Stökbök och ryggskott?

Fredag på Jkpg-gatan...när man tänker efter är det sista fredagen på Jkpg-gatan för alltid!
Hur glad och nöjd jag än är över att flytta så måste jag erkänna att jag har trivts förbannat jäkla bra i den här lägenheten BE (Before Edvin). Tills det att han började röra på sig med stora bokstäver har det ju funkat bra med honom i lyan oxå...

Två dagar kvar till flytt och redan igårkväll började jag känna av en krånglande rygg.
Idag strejkar den ordentligt, hugger och knakar om vartannat och vissa ställningar är helt omöjligt att stå, sitta, ligga och gå i :( Snacka om taskig tajming!
Så hittills idag har jag torkat ur några köksskåp, röjt undan kläder och saker i klädkammaren samt tejpat ihop galgar i tiopack. Tänker slänga ut gamla fula plastgalgar och bara satsa på de lite finare i trä har jag tänkt...visst borde man gå runt på 40 galgar?

Edvin sover långförmiddag märker jag, uppe i närapå 2 timmar nu...
Jag kan inte fatta vad det är för trötthet som attackerat mig! Går som en zombie dagarna igenom :( Inatt har jag ändå fått sova gott. Gick å la mig elva och fick sova ostört till tre då Edvin vaknade för välling. En gång bara inatt som jag tackar och bockar för! Sen vaknade han väl innan sju nån gång, jag vaknade av att han och Mange låg å snackade jämte mig ♥
Nähä, lite lunch kanske INNAN vilden vaknar igen...
Samlar kraft tills förstärkningen kommer hem från jobbet, idag ska vi försöka hinna komma iväg till Ikea.

Varit dåligt med foton på senaste tiden...så arg på kameran det är därför! Men här kommer en liten kavalkad på min fisunge ;)

Edvins favoritprogram på tv - Lottodragningen!
(ja jag har bundit snöre runt högtalaren, annars har de inte mkt till "innehåll" kvar när Edvin är färdigpillad...)

Vem behöver leksaker...

...när man har en påse potatis?

Kalsongmannen! :)
Har fått börja stänga dörren till sovrummet för annars klättrar han upp i sängen stup i kvarten och jag kan inte ha hjärtat i halsgropen hela tiden...är väl bara en tidsfråga innan han öppnar dörrar :/

Tore Skogman - alltid i farten! Såhär ser 98% av alla kort jag tar på honom ut...

Ni ska bara se vilken fulsöt glugg han kommer få mellan framtänderna, inte bara enkrona utan guldtia kommer få plats där emellan ;)

 

Njut varje minut!



Och ja just det ja...

....jag är ju jättekär idag! ♥

3 days left

Torsdag idag och den har väl i stort sett varit som alla andra dagar.
Vi passade på att gå ut en sväng medan det var uppehåll, slängde en massa återvinning och sopor - det är ju rent hemskt vad skit man samlar på sig!
Sen blev det ett besök till Willys där vi dumpade massa pant och köpte lite gott å blandat.
Edvin har käkat jättebra till lunch, inget spottande eller äcklande alls! :) Så han fick lite yoggi till dessert....dutti ponte!
Mange blir i Malmö hela veckan ut (å kanske längre?!) så han tog bilen idag igen....mitt nöt glömde ta ur stolen igår och idag var jag inte människa att tänka på den. Annars var det tänkt att hälsa på Alex en sväng och busa lite på Busfabriken igen...får vänta till nästa vecka verkar det som.

Edvin har kommit på att han klättra upp i både vår säng och i soffan nu :( Så jag har hjärtat i halsgropen hela dagarna... Idag damp han ner från sängen, jag vände ryggen till i 2 sek å när jag ser att han inte är kvar i köket fattar jag att han gör bus. Hann precis komma in i sovrummet å se honom sätta sig upp i sängen men för nära kanten och PANG rätt ner i golvet :( Tur i oturen slog han i kroppen före lilla huvudet...

Laddat in en himlans massa hundra bilder till Extrafilm nu iaf...seeegt, men ett måste känner jag.
Känner mig lite bakbunden när jag står å stampar med flyttpacket :( Inga lådor kvar och städa är lite väl tidigt än...
Syck!

Den lille mannen ville tydligen inte sova mer än 30 efter lunchen....så snart blir det nog en längre nap, möjligen med sin mamma för hon är inte helt pigg.
Energibov?

