En tung vecka...

Det har minst sagt varit en berg-och-dalbanevecka detta :(
Känslorna har titt som tätt vällt över och elever och kollegor har gett mig kramar och klappar på tårfyllda kinder...
Det som inte fick hända, men som ändå hände, har fått mig att se på livet ur ett helt annat perspektiv.
Vad gör väl den där halvtimman med tjurigt trots, egentligen?
Vad gör det om den tänka nattningen på vanligtvis 5 minuter istället drar ut och slutar på 1,5 timme?
Vad gör det väl om man kommer 3 minuter för sent till jobbet för att någon helt plötsligt tappat förmågan att klä på sig själv?
Istället för att bli irriterad när E bryter ihop av trötthet och slår på Ipaden, ni vet då runt halv sex då man står vid spisen och bara vill få maten klar. Istället för att bli arg, har jag plockat upp honom i knät och kramat om honom riktigt länge... Vad gör det om maten tar 5 minuter extra?
Bagateller som vanligtvis stjäl så mycket energi och framförallt tålamod...

Höjdpunkten den här veckan var att få komma iväg på lite aktiviteter med jobbet i fredagskväll. Vi hade bokat Laserdome i Malmö där vi tävlade mot varandra. Vi var väl 25-30 pers tror jag. Jag fullkomligt sög på just Laserdome och Tjurridning...däremot var jag bättre på att undvika laserstrålar á la Mission Impossible och hör och häpna....Sumobrottas! Gud vad roligt det var :)
Efteråt åt vi på El Patio men jag hängde inte med den lilla skaran som sen drog vidare ut. Jag var väl hemma halv ett tror jag, lite lagom...
Satt dock med en klump i hals och mage hela vägen hem. Var otroligt jobbigt att åka tåg.... :´(

Gårdagen var en vanlig lördag utan något särskilt, vi åkte o storhandlade och åt god fisksoppa till middag... En vanlig dag helt enkelt...

Idag låg vi kvar i sängen och mös länge... kom på att vi var tvugna att klä på oss å äta vid 20 i 11 för vid 11 skulle vi ha trädgårdsdag i föreningen. Gick dock inte så bra att polera och putsa ytterdörrarna i gassande sol...
Åkte sen på lite ärenden i Lund. Köpte med oss en blomma och ett kort som vi sedan la på platsen där det som inte fick hända hände...
Gud, det hade verkligen kunnat hända vem som helst...men ändå är det så ofattbart!
Tänker på familjen oavbrutet
 

T

En ängel flög förbi, mot himmelen så fri.
Men han lämnade sitt leende på vår jord...

Sov gott fina fina T ♥
 
 

Det här med principer...

Alltså, man kan kalla mig fånig måhända men folk som har vissa egenheter/egenskaper kan verkligen störa ihjäl mig...

Det här med att kalla ens kille/sambo/man för "Gubbe", vad i helvete är det?
Det kryper i skinnet på mig när jag hör det, och än mer kryper det när någon kallar mig "gumman".
Ursäkta mig, men det finns ingenting gulligt i det alls...notwhatsoever!
Fine om man nu råkar vara tillsammans med en åldersmässig gubbe och sedermera själv tangerar kriterierna för gumma... men att vara typ 20-30....bahh
 
Andra saker som jag rådissar av en eller annan anledning:
  • Foppatofflor - säkert jättesköna men uhh så fula! Var på väg att kapitulera o köpa ett par till Edvin i somras, men tackolov hitta jag inga i denna stunds sinnesförvirring...
  • OnePiece - varför?
  • Chicken Nuggets - icke ätbar skräp, googla Jamie Oliver+ Chicken Nuggets...äter aldrig mer!
  • Converse-skor - Converse-hysteri go away! Det ÄR snygga skor, men det finns ju oxå 50 andra liknande skor/skomärken som är sååå mkt snyggare...
  • IPhone - inte biten...än.... Har dock Ipad hemma och MacBook på jobbet
Sen en sak till...
 
Jag vill bara tillägga att jag är lite bitter idag...varit på jakt efter skor ett tag nu och när jag äntligen hittade ett par i helgen (i Halmstad) så köpte jag INTE dem. STUPIDO!
Letat på Centan och Nova efter dem, varken Zalando/Brandos osv har dem heller...
Suck
 
Ytligt inlägg, men passar det inte så borde du inte läst hit ner ;)

Medelålders...?

