Bittersnipa

Haha...får ju vårda mitt språk nu när jag vet att både mams/paps å svärmams/svärpaps ramlar in här å läser då och då ;)

Har skickat mail till Hbg-hem och visat mitt missnöje, får svaret "Hej Jag behöver veta var du bor för att kunna hitta arbetsorder." Spelar det nån roll...??
Inget "Det var tråkigt, vi ska genast dyka ner i ärendet och se vart det gått fel. Var bor ni nånstans?" som man kanske hade hoppats på...eller nåt i urskuldande stil iaf.
Passar de sig inte får de ännu ett besviket mail där jag ska yttra mig om hur besviken jag blev på responsen...haha

Det är minsann inte lätt att behaga Svensson!

Fredag! Uppe med tuppen och tvättar...den tvättar tydligen inte sig själv, jag har ändå väntat ut den braaa länge nu :( Dessvärre är detta en sysselsättning Edvin tycker är urtråkig, skriker helt sonika så mamma blir helt genomsvett där nere. Varken att hänga i bärsele eller sitta i bilstolen fungerar för vår herre.
Så påminn mig (återigen?!) om att aldrig mer tvätta när jag är ensam med puttifnask!

Nu har jag varit duktig och beställt tid för efterkontroll...hujedamej, sånt drar jag mig för!
Känner mig väl hyffsat kurant och återställd dock, bara ryggen som kärvar lite.




Ska väl se till å beta av lite fler 2-dos på veckolistan, många punkter kvar och dessvärre många som följer med vecka efter vecka :( många av dom går inte göra på dagtid då man har kiddo å tänka på.
Byta lampor på bilen, kånka ner/upp extrasängen och ett tungt å otympligt nattygsbord är inte att tala om...
Men städa, städa och åter städa funkar fint :)

Mat först sen städa!

Green Day?

Vem kan vara överjävligt trött när man har den gladaste å snackigaste sonen i stan?!
Åhhhhhh ditt sötnöt va jag älskar dig!!! >3


Edvin i förrgår...märks det vad han (läs:jag) har för favoritfärg?



Trött tröttare Sicka

Unge till å krångla om mornarna... :(
Jag är HELT slut som artist!

Gårdagen bestod av först läkarbesök med E, 2 månaderskontrollen. Allt såg fint ut och det är ett litet charmtroll vi har ;) De ska kolla om barnet ger svarsleenden när de gör den här kontrollen och Edvin fyrade av leenden så fort läkarn tittade på honom eller sa något. Hon tyckte han hade "härliga tjocka lår"...hmm... efter mor sin antar jag?! haha
Hade tid där vid halv nio så vi var uppe i ottan. (vakna var vi ju sen låååångt tidigare oxå dessvärre!)
Hem å hinkade kaffe och slappade lite innan vi krängde i vagnen i das auto och begav oss till A & A. Om/när vi får barn igen, påminn mig gärna att vi SKA ha en kombi OCH en annan vagn. Den vi har nu är skitbra i alla lägen utom när man ska kånka å stöka med den. Väger fan BLY!
Vi började vår promenaddejt med fika...haha...sällan? Men det var god fruktbuffé faktiskt, ja å så en lussebulle då ;)
Sen packade vi ihop oss och kidsen för att promenera bort till Babyproffsen. Lillskrutt fick en ny speldosa (då hans far varit lite våldsam och ryckt den gamla sönder å samman!), en turkos hare att titta på i vagnen, en blågul skallra i form av en hare, en oemotståndlig liten nalle med hjärta på och sen införskaffade vi äntligen en napp-snodd. Sån man fäster i kläderna så nappen aldrig trillar ner på golvet i tid å otid....eller försvinner för den delen!
Sen gick vi till bilen igen å åkte hem... min rygg dog totalt när jag skulle kånka i vagnen därbak :( invalido...
Har nog fortfarande ont efter min EDA...not good!
Kom knappt upp ur soffan senare på kvällen...å det var inte skönt att behöva vyssja rundor med E tills han somnade :(

Idag har äntligen Hbg-hem tagit tag i vår felanmälan! Så nu har vi lister i fönsterna!! var inte konstigt det läckte som ett såll...

nu vill e ha attention, mitt i maten som vaaaaanligt


ciao



Har nåt fastnat därbak?

Sitter en skitnödig snubbe som gäst på tv4 å är bitter över vår blivande drottnings val av karl....Förenade monarkister företräder han visst. Sablars bakåtsträvare!
Jag följde sändningarna igår från tillkännagivandet. Sen var ju min buddy Dick Harrison med som "sakkunnig", roligare och märkligare prick får man leta efter!

Edvin var totalt däckad och sov säkert nästan 4 timmar efter vi varit på Capio. Tar på krafterna att gå på föräldragrupp!!
Tyckte väl det var lite krystat där, men det var trevliga mammor så vi ger massagen en chans om 2 v oxå. Är ju bara 6-8 träffar på ett år.
Så komiskt, för det första ansikte jag ser där är hon som låg granne med oss både på förlossning å perinatal. Assar var faktiskt större en sudden, men han vägde ju oxå över 5 när han föddes.
Sen hade vi ett kort mammasamtal, var inte mkt å säga...fullt rubbad ;) näe, men jag mådde prima tydligen.
Ramlade in på Lindex å Kappahl, kom hem med 3 brallor, en body å ett par vantar.

sur E här...


Det var väl f*nimej på tiden!

...tänkte jag när jag hörde att kronprinsessan och Danny-boy äntligen fått tummarna ur.
Sen blev det brainlock...följt av tankeflöde de luxe...
Vaddå på tiden?!?
Slog ju mig snabbt som attan att de varit tillsammans lika länge (7år...jag upprepar: SJUUUU ÅR!) som jag och min käre "prins".
Så ja...det är väl fanimej på tiden att jag ska få lite bling-bling jag oxå *arg*

Nog om detta!

Tisdag idag...på schemat står föräldragruppträff numero uno. Kan inte säga att jag är så sugen...tyckte förut det var en alldeles lysande chans att få träffa andra mammor och knyta lite kontakter med jämngamla till lillsudden. (nä han ska då INTE spela hockey...hans mamma vill ha hans tänder hela å fina...ja när hon inte har det själv ska hon propsa på att han ska ha det iaf! Han ska bli tennisproffs...tennisproffs med munskydd!)
Men nu har jag ju en liten mammagrupp som jag så mkt hellre umgås med... så vi får se hur första träffen blir idag, känns det som waste of time struntar jag i det framöver.
Efteråt har vi fått tid till mammasamtal...det var frivilligt, men jag valde att göra det för man kanske har nåt som trycker?!
Det är tydligen nån typ av "kryssa-i-rutor-test" som avgör hur man mår.
Mange a k a  "prinsen himself" sa igår att han inte upplevt mig så speciellt mkt mer rubbad än vanligt...tack älskling! Han vet verkligen hur man spär på karmakontot...