Jäjä...ska inte sitta här å såsa...

4 dagar...

...nu är det nedräkning på hög nivå!
torsdag, fredag, lördag och SEN är det SÖNDAG :)
Jag har nog nästan aldrig i hela mitt (ganska långa vid det här laget) liv längtat till en söndag?

Känns väl ganska ok inför flytten såhär långt, ingen panik över något iaf...några dagar kvar och lite kvar att göra, det mesta är packat. Mest saker att slänga och skruva isär som återstår, städa toalett och kök ordentligt samt att packa ner köksattiraljer vilket ju inte tar så lång tid.
Mange slutade tidigt igår och följde med oss hem efter sångleken redan. Skönt! Fick lite hjälp med att bära tunga grejer och koppla ur viss elektronik som jag inte vågar ge mig på.
Edvin hade nog saknat sången, även om det inte är sången i sig han uppskattar utan att skutta runt och dra ledarna i armband och halsband :s Han sitter mer i Kiinas och Maries knän än i mitt!
En av mammorna där frågade om han alltid är så aktiv...haha...If you only knew!
Somnade som en klubbad i vagnen på väg därifrån.
Hade en trött å tjurig kille nästan hela kvällen igår :( Men att slappna av och somna är LIVSFARLIGT.
I julklapp önskar jag mig en unge som man bara kan lägga i sängen, säga godnatt å så går man därifrån och har en lugn kväll, natt och vaknar med en kvittrande glad unge i SIN säng vid ska-vi-säga-eightish?
Tack tomten!

Imorse vaknade han vid sex och var jättepigg och jättebusig som vanligt. Bahh...å jag är sååå trött! Igårkväll hände det som nästan aldrig hänt. Jag somnade sittande i soffan!!

Edvin verkar ha vaknat lite på fel sida idag...varit på ett helvetes humör, men nu leker han här tackålov så jag får liiiite lugn å ro. Vält ut hela leklådan såklart ;)
När vi skulle klä på oss imorse så drog Edvin av sig blöjan fort som fasiken å satte sig på golvet och TADAAAA jättekisspöl på golvet :( Härligt, kiss på hela underkroppen så det var ju bara å slänga honom i duschen.
Han somnade redan efter åtta i min famn här...men så ringer Mange å berättar att han var framme i Malmö och Edvin vaknar...suck!
Mange ska jobba i Malmö resten av veckan :( hoppas det inte blir alltför sena kvällar utan att jag kan hinna få lite hjälp med flyttjox oxå.

Näe, dags att fylla magen med frukost! Sen får vi se vad dagen erbjuder :)

Vardag igen...

Men innan vardag kommer helg...iaf nu i blogguppdatering.

Fredagen.
Blev att studsa upp å göra oss i ordning för att traska ner till sjukhuset. Fick en återbuds-tid till röntgen och ortopeden där de skulle kolla Edvins höfter. När han föddes trodde barnläkaren att det var nåt vajjs, så redan på BB fick vi dra med lillkillen i den dära plexivagnen ner till ortopeden. Ortopeden kände inget fel varken då, nån månad senare och inte heller nu i fredags så Edvin är nu helt friskförklarad från sina tre BB-remisser :) SKÖNT! Även om detta inte varit någon större farhåga såklart, men nu kan försäkringsbolaget få rätt uppgifter till exempel.
Hela resten av dagen var som i en dimma :( Hade SÅÅÅ ont i huvudet att jag trodde jag skulle avlida...och givetvis har Edvins start på dagen gjort honom till en riktig grinpelle som var arg eller busig de luxe. Jag ville bara lägga mig å sova med honom, men då vi väl lagt oss och Edvin somnat....vad händer?!?! Jo det RINGER SOM ALLTID :(
Apalägenhet som är så liten att man ska behöva vakna av en telefon som står i andra änden av lyan.
Blev inte speciellt bra på hela dagen, så kvällen var inte ett dugg bättre än dagen.

