Mäh....

 
Var ju inte klar!!!
 
 
 
 

2014

Oj oj oj.... Ser man i backspegeln så har 2014 varit ett berg-och-dalbane-år-de-luxe!
Det har hänt ganska mkt utöver det vanliga känns det som...men när man nu sitter o tänker på VAD är det svårt att sätta fingret på vad som verkligen hänt?

Min dödsångest sattes på prov då Anders fyllde jämnt och bjöd på Oslo-kryssning.... Vojne vojne, men det var iaf inte jag som spydde när det gungade!
Oslo bjöd tyvärr på regn o rusk så visiten blev i stort sett bara en fika.
Våren gick ju mkt ut på boendesituationen. Lägenheten i Kävlinge skulle fixas, städas o säljas o nytt boende skulle hittas.
3,5 fina år hade vi i Kävlinge o det var delade känslor att lämna. De finaste grannarna kommer hit ikväll o firar nyår med oss 😍
Vi hittade av en slump (!) detta radhus att hyra i Lomma och det kändes som om en av pusselbitarna föll på plats. Lgh såldes efter många turer o flyttlasset gick i maj/juni.
Edvin hade lovats plats på skola här i Lomma men än var inte min jobbsits fixad. Nervöst o pirrigt! Tanken var att jag skulle börja jobba i augusti och att Mange skulle ha semester+pappaledig till i november.
Tackolov löste det sig! Av alla jobb jag sökt så fick jag det jag (när jag läste om det) helst ville ha o verkade mest spännande.
Jag har ju litegrann snöat in på elever med en eller annan svårighet och jag skulle nu börja jobba inom Skolområde för Autism i Malmö.
En liten enhet med "bara" 10 elever inskrivna.
Tjänsten som engelsklärare blev inte riiiiktigt som jag tänkt mig...det blev sååå mkt annat än just undervisning då elevgruppen för året var så speciell. Detta i samband med att många kollegor var sjuka/sjukskrivna och alla bränder att släcka (ej bokstavligt såklart) så tappade jag snabbt gnistan. Höll ut länge tack vare helt fantastiskt roliga kollegor men så kan jag inte jobba utan måste känna lite stimulans... Så jag sökte annan tjänst som jag fick så jag sa upp mig!
Edvins skolgång har varit lite uppåner, det började turbulent som attan o klassen var nära att splittras men ledningen valde att satsa på gruppen trots att 0-orna bara är sju stycken kvar (i en 0-1a på 19!) och behålla hela personalstyrkan vilket vi bara ser positivt på! De uppmuntrar Edvin med individuella läs-och räkneläxor och har verkligen TID!
Melker fick plats på förskolan (haha DAAAAAGIS!!!) som vi valt och började inskolas i början på november. Han stortrivs!!!! Vi förstår verkligen varför,helt fantastiska pedagoger som trollbinder barnen i vad de än gör!

Så ja, julen var runt knuten. Vi firade i vanlig ordning "varannan-jul" o var i år hos mina föräldrar på julafton. Mysigt men usch vilket evigt farande det blir 😒 Ändå har vi inte åkt o träffat några utanför närmsta familjen!
Så nästa jul är min förhoppning att fira jul med palmer och sangria istället för gran o glögg!

Vi var ju o hade en skön vecka på Cypern, den pratar vi om mkt o längtar tillbaka till... Även om Melker kom hem med vattkoppor 😁

Nä nu har jag skrivit alldeles för mkt!
Ser fram emot 2015 med nytt jobb, se barnen utvecklas och huset vi ska bo i byggas på ett stenkast avstånd 😜
Får se om jag hittar lite bilder...
 
 

Edvin 6 år

Älskade goa Edvin blir 6 år idag. Blivit firad i dagarna tre :)