Lovely väder ute... ska traska ner till söder sen.

Igår tog vi en promenix i det lika underbara vädret...hamnade "bland parabolerna" haha
Handlade lite blöjor på Willys å gick hem. Fick lite spontanbesök av Lajzan å sen vips så var det kväll och M stod i hallen!
Hinner inte gå så lång tid innan lillsudden vill sova, men han vaknar ganska så tidigt för käk å har sen svårt att somna om. Jag som lagt mig för å läsa och tappar tålamodet att behöva stolpa upp->stoppa i nappen->lilleman somnar pronto-> jag lägger mig å hinner läsa en halv rad-> plopp, nappen flaxas ur å det gnälls->stolpa upp...ja...ni fattar!
Så jag tar resolut ungen på armen å går ut i soffan där hans far sitter ont anande ;)
De fick sig en mysig stund i soffan innan de hamnade med blöjbyte inne på tjotta...antar att det kan ha varit det som gjorde att han inte kom till ro i sin säng för efter magen gjort sitt blev han trött å ville sova. Mange fick ta hela nattningen å han var såå nöjd med att det funkade :) Jag oxå, för jag fick läst ganska många sidor! Haft lite abstinens med mitt läsande faktiskt...van vid att alltid läsa innan jag somnar.

Jahopp...näe om man skulle ta tag i dagen. Ska nog gå ner å ta en snabbtitt på Lindex å Kappahl på Söderpunkten... behöver fler brallor till pysas. Det är en liten tjockis vi har, 56orna med mudd är oxå för små nu så vi behöver förnya garderoben lite ;)

Idag vill jag ha post...sådeså!



Snooorcrawka

Vaknar idag och har en piiipig liten son :( Nosen är full av snorkråkor! Inte så han är heltäppt, men det viner lite fint när han andas. SUCK!
Trött kille, men det är ju mkt dumt att somna?! Så vi kämpar med sömnen både han och jag...jag kämpar för att få honom att somna - han kämpar frenetiskt mot att somna.
Har väl tänkt att ta en promenix, men då min frulle idag består av 2 koppar kaffe (fy mig!) så kommer jag kollapsa om jag går på powerwalk innan jag fått lunch i magen.
Planer på att gå å handla lite frukt o grönt samt b
löjor iaf...vart vi hamnar är en bra fråga! Lite sugen på att gå till Özen för där finns så mkt gott å billigt.

Jag har kommit fram till att min lilla påsmage inte alls är ok längre, så idag har jag börjat dagen med att väga mig och ska (om puttifnasken fortfarande sover när jag skrivit klart) mäta stuss å ta magmått för nu måste det hända nåt.
Har gått ner väldans mkt kilon redan, men de som är kvar sitter bara så fel fel fel!
Egentligen borde jag pressa mig själv lite genom att skriva ut nuvarande vikt och målvikt här i bloggen, men jag vågar inte riktigt... kan iaf säga att jag har knappt 6 kg till målvikten om man ska tro på vågen härhemma.
Allt är iofs bättre än de 95 tunga kilon jag bar på i december, men man måste ju själv må bra oxå!

Det annalkande 35-årspartajet, barndopet (jo nu jävlar ska JAG ta tag i de här dumheterna!) och att vi ska gå å ta studiofoton pressar ytterligare lite!

Idag är det TRE veckor sedan jag felanmälde våra fönster till Hbg-hem... tre j*vla veckor!
Jag undrar om de gjort något åt dörren upp till vindsförråden som jag oxå felanmält...eller det kanske är meningen att man ska få panik däruppe då man tror att man låst sig inne?!


Näe, bäst å passa på å få lite gjort istället för å sitta här å såsa!




Edvin är 10 veckor idag!
Här syns han med sina sängkamrater fr.v:
Råttan, läskig kamrat som pappa köpt på Ikea på pin kiv
Lejonet Carl, fick den av mormor å morfar på namnsdagen, därav namnet
Kaninen Harry, den bara heter så sen kusinerna(?) hade likadan, fått av farmor
Nallen Sylvester som egentligen är mammans som hon fått av farmor
Snuttenallen Da-Da som vi oxå fått av farmor




Trots en lite snorig snok är det för det mesta en glad kille...de där benen är aldrig stilla numera!
Kan det bero på dessa kanske?



Vi skrattar gott åt att Mange inte visste vad dropparna hette utan kallade dem ADHD-droppar ;)








J som i:

Ahh jag är ju för svag för sån här skit ;)

1. Vad heter du? Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaså?!
3. Flicknamn: June
4. Pojknamn: Joel
5. Yrke: Journalist
6. Färg: *frågar Mange och han svarar "jöööd"...haha...så sa Melinda som inte kunde säga röd ;) *
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Janssons temptation
9. Sak i badrummet: Jacuzzi *dock inte i mitt sablars badrum inte!*
10. Plats/stad: Jamaica man!
11. En orsak att vara sen: jordbävning?
12. Något man skriker: JÄVLAR!
13. Film: Jönssonligan 1, 2, 3 å janifattar!
14. Något man dricker: Jäääääger eller alternativt juice
15. Band: *kollar i cdhyllorna* Journey!
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jönköpingsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Järnspöken mit mina husgudar Kent of course!
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jakt? haha...om man nu kan kalla bytet för deltagare? Poor Bambi... :(



J som i Fack juu! ;)

Gokweller!

Söndagkväll och här sitter man däsen efter att ha "festat" till kvällen med kaffe och kladdkaka (jo den där förbaskade lilla klicken grädde oxå...).
Jag tror det ligger nånting i det myntade citatet "ska ni fortsätta fika sådär ser ni snart gravida ut igen!". När man fikar så frekvent med sina mamas kanske man borde hålla igen på fikandet härhemma?! grrr
Karaktär Svensson, googla upp det är du snäll! ;)

Jag vill inte heta Svensson längre...jag vill ha samma efternamn som min son! *hint hint Mange!*

Såååå, vad har vi pysselisysslat med denna helgen då? Bra fråga...!? Noll planer, noll gjort?
Var tänkt att vi skulle få ihop en liten soldejt jag och Lizan igår (och dagarna innan dess oxå iofs) men vår plan med å få lillkiddo i säng funkade sådääär. Vi gick en sväng med vagnen *host...till Bogarts å köpte snask...host* för att se om han ville sova för natten sen. Tänkte då svänga iväg en halvtimme till solarieholmarna....MEN vem ligger å kikar på oss med sina stora blå då vi kommer in i trapphuset? Jaha...var ju bara å avboka planerna...
Så istället blev det lite gos, badande, käkande och SEN somnade en nöjd kille i sin säng och sov gott.
Inatt har han inte joxat så mkt och jag fick en chock i morse då han väcker mig tokpigg och glad å jag ser att klockan är halv tio! Men likförbannat är man toktrött?!
Haft en riktig mysdag idag...ganska mkt pappamys har vi fått klämma in oxå, mkt välbehövligt! Jag har lärt mig filma nu :) Så framöver ska här nog dyka upp nåt klipp...mästerredigeraren M ska bara få rätt format på klippen först.
Planerade att sitta å låta honom mys-sova hos mig i soffan ikväll (finns det nåt goare?) men varje gång han somnade in så väcks han av M:s förbenade jäkla hosta :( Så det blev lite gå-vaggande innan han nöjt gossade in sin nos i sin "Da-Da" (snutten! och ja den heter så, märket alltså...inte så att han säger det eller vi heller för den delen..ehh) och sover nu så gott så gott!