Lördagen.
Slöardag tydligen...hände inte speciellt mkt här. Packade helt slut på flyttlådor iaf. Skruvade ner några tavlor och hyllor och inventerade vad vi har på vind och nere i förrådet. Att man kan samla på sig så mkt skit?!? Inför den här flytten SKA iaf gammal skit kastas/återvinnas, därmed jävlar basta!
När vi flyttade hit hamnade så mkt garbage i lådor som "ska ses över och kastas sen, men nu orkar jag inte"....å nu står de här än. Blir vansinnig! Jag tror jag slänger skiten om inte annat, för har man inte haft nytta av det under de år vi bott här så saknar man ju det inte nämnvärt.
På eftermiddagen började jag iaf ladda om batterierna inför vår tjejkväll.
Var bjuden till Angelica på "Sexparty" som det kallas... när jag först nämnde det för Mange så sa han "är inte vi lite för gamla för sånt?!" och jo det var jag nog. Blev alltså inga snaskiga inköp alls, även om en gummipiska hade varit ett bra inköp om jag fått omedelbar leverans.
Gott snask och mkt dricka (eller inte så mkt) blev det, spelades "biatch-musik" och sen skulle jag inte alls gå ut...

...ut gick jag... Var dock ute satans så tidigt för att slippa köer så när jag och Cecilia kände oss färdigdansade och som de småsletna mammor vi är, stod hela stan i kö för att komma in...
Jo ni läste rätt, jag dansade faktiskt!
Var väl hemma och i säng nån gång efter två tror jag.

Söndagen.
Edvin vaknar som vanligt runt sju och jag får böna och be Mange dra med kiddo och att dunsta från sovrummet.
Efter att ha blandat bubbel, vodkagrogg och öl var huvudet en aning tungt...jag blir ALLTID bakis och har ALLTID blivit så att jag har betongkeps behöver inte betyda att jag hinkat i mig alkohol.
Fick iaf ligga till halv tio i sängen, även om jag fått besök och "duuu, var har vi gröten"...."duuuu, vad ska han ha för kläder". Trött som ett as efter att ha fått studsa upp på fyllan och värma välling till Edvin oxå...

Lärdom - drick aldrig mer om du inte har ordentlig barnvakt till Edvin på annan ort!

Slö-söndag som kom igång någorlunda på eftermiddagen då vi åkte till K-rauta för att köpa fler flyttlådor, samt ramlade in på Coop för att handla inför Manges nya craving (?) Ceasarsallad.
Edvin sov två timmar mellan 12-14 och det var allt han sov på hela dagen...så eftermiddagen och kvällen var inte d
irekt nån dans på rosor...

Lärdom - se ovan!

Ceasarsallad, Parlamentet, Filip och Fredrik, flyttlådepackning och sen blev det sängen.

Och NUUUU är vi framme vid måndagen, alltså 2day.
Dagens agenda är heltom...har påbörjat en packlåda och städat lite i köket.
Snabbdushat och käkat frulle medan Edvin sover. Han vaknade innan sex i morse så han har ju några timmar på kontot redan.
Tråkigt väder gör att man inte vill gå ut...mörkt å ruggigt, gör att det inte känns som om dagen kommit igång riktigt.

Får väl se vad vi hittar på, helt enkelt...

Tråk

Bustroll :)

Efter att Edvin sovit som nedklubbad ett tag fick vi lite eld i baken då vi blev tillfrågade om vi ville hänga på till Busfabriken här i stan. Tanken var att bustrollet skulle få busa av sig ordentligt så han kunde somna gott ikväll, slippa bråkiga nattningar som det varit de senaste kvällarna. Givetvis var det för det trevliga sällskapet oxå!
Perfekt att det är gratis för barn under 1 år och vuxna går alltid in gratis :)
Edvin busade runt som sjutton...bollhav, rutschkana, karusellhäst, hoppkuddar ja ALLT möjligt skoj! Som grädden på moset festade vi till det med fika och Edvin fick en kula glass att smaska på. Är det kalas så är det ;)
Efteråt åkte vi till Babyproffsen en snabbis innan vi hämtade upp M på jobbet och körde hem. Gissa vem som somnade som en stock i bilen? Jättetrött buskille ♥

Härhemma blev det varken hämtmat eller bubbel...haha...vi är hopplösa!
Edvin somnade efter bara en halvtimmes bökande, vilket var skönt. Nu sitter jag å ska kika på Criminal Minds, har hela soffan för mig själv då M gått å gömt sig (?) i sovrummet han oxå.

