Vårmånad, var hälsad!

Otroligt nog redan mars imorgon. Känns som igår man började jobba igen efter julledigheten?!
Säger med glädje hejdå till Vabruari och hälsar Mars välkommen, första riktiga vårmånaden. Vabruari har iofs varit vanlig Februari för oss, inte en enda sjukdag för någon av oss :) Härligt!
Mars innebär en mängd födelsedagar, förhoppningsvis lite muntrare temp och mer sol! Påsken är väl tidig i år och infaller i mars, eller? Jag kan även vara heeelt fel på det ;)
Skyller på gravidhjärnan!
Apropå just denna hjärna så har jag en ny "grej" för mig. Jag glömmer nycklarna i ytterdörren....inte så bra....
Jag låser alltså upp och går in, men glömmer kvar nyckelsnodden i låset. Så allt som oftast när Mange kommer hem så hör jag ett "Sickaaaaaa" när han först kommer innanför dörren om kvällarna.....
Ooops!
Nån nackdel/svaghet måste väl vi qvinns få ha?
Jag har jobbat betydligt mkt mer än vanligt sista månaderna. Blir lite extra klirr i kassan, men knappt så det känns värt det. Jag är för snäll och ställer upp till höger och vänster... Får snart bli slut på det!

Annars?! Jag och Edvin har varit på Center Syd i eftermiddag och köpt presenter till farsgubben som fyller nästa vecka. (Ni ser ju, jag är ju bra på allt. Framförhållning framför allt!)
Gjorde ett klipp på ett par mammabrallor oxå...rätt nöjd! De har 100kr rabatt på alla jeans över 299 (?) på HM förresten, är ju lite svårt att få tag på preggokläder i fysisk butik tycker jag...så HM får duga än så länge.
Magen växte ordentligt nu under sportlovet (Vadan nu detta?!?) så det gick inte lura magen längre utan den krävde mammapants...
Har med andra ord haft vanliga byxor fram till v.19! Måste gå tillbaka och jämföra med Edvin i magen ;)

Det är förresten ännu en grabb i magen! ♥
Så "det blir tre grabbar i familjen" nu, som Edvin säger :)
Hans namnförslag är Aitchigai eller Bajson....haha...knasunge!

Näe, nu ska han i duschen innan det är läggdags!

Snart helg, men lång jobbedag först innan det blir fredagsmys :)

Trevlig helg! (inte ens det gav känning....)
 
♥♥♥ Älskar mina grabbar ♥♥♥

Snuvade!

Haha, jag ser att ni var härinne igår och hoppades ;)
Jag tänkte uppdatera igår innan jag la mig, men blogg.se funkade inte via min mobil så då fick det vara...

Igår var en stor dag! :) Vi fick då se vår blivande familjemedlem! <3
Det är inte bara julmaten som har satt sig bergfast på magen utan där är även en liten bebis, i dagsläget halvfärdig. Väntas komma ut en vacker julidag.
Så "storabror" ska äntligen bli storebror på riktigt :)

Lite därför det har blivit halvt ofrivillig bloggfrånvaro här...Jag har varit sjukt illamående och trött i början av denna graviditet. Minns att jag var trött med Edvin men illamåendet gick då över när jag ätit lite. Nu mådde jag sjukt illa mest hela tiden fram till vecka 12-13.

Vill ju gärna dokumentera lika flitigt med numero dos som med numero uno, så bloggen kommer nu förhoppningsvis uppdateras mer frekvent.

Näe, klockan är 19...lite sista gos med Edvin innan det är läggdags för oss båda...typ....haha

Smyger in...

Gott nytt år och allt...typ...
 
smyger bara in för att förvarna er om att jag inom kort eventuellt har nåt vettigt att skriva...
har blivit utmanad dessutom så jag måste ju vara plikttrogen att anta utmaningen. Men nu har jag o E lov så jag kanske återkommer på måndag...?
 
au revoir