Ni är...

...en tapper skara som kikar in här varje dag i hopp om att det ska ha dykt upp något nytt i sickabloggosfären :)
Ledsen att ständigt göra er besvikna!
Nu när det har varit så fint väder har vi faktiskt knappt varit inne alls, och eftersom jag inte riktigt diggar att blogga från mobilen så får det vara istället. Det blir så kompakta inlägg och jag fixar inte att lägga in bilder...trist!
Hade jag verkligen velat och tagit mig tid att undersöka saken så hade det nog säkert gått att få ordning på, but who cares!??!

Det har ju som sagt varit högsommarväder nu ett tag. Vi har avverkat två typiska "semester-göror", Liseberg och Skånes Djurpark.
Stugan har varit välbesökt och det har även blivit någon dag på stranden, men det har överlag varit lite för blåsigt att ligga o steka.
Bebisgos och gott sällskap hos Jenny o Nicke har det oxå blivit, likaså lek och bad hos Edvins kompis Herman. Haha...snacka om gubbtrio det där! Edvin, Herman och Gunnar :) Sötungar är det iaf!

Idag är de flesta här på jobbet lite deppiga då det är den första dagen på länge med regn och sisådär 10-15 grader. Trist! Speciellt eftersom litEn är på utflykt idag med dagis :(

Har jag skrivit att jag o Ciliah var på AW häromveckan?
Har jag skrivit att jag förlänger jobbet även till hösten?

Något jag vet att jag INTE har skrivit är om vad som hände här på jobbet igår ;) Lite extra action!
Var i kopieringsrummet och står å skriver ut från en av två kopiatorer när den som står vid den andre får paper jam i sin. Alla lampor lyser och indikerar att det är jam i alla fack! När hon öppnar det ena facket skriker hon högt rakt ut och smäller igen facket igen... hihi...det var en liiiiten liiiiten mus som satt där och tittade förskräckt på henne!
Vem vet vad den pysslade med men maskinen strejkade rejält!

Näe, nu ska jag röra på rumpan...ut till träslöjdssalen för att övervaka en smula. TRIST! men sen är det hemgång.

Au revoir!


Torsdagsfeeling

Känns som torsdag idag :) Onsdag/Fredag imorgon och vi har lite planer för långhelgen. Men först ska jag hinna med en AW med Ciliah imorgon :) Inte en dag för tidigt! Är rätt trött idag, Edvin levde rövare inatt vid två å fyra... Det är liksom inte möjligt att vakna då och skrika efter välling?!?! Galenskap! Dessutom så lyckades han kissa i vår säng både igårkväll och i morse. Han brukar somna i vår säng för jag tycker det är trångt och obekvämt för ryggen att natta i hans säng. Sen får han sova där nån timme innan jag tar upp honom o kissar. Igår var jag nån minut för sen tydligen... Iom att han slutat med nappen nu så har han fått sova i vår säng för att om han blir orolig så har han oss jämte. Men igår tänkte jag att jag skulle reclaima min säng å hutta in honom hos sig... Men strax efter 4 kom han traskande in till oss. På morgonen skulle jag duscha innan jag väckte honom men när jag precis är klar så ropar han på mig att jag måste klä av honom... SUCK!!! Återigen nån minut sen...Så ikväll är det jag och tvättmaskinen! Mange blir sen ikväll iaf. Näe, nu ska liten trött hoppa i pyjamasen. Trött efter utflykt till Järavallen idag med hela dagiset :) Nuuuuu verkar det som!

Jag har hört...

...att det kan vara bra att korrläsa när man bloggar från mobilen ;)

Har SKÅDISARNA varit hos oss i helgen?? hahaha...

Givetvis ska det vara SVÄRISARNA :P



Tur det är kort arbetsvecka igen! :)




Söndagsmys

Helgen börjar sina i timmar... Vi har haft fullt ös hela helgen ovanligtvis. Fredag/Lördag har skådisarna varit här. Dagis var stängt i fredags så de kom hit å var bv. De är ju numera en heltidspensionär och en fredagspensionär :) När de åkt körde vi en runda på byn med Edvins nya sparkcykel, han gillar den skarpt! Lite synd att det fortfarande är så skräpigt på cykelbanorna, småsten och pinnar som sätter stopp i hjulen. Edvin käkade lite å så i säng. Jag å Mange njöt av musslor och öl (passade på att handla musslor oxå när vi var i Lomma och köpte underbart god bergtunga till lunch) men blev inte sena i loppelådan heller. Blir varken sena kvällar eller ett uns till sovmorgon numera :/ Idag var vi lite villrådiga, men kom på att vi helt enkelt fick ta o åka till Skånes djurpark. Sagt å hjort haha... Mycket traskande för att stå å glo in i ett hägn och i mån av tur se nån svans sticka ur nån håla ;) Näedå, såg bland annat ett tvillingpar älgkalvar som var tre dagar gamla, såååå söta! Edvin blev äcklad av en Bajamaja för första gången i sitt liv, han fick rida den minsta ponny jag sett och så fick han många timmars sol på näsan :) Trötta åkte vi hem för att lik förbenat hamna på lekplatsen! Herman var ju där ;) Somnade gott gjorde han nu ikväll efter att sött ha rabblat "dansa, pausa, dansa, pausa" som ett mantra! Gulle, men OJ så krävande period han är inne i :/ suger musten ur en totalt. Nu kollar jag lite serier och mumsar på varma hallon med kesella/grädde och färska jordgubbar... Inte helt fel! Imorgon jobb...så snart.. Zzz

Grattis morfar!

Grattis morfar, 63 barre idag! :)

Min superduktiga!

Andra kvällen nu utan napp för min lille junior :) I måndags var det mer än dags å bli av med dem, så Noah och Nellie fick dem äntligen. Något vi bearbetat i typ ett halvår ;) Belöningen blev en sparkcykel och han är själv stolt mellan varven. Då och då frågar och tjatar han om dem men han blir inte så förtvivlad och hysterisk som jag nästan förväntat mig... Nu, sova!

Bahh

Nu är jag sådär dålig igen! Längesen och jag vet knappt vad som hänt sen sist? Frösakull förra långhelgen och det var ju superväder. Var på kosläpp bl.a. Kort skön jobbvecka och så helg igen :) Varit på snabbvisit i Småland. Wilma 9 år idag så vi har varit på bowlingkalas ;) Du kan kalla mig Rännan Svensson! Mange skada sig, ska bli intressant att se om han kollar upp det... Nu hemma igen och redo för jobb. Sov gott!