Imorrn förmiddag ska vi till sjukan med Edvin, först röntgen och sen ortopeden. Ska väl förhoppningsvis ÄNTLIGEN få pojken helt friskförklarad och ute ur systemet gällande alla de remisser barnläkaren skickade från BB. Denna undersökning har vi dock inte haft någon som helst oro för då det redan har konstaterats att han inte har något fel med höftlederna men måste ha en sista undersökning nu när han fyller ett.

Sen vet i 17 vad vi ska hitta på? Njuta av annalkande helgen kanske? :P Jag är dagvill som få och har inte alls koll på dagar och datum längre, MÅSTE ta tag i och kolla upp tider och annat...
Där har vi alltså en punkt på morrondagens agenda ;)

Nu tv....




Nu är det klart!

Nu har vi precis varit nere å skrivit på kontrakten, så nu finns det absoabsoabsolut ingen återvändo :)
Vi ska flytta till radhus, I like it a loooot!
Det blir bubbel å köpemat härhemma ikväll ;)
Nu ska jag lägga en trött Edvin här och förbereda lunch, blev en fattig torr frukost för min del idag och det stressades iväg då Edvin kräkte ner hela sig då jag satt honom i vagnen och jag för ett ögonblick trodde mig slarvat bort husnycklarna...gahh...
Men åskmolnen har dragit förbi och här är nu ljus himmel och solsken hela dagen :) Inombords då alltså, ute är det grått å trist.

Sååå, läggis å lunch!


Mammas lilla "hjälpreda" som snart kommer få ett eget rum! :)


Vår dag

Edvin toksov i förmiddags, tror han snarkade kudde i över 2,5 timme! Så jag hann både äta frukost, duscha och käka lunch...haha

Sen var busbatterierna laddade kan jag lova! Vi tog på regnskydd och traskade över till Ica då vi fått mail om ett paket som var kommet....oh I love it! Det är en födelsedagspresent till lilleman så jag ska inte skriva ut vad det är...än...
Samtidigt köpte jag lite karamellfärg för jag har tänkt att Edvin ska få kladda lite på papper...tradigt nog hade de bara röd. Fine, röd fingerfärg blev det iaf...

Av med paltorna och så fram med kiddos kreativa ådra:


Det började lugnt och sansat...han verkade ha en plan:

Jaha, hoppla då!! Vart tog mästerverket vägen??

Hoppsansa...planen var att få ner den på golvet?

Men ok...glad bebis = glad mamma!

 

Nu väntar vi på att pappan kommer hem inom kort....om han kommer hem i stormen! Fortare än kvickt kanske om han har medvind...storm i klass2-varning ute!
Låter som om den lille killen här behöver en stund med stängda ögon....

So long!

(ps...färgen gick bort sådär halvbra så vi har en rosa barba!)

Sneak peak

Onsdag, grått å tråkigt!
Edvin snarkar och jag har ätit frulle å duschat. Har suttit lite å trixat här...ska bli lite julkort är det tänkt.
Verkar som om vi har 4 lådor kvar att packa i bara :/ får väl packa klart dem och sen se hur mkt det kan vara kvar innan vi köper fler. Räknade lådorna som står staplade här i v-rummet igår...20 st så jag har varit ganska flitig tycker jag.
Får se vad vi hittar på idag, var ju så skönt med en liten promenad igår (inte varit ute ordentligt på ett tag kände jag) men idag regnar det bara å de har tydligen varnat för mer eller mindre storm :( Så vi håller oss nog inne...
Möjligen går vi in på Ica en sväng, jag behöver karamellfärg :P

Edvin somnade efter många om och men igår...tror det är lite tandgnissel som stör, framtand nr 2 håller på att bryta igenom. Ingen egentid då direkt för den här mamman alltså...
Sa jag nånstans att jag är trött? Konstigt egentligen, för då E äntligen sov så sov han riktigt GOTT fram till halv tre nånting då han ville ha välling och sov sen till 6.53...så jag borde vara utvilad?! Jag brukar kunna studsa (någorlunda) pigg ur sängen, men numera hoppar Edvin ur sängen och busar runt och jag ligger kvar å vill INTE lämna min goa tillvaro under täcket...

Näe, jag får väl ta tag i lite disk eller nåt för här blir jag lite rastis av å sitta!

Men först...liten sneakpeak från hyschet igår ;)

Min fina fina tomtepojke!


Jag nattar Edvin...

...märks inte det?

