österut... :( Vill ha honom hemma hos mig!

Men jag ska ju jobba....så jag ska tråka ordentligt jag.

Sück

Jag kan inte låta bli....

Det är bara å fejsa....jag är en obotlig romantiker, fastän jag motarbetar det in i det längsta!
Nu har jag köpt rosor, ballonger (??) en chokeladkartong...sånna där Alladin hjärtan?! å så har jag bakat kladdkakemuffins å satt sånna hjärtan ovanpå å sen skrivit ut en bild på oss två o skrivit lite tårdrypande kärleksförklaringar på fotot....

Att jag bara orkar?

Jag vet ju att jag aldrig någonsin nånsin nånsin får någonting tillbaka....

Det är väl det som kallas kärlek gissar jag ;)


Där brast det...

...jag kunde inte hålla mig längre!
Har beställt lite kläder i ytterst ytterst små storlekar...
Jag sa ju att jag skulle vänta till efter UL, men då hade jag ju trott jag skulle vetat vad lillplutt är för något....
Nu har jag iofs varit på UL... men grått å grönt kan varenda unge ha...så resonerade jag å beställde lite reaplagg :)
Två bodys å två par mjukisbralls...

Har även fuskat med å skriva ut papper så att man kan få sig en Pampers Baby Basics Box...

Helgalet...

Nog med gravidsnack...promise!

Årsdag idag....



6 underbara år idag (officiellt sett) å vi firar nog
på sedvanligt sätt....en påse ostbågar i soffan.
(om herrn ens behagar vara hemma eller om han åker till Öland som det egentligen var tänkt)


Skallebang bang bang...

Hur ofta börjar jag prata med Mange när jag är uppe tidigt för jobb, typ börjar snacka halv fem på morron när jag öppnar??? Men när jag jobbat stängning å han ska upp tidigt, då är det helt ok att stimma å stojja med mig innan han åker? gahhh
Det hela resulterade iaf med att jag vaknade ordentligt, fick huvudvärk å tvingade mig kvar i sängen...
Så jag låg till efter tio faktiskt...skönt!
Det har inte gett med sig dock :( Är väl fortfarande förkylningen som sitter där...

Planerna för dagen är få... har många borden men vill ingenting.
Ska väl ta tag i lite skola, passa på liksom....även om jag kräker på det.

Får väl bädda om i sängen oxå... någon envisas med å jobba trots feber som gör att hans sida sängen är plaskvåt :(
Måtte detta gå över snart...vill ha tillbaka min gamla goa Mange <3

På fredag har vi "jubileum" haha... dagvill jag är...det är ju IMORRN!

;)

Migränisch

Hade en heldag med Lizan igår... dagen sprang iväg faktiskt.
Var en snabb sväng på Väla, kikade lite på klänning å köpte mig nya undisar....inte snyggt längre (å knappast bekvämt) med mina BjörnBorg-boxers som sitter åt med sin breda resår....står "BJÖRN BORG"  av textresåren runt hela magen när jag tar av mig dom :( Så nu har jag iaf fyra nya fina trosor i grälla färger. Liza kunde knappt titta på dom...haha migränfärger! 
Med klänning var det värre.... har ju tänkt mig nåt empireskuret med lite fluffigt tyg över magen. Men det finns ju bara grälliga tunna sommarklännningar eller nyinkomna höstklänningar i grått, brunt eller svart...Nej tack!
Så jag är lite förtjust i den här klänningen:



Kommer från forever21....

Men jag vet inte jag...ska ge väla en chans till (var ju inte i ALLA affärer direkt) å sen stan oxå innan jag beställer nåt iaf. Jag är inte direkt nån klänningmänniska, men är det bröllop så är det bröllop! å eftersom jag ska på två kan det ju vara värt å skaffa en. Synd man är så tjucker bara :(

Ska nog gå å fota magen å jämföra...tycker inte det händer så jättemkt, men det borde det väl göra tycker jag.
Såg på nya tidsbokningen att vi nu ska till en viss Dr Alf nästa UL... känns inte lugnande alls! Men OM nåt var galet, borde inte hon den andra ha sagt något redan då??? nu går vi ju ändå här i tio dagar å mår dåligt :(

Bilderna är kassa, var ju inga riktiga...men här är den lill* grodan iaf!



Ser ut som en groda/alien/fågelunge ungefär!


Har inte glömt...

Har blivit utmanad av Anna....so here we go!

1. Vad gjorde du för 10 år sedan ?
För tio år sen var jag faaasligt nära min 18årsdag just nu. På midsommar träffade jag en grabb ifrån Ingelstad som jag sen dejtade i ett halvår, men var väl egentligen från början mest ute efter hans kompis och tillika min klasskompis...hihi...Jakob ditt goa jävla sattyg! haha Men visst vi smådejtade lite vi oxå...
Gick tvåan på gymnasiet...umgicks mkt med mina flicks i klassen och bästaste vännen Andreas. Partajade sjukt mkt, å var alltså minst lika ofta zombie-bakis. Jobbade nog lite hos pappsen....då å då...