Har tänkt lite på en fundering som dryftats i vårt lilla forum på Familjeliv... många frågar om man har en snäll bebis som låter en sova om nätterna osv... Vadå snäll?!? Om man nu inte får sova om nätterna, är bebisen elak annars?
Förstår ju hur man menar såklart, men man kanske ska använda ett annat ord. Nöjd? Belåten? Lugn?
Jag vill påstå att jag har en "snäll" bebis eftersom han faktiskt är ganska så lugn och lätt att hantera, lätt att "läsa av" vad felet är för det mesta om han är gnällig.
Skrik= ro hit tutten morsan I´m hungry!
Gnäll= gå å vagga mig tills jag somnar pliiiz! (han avslöjar sig själv genom att skälla/jollra högljutt med nappen i munnen å det låter tokgulligt!)

Näe... bara skit på teven så jag får väl surfa vidare! Braaa sugen på å nätshoppa lite...  :P men näe jag ska försöka hålla mig. Puttifnask ska få lite nya leksaker :)
Blivit inbjudna på 35årskalajs oxå...så här bör bantas så man kommer i annat än sina baggyjeans! haha


Ny vecka snart...ska göra veckans 2do-lista!

Blir lite smått insane!

Gahh...precis duschat...med Edvin : /
Dumpade honom i soffan jämte M och hann med nöd å näppe stänga toadörren efter mig då han börjar gala...nonstop till jag tog upp honom i famnen.
Tokmammiga unge!
På kvällarna hamnar M precis i den där härliga "jag-är-trött-och-tjurig-men-vägrar-somna-utan-att-någon-valsar-rundor-med-mig"-period då han kommer hem och då skriker han sig blå om M skulle gå å sussa honom....
Mkt till avlastning på helgerna är det alltså inte heller tal om :(
Nu är det ju absolut inte så att jag vill "slippa undan" Edvin, absolut inte för jag älskar att vara mamma...men det hade ju varit skönt att kunna få ta en ordentlig dusch och få bara vara vanlig människa i 5-10 min.
Skärpning pojken! :)
Pappa funkar minst lika bra han oxå...trots att han saknar boobs!

Lördag
idag...inga planer alls på schemat. Jag har suttit å fixat å trixat lite på förmiddan... me and E har plans ;)
Propsat på å ha honom i sin säng hela natten nu oxå och jo, jag får erkänna att jag sover BRA mkt bättre så.
Tror han fick skutta över till oss vid 7...å sen ville han inte sova mer så HEJ vilken tur att jag gick å la mig innan 23 igår!
Kvällen bestod av pizza och finalen i På Spåret. Vi försökte på oss på en specialare som inte gick vägen...tänkte att vi tar E iklädd jama å ytterkläder med oss i bilen så somnar han och sover för kvällen sen så vi får käka pizza å mysa ifred.
Men lång näsa fick vi för gissa vem som slår upp sina PIGGA blå när jag tar ur honom ur bilstolen och har förnyad energi? Kall Ciao Ciao är ju dock en Ciao Ciao...

Nu sover prinsen här jämte så jag ska väl göra oss lite pasta eller nåt till lunch, sen får vi se vad som händer resten av dagen :)
Hade velat åka upp till Småland, men det har kommit lite väl mkt snö för en roadtrip tycker jag.

Edvin fick paket från min faster B-M och kusin Christin som vi hämtade ut igår förresten! :) Tackar så mkt!

Maaaaaaaat

090220

20 februari, fredag...

Trots en BRA natt är jag rätt sleten, mest fysiskt i kroppen konstigt nog?! Märkligt öm i ena låret, fattar inte vad jag gjort. Inte kan det vara lilleman som sparkat mig så? Reagerade på det inatt iaf då jag vaknar o märker att vi somnat tätt ihop när han ammat...vaknar av att han sparkar mig ;) Måste ha somnat när han fick käk runt 12?!?
Ryggen känns som om den går av närsom, axlar är sletna och det knäpper i ben och fötter....vafan trodde jag närmade mig 30-strecket, inte 90 :(

Blev lite stimmigt här igår innan jag väl kom ner på stan. Hbg-hem ringde FINALLY å vill givetvis komma på studs, men jag var ju på g ut. Hade tandborsten halvt i truten och tandkrämsskum överallt när jag fick ringa M å höra hur vi har det med nycklar då de ville vi skulle sätta en i tuben.
Masade iaf oss ut i snöovädret....saten som det snöade! Urk...
Mötte upp flicksen på stan och vi kom fram till att vi skulle börja med lite käk. Hamnade på Åhléns café (oh my vilken surprise?) där vi klämde i oss veg.buffé och den obligatoriska semlan...gahhh
JAG HAR NU GJORT SLUT MED SEMLOR.....inte en endaste till tack!
Lärde mig en massa saker...otroligt nyttig kunskap dessutom... hur har jag klarat mig utan ordet pattaglött (?) i alla mina dar?! ;)
För er icke-skåningar som läser kanske jag ska översätta ordet...det betyder tydligen spädbarn!

Valsade sen runt i diverse affärer i jakt på kläder, men vad är jag egentligen ute efter?! Kärade ner mig i ett par jeans för nån vecka sen å nu när jag äntligen fick prova dem tyckte jag inte de satt bra :( Jag fullkomligt ÄLSKAR baggy-jeans, men iom my large ass så blir baggy sällan så baggy på mig :(
C hittade en liknande modell som givetvis satt som gjutna på henne, så jag var lite tvär och bitter innan jag gav mig fan på att röva ska bli lite mindre (och att jag fick bekräftat av flicks å av butiksbiträdena att brallorna satt som de skulle trots allt!) och de fick följa med mig hem!
Hittade giiiivetvis ingenting alls i de butiker jag har presentkort...men de brinner ju förstås inte inne.
Efter jeansköp sög det lite i tarmen igen (ajdå, så sa man alltid förr när man skulle ut å partaja!) så vi hamnade på EH för lite fika. Trångt fik med för starka spotlights tycker jag å Eddepedde.
Ringde å mötte upp M så vi slog följe hem...

Tack för en mysig heldag girls :) Blir så många skratt och det är preciiiiiis vad man behöver då man egentligen är lite småbutter och trött.