Envisare unge får man leta efter :( Har hållit på i 1,5 timme nu.
Känns som om han känner på sig att jag har dödens ont i huvudet och vill inget hellre än att se på DH ifred i soffan.

Idag har vi varit ute å gått en sväng med en detour till Willys. Gick förbi tha house där vi kommer att bo om 2 veckor!
Sen åkte vi till Eddies girlfriend där vi hade lite hyschish business för oss ;) Ni får snart se, promise!

Näe, jag går väl på rond 7...får se vem som går ståendes ur den här kampen :/

Kära lilla mongotand!

Kära mongotand, ja allihop i truten tar väl åt sig nu...men jag menar du nytillkomna där längst bak.
Du verkar lite felorienterad och förvirrad?!
Det är inte meningen att du ska växa rakt ut i kinden förihelvete!

=(

Fan, va kostar det å dra ut sattyget?

11 månader <3

15 november idag och med andra ord är det bara en ynkaste månad kvar tills min älskade lille busunge fyller ETT ÅR!
Stora killen ♥

Söndag idag, konstigt nog har den här helgen känts ganska lång?
Kan det vara för att vi tog "helg" lite tidigare i fredags då vi (me and the little one) mötte upp fadern nere på söder för att vi vuxnare två skulle ta svimpa-sprutan?
Vi var ju inte direkt ensamma om att ha droppat in just då, men det gick ju snabbt som en fjärt tack å lov fastän det var en 25-30 st före oss i kön. Edvin fick strutta runt på golvet där en stund och flirtade vilt med tjejerna ;) Flirtkula!
Kändes ju knappt å få sprutan... nu i efterhand har jag blivit lite små-öm i armen, känns lite som ett blåmärke eller stundtals som om man har träningsvärk. Lite huvudvärk och trött har jag haft men om det beror på sprutan eller ngt annat är jag inte kvinna å avgöra.
Mange är (givetvis, han är ju karl!) lite klenare och har ont i hela kroppen....säger han iaf ;) Vi har pregat oss fulla med högsta "tillåtna" dos med Panodil och jag inbillar mig att det hjälpt, men jag ska inte ropa hej ännu!

Hyrde med oss film på vägen hem från spruteriet och vi käkade god ceasarsallad á la Ugglehuset och försökte se klart filmen...lilleman sov oroligt så när det var 40 min kvar fick jag ge upp då jag gått å lagt om honom säkert 15 ggr. Försökte se klart filmen då han sov middag igår men nope...han verkar känna det på sig!
Så Leo Gaut fick bli halvsedd :(
På eftermiddagen fick vi besök av Manges kollega, hans fru och deras lille son Harry som är en månad gammal bara :) Helt otroligt vad små bebisar är, jag kan inte fatta att Edvin faktiskt var så liten.
Edvin var nyfiken men blev sympatiledsen då Harry blev hungrig :) sötunge!
De tog iaf tacksamt emot lite av våra bebisgrejer som vi ju inte vill flytta med oss till nästa boende och jag är tacksam att jag slapp lägga ut det på Blocket.
Käkade pizza igår och glodde på Körslaget för första gången...skönt att hemsket är slut för jag tycker inte det är ett dugg underhållande.

Tidigt i säng och har sovit gott. Edvin har de senaste nätterna bara ätit välling en gång per natt så det har blivit lite mer sammanhängande sömn.
Klockan sju ringer klockan varje morron (Edvin sätter sig i sängen och börjar busa) så det är bara att gilla läget och gå upp.
Idag tvättar vi (Jag o Edvin) och har hittills bara hunnit äta lite frulle och röja lite halvdant i köket.
Ska väl skriva upp en 2do-lista över flytten så att vi inte missar något, försäkringar, tfn, adressändring, släphyra och annat nyttigt.

Hoppas ni har en bra söndag! Jag hatar söndagar, men eftersom gårdagen kändes som en söndag vet jag inte vad det känns som idag?

So long!


Längtar till sol och bad! Ser fram emot att åka till ett All Inclusive med vårt lilla bustroll :)

Överst Djerba och Zakynthos nederst

 

Nu är bustrollet vaken igen ♥




och förresten!

Svininfluensa åt dig som igår snodde Edvins Barbamössa ur vår kundvagn!

Skäms människa :(

Jag är nog lite kär...