2. Vilka fem saker finns på listan att göra idag ?
Ultraljud, Städa, Handla mat, Städa och åter Städa.... tråkigt nog, men det behövs...(har blivit liv i telefonen ordentligt idag så mkt städat har det inte hunnit bli....än)

3. Godis jag gillar ? Haribo körsbär, kameleonter, choklad, lakrits...lättare å säga vad jag inte gillar ;)

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär? Köpa hus, najs bil Audi RS4 jatack komsi komsi, betala av CSN  pronto, resa multikulti, ge bort...svår fråga!

5. Städer jag bott i ? Städer: Lund å Helsingborg (Hålor: Braås å Grimslöv)

Utmanar i min tur Jenny, Fia och Lajzan.  (även om den sistnämnda kanske bara var närapå spermie för tio år sen...mohahahha!!!

Måndag igen ja...

Jobbhelgen är över...har gått helt ok, men jag har inte haft riktigt min gamla vanliga ork. Förkylningen har dämpat en rätt rejält :( Komiskt i lördags, när vi skulle låsa entrédörren så går huvudnyckeln av å fastnar i låset...haha... inte mkt annat å göra än å ringa lillchiefen som fick sätta sig i bilen å köra från Båstad för å använda sin nyckel... så det blev en sen kväll. Men det gjorde inget med så trevligt sällskap :)

Kunde INTE somna inatt ordentligt...å framåt småtimmarna när man väl kommit till ro så vaknar Mange å hostar å snörvlar å harklar sig...jippi! Så jag har väl sovit kanske 3,5 timme...
Bara upp å hoppa å äta lite....varit lite nervös, känt av illamående å halsbränna...not najs. Fortfarande lite konstig här, men jag tror det är tröttheten som spökar.

Vid tio var vi alltså på plats på sjukan... ultraljud av den där lill* i magen. Liten groda som låg där inne å chillade. Hade ena handen under huvudet/nacken, precis så som mamsen brukar sova ;) Trilskades lite med oss å vägrade ligga som vi ville iaf, så hon som undersökte var inte riktigt nöjd, trots buffar å puttningar på den där inne.... Såg inte riktigt ena njuren ordentligt å ville kolla hjärtat närmare sa hon....jaiks?! Å rumpan ville den inte rubba på så vi fick heller inte veta vad det är för något där inne...
Å vill ni veta det "hemskaste" av allt?! Hon flyttade datumet ganska rejält....så det blir en seeeen bebis.

Efter sjukan drog vi till vårdcentralen....varför inte liksom?! Mange har nåt skit i halsen så han har fått antibiotika å hångelförbud haha

Hemmet här ser ut som en rövarkula...så vad jag har på schemat idag ter sig självklart :(

Hitler...

Jag lever...
Hemkommen hel å ren från Irland å Dublin....var en helt ok vistelse, faktiskt inte så mkt regn som vi trott.
Ont som FAAAAAAAN i hela kroppen... kändes att börja jobba igen igår kan jag lova :( Värst stryk verkar höfter å rygg fått ta...surt sa räven!
Förkylningen är kvar....kommer nog inte bli av med den heller är jag rädd. Ryktet säger att kroppen lägger all energi på the little thing...blivit förbjuden att säga monstret...gahh....va ska man annars säga?
Tvivlar fortfarande ibland på att där är nåt...haha...vissa dagar har jag noll mage (mer än fleffo-fettet) å ibland är jag rundare än rund. Dessvärre har hela jag blivit rund, känns det som iaf...
När vi var på Dublin Zoo sa Mange att flodhästen påminde om nån/nåt... han fick en armbåge i magen å svarta ögon av mig resten av dagen...hihi ;) Vågar INTE väga mig iaf.
På tal om monstret.....Broren, vet du...jag har nog sett världens värsta unibrow!! En av receptionisterna på vårt tillhåll i Dublin såg riktigt scary ut!!! Våga knappt fråga han om vår nyckel...haha

Tyvärr blir det nog inga bilder från Dublin...för vår kamera var i tryggt förvar...i skrivbordslådan här hemma!

Egentligen är det möhippa för Jenny idag...hade gärna varit med, men jag jobbar ju sen å det hade bara varit å ner å vända i Lundtrakten för min del :( Får hitta på nåt bara du å jag hjärtat?!?!

Jag har så otroligt tråkigt...har tusen saker att göra, prio ett är väl å packa upp allt?! men vad gör man? Ingenting för jag vill inte göra ett endaste endaste jota... orkar inte göra så mkt heller....har snor i hela hjärnan känns det som :(

Gick ändå ganska ok å jobba igår...lite oväntat krux som vanligt å mkt folk. Hade en "trevlig" kund som var besvärlig på alla jävla sätt å vis. Det slutade iaf med att "vi" blev lite ovänner å hon kallade mig för Hitler...tyckte jag mest var otroligt komiskt för ingen har nog mer tålamod med "besvärligheter" än jag...å jag är ALLTID trevlig, no matter what.... ( jo jag har iaf tålamod utåt sett, även om jag kokar över inombords...tro det eller ej mamma!)
Kunden som stod bakom henne i kassan sa iaf "ja det är nog tur för henne att inte Hitler finns i dag, för då hade hennes dagar varit räknade för längesen är jag rädd..."