Vilka reflexer du har på din kärra Angelica ;)

(jag hade ju så trevligt med mina mamas att jag skippade återträffen....btw... ville inte bryta upp innan vi ens hunnit börja shoppa hallåee)

Zombieföräldrarna åt lite soppa och nattade kiddo.
Sen hade vi skilda intressen vad gällde utbudet på teven så jag hamnade i sovrummet...under täcke...och vaknade av att M pussade mig i pannan. Hade lyckats se ca 5 min av Criminal Minds innan jag slog igen di blaue.
Det är inte mkt jag följer på tv numera, går så mkt skit...men just CM vill jag ju se å då somnar jag :(

Så inatt har jag sovit mucho gott... envisats med att sitta upp å amma sen efter kl3 å sen dumpa över kiddo i sin säng och tror vi båda har sovit mkt bättre. Han har inte legat och sparkat å gnytt lika mkt iaf.
Om jag sitter upp håller jag ju mig dessutom vaken så jag ser så att kiddo får i sig käket ordentligt istället för att bara ligga å snutta å somna.

Givetvis hade Hbg-hem ringt till M o sagt att de inte hunnit eller fått nåt förhinder så de inte alls varit här å kikat på fönsterna. Så de sa att de kommer förbi idag...BRA för då kan de inte avfärda det som att inte vara nåt problem...Idag är jag hemma och poängterar alla brister och hur vi verkligen upplever det.

Puttifnask sover här jämte mig....ser sååå gott ut!

En liten jämförelse:


 

Edvin enbart några dagar - Edvin 2 månader

Nu vaknade underverket :) Nu ska vi gooooosa! (och sen behöver det städas...men det kommer sekundärt)


Only in America?

Hörde nån nyhet om nån änka som stämt PhilipMorris (?) för att hennes man dött i lugncancer...märkligt då man rökt 3 pkt om dagen i 40 år?
Vad fick kärringen?! Var det 80 milj dollar?
Ungefär samma visa som snubben som stämde McDonalds för deras alltför varma kaffe...
Only in America kids...only in America :(

Snöar som fan ute...kan bli riktigt bitter för mindre :(
Ska träffa mamas nu vid 11 är det tänkt, äta en bit å shoppa. Sen vid 14snåret är det återträff med föräldrakursen....

Gnällig å tjurig unge idag...inte konstigt när man strulat sen 2 inatt kanske?!!? UNGE!
Hoppas han sover gott i vagnen sen.....

Kan man stämma systemet för alla bad hangovers man haft genom åren tro???

Om man ändå vore gris! haha...

En gris orgasm varar i 30 minuter!



Fundering 1: Vem fan har gjort denna upptäckt och hur?!?
Fundering 2: Varför jag ens lägger energi på ett sånt konstaterande... relativ kunskap som sagt!

Allmänbildad eller smart?

Jag och M kan ha vilda diskussioner om huruvida jag är smart eller allmänbildad...jag vill ju givetvis ha det till att jag är smart! Det låter ju skitbra...?
Visst kläcker man ur sig saker som "fan va smart jag är!" inte säger man "åh vad jag är allmänbildad!" eller?
Jag propagerar iaf för att jag är smart...sådeså...
Sen det där med kunskap är ju alltid relativt, right? Jag är expert på att kunna helt värdelösa saker och det är skämmigt hur dumma saker som fastnar i min gråa klump däruppe!
Att tentaplugga in ett krigsförlopp var för mig oftast en omöjlighet, däremot att lära mig att en kung såg si eller så ut satte sig däremot...suck...Att Drottning Kristina föddes med segerhuva, var enormt hårig och omnämnd som hermafrodit är ju ohyggligt viktigt att veta?!
Innerst inne kanske jag borde erkänna mig allmänbildad...? för smart kanske snarare är om man har lätt för att lära nya saker och jag är väl lite som nån gammal hund där...svårt å lära mig sitta :s

Känner noll motivation till å plugga mer....fick ett infall häromdagen att jag vill ha en egen vintage-butik...sälja fina gamla klänningar, koppar, fåtöljer...smycken...jaddejadde..

Jaja... solen var här men försvann :( Ville ju ta en promenix i solen... nu är jag noll sugen på att gå ut alls, drar bara in en massa snö i lyan och hallen flyter iväg...

Hade tänkt åka bort till jobbet å fördriva lite tid med att tvätta bilen, byta lampor å sätta dit det där förbenade skattemärket...men jag orkar inte :(
Pysas vaknade vid tre inatt å har pucklat på morsan ganska rejält...han ligger nöjt/mätt jämte mig å pratar och "småskrattar" nu... måste klippa hans naglar för min hals är helt uppriven! eller får han ammas med vantar...haha..vicken syn!


Fått ett litet pysselinfall... vet inte vad jag ska pyssla med bara :(
Nåt måste jag göra nu för myrorna i baken blir allt fler!




snuvad och stuvad

Nu är jag trötter :( Blev snuvad på vår goa sovmorron imorse...hade tid hos BVC vid kvart i nio, 2månaderskontroll å så.
Iväg kom vi, minus 8 ute så kiddo fick stuvas in i massa varmt. Tackålov ganska så vindstilla och solsken.
Kom dit, vi passade på å väga å mäta innan läkarn skulle undersöka honom...hon undra om jag hade en filt med mig som jag kanske kunde ta honom i under tiden vi väntade in läkarn, så slapp jag klä på å av honom en massa i onödan...
Fick vänta...å vänta....å vänta...på läkarn som tydligen skulle komma med tåg från Lund. Vi tänkte att tåget kanske är lite sent nu när det är kallt och har snöat så. Tydligen har läkarn en läkarstuderande med sig som gör praktik å denne kom med tåget från Lund som var 20 min sent...men...ingen läkare...å hon svara inte i mobil å fanns ingenstans att nå. Så efter en timme i väntrum tog vi vårt pick å pack å gick hem igen...snuvade på vår läkarkontroll :(
Så nu blir det väl till å boka om å hoppas på bättre tur nästa gång.

Har tvättat lite, slut på bodys till kiddo...nya blöjorna vi köpt har lett till vissa olyckor :( Så vi får nog gå tillbaka till Libero, funkat bäst hittills.
Liza har varit förbi en sväng ;) Trevligt att tjöta lite, ska försöka pricka in en soldejt imorrnkväll..haha. Behöver få lite färg känner jag, zombievitt klär mig inte!

Pysas har somnat här jämte i soffan så jag ska väl passa på å plocka lite med nåt...tvätt förslagsvis. BLÄÄ!


Är det nån som fyller år idag? Har en svag känsla av att det är det...isåfall grattis! Men vem...?

Otäcking...

Jag tycker hon ser sååå läskig ut, hon den dära Arboga-mördaren :( brrr...ryser nästan bara jag ser henne!
Skönt att hon kommer va inburad i ganska många år framöver!