...men inte kär som i KÄR utan mer "håller kär"... en person som känns så intelligent, så full med både positiv och negativ livserfarenhet, osnygg som sjutton men har go dialekt.

Marcus Birro :)

Dessutom skriver ju h
ans sambo en väldigt intressant och roande blogg!

Men vafan, det var ju inte riktigt det jag skulle skriva...

Idag är det fredag, jag ska försöka städa upp lite i röran här...nu när man inte har pressen att hålla snyggt inför ev. lgh-visning så har hemmet förfallit förstås  :( Jag ORKAR ingenting känner jag, fattar inte vad det är...kan det vara vädret?
Plocka i ordning gårdagens inköp, kanske slå in de julklappar som är klara?
I eftermiddag sen ska vi gå å ta baconfeber-sprutan :( Är i valet och kvalet i vilken arm jag ska ta den... jag är högerhänt, men bär Edvin med vänstern (så vänstern är min starkearm). Ska hela armen bli lam får jag ju liksom ta den i högern, men om det bara ömmar där själva sprutan tas blir det ju i vänstern...jävla dilemma!
Nu har vi iaf bestämt flyttdatum som hoppas ska behaga alla parter, det blir söndagen den 29e så vi behöver inte ha blåslampan i rumpan om vi nu skulle trilla dit med lite sjuka efter sprutan.

Edvin sover och jag borde passa på å betala lite räkningar och sånt...likabra å ta tag i det så man inte glömmer bort sånt i all hast i slutet på månaden.

Hoppas finna lite fredagsmyskänsla!

so long, nu får jag ta tag i dagen

En "upplevelse" återigen...

Ganska nyss hemkomna från fenomenet Ullared.
Åkte i förmiddags vid 10 och kom hem nu strax innan fem.
Edvin och Matilda har varit helt underbara ungar, Edvin har varit SÅÅÅ lugn och snäll. Flirtat med varenda tonårstjej och de söta i personalen... ;)
Vi var ju inte direkt ensamma på Gekås idag :( Knökade ihop sig redan vid bakplåtspappret kan man väl säga...så vi sprang helt enkelt åt varsinna håll och höll kontakt via mobilen.
Edvin började ju hela upplevelsen med att bli ledsen och bli rädd för låtsastomten som sitter i entrén där man spelar lite julmusik och så....sååå det ska bli spännande att se hur han hanterar tomtefar i julhelgen sen :s
Fick avhandlat det mesta iaf...en del saker fick jag helt enkelt låta bli för att där var alldeles för mkt folk som trängdes.
Gick nån runda i skoaffärerna utanför innan vi styrde monsterbilen hemåt igen blygsamma 2000 fattigare :)

Nu ska jag se till så Edvin inte rotar ut sina julklappar!

Kan fälv!

Edvin är inne i en rent ut sagt- skitjobbig period :(
Det ska bäras, bäras, bäras....ska upp i knät, men ska inte sitta i knät utan vrider sig som en ål...
Jättesvår att natta om kvällarna, gråter och gnäller i flera timmar både way before och way after bedtime.
Envis som en apa är han, nyper gärna i hals eller i boobsen om han kommer åt och blir helt manisk att han SKA nypas när man blir arg och tar bort händerna.
Har ätit lite kasst stundvis, till å med vällingen på natten!
Han äter allt papper han bara kan komma över...nu i flytt-tider finns det ju lite överallt även om jag tar undan det.
Vi har börjat gaffelträna lite ;) Han är jätteduktig på att själv pricka rätt och få in maten bra, men jag får ladda gaffeln först förstås. Dessvärre har ju detta lett till att han även ska äta gröten själv...detta blir ju en aning kletigt!!
Så, nu har jag spytt av mig lite!

Mitt tålamod är kanske inte riktigt vad det borde vara heller...känner mig lite ur form, trött och hängig :/
Bävar för hur helgen ska bli då både jag och Mange ska vaccinera oss på fredag. Min bärarm kommer ju iaf garanterat bli jätteöm.

