Förmiddag

Råder förmiddagslugn här på Rye Road, ja eller så lugnt det kan bli med Junior i huset... Han spelar Eric Saade och "wejkdansar", så jag passar på att kolla igenom lite bilder från midsommar.
Vädret under midsommarhelgen var ju allt annat än önskat, men vi hann plocka blommor jag och E så vi iaf fick våra kransar... Det började regna på mig när jag hade en dm kvar att linda på sista kransen :)
Vi var i stugan och tog det bara lugnt o skönt. Hittade på litegrann för att trotsa det tråkiga vädret. Åkte bland annat till Steninge för att fiska krabbor, men det slutade med en fika på Göstas istället för vi hittade inga musslor att agna med ;) Inte mig emot!
Sen var det det årliga evenemanget nästdörr, Gymnastikens Dag på söndagen. Tyvärr regnade mycket av det bort då de inte vågade/kunde visa hela uppträdet pga skaderisk. Men det vi såg var trevligt.

Vad är det för dag idag?
Känns som om man redan är lite dagvill?!? Onsdag och jag skulle egentligen på möte (återigen) med min chef, men hon är sjuk fortfarande... segt! Edvin som såg fram emot att träffa min chef och mina kollegor ;)
Han har full koll på att min chef heter Berit och Manges heter Roger!

I måndags kom Gunnar och A-K över här på lite fika och lek :) Mycket trevligt, vi trotsade till och med vädret och gick ut till lekplatsen en stund och håll i er, men det var faktiskt uppehåll den stunden vi var ute!
Igår hade vi som sagt en bildag, jag och E städade ur allt gammalt skräp som var i den under dagen och sen hämtade vi upp Mange i Hyllie (ja tjena, jag ska hitta i Malmö är ju ingen hit direkt och blir helnipprig när det är vägarbete där jag egentligen ska svänga och får ta en hejdundrande omväg) för att sen åka till Jägersro och hämta upp sitsskydd och en gummimatta att ha i bagaget på Elvira.
Jag älskar denna bil, har jag sagt det?!? ♥ Den var värd att vänta på!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på?!? Edvin skulle behöva klippa sig, så eventuellt åker vi och gör så sen i eftermiddag... Hemmet behöver kärlek, men det känns som om det enda man gör nu när man är hemma är att plocka/städa/tvätta/diska?! Röjer man i ena änden röjer Edvin fram i andra ;)


Kanske baka något?

Näe, nu får jag minsann boka in massa skojeligheter framöver för det här är ju fööör tråkigt!

När fick jag damp?!


Finaste midsommarkillen "tar igen sig" med ett glas äppeljuice med Farfar, de gav gräset en omgång!

Sill-lunch och mammamys ♥

Alltid en räv bakom örat!

 





Ta mej tusan!

Minsann, en hel dag utan regn?!? Eller har det kommit en ytterst pytte skur utan att jag märkt det ens? Man är ju liksom van vid regn och kyla nu :( Hörde på radion att det skulle bli något liiiite varmare men regn och åter regn i iaf två veckor till... Men SEN börjar Manges semester så då önskar vi verkligen oss sol och härlig värme! Vi har gett mormors bil lite kärlek idag, haft en bilvårdskväll med tvätt, städ och puts. Imorgon kör Mange den upp till Växjö och där får den stanna nu. Ett år har vi haft den och den har (trots lite envist trilskande med gasspjället) varit en klippa! Tack snälla mamma o pappa för lånet <3

Kaos

Haft en konstig och lite smått meningslös dag på jobb... Lite mer kaos än jag väntat mig, min värld vändes uppåner både en och två gånger :( Lite kryddat, men eftersom jag varit lite nervös och stissig på sistone så behövdes inte så mkt för att få mig att bryta ihop. Gånger två då... Bahh, nu väntar ett (förhoppningsvis förlösande) möte på måndag... Jaja, är van vid att mitt liv sällan går spikrakt! Men vems gör det?!

Lite nervös!

Åh fy, nu börjar jag bli lite nervös! Ska på möte med chiefen imorgon och diskutera min-nya-anställning-som-jag-inte-tänker-skriva-under-förrän-jag-fått-min-vilja-igenom-typisch!
Jaja, dumt å jaga upp sig redan nu... imorrn nån minut innan 8 kommer det vara värre! Har iaf kollat upp lite lönestatistik och dylikt så jag kan komma med vettiga förhandlingsalternativ.