Oj, det var inte alls så jag tänkt börja skriva idag...

TRÖTT idag! Svider i ögonen...inte ens två koppar kaffe verkar fungera!
Ska strax ta å göra mig i ordning, är bjudna hem på lunch hos Matilda och Cecilia :)
Suckade HÖGT när jag gick upp i morse och såg att bilen är täckt med snö...blir så less! Var så mysigt för nån dag sen när man vaknade och hörde fågelkvitter utifrån, där dessutom SOLEN sken! Då trodde man näääästan våren var på g...

Kom iväg å köpte blommor
igår, M passade på å köpa en väska till kameran... annars hände inte mkt förrän på kvällen då vi köpte med oss thai och besökte P&M. Pysen fick åka med å i förebyggande syfte med pyjamas på...och sov givetvis igenom hela besöket. Vaknade inte förrän runt tolv :)

Det spelar liksom ingen roll när han somnar för natten men klockan 4 och framåt är otroligt jobbiga.... han gnäller->får ny blöja-> han gnäller fortfarande ->får mat ->okynnesäter tydligen så han spyr ->gnäller ->sparkar/rivs/slåss -> gnäller -> får komma upp i famnen ->gnäller...gnäller och gnäller tills han till slut somnar.
Inte vill han väl gå UPP redan då? Det är ju då en annan är som mest väck av trötthet :(
Samma visa varje natt...

M gick upp okristligt tidigt idag för att åka till Kristianstad där han tydligen ska hjälpa till med nåt på det kontoret...urk!

Nu är pys lite pissed.... ciao

2 månader :)

Lilleman är idag två månader redan! Konstigt nog känns det som om vi haft honom hos oss så mkt längre än så...?!
Hursomhaver är det helt underbart att ha honom ;) Sån lycka och stolthet är svårslagbart...

Vi väntar på fadern...har lovat att vi ska åka upp till Flower team å handla nytt, men nääääär?

Var bara tvungen att testa en av mina egna avlagda kläder på kiddo igår :) haha... vet inte om han passar lika bra i röda elefanter som jag gjorde förstås ;)



Numera är handen favorit...den bara SKA vara inne i munnen! Slemmigt värre...



Morronmys i mammas säng är det bästa! Kolla in kalaskulan ;)

Nu är han trötter här jämte å ligger å skäller på mig...

So long!

En vanlig dag...

Vanlig lördag här, har inte firat nån allahjärtans inte... Mitt allra störstaste hjärta ligger och sover <3
Har inte hittat på så mkt idag, gick en sväng bland annat för att kolla läget på Willys som ju ligger här i krokarna.
Käkat go middag med fläskfilégryta ikväll, fick dock käka kall mat då pysas inte ville somna och var sååå trött å grinig. Han gav pappsen en trevlig överraskning innan idag...haha...slutade med ett bad (av pojke, not pappa)
Lördagstv-utbudet suger... fick ju kolla på schlagern i brist på annat. Hårdrockarna (haha...sååå hårda sen!) var bäst enligt hushållet här.

Invigt kameran nu :) Roligt att ha men usch å höra sig själv! Vill ju inte gärna ha stumfilm heller..
Får väl klippa ihop lite "best of" kanske å slänga upp här. Ni måste få höra mitt lilla gry när han "pratar", mammahjärtat smälter!

Mammahjärtat gråter när jag ser sånna här nyheter...det är fan inte sant?! 13 år...då ska man ju knappt veta att man använder slangen till annat än att kissa med *arg*
Barn föder barn....sorgligt!

Ska väl snart ta å hoppa i bingen...började läsa Läckberg igår istället, Sjöjungfrun...får se om det kan va nåt?
Den om sekter och andra sällskap var lite småtrist att ligga å läsa som "slöläsning".

Dagens låt-tips! good swedish shit ;) Många hörde nog den här versionen...stilig pojke som kan sjunga...I like!
Kan inte sluta nynna på melodin...
(den har satt sig ungefär lika hårt som HippHipp-sketchen med fotbollssupporten som sjunger om Selma Lagerlöf)


Au Revoir

Utlovat

 
1. Killen har rätt skön sovstil ibland! Snutten ska helst ligga över hela ansiktet...
2. En liiiiiten liten stund var han vaken under fikan...
3. ...för antingen sov han, åt eller "pudrade näsan". Han och värden Amir slaggar i soffan...
4. ...medan girlsen agerade fotomodeller ;)

1. Haffade mammorna på bild oxå (blir ju övervägande bara bilder på de små) Från vänster: Angelica, Helen, Monia och Cecilia. Linda och Hugo hade redan hunnit rusa iväg på sångstund...
2. Reafynden! Bodyn var iofs i stl 74 men jag kunde inte motstå...i den takt pojken växer passar den väl rentav imorrn!
3. Nyfrissad mojja! :)


Nu blire snart pizza här :p



Nytt nytt nytt

Fredagsfeeeeeeeeeling :)

Eftermiddag...jag bloggar/våtdammar, E sover och M väntar på datorn..haha...
Vi har köpt en videokamera som jag prompt var tvungen att RUSA in å hämta på Ica, så nu sitter han å läser tysk (?) användarmanual...visst måste det finnas svensk eller engelsk?
Förmiddagen har jag spenderat hos frissan! :) Sååå skönt, men aj vad jag saknade min pojk! Aldrig varit ifrån honom längre än vad det tar att gå in på Ica å tillbaks å nu var jag borta i nära 3 timmar... kände mig halv :(
Grät en fånig skvätt när jag kom hem och pussade sönder hans goa kinder ;)
Hade gått bra härhemma tydligen, han sov bort två timmar och den sista timmen hade gått ok...lite lissen i ögat hade han varit men det gick över när han hamnade på skötbordet.
Nu känner jag mig inte så risig längre, fyfan som jag såg ut...skämdes när jag satte mig i stolen och vi kom fram till hur längesen det var jag klippte mig.
Johanna fick fria händer både vad det gällde färg och klipp och jag blev riktigt nöjd...som vanligt :)

Härligt solväder idag :) Får se om vi hinner komma ut på en skön promenad innan solen går ner.

Näe, jag ska väl inte dra ut på det utan lämpa över datorn till karln....å fortsätta våtdamma ;)

Lovade lite bilder...men blogg.se verkar klydda så det får bli senare!

tjipp



Baba ganoush

Tjipptjohej!

Idag har vi varit på fika....igen...haha...mitt viktmål fram till sommaren kanske blir lite tufft trots allt om det ska fortsätta med dessa fikor?! Men trevligt har vi iaf.
Var hos Angelica o Amir idag och det bjöds på gotte, nån god kaka bl.a som jag fortfarande inte kan uttala (?) utan kallar baba ganoush (vilket är sjukt roligt att säga...testa vettja...och JA, jag vet att det är libaneskäk!)
Smet alltså ifrån pappsen i några timmar, men det verkar inte ha gått nån nöd på honom. Hittade honom här hemma framför teven...bakom sitt kära trumset.

