Inte menat så...

Verkar inte vara menat att jag ska visa upp mina nya tillhörigheter...
Nu är kameran laddad, men vart fan är sladden?
Inte var det nåt Mord i Sinnet heller.... crap!

Har iaf hittat bilder på mina tillhörigheter...


Presenter från svärmams och den riktiga mamsan!
(Behöver jag tillägga att jag är minst lika snygg som modellen ovan??!!)

Merci beaucoup!

Långärmade träningsbyxor...?


Alltså jag tror att jag börjar bli knäpp.... allting bara snurrar i min lilla skalle å jag kan inte få ut en enda mening utan att den blir helt omvänd eller överhuvudtaget oförståbar...  :(
Gav rådet till Mange att han kanske bör köpa sig ett par långärmade träningsbyxor för sitt presentkort...mm....sa han å bara skrattade. Det värsta av allt är att jag inte fattar varför han skrattar åt mig.
Glömsk som sören är jag oxå....skällde ut Mange för att han glömt ett mjölkpaket stående på diskbänken när det kom fram sen att det var jag som ställt det där, å jag beskyllde honom för att ha slarvat bort min mobil när jag själv hade den i fickan.... weird!

Har varit en kort och intensiv helg. Åkte hemåt i fredags kväll (fatta att jag fortfarande kallar V-ö för hem?!?) å var väl framme runt halv nio...tror jag... hade inte ätit nåt på kvällen så vi tänkte fetcha lite Koh Thai...jahadu...de stängde ju vid 20...en fredag! Så vi sprang igenom dörren jämte å tog med oss Pizzeluring istället... La oss ganska tidigt.
Upp med tuppen (nästan...) å åkte väl norrut mot Jkpg runt halv nio. Sen var det ju bara å sätta igång... massa möbler å plock å greja med, tg att de hunnit köra de mesta kartongerna redan på fredan.
Jättesnyggt parhus som de flyttat in i...skulle nästan kunna tänka mig å bo så själv. Blev en lång dag å vi körde inte hem förrän runt 21. Blev inte särskilt sen i bingen då heller.
Idag sov vi nästan till halv tio....jätteskönt! Slappat mest hela dagen, med undantag för en sväng ner på stan för å sätta sprätt på mitt presentkort. Givetvis fanns inte västen jag kollat ut i min storlek, så jag köpte en annan modell. Ingen av modellerna har jag hittat här i Hbg, kan ju tyckas konstigt att passa på å shoppa i Växjö annars...
Käkade lite gott å sen satte vi oss i bilen....jag fick köra från Ljungby å ner, helt ok...

Ikväll vill jag inte göra mkt alls. Kommer bli en lång å konstig dag imorron. Praktiken slutar typ 14.30 men sen är det föräldramöte på kvällen mellan 18.30-20.30....no way att jag tänker pendla med buss/tåg imorrn! Men vad göra de dära timmarna emellan?!?

Jaja... tänkte jag kunde visat min kära väst å även presenten jag fick av svärmams å svärpaps...men batteriet dog i kameran så jag får ladda....

Vad ska jag nu hitta på?? popcorn? ;P

Borde...


Borde dra några tag med sugen för här ser ut som kriget....men jag orkar inte....
Borde hänga upp klädhögen som ligger jämte min säng...men jag orkar inte...
Borde ta tag i disken som helt klart har ett övertag över min diskbänk (det hörs ju på namnet att det är där den ska vara? eller? )...men jag orkar inte
Borde kanske ta å packa helgens kläder å se till att inget glöms....men jag orkar inte
Borde se till att inget står å blir dåligt i kylen när vi ska iväg...men jag orkar inte...
Borde ta å vila lite i soffan om det nu blir jag som får köra hem...men jag orkar inte... (!!!)

Det är så sjukt mkt man borde göra, men jag VILL inte göra nånting....noll sug at all.
Dessutom är jag nog lite hungrig....gjorde crepes igår, men idag när jag skulle äta dom så var de inte alls så goda som tanken på dom igår var....

