Åtta

Hohooo!

Jo vi är här i krokarna, åtminstone idag.
De senaste dagarna har spenderats i Frösakull där det mest har solats och badats, I love!
Edvin älskar att springa utmed strandkanten med spade och spann och vi gillar att ligga i "pissepölen" allra närmast strandkanten där det är lite varmare. Nackdelen är att hela bikinin blir full med sand...

Igårkväll åkte vi dock hem för att Mange idag har avverkat Risktvåan på kortet och jag passade på att bjuda hit mina mamas med kids. Var för längesen vi sågs och vi fikade lite och lät kidsen leka av sig. Tänk vilken skillnad från våra första träffar då vi inte hade annat än små (eller modell större) runda magar? Eller de ganska lugna träffarna efter våra skatter kommit till oss, då de satt lugnt i sina babyskydd och vi kunde dricka kaffe i massor. Inte en lugn stund nu ;)
Men det är härligt att se vilka små härliga människor vi fått, och så underbart att ha träffat ett sånt gäng härliga mammor! ♥
Som vanligt var min kamera inte med på noterna men bilder från idag finns bland annat här.

Nu sover mina boys middag och jag har surfat runt lite, blir inte mkt med det numera.

Nu blir det några "hemma-dagar" här, på tisdag åker vi med lämmeltåget när det är på väg ner till Köpenhamn och Zoo och på onsdag har M teoriprov. Känns ändå skönt att vara hemma med "sitt" litegrann. Jobbigt att flänga runt en massa och bo i resväska!

Näe, det jag skulle förtälja var egentligen att det är den 18e juli idag och med andra ord 8 år sen jag och Mange "blev tillsammans officiellt". Galet på riktigt!
Så fram med ostbågepåsen för här ska firas ;)
Näe, ärligt talat så är det ju aldrig något vi har firat...varför liksom? Man ska väl vara glad varenda dag att man fortfarande någorlunda står ut med varandra?


Jä jä...nu ska jag se till å kolla på tennisen jag tydligen har på teven. Kanske går vägen för Söderling om jag kollar?

En kvarts titt innanför ögonlocken hade nog inte varit så tokigt det heller...men jag gissar att den lille chefen vaknar så fort jag lägger mig tillrätta, as usual.
My love ♥




Sk*tonge ;)

Vi nås numera enbart på våra mobiler sedan den käre sonen tyckte vår hemtelefon behövde bada och helt sonika slängde denna i toalettstolen :(
Surt...

Sonen har med sina föräldrar varit iväg ett tag, först i stugan och sen i Småland hos mormor o morfar...det var lovely!
Lyckades till och med ut å käka med Löwet o Sanna och se film etterpå...ja vi då, inte sonen för han sov sked med mormor ;)


Fy vad det är deprimerande att söka jobb! Jag har sökt typ fyra-fem jobb i hela mitt liv och fått samtliga, så jag är inte riktigt van vid den här situationen.


Edvin har fått dagisplats så nu är det bara min sysselsättning kvar att fixa.

Oj vad klockan sprang iväg...det är väl dags att krypa till kojs. Imorrn måste jag fota våra fina rosor i trädgårn å lägga upp här. Jo, det känns jävligt vemodigt att flytta ifrån vår trälle faktiskt :(

Vår midsommarkille ♥

Mamman var först ut med ny friss, nu är även stor och liten herre fin i håret. Edvin gick till "riktig" frisör den här gången och var sååå duktig. Skönt med stillsam onge for a change!

(mitt hår är uppsatt btw...inte så kort som det ser ut, och med hellugg som jag redan ångrar...)

Mysigt att bada i trädgården ;)

 

sova var det..