Jag o sparven (kärt barn har många namn) har vilat härhemma, trots att han sov bort 80% av fikadejten...resterande 20% tror jag vi spenderade bytandes blöja...haha...fick "pudra näsan" ett antal gånger under de 4 timmar (?) vi spenderade hos A&A.
Hunnit med å ringa å boka klipptid oxå...hade turen att Johanna hade tid till mig imorrn fm, passa på när Mange är hemma liksom. Får väl se hur det kommer funka :s Runt lunch brukar han sova ganska hårt...hoppas så även imorrn.
Ska bli såååå sjukt skönt att få bli fixad i barret...ser rent förDJÄVLIG ut i håret :(

Började läsa en bok igår...handlar om sekter och hemliga sällskap. Hann väl 3-4 sidor innan mina ögon gick i kors...inte läst en sida sen lilleman föddes så det var minst sagt på tiden!

Dags å hutta över kiddo i sin egen säng å inta fosterläge myself ;)

Dyker nog upp lite pics från fikan imorrn...

Natti


 

Nöjd nöjdare nöjdast!

haha, böjer man det så svenskafröken? eller böjer man med mer och mest? :s

Tjipp tjohej!
Här sitter man i soffan och drar ut på tiden framför datorn för M sitter jämte å bara väääntar på att jag ska bli klar...hihi!
Haft en bra dag idag :)
Var ganska slut i morse så det blev en soft morron utan större aktiviteter. Pälsade på oss (kommit skit-snö inatt..) och valsade ner till stan där vi mötte upp Matilda och Amir (med morsor förstås) och vi fick en guidad tur bland smultronställena i stan ;) Hittade lite good shit på rean! Brukar inte kika in på Lilla Helsingborg men nu hittade jag en mössa, ett par tossor och en body för endast 165 spänn :)
Tycker så mkt om mössan vi fick av svärmor/farmor så när jag såg en likadan fast grön och i större storle
k så slog jag till...30 kronor! Helt galet bra...haha. Hittade även en Katvig-body i sån bebisblå färg som jag kikat på å gillat som var nedsatt med 70%! Så det stod ju Edvin på den oxå...
Gott att "få" shoppa lite, även om det inte var till mig själv.

Som väntat började det kurra i magarna så vi hamnade på Åhlens å käkade/fikade. Snart ser jag nog bokstavligen ut som en semla! :s
Gick ner och hem från stan iofs... alltid nåt!
Nu har jag dock skoskav....aj, måste gått upp en stl i skor sen jag blev preggo?!

M har nattat Edvin ikväll, så han är såååå stolt :) Han kommer vara hemma nu to-fre så det kommer bli mkt pappamys, så jag hoppas få klipptid på fredag så jag kan få lite egenmammatid oxå....behöver jag!

Näe, nu ska jag passa på å duscha! Sen ska jag pussa på min käre sambo....fjäska lite inför allahjärtans... ;)




Åtta plus en

Tisdag...
Blir helt dagvill av att gå härhemma, tur man har några små notiser i sin filofax annars hade jag varit helt lost och kvar i januari!
Helgen har rullat förbi. Lördagen innebar besök, svärisarna kom ner runt lunch och vi käkade lite frallor och småpratade. Pysen fick en helskön mössa och en Molo-dress :) Tackar!
Vi knökade in oss i bilen och körde ut till Hittarp och tog en lång skön promenad.
Hem å käkade gott, svärmams hade med sig god mat. Semlefika och schlagerfestival (som jag tackålov missade det mesta av...haha...pysen skulle nattas) förstod inte riktigt tjusningen med den där duellen?
Hörde lite av alla låtar och tyckte väl i stora drag att det var rätt som gick vidare...de bästa av rätt käääässa låtar.
Sen blev det HippHipp-maraton :) Jättelängesen man såg på, men OJ va skoj det är! Så sjuka hjärnor...

Söndag... sovit rätt gott, pysen var inställd på 3 timmar under natten, åt vid 12, 03 och 06... Åt frulle och satte oss i varsin bil upp till Halmstad och Frösat. Härlig sol ute så vi tog en promenad även där, tittade till havet bland annat. Passade på att käka söndagsmiddag på Gillbergs, blev en söndagsplanka som satt fint i kistan :P
Pysen har klarat av många "första" nu...haha...första gången i stugan, första gången vid havet och första restaurangbesöket avklarat! :) Det sistnämnda gick faktiskt ganska ok...vi var nog lite småsvettiga både jag och M över att det skulle bli ett fasligt liv...
Körde hem å sen började det där livet vi fasat för....my god vicken unge till å skrika :( Gjorde ont i hela mig för att jag inte förstod vad "felet" var. M försökte avlasta mig men resulterade bara i att han skrek så han blev hes och kippade efter luft... Så vi hade nog en sisådär 4-5 timmar med mer eller mindre konstant gallskrik :( Det sänker väl även den bäste föräldern hoppas jag...mådde riktigt skit. Till slut somnade han iaf...och vi oxå, så frid och fröjd alles gut.

Igår hade vi tid hos barnläkaren finally...en dag vi bävat efter båda två :( Den där kallelsen har suttit länge på kylskåpet och inte fått så mkt eftertanke, förrän den senaste veckan.
Förmiddagen var lite jobbig, så mkt "tänk om" som rullade i huvudet på en. Tiden gick iaf fort och vi hade tid vid 13.00 och skulle enligt kallelsen vara där en kvart innan för vägning och mätning. Kors i taket så var vi i god tid där... vägdes och mättes, 6100g nu och 61,5 cm. Sen fick vi vänta...och vänta...och vänta...lilleman blev mer å mer rastlös men skötte sig ändå jättebra. Jag fick gå där i korridoren och vagga med honom för han hade med näppe somnat i vagnen på väg ner till sjukan. Tycker inte det är ok att läkaren sen kommer vid fem i halv två och inte ens ber om ursäkt för förseningen? Eller är jag tjurig?
Iaf så fick vi goda nyheter! Lillemans skallben verkade ha rättat till sig bra så operation är uteslutet nu...YEY! Troligen har de bara legat lite omlott i kanterna när han föddes och sen rättat till sig i takt med att huvudet växt.
Underbart!
UNGE till å skrämma upp oss päron egentligen... sen han låg i magen har vi sen första ultraljudet haft saker som hängt över oss och som vi oroat oss för. Först hjärta och njure...sen njure nr 2...sen höft, njure och huvud...gahh
Men det är väl så det är att vara förälder? Ett ständigt oroande?