Oj, fatta att jag redan klarat av hälften av min praktik! Skönt... börjar bli sjukt trött på pendlandet, så idag tog jag faktiskt bilen dit så man kan halvera restiden hem iaf. Givetvis hade nåt vajjsing skett precis när man kom in i Hbg....nu när de äntligen är klara med vägarbetena på E6an i norrgående å det faktiskt rullar på fint. Mötte brandkår å en bärgningsbil där man satt i köer, så jag gissar att nåt hänt i rondellen vid Gåsebäck (?).
Dagen har iaf gått bra, å jag lämnade Svedala med ett stort leende på läpparna! Vissa elevers framsteg gör bara att man blir SÅÅÅ glad.

Mange har lite afterwork på jobbet....å jag har lovat hämta honom....guess what? jag orkar inte....haha
Han skulle iofs inte stanna så länge lovade han, för vi ska ju hinna köra till V-ö ikväll....vill inte köra hela vägen till Jkpg imorrn tidigt så vi tar lite mer än hälften ikväll.

Måste sno en turkisk peppar från Mange...vet att jag kommer ångra mig för jag suttat sönder gommen om en stund :(

Näe Svenne...nånting måste du fan hitta på nu, annars somnar du juh!

Mange har nån sjuk snubbe på sin msn som ALLTID skickar bilder på lamadjur....fattade inte vitsen med det förut, men nu har även jag insett att detta djur måste vara ett av världens fulaste djur?!?

   

Huh...ugly! Tur man är så jävla snygg själv liksom ;)

Oj nu ringer det!!! Mange vill hem redan.... Sickas taxiservice...at your service!

Swisch....swooosch


Punkt slut

Har lyckats fixa bort min jobbarhelg till helgen...så skönt att ni inte anar!
Lite småtypiskt så ringer Suss mig på tåget hem om en reunion från gamla jobbet i Lund...på lördag...
Är ju på g att åka upp å flytta på Pe å Ell å Ell... (P, L & L) som äntligen ska få flytta in i sitt nybyggda hus.
Alltid ska allt kul krocka :(

Näe, jag är trött så jag snart spyr...tidig morron imorrn så jag tror jag går å lägger mig.
Räknat lite....lägger i snitt 4 timmar varje dag på resa tur å retur till praktiken...lägg då till kanske 7-8 timmar praktik på det... Liv? Nä kanske inte...

Köpt ny dator idag....äntligen...

Punkt slut

Hemma "tidigt"!

Så härligt... känns skönt att komma hem innan 18 nån dag sådär... Nu känns ju kvällen ganska lång ändå.
Praktikvecka två påbörjad. Känns ok.

Vet inte varför några av mina girls i åttan fått för sig att jag spelar handboll....?? Jag "ser ut som att spela handboll" tydligen...hur ser en sån ut?!? Tydligen som jag...

Ska väl sätta mig med en stor kopp kaffe å planera veckans geografilektioner. Något jag verkligen lärt mig under denna praktikperiod är att jag INTE gillar geografi! Men jag ska låta eleverna jobba med lite naturkatastrofer tänkte jag.

Prutt vilket väder det varit idag! Soligt å varmt : ) Synd bara att man har spenderat tre timmar av dagen instängd i kommunikationsmedel över Skånelandet : ( Men jag är inte bitter....



10 poäng till fröken Svensson


Låste in nyckeln till tvättstugan i tvättstugan... fick ringa på hos grannen å be om hjälp...
Tror jag behöver bränsle till hjärnan. Inte ätit alltför duktigt idag.

Åhh, har Ensam mamma söker på på teven...de är i Kebnekaise :) Fjällstuga å natur....blir alldeles nostalgisk!

Näe...dags att återgå till kvällsmaten....potatis, kåldolmar, sås och rostade morötter och rödbetor
Advanced eller hur?! hoho

En söndageftermiddag...

Söndag...å det känns som vilken söndag som helst. Men jag är ledig och ska INTE klaga!
Veckan har avlöpt helt ok...var riktigt jävla jobbigt att först göra 7 timmar praktik och sen 7 timmar jobb på Statoil, men det fick ju helt enkelt bara funka. Som tur är så kunde päronen planera om så de kom ner hit igår istället. De åkte tidigt på morronen å var