Bra dag!

Ännu en dag lagd till historien. Vi började dagen lite soft, mös lite. Sen körde jag ut grabbarna så jag fick städa rent lite, hemskt vad det dammar och stökar igen när vi alla är hemma! På eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till Hbg för att tura. Vi åkte över och strosade lite men bestämde oss för att istället käka middag på båten. Sagt å gjort, blev räkfrossa :) Rökta räkor med aioli är ju så gudomligt! Blev en snabbis på Väla sen, köpte med oss gräddbullar från Gräddbullerian ;) Edvin var NÖJD! Ikväll har vi druckit gott vin och ätit hemmagjord vaniljglass (köpte glassmaskin igår!) med varma hallon. Livsnjutare...vi?!? Näääe, bara semesterfirare :)

moi moi

Hej på finska?! Eller jag på franska?! Jag jag jag... Jag blir lätt tokig! Edvin driver mig till vansinne... Klockan är nu elva och han har mao kört med mig 3,5 timme nu :( Får han inte svar eller respons på sina krav (kan vara hur banala krav som helst) inom hans rimliga tidsram (max 1 sekund) så tjatar, skriker eller slåss han. Helst alla tre... Jag vill gå ut genom dörren och inte komma tillbaka på nån timme, men varför gör jag inte bara det? Kommer bli en frestande semester detta...

Little things!

Det är de små sakerna som gör det...

Ibland behöver man påminna sig själv om vad som titt som tätt gör en lite smålycklig. Det är ju oftast de där småsakerna som gör det?!?

Idag har förmiddagen spenderats med att städa och plocka lite, fredag gör en glad och ännu gladare blir man när man tänker på att det är M:s sista dag innan semestern!

Välkommen hem till oss!

Upplockat och RENT!

Rent i alla vrår! Värt allt slit :)

Inga leksaker överallt, man kan faktiskt sitta i soffan! Vi gillar limefärgat, ser ni kanske? (matta, kuddar, filt, ljus x 2) Funderar på att lägga till ytterligare en färg, iaf köpa en kudde till i soffan. Vad tror ni om turkos?

Dagiskonst!

Picassos hemma-alster! Jag gillar Edvins lite "psycho" tapet, kommer funka i några år framöver. Vi ogillar ju att fixa, så det är uppskattat att det inte var nån rosa tapet kvar från flickan som hade rummet innan!

"Vardagslyx" med snittblommor, jag är extra förtjust i dessa krysantemum eftersom de har "rätt" färg ;) Doftljus och snäckor från Frösakull piggar oxå upp en!

Måste tipsa om mitt diskmedel, haha...fånigt jag vet! men jag blev fullkomligt aptrött på vanliga Yes-doften eller med nåt med citrondoft, så denna med orkidé luktar ljuvligt och funkar helt ok till den lilla disk man nu diskar för hand vill säga :) I tvålpumpen jämte har vi Dove-tvål med nån aloe vera i tror jag, luktar supergott även den!

Vår lille goa vän på toaletten

Solrostavlan som en släkting till M har målat. Sen vårt brickbord som egentligen ska bo på balkongen, men eftersom det stormar här titt som tätt bor det här inne då vi inte sitter där ute och nyttjar bordet. Vår kikare är väl egentligen ingen favorit i mitt tycke, den står och tar plats och samlar damm...men då och då "kikrar" vi ut på fältet för att spana på rovfåglar :)

Utsikten från vår balkong, inget smickrande väder direkt! Det är en dröm för traktorälskaren att ha så mycket åkrar runt sig. Vi har kvällssol på balkongen så vi sitter ofta ute och smuttar vin här och tittar på utsikten.

Utsikt åt andra hållet. En träddunge som står mittemellan två dammar, i dammen på vår sida fiskar folk karp under vår/sommar/höst och åker skridskor på vintern :) På andra sidan kan man kika på kräftor på sensommaren och plocka blommor på en ljuvlig sommaräng.

Bäst av allt är den glade killen som leker själv och är NÖJD, vilket inte händer så ofta!

Nu ska jag göra min mage nöjd, kom på mitt i städningen att jag inte ätit frukost ännu...så nu blir det lite brunch! Inte konstigt min mage knorrar och beter sig ;)


Grattis Jenny!

 

 

 

Dagen bjuder på solsken idag, det är väl för jävla gött?!?!

Inte nog med detta, solen själv (alltså Jenny) fyller år idag!!!

Detta firar vi ikväll :) Harrlitt


abcdefghij.....

....klmnopqrstuvwxyzåäö! Jag undrar verkligen vilken kombination av dessa bokstäver min käre son samlat ihop till! Jag blir så trööööött, såhär är OMÖJLIGEN alla 3-åringar??? Over and out