M tog en halv pappadag så han följde med oss hem sen, köpte fika på kondiset för att "fira" beskedet vi fått.
Kollapsade i sängen sen och sov alla tre en stund :)
Efter lite pappamys så somnade pysen runt halv nio och sov...och sov...och sov... Hoppades att han skulle vakna alldeles strax då vi gick å la oss strax innan tolv, men OJ jag somnade och slumrade lätt fram tills halv två (!!!) då han vaknar och är hungrig. Åt, somnade om å lämpades över i egen säng...
Ganska skön natt med andra ord, tog väl över honom i min säng runt 5 och så gick vi upp halv nio nånting.
Haft en pussig morron, unge till å ha goa kinder att pussa på!
Nu sover han igen och jag sitter å hinkar kaffe...behövs trots ganska soft natt.

Tvättid om en timma... meck å tvätta nu när man har honom, får ta honom i bärselen så jag hoppas han hinner vakna och bli på bra humör tills dess.
Annars har jag inget planerat för dagen, ska väl ta en tur med vagnen sen när tvätten hänger på tork. Hade tänkt ta en tripp till FlowerTeam men bilen försvann visst iväg till Malmö idag så vi får skjuta på det. Blommorna tog lite väl mkt stryk där runt jul så vi har 2,5 levande blomma kvar i vardagsrummet :(
Ska nerom stan imorrn så jag kanske hittar nåt fint därnere...

Jahopp...borde uppdatera mig lite om läget i världen. Känner mig helt världsfrånvänd efter en helg utan dator och nyhetssändningar...
Å så har jag ju ett gäng favoritbloggar att plöja igenom ;)

Tjohopp!




Glad kille! Idag 8 veckor+1 dag.
Han har börjat tappa/byta(?!) hår... eller som vi säger "alltför lik morfar" och börjar tappa håret uppe på huvudet.
Ska han månne bli blond iaf?! :P
Fotograf: Farfar





Pappsi!

Fredagkväll... Mange ser på nåt nerladdat UFC så jag passar på å surfa lite. Jag är inte ett dugg intresserad av å se karlar halvt slå ihjäl varann, no thanks.
Börjar känna mig lite sleten, så det är nog snart läggdags här för min del, fredag till trots.
Var en snabbis på jobb idag å hälsade på, köpte lampor till bilen...ajdå, kanske på tiden? Och skattemärket med sin illröda 11 kanske borde på en vacker dag oxå? "jag ska bara...."
Glömde mobilen hemma så jag fick ila hem å hämta innan jag körde till Ciliah på semlefika :) Mkt trevligt!
Ilade sen vidare ner till stan där jag mötte upp Mange utanför familjerätten där vi alltså idag skrev på faderskapspapper...å skrev på om att vi ska ha delad vårdnad av lillpys.
När jag ändå var på stan köpte jag ett par vantar och tre bodys till pys....sen var han för tung å bära på (i babyskyddet) så jag fick bege mig hemåt...
Försökt städa lite här men har gått sådär, plockat mest iaf så får vi städa lite gemensamt imorron.
Svärisarna kommer ner imorrn å stannar över helgen å då vill jag faktiskt inte att det ska se ut som värsta Gaza :(
Nähä... sova eller plocka lite till?
Sova låter faktiskt mer lockande.....för på teve  är ju verkligen ingenting att titta på? Vill se reprisen på RAW (jag ÄLSKAR ståupp!) men den börjar först om 35 min å då lär jag va i en rosa värld på min kära kudde.

Wherever I lay my head, that´s my home.....

Moi moi mukkulat!

Minns hur jäkla arg man blev då man på tv fick syn på barnprogram å då man kom närmre upptäckte att skiten var på finska! :)

FREEEEEEEDAG! Veckorna går ju tokfort... dagarna bara rullar på så man blir alldeles dagvill, vet inte hur många ggr igår jag trodde det bara var onsdag.

Var en jobbig natt natten till igår så vi var lite möra... lillis vaknade väl runt halv fem och fick komma över i vår säng men där var det hoolabaloo i stort sett till det att Mange gått till jobbet :(
Bara å bita ihop (dricka femton koppar kaffe) och komma igen...
Hade bestämt promenixdejt med Angelica och Amir så vi traskade ner till stan å mötte upp dom strax innan två. Så liiiiten Amir är jämfört med Edvin! haha... iofs så skiljer det ju en månad dem emellan ;) Jag bara titta på honom å tänkte att "så liten har väl då ALDRIG Edvin varit?" å näe det har han ju faktiskt inte heller...inte på denna sidan magen :)
Blev kanske inte så jättemkt till promenad, men tanken var god...hihi
Vi hamnade på Åhlens Café för A vart lite hungry...å där fick vi sällis av en kopp kaffe å semla :s
Vi som inte skulle shoppa hamnade iaf i klädbutiker...aj aj
Fick iaf med mig 2 amningslinnen, 2 amningströjor och 2 pyjamaser till E hem :) Å tack vare mina kära presentkort gick kalaset bara på strax under 200 kr!
Sällskapade med fadern hem sen och det ramlade i två pizzakartonger i vagnen på vägen hem....semla och pizza, fy Svensson!

Liza var förbi en snabbis här sen. Jag hade tänkt tvätta efter tvättid men prioriterade att hoppa i duschen. Satte upp tvättid idag vid 7 men när klockan väl var morron kom jag på att jag inte alls kan tvätta! Slut på tvättmedel goddamn it...suck...
Så idag får vi handla lite å hoppas på ledigt i tvätten ikväll/inatt istället.

Sovit GOTT inatt!!!! Efter lite stökig och skrikig kväll somnade lilleman i sin säng, ingosad i sin snutte han fått av farmor ;) Där sov han sen med undantag för lite mat och blöjbyte till strax efter klockan sex i morse då han fick hoppa över hos de gos-abstinenta föräldrarna <3
Låg å stökade/mös till halv nio då vi gick upp å nu sitter vi här...eller ja...jag sitter å dricker kaffe och pysen vilar de blå igen jämte här i soffan.

Planerna för dagen är som följer:
11.00 fika hos Ciliah och Matilda :) Tror även att Sophie och Tristan gör oss sällis! Kul
13.15 Vuxen-allvar då vi ska till Familjerätten och skriva på papper och godkänna faderskap
Tänkte kanske ramla förbi en snabbis på jobbet? OM vi hinner innan fikan...kanske lite väl optimistiskt...
Handla lite skulle inte skada, dumt dumt dumt att göra en fredag I KNOW...men det kanske i nödis bara blir på Ica jämte...(vore inte tråkigt att besöka Familia...när man ändå är ute å rastar bilen...hihi)

Vi får se! :)



Pessimist javisst!



Dags att ta tag i lunchbestyr här i gnällstugan...


Mi lajk Lindström...


Dra på trissor...men vet ni vad?

