Swisch...

Swisch så var ännu en helg nästan slut...galet!
Den här helgen har vi inte haft några måsten eller några större planer alls, skönt! Ingen jaga-runt-i-affärer-helg alls :)
Vädret har varit vårigt och fint så vi har varit mkt ute.
Igår slog vi på stort å slängde oss på cyklarna och trampade iväg...Var bara tänkt att vi skulle testa Manges nygamla cykel en sväng, men kom hem först halv sju...haha. Jag tyckte det vore en bra idé att ta samma väg tillbaka när vi cyklat en bit (i och med att vi knappt hittar här) men näe, vi skulle vänster tyckte den andre...låt oss säga att vi hamnade ganska så långt åt vänster?!?
Edvin började tröttna på å sitta bakom mig så vi fick cykla om Ica för att köpa färdkost (lördagsgodis) till den sista biten.
Trodde jag skulle vara död i kroppen idag men icke :)

Idag har vi inte heller gjort så mkt...varit ute å lekt på våra lekplatser å njutit av sooooolen.
Ikväll har vi badat (ja Edvin då) och blåst massa såpbubblor. Jätteskoj när de fastnar på magen å man får panga sönder dom där :)

Näe jag ska väl ta å dra mig tillbaka...ligga å zappa lite i sängen innan jag slocknar. Imorrn är det jobb 06.00 igen...

Åhh, nästa helg är jag "barnfri"....hemska tanke!!!! : /

Gråhårig

Det är ju en hiskelig tur att jag är nyfriserad och fin i håret för faen vet om jag inte hade blivit helt grå i huvudet efter den här helgen annars...
Min son tar kål på mig!
Just nu har han damp de lux och en trotsperiod utan dess like :(
I lördags var jag bra sugen på att sätta ut honom i skogen ;) Från det att han vaknade till det att han somnade på kvällen var allting bara fel. Antingen så stor-tjöt han för att han inte fick som han ville, slogs för att han inte fick som han ville, kastade saker för att de inte gjorde som han ville, eller så sov han tackålov middag.
När han väl somnade på kvällen så satt jag och Mange bara helt matta här i soffan och tittade på varandra och undrade vad fan som hände...visst han kan ofta vara intensiv och lite "jobbig" stundtals, men hela lördagen var han rent ut sagt överjävlig.

Igår kom mamma, pappa och Henke ner hit för att fira Mange och tack säger jag, då var Edvin rätt lugn.
Vi kom alltså inte iväg till Småland utan vi stannade här nere. Blir sånt evigt farande och stressigt när man väl är där uppe när man ska hinna träffa alla lika länge.

I fredags kväll blev jag skjutsad till Jenny på lite middag med "tanterna" som ska åka ihop till Ullared om nån helg. God mat och god dricka och i stort sett konstant skrattande :) Kommer bli en toppenhelg känner jag!
Blev skjutsad hem i kristlig tid så ingen betongkeps denna helgen inte ;)

Idag har det varit jobb igen, 7.30-14 och har varit lite vikarie igen. Hämtade hem det lilla monstret som varit liiiite lugnare idag men fortfarande helvild. Vi åkte till en matt-affär i Lund för att lämna tillbaka en matta vi haft hemma på lån och Edvin for runt som en skållad råtta därinne. Våra shoppa-hela-familjen-dagar är nog räknade för en period framöver..

Nu sitter jag å njuter av lugnet, tittar på En unge i minuten (jag veeet, jag borde inte!) och inser hur intressant det var att se HUR de egentligen sätter epiduralen och att det är marsmän som gör det ;) Jag var ju så otroligt väck när jag fick min satt och minns bara att det var en kvinna med asiatiskt ursprung och att jag hela tiden sa "jag fattar IIIINGENTING" till precis allting runt omkring mig...haha
Träffade en tre dagar gammal liten tös idag, liiiiiiiiiiiiiiten o söt.

Näe, ögonen börjar bli riktigt tunga och klockan är ju faktiskt över 22 nu så jag får gå å lägga mig :) Har min egna lilla regel där, annars hade jag somnat 20 varje kväll och fått nada gjort.

so long suckers!


Vill ha sommar NUUUUUUUUUUUU!!!






Tuddeluuu

Jag är less på att sitta vid datorn... samma gamla slentrian-rundor och med en dator som är inne på sista dansen känns det som.
En handfull bloggar, aftonblaskan och expressen, smålandsposten och så fejjan en snabbis.
Händer inte så mkt annorlunda i vårt liv direkt...för ovanlighetens skull så har jag idag kört till jobb för att sen hämta upp en nylunchad unge för att bege oss norrut för dejt med Liza och ganska så nykläckta Melwin :)
Bebismys!!! :)
Edvin har varit lite bebisfixerad på sistone och han var väldigt fascinerad över det lilla knytet.
Fikade lite, tjötade en del och avverkade ett par timmar (på ett blivande kontor i Åstorp, av alla ställen!).
Näe, jag ska icke hyckla...jag är en smula bebisfixerad jag oxå, men bara på avstånd och i hemlighet. Längtan efter en liten till grumlas av verkligheten då jag inser att det nog inte är en så bra idé...iaf inte på några år till.

Ikväll har jag och Edvin slängt ihop lite kvällsmat, han har badat och dagens stora grej var att han innan badet bajjade själv på pottan :) Stor pojke!
Somnade gott i mitt knä här i soffan...så mysigt. Mange är iväg med jobbet på lite halv-galej så jag gissar att han blir sen.
Imorrn ska jag till Jenny och i helgen lutar det åt att vi kör upp till Småland en snabbis.
Den som lever får se som man säger...

Haft huvudvärk i två dagar nu, lägger mig med den och vaknar med den... :( Gårdagen var en ren plåga då jag dessutom jobbade till 16 och sen hämtade hem en unge som inte riktigt var med på mina noter.
Idag har det varit lite bättre men den där molande känslan, som jag tror kommer från en stel nacke, gör sig påmind då och då bara.

Ska göra mig en tallrik med yoghurt och musli nu....står mig inte på mackisar och falukorv men kände att det var snabbast fixat då vi var hemma lite sent ikväll.

Foooood!!!


Jag studerar apor...Edvin kollar in kossor ;)

Sicken tänkare vi har!

Köpenhamns Zoo sommar -10


Min fina unge



Idag grattar vi hans käre far på födelsedagen ♥

Älskade unge vad jag tok-älskar dig!