Pappan är hemma igen och allt är frid och fröjd =) Trodde inte jag skulle sakna honom så tokmycket som jag gjorde. Har nu haft en bra helg i stugan. Eller rättare sagt, fredag och lördag var vi där. Igår fick vi åka hem för det var trädgårdsdag i föreningen.
Du vet att du har gått all-in för trädgårdsdagen när du har träningsvärk i lår och rumpa?!?

Skolavslutning i fredags men jag jobbar den här veckan oxå. Långa dagar nu tis-ons men jag tänkte kaaaanske sitta lite torsdag oxå, Edvin ska få ha lite midsommarmys på förmiddagen med sina kompisar på dagis.

Näe, jag är törstig och hungrig så jag måste ta mig nåt litet annars somnar jag aldrig senare...
Först ska jag ta en kik på min haka, Edvin skallade mig förut av misstag när vi brottades så den är ÖÖÖÖM som sören och det känns lite som jag har en bula :/ Hope not!

Kollar på 3an nu och det handlar om Skräpmatsmammor....fyförfan...stackars barn! Och nej, jag är ingen matfascist...vi åt faktiskt på McD igår!


magkurr

Saknar

Nu äre inte skoj längre! Jag gillar inte att vara ensam...
Vi saknar vår Magnus ♥


WE ARE FAMILY

Vill ha söndag nu...


men åhhh lobbo!

"Vi törsssh inte" sitter Edvin o ropar på sitt golv :) på värsta 08-dialekten... Haha, frågar vad det kommer ifrån och tydligen har de lekt "Svinga kom!" idag... = Under hökens vingar kom, skulle jag tro? Annars går det inte ta miste på hans dialekt, inte helt oundvikligt så är han till 98 % smålänning men ibland bräker han igång med den bredaste skånskan ;) Hår blir Heår till exempel... Vi har skickat iväg Mange österut nu, Sweden Rock Festival närmare bestämt. Får väl se när han kommer hem, söndag nån gång gissar jag. Knappt träffats alls denna veckan! Ikväll ska vi till Edvins dagis på picknick och någon typ av uppträdande. Han nynnar på Euphoria oavbrutet (dock Euphoria, bajs bajs Na Na Na Na Na Na...) och ska han nu sjunga/uppträda med den får vi väl hoppas att han har en rumsren version oxå! Jag hade dock kopplat in min virrige auto-pilot när jag läste inbjudan så jag fick det till grillkväll... Men man fick grilla om man hade grill med själv, so forget it!! Dilemma nu att hitta på nåt annat :/ Bäst å kolla tiden igen så vi iaf kommer i tid! Bahh, Me so lobbo! Mitt favvo-uttryck numera, lobbo :) Passar allt å alla, especially yours truly. Nu ska jag leta fram picknickfilten...mulnar på med gråsvarta moln dessvärre, vi får se vartåt det barkar!

Tv-kväll

Jag har blivit ett Alcafnask ;)

Utmanad!


Jag har blivit utmanad av Evelina, so here it goes!

Vilket är ditt bästa sommarminne?
Oj vad svårt! Jag har inte nån speciell händelse sådär utan jag minns första sommaren med Magnus i Frösakull som väldigt speciell ♥

Om du var tvungen att byta namn, vad skulle du heta då? Jag heter Anna och Christina i andranamn och av dessa två känns väl Anna mest "mig". Några andra namn har jag inte direkt på lut...

Om du var tvungen att flytta och bara fick ta med dig 3 saker från hemmet (förutom familjen) vad skulle du ta med då?
Jag är fånigt förtjust i vår tv, den är apsnygg och läcker så den får jag ta med mig... Annars är jag inte sådär jättefäst vid något speciellt i hemmet. Vi köpte ju mycket nytt nu när vi flyttade in här så man har inte direkt fått nån personlig favorit?! Datorn jag använder är jobbets, men möjligen vill jag ha vår externa hårddisk med samlade bilder med mig? Eftersom alla bilder ligger där så behöver jag inte haffa fotoalbum som annars vore en sak jag skulle rädda vid ev. brand...
Svåååårt! Äh, kyl å frys gillar jag...äta bör man annars dör man! ;)

Favorit tv-program? Just nu Alcatraz

Vilken sida har du som startsida på din dator? Google

Om du var tvungen att plugga igen, vad skulle du vilja läsa då?
Om jag skulle läsa nån kurs - läsa in lärarbehörighet i svenska
Om jag skulle behöva sadla om till något annat - polis

Om du var tvungen att vara med i en dokusåpa, vilken skulle du valt?
Hihi, jag och min kollega diskuterade detta innan idag och hade svårt att definiera vilka serier som går på teve som egentligen är dokusåpor idag?
Eftersom jag inte har nån tävlings-gen i kroppen så går ju tävlingar som Robinson bort... BB skulle jag aldrig orka med och aldrig nånsin kunna lämna Edvin.
Det vi kom fram till var Halv åtta hos mig, men är det en dokusåpa!?!?