Igår struntade vi i sångleken faktiskt, Edvin kändes lite varm (?) så när han väl somnade lät jag honom sova och la mig faktiskt jämte och slog igen de blå en stund.
Men det är väl själve FAN vad det ska ringa när man väl lagt sig? slår aldrig fel...ingen ringer nånsin mig, förutom när jag tagit mig friheten att vila middag.
Igår var det iofs handläggaren från Bobutiken som ville höra om det var ok att vi ändrade kontraktsdatum till 1/12 och hell YES!
Vi var ju bort till huset igår och tittade en gång till och fick se vad hon tänkte lämna kvar och kika på köksmöblerna igen innan vi bestämde oss för köp.
Det hon tänkt lämna kvar var lite sånna saker som rör trädgården främst, handjagare, räfsa å sånt men även trädgårdsmöbler...
Sen det "roligaste" av allt....en damm med 6 st levande (!) fiskar :s
Jag hade ju trott att de skulle sälja fiskarna, men de följer tydligen med huset...haha...så helt plötsligt har vi "husdjur"!! Dessa små bestar hoppar och skuttar gärna sommartid tydligen ;)
Vi diskuterade inflyttningsdatum oxå och har väl kommit fram till två alternativ, nu är det bara våra flytthjälpare det hänger på. Men jag kan säga som så....att det brinner lite i knutarna!

Tvingade upp Mange på vinden att hämta ner flyttkartonger så nu har jag iaf fyra till att syssla med idag då Eddo sover. Behöver inte hans hjälp!

Några andra planer har vi inte idag tror jag inte (?). Jag bör ringa bvc och höra när sjutton vi ska vara där framöver...ja, Edvin har ätit upp visitkortet! Låter som en sån där dålig ursäkt man drog på högstadiet om att hunden käkat upp läxpappret men detta är SANT!
Vi ska ju givetvis ladda inför morrondagen oxå ;)

Då blire roadtrip upp till Ullared! Fyfan va dansband!!! hahaha

Tisdag

hej hej

tisdag idag och morgonen har hittills avlöpt precis som alla andra dagar.
möjligen lite annorlunda på det sätt att edvin bara sovit en halvtimme och nu sitter å myser i mitt knä, därav avsaknad av stora bokstäver...pekfingervals peeps.

igår var vi å lekte hos C & M i några timmar, mkt annat gjorde vi inte. fått en väldans (skulle behövt stora bokstäver) mammig kiddo :/

idag ska vi på sånglek i eftermiddag, ikväll till radhuset och kika och diskutera framtiden.

så är läget


han ser arg/ledsen ut men är glad. busar med grytlock ;) snygg frilla efter att vi fått skrubba huvudet under kranen lite efter en middag á la äta själv.



hittade honom nyss inknödd bakom teven... och vad hittar jag mer? hemtelefonen...jag har tackålov upptäckt att den går att låsa!

älskade bustroll ♥ nu ser jag en strumplös unge rännande här, strumpjakt nästa!

Finn ett fel!


Pappas dag!

Åhh, vi hade det såå trevligt igårkväll! Tack snälla Ciliah och Micke för en mysig kväll, och tack även till de andra två kära familjer som var där. Det var precis vad jag behövde!
Hoppas kunna bjuda tillbaka snart :)
Vi var inte hemma förrän halv tolv så det var ganska omgående sängdags för mig. Edvin somnade sent (uppstissad till max som han var) i vagnen där men somnade om i bilen hem. Härhemma blev det lite välling och somna i mammas binge. Mammagris!!!

Imorse vaknade han först vid åtta :) Nu har han ätit gröt och springer och leker med lite Tupperware-grejer som jag fick igår. Jag skulle ju inte köpa skitplasten egentligen, men kunde inte riktigt stå emot....hopplös!
Edvin verkar iaf älska sina krokiga små söta bestick ;)

Mange sover än, tänkte jag ska gå in med en kopp kaffe och möjligen ge honom äggmackor...frukost på sängen är ju inte varje dag! (för att han så sällan äter frukost härhemma)
Jag har beställt en FarsDags-present till honom, men den har inte hunnit komma än :( Den görs "i mån av tid" så vi får se när den trillar in, är över en månad sen jag beställde nu.

Annars idag ska vi fira dagen genom att göra Langos, något fadern i huset tjatat om länge nu men som jag anser vara ett söndagsprojekt. Det har jag inte ätit sen Hultan år 2000?!?
Jag lyckades packa tre lådor igår, ska väl kanske packa några fler idag. M gillar inte att jag gör det då han anser att det fortfarande inte är hundra säkert att vi ska flytta, kontrakt är ännu inte skrivet och det kan ta sketen ände fortfarande...men jag är optimist!