Nja, jag kanske inte riktigt tangerar den åldern än? 35 hörde jag nån sa i veckan...
Det är ändå ganska spännande det här med åldern, vissa dagar känner jag mig som 23 andra 73... Det är ju sällan så att man går runt å känner att "ahh, åh vad jag är 32!"

Dagen har iaf varit bra. Vaknade och fick lite uppvaktning innan jag körde liten till dagis och vidare till jobb. Har en rätt slapp onsdag (jämfört med tjock tisdag) med mycket planeringstid och tid till fix o trix och dagen till ära var det ingen konferens mellan 15-16.30 vilket jag var inställd på...så jag fick lite bonustid med min lille trams...trodde jag typ ;)
 
Jag tycker det är så fint väder ute att jag vill ut o cykla eller leka på lekplatsen. Edvin vill se på sin dvd (eller vvd-vvd som han säger! haha) och äta äppelklyftor... Jag ska egentligen inte klaga för det är aplugnt o skönt då han kollar på bil-dvdn och lyssnar med hörlurar. Men jag är ju inte van vid att det är TYST! Tystnad stressar liksom mig...
 
Får se hur kvällen blir här, förslag att åka till Lund o äta ute men erfarenheten säger att det är lugnast att ta med nåt gott hem ;)
 
Fått en ny BFF idag *fjooortis!* i den här lille rackarn...
 
Marry Me - Lanvin
 
Jag hetsade Mange genom att fråga om det var ett frieri på riktigt...mohahahaaa. Näe, det kan jag ju säga med en gång att det INTE var ;)
 
Nä nu har jag suttit på ändan på tok för länge! Ska försöka övertala mini att vi ska ut iaf...
 
Ciao!
 

Määäh

Va stor jag ble?!

Nu jäklar!

Lite småstörningar kan förekomma men vi har haft action sen i fredags. Mycket välkommet vill jag lova ;) Kan äntligen blogga från min kära jobbdator!

Dagens stora chocker är att idag kom skolfotokatalogen och hör och häpna... Denna donnan LER stort med ÖPPEN mun på båda fotona....BAH!
Jag ler typ aldrig med öppen mun! Jaja... jag ser iaf inte mongo ut, alltid nåt å va glad över.

Helgen har varit mysig. Lördagen var det höstmarknad på byn, musik, grillat, ambulans- och brandbilskläm-å-känn, karuseller, sockervadd, glada människor, fint väder och glad Edvin. Vi rattade sen till Lomma och käkade på Fiskboden och köpte med fisk hem. Fisk gånger två på samma dag :)

Igår var min familj här på lite firande. Någon (ingen viktig) fyller år på onsdag jue. Tårta o paket å bara vara...

Jobb idag och efteråt har det varit så underbart sensommarväder så vi har varit ute på lekplatsen med de övriga i "Grabbarna Grus" a k a gubbtrion Edvin, Herman och Gunnar ;) Hade med fikaväskan så kaffekärringarna fick sin beskärda del....haha

Nu är man skönt måndagstrött!

Det går litta tröööögt...

Jaha, här är jag på snabbvisit... Mest för att visa att jag lever och att vi mår ok. 
Edvin har varit hemma nu må-ons efter magtrassel och lite feber, mao har jag vabbat måndag och onsdag. Igår med en frisk och pigg kille så vi bakade kanelbullar (mitt livs första! har alltid fått för mig att det är avancerat...) och var ute hela eftermiddagen.
Häääärlig höstdag!! Vi hade gärna varit ute mer om det inte varit så att det skulle komma någon och mäta nåt i lägenheten... 1,5 timme sen var han så vi väntade läääänge på att komma ut. Ja, mätte nåt med fibernätet tror jag...ni ska ju inte tro att vi fått tillbaka varken tv, nätverk eller telefon :( 
Helt jäkla otroligt vilken tid det tar! Dessutom kärvar det med varmvatten i tid och otid...GISSA om vi är utleda på detta?!? Vavavah???
 
Annars rullar dagarna mest på... Jobb o så...
Fyller snart år så lite åldersnoja smyger sig på mig ibland... Snart 32 och vad har jag gjort och vad vill jag liksom?!?
 
Näe, jagfullkomligt hatar att skriva på Ipaden, hatar, hatar, hatar.... Så jag lägger ner nu och ser efter vad den "käre" sonen har röjt med i förrådet under sitt smärre vansinnesutbrott...bah! 
 
Stryp den som säger att det inte är jobbigt med barn, hälsa från mig!