Din största fobi?
Jag är väldigt mörkrädd!

Salt, surt eller sött?
Salt om jag måste välja

Ditt favorit foto? (lägg gärna ut de, annars beskriv de)

Det måste vara något på Edvin ♥


Angry Santa kanske? ;) Han ser precis likadan ut fortfarande när han är sur! hihi

Jag utmanar alla som känner sig utmanade ;) (och jag har för dålig fantasi för att hitta på 10 egna frågor!)

4 lite längre...

Måndag igen och konstig vecka även denna vecka... inte varit många veckor som varit vanlig må-fre nu på ett tag!
Inte mig emot. Mange är iväg må och tis och sen drar han till Sweden Rock Festival på torsdag troligtvis...så det är inte mycket man ser röken av varandra just nu ;)


Har haft en bra helg, var som jag skrev på AW i fredags med 12-15 kollegor på Mosaik i Malmö. Trevligt ställe och trevligt sällskap. Vi bröt upp där och några av oss tog en taxi hem till en kollega där vi satt och tjötade ett tag. Tyvärr är ju inte möjligheterna att ta sig hem från Malmö en fredagnatt så optimala när vi bor såhär så jag fick åka hem "redan" kvart i två :) Jag som var så på g och hade det så trevligt! Nästa tåg gick halv sju och nja, så bra behöver det ju inte bli!!

Sov inget vidare på natten, envisades med att drömma att jag skulle upp tidigt för att köra bil och att jag då stoppades i trafikkontroll för att få blåsa...om och om igen! Enerveranade :/ Så när Edvin vaknade vid 8-snåret gick jag upp och åt frulle med honom. Märk väl att jag var supertrött, men inte bakis! Wheeeey :) Jag höll mig till 100% vin och det får bli min melodi helt enkelt...

Efter tio åkte vi in till Lund där vi reserverat en bil som vi då även köpte! ÄNTLIGEN hittar vi en som matchar våra krav. Ska bli helt underbart att få hem "mammas lilla raring"...
Man ska inte tro att man kommer undan med att bara besöka Bilia i Lund utan att även besöka Mormors Skattkammarö som ligger mittemot...bahh, preciiis vad man önskar när man är supertrött!
Men det förde något gott med sig, Edvin lekte sig så trött att han oxå var i behov av att sova middag härhemma sen ;)

Lördagsmys med mina favoritkillar och sen somnade jag återigen när jag nattade Edvin, vaknade runt två med kläder på och upptäcker att den stora pojken i mitt liv även han somnat i kläderna fast i soffan ;)


Söndag innebar storstädning från golv till tak...mycket välbehövligt märkte jag, har nog inte hållt efter det så väl som jag brukar då det varit så varmt.
Sen gick Edvin och jag ut å lekte på lekplatsen och cyklade även en runda. Mange blir hispig av att vara på lekan så han föreslog att vi skulle åka å köpa glass. Sagt å gjort. Blev Bjärred och Långa Bryggan, tog en fika där ute på Kallis istället då "the" glasskiosk inte tog kort. Sicket ställe!! En mysig restaurang (och kallbadhus) 600 meter ut på en brygga.
Dagen gick i ett nafs!

Det halsont som började kännas igårkväll redan, har icke velat lämna mig :( Det kommer och går lite, stundvis känner jag ingenting alls och näsan kliar och känns lite svullen titt som tätt så det är väl bara att inse faktum. Jag håller på å trilla dit i något. Jag som varit så frisk!!

Jobbat länge idag (1,5 timma handledning med spec.ped och psykolog efter arb.tid) så jag är lite mör nu. Skönt att ha lite mys i soffan med min underbaring Edvin. Han kan ha ett helt otroligt humör titt som tätt så jag vrålnjuter av att han faktiskt tar det chill här jämte mig och vill kramas och klappa fint. Han är så kärleksfull! Vet att den tiden nog snart rinner ifrån oss och det inte alls går för sig att sitta i mammas knä och mysa...bäst å passa på alltså!

Vart tog sommaren vägen?



En sådan här skönhet ska få komma hem till oss nästa vecka! :)

3 snabba

AW fredag, bilköp å lekland lördag, halsont och Bjärred...å storstädning denna söndag. Nu sova hoppas jag...