STOOOOR KRAM TILL ALLA PAPPOR IDAG!

MIN ÄLSKADE PAPPA ♥

MAGNUS ♥









Lördagförmiddag

Som vanligt är vi uppe å hoppar vid sju, även om den lille mannen fick ett busryck vid fem i morse! Hoppade och studsade runt i sängen och ville minsann INTE somna om....my God unge ;)
Efter lite trixande och mkt sjungande och bengos (han gillar att man stryker honom över låret) så somnade han någorlunda om igen och sov till sju.
Vi gick upp och lät fadern sova vidare med stängd dörr, som om det hjälper när Edvin hämtar ett grytlock i köket och bankar på sovrumsdörren ;)
Att han bara orkar gå från sovläge till busläge på 2 röda?? Vad kan det bli av en sån påg?!?
Han har kommit på att om han håller i sängkanten så kan han hoppa jämfota som en tok...ser ohyggligt roligt ut!

Jaha, gårdagen blev lugn. Vi struntade i sången för det var så tråkigt väder och (minsta motståndsregeln) jag går inte gärna 40 min i regn för 30 min sång. My kom förbi på brunch vid 12 å vi pratade lite skit och så...
Sov middag länge sen, jag var rätt schleten jag oxå.
På kvällen gjorde vi egen pizza i vår Pizza Pronto. Det blev med parmaskinka, mozarella, pinje, parmesan och ruccola...mkt gott och otroligt mkt fräschare än köpepizza. (mkt billigare blev det ju inte dock den här gången)
Lite vin, god mat och Idol...la mig vid 23.

Idag ska det nog försökas packas lite....sen vid 17 är vi bjudna på middag :)

So long

Punktform

  • TvättstugebesökEN blev stressiga, men nu är skiten gjord för denna veckan
  • Städningen gick väl sådär, svårt när Edvin vägrar sova fm
  • Besiktningen gick ok, bara småkommentarer om alla hål vi gjort i väggarna
  • Fotograferingen gick bra, tydligen ett riktigt charmtroll vi har. Minus på alla föräldrar som tror att ÖF är nån "här-slänger-vi-in-ungen-så-sköter-den-sig-själv-och-jag-kan-bara-fika-slash-prata-skit". Ruskigt frustrerande...ungefär lika frustrerande som överpedagogiska högljudda föräldrar som måste prata högt och väldigt avancerat med sitt barn för att alla runtom ska förstå vilket smart barn man har...bahh
  • Matinköp verkar dröja då båda mina pojkar sover just nu...
  • Skrev jag nånstans att jag är dötrött och bara vill äta & sen kollapsa i soffan??

Xmas-feelings

Jag brukar inte bli så uppöveröronensugen på jul och julkänsla förrän i december nånting men i år har den kommit smygandes redan ;)
Kaaanske för att man hoppas få fira "jul" mer i sitt eget mysiga boende (vi firar ju i Småland, men att få pynta mer hemma vore mysigt) samt att man i år har en liten älskad familjemedlem till att fira tillsammans med ♥
Kul att skriva hans önskelista, spännande att få se hur han reagerar på tomten och julgran och gudhjälpemig - allt julpynt och tomtar hemma hos hans mormor och morfar :s
Förra året var man ju spänd och uppspelt över något hela annat! ;)

Men FÖRST är det förstås födelsedagsfirande! Om en månad fyller ju lilliplutt ett år...ETT ÅR, fattar ni?!

Oj, näe...egentligen skulle jag ju bara skriva att i år blir det julbord (hoppas jag?) på båda sidor av min familj. Det årliga julbordet med min pappas sida släkten och sen i år ska vi fira julbord med Magnus släkt på Gyllene Uttern i Gränna. Ska bli mysigt, vi var där på just julbord för något år sen och det var en hit. Jag som egentligen inte är så mkt för julmat... men lax i alla slag och rökt kött och sill och julmust är ju faktiskt gott :P

Jaha... nu måste jag ner i tvätten...detta tråkgöra!
Senare idag blir det besiktning av vår lägenhet och efter det hoppas jag kunna köra iväg till öppna förskolan där det idag är fotografering :)

So long!


I tisdags på vår sånglek.

Edvin älskar att leka där och ville inte alls fika med oss andra utan lekte hellre med sin kompis Alex.


Vi lever...

...jag har bara ingen lust att blogga!



RSS 2.0