Usch...börjar jobba snart....klockan springer iväg å mitt huvud vill bara vila vila vila....så jag får väl ge med mig, annars har jag sprängande huvud hela kvällen.

Förkylning....stick å brinn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buhuuu :(

Packad

Jag är lite stolt över mig själv... packat jäkligt light faktiskt.
Undra hur många timmar det kommer ta innan jag får panik för jag har NOLL kläder med mig? tjejfenomen, jotack....
Tur jag inte har alltför mkt spenderarpengar heller...för det är gott om plats i väskan på vägen  hem ;)
Det enda kruxet är det där med skor...
Testade mina regnbrallor för första gången ever idag...rena skämtet...haha! Storlek 38 å utan "gylf" därfram utan utan dragkedja å knapp i sidan.... -----> good luck tjockis!
Så det blir paraply för hela slanten ;) Men vädersnubbar har haft fel förr va? overseas kanske det inte är så mkt å tvista om iofs...regn, regn eller regn? haha...deppigt  de luxe! Förstår att engelsmännen blir helcrazy (kanske lite milt uttryck...fick fan krupp på dom när vi var på Zakynthos!) när de kommer utomlands å till solen.

Me want suuuuuuun....Ska propsa på en restresa i oktober sen när Mange får mer semester...

Oj, när man tittar på Ghost Whisperer är klockan ganska mkt....ganska mkt för å inte ha ätit kvällsmat....sägs det...så nu blir det lite käk...

Ska försöka komma iväg i någorlunda kristlig tid imorrn, vilket innebär att det INTE är ok å gå å lägga sig närmare två på natten....fy Svensson! Får inte vakna halv tio....för då brinner det lite i knutarna ;)

Längtar lite efter å damma av den nu ganska ringrostiga engelskan...

Mat var det ju...





Man måste ju testa?


Håller med Alfred...

Att det där med förlovning det är ett stolleprov!

Det sägs...

* att det är högsommarvärme ute igen? (jotack, jag svettades bort då jag vart tvungen å ta mig till apoteket å biblioteket)
* att om man ska resa iväg nånstans ett par dagar så bör man planera å kanske framförallt packa ner lite viktiga saker såsom bland annat BH, tandtråd å nagelsax?
* att det är tråkigt att vara sjuk? absolut ingen underdrift

Knappt varit utomhus sen i söndags... horribelt!
Tvättade igår å det tog tamefan hela jäkla dagen :( Hopplöst dåligt torkrum där man nästintill slår ihjäl sig för det blir sån kondens på golvet... Men nu har vi iaf kläder....å det lär behövas! Heeeey, sommaren är här så vi tar flyget å åker till regnet igen?!!? Ska iaf bli roligt å komma iväg, regn eller no regn...
Planet går imorrn efter 13, från Säve (?) så vi måste bege oss nån timme norrut.
Den lilla fisen från Jkpg är tiptop igen så då är vi oxå fit for fight å ser fram emot vår resa :)

Stackars sambon har fått otäcka förkylningsblåsor...i och runt näsan! :( Ser ut som han åkt på pesten eller nåt...å så gör dom ont....usch! Själv börjar jag bli rätt mkt piggare, fortfarande täppt å har börjat få hosta....
Dock är jag försiktig med nässprayen! Ska inte fastna i det där igen...haha....me and my nässpray-abuse i våras ligger färskt i minnet. Så jag får bara ta spray när jag ska sova för natten.

Det enda positiva med å vara sjuka båda är att det blir mkt mys i soffan framför Vänner-maraton eller Hells Kitchen eller Top Chef.....idag kör vi Vad blir det för mat? haha.... mkt käk....


Näe, nu ska jag slänga ut karln....han ska ner i källaren å hämta upp resväskan bannemig...

(Det börjar Emil i Lönneberga nu....så packningen får vänta ett tag....)





Bye Bye Suecia!



Lägesrapport...

Vi mår crap.... åkte på  nåt envist virus i söndags så sen dess har vi i stort sett legat däckade. Öste kroppen full med alvedon å åkte hem igår eftermiddag. Fick spunk av å ligga i ett tomt hus å trängas i en 120-säng.
Feber, halsont å förkylning av värsta slag...sängläge eller soffläge har gällt.
Inte mkt till aptit, i morse kom frukosten upp igen :( Inte spytt på evigheter å så spyr man nu när man är täppt i näsan....mysigt!

Tänkte "lyxa" till det med Dulce de leche-glass till Morden i Midsomer, men nu äcklas jag av glassen. Känner ju inte smaken! Å då är faktiskt inte glass nån höjdare direkt.

Resan på fredag verkar vara lite i gungning...inte bara vi som är krassliga tydligen :(
Så jävla typiskt...så jävla jävla typiskt...

ber härmed mitt kära virus att fullkomligt DRA ÅT HELVETE....

Tack

RSS 2.0