Lilleman har sovit hela natten i sin egen säng! :)
Haha...så otroligt skönt att få ha hela min binge för mig själv, MEN ensamt då jag är van vid att ligga och titta på mitt lilla underverk då jag vaknar till titt som tätt.
Han vaknade med tre timmars mellanrum(som en klocka!), fick lite käk så han blev dåsig eller rentav somnade å sen la jag bara över honom i sängen där han snusade sött...
Hade lagt min tröja som jag haft under dagen jämte på honom på kudden och när han lades ned snusade han in hela ansiktet i tröjan ;) mamma är BÄST, helt klart....jag ska stoppa in hans snuttefilt/nalle under tröjan här idag så kanske han kan ligga å snusa med den inatt.
Varför har jag inte gjort det här innan?
Sanningen är väl den att jag tyckt det varit för mysigt att ha honom där mellan oss...och att jag trodde det skulle va jobbigt att behöva släpa honom mellan sängarna för att amma. Latmask, yes sir...

Skön start på dagen alltså!
Hade tänkt köra ut till Pålsjö skog för att promenixa med några andra mamas men dels så snodde Mange bilen idag igen å så har det varit lite gnälligt å snörvligt/rossligt (?) på morronen här.
När vi vaknade var det strömavbrott...tacksåmkt...lätt å byta blöja med en ficklampa som enda belysning då?! Strömmen kom väl tillbaka strax innan nio.

I måndags ringde jag till vår bovärd å "felanmälde" våra föns
ter... sa att vi har det jättekallt och att det drar ifrån fönsterna å han sa att han la in det som en arbetsorder och att de skulle ringa mig så fort som möjligt... nu är det onsdag! Tänk om vi nu haft det SVINKALLT?!? (vilket vi har när det blåser ute för våra fönster läcker in från alla håll och kanter...det till å med fladdrar i gardinerna!)
Har de inte ringt inom en timme ska jag ringa igen å undra om det verkligen är meningen att ens spädbarn ska behöva sova med vantar å mössa? Han kryper ju ur täcket med armarna och blir som en isbit om händerna :(
Jag har ju varit förkyld i stort sett hela tiden sen vi flyttade hit...gissa vem som sovit närmast fönstret? Jo jag... Nu har vi bytt sida i sängen iom att spjälisen inte ska/kan stå vi fönstret...vem är sjuk nu? Jo Mange...
Katastrof... fixar de inte det så får jag väl ta saken i egna händer å spackla igen fönstret så det aldrig gå å öppna igen eller så kräver jag hyresavdrag då vi får börja sova i det rum varifrån det blåser minst.
ARG!

Planerna för dagen är få... får väl se om vi piggnar till å tar oss en promenad på egen hand. Inte jättelattjo väder direkt...
Imorrn hoppas vi kunna ta en promenad och fika med Angelica och Amir :)

nähä...frukostresterna går uppenbarligen inte ut i köket på egen hand...?

Hej!



Idag gick vi ner till stan och BVC....huuu vad det blåste! :(
Kiddo växer som han ska, nu är han 61,5 cm öh och väger 6010 g. Har sovit gott i vagnen både på vägen ner och hem. Passade på att lösa in mina plusgirobetalningar på banken oxå...fullt med folk på söder så jag chansade att ta banken nere i stan och där var det jackpot ;) Inte en kotte! haha
Synd jag inte prackade med mig mina presentkort, hade kunnat shoppa lite då jue...

Varit en ganska jobbig natt, var på vippen å ringa å avboka bvc för mitt huvud höll på å sprängas...sååå trött! Lagom lattjo att försöka söva en övertrött son i över två timmar när man helst av allt bara vill dra täcket över huvudet och glömma bort vart man är. Envis unge som inte ger sig förrän han får somna med boppen i munnen...grrr!
Gissar på att vi kommer kollapsa inne i bingen efter lunch...
Mojjan är lite mör i höfterna efter promenixen...behöver med andra ord röra på mig å mjuka upp höfter å röva!

Nu ligger nån jämte och "skäller" på mig...


over and out


7 seven sieben sept sette siete

Ja...sju veckor gammal är vår lille prins idag :)
Växer så det knakar gör han oxå, ska bli spännande att se hur mkt imorrn då vi ska till BVC.
Gissar på att han landar strax över 6 kg...

Helgen har gått fort och året har redan rullat över till februari månad!
I fredags hände inte mkt... Mange var hemma sent från jobbet och tog med thaikäk som käkades framför Let´s Dance. Gick å la oss ganska tidigt jag o lillen.
I lördags hände heller inte så mkt... var nere på stan en snabbis för att fixa presenter till My och min lillebror som fyllt år. En semla var från Kafferepet fick följa med hem...aj aj aj, dessa djävulens påfund! ;)
Igår kom min familj ner på besök :) Vi ramlade ur sängen kanske en kvart innan de stod här å ringde på...haha...
Vi tog det lugnt, gick en runda i det kalla vädret och köpte med oss lite fika och åt gott härhemma.
Lirade lite Rockband innan de åkte hem framåt kvällen.

Lutar visst åt att det blir päronbesök i helgerna två :) Trevligt trevligt! Så skoj när det händer nåt tycker jag...mår så mkt bättre då. Nästa helg sägs farmor å farfar komma! Får hoppas vi alla är piggelin då...
Jag är nästan piggelin nu, lite snorig å snytig bara. Lilleman nyser och hostar lite, lite snorig men långt ifrån täppt i näsan. Lite rosslig låter han oxå, men bara ibland så jag vet inte om det kanske bara beror på hur han ligger och andas?!
M däremot är fortfarande addicted to alvedon och nässpray :( Rädd att det bara kommer snurra runt runt runt med alla bacillusker om han inte går till doktorn å får nåt emot det. Hans hosta väcker ju lilleman titt som tätt och när han är så krasslig vågar jag inte låta honom pyssla för mkt med pysas --> ingen avlastning värd att nämnas med andra ord :(

Årets semlekvot är snart uppfylld och det är lååångt kvar till riktiga semledagen väl!? Fy Sicka!
Får bli en nyttigare vecka nu...(börjar mitt nyttigare liv efter det att jag druckit ur mitt glas med coca och sista rutorna marabou mintkrokant) FYYY SICKA!
De där 3 kilona (eller ultimata målet på 7 kg) kommer sitta långt inne om du fortsätter såhär!
Vår "mammatråd" på Familjeliv har utmanat varann att gå med stegräknare framöver ;) Letade fram min men den var slut på batterier så jag får avvakta lite. Målet för de flesta verkar vara 10 000 steg (beror ju lite på vad man har för personligt mål förstås!) och det ska jag fanimej också klara...

Näe ska passa på att göra mig lite lunch nu när prinsen sover... mamma dumpade en massa snabbfix-mat till mig igen ;) Får se om jag hittar nåt där eller om jag helt enkelt ska nöja mig med å göra en sallad...

(cocan och chokeladen behöver ju lite hälsosamt sällskap därnere!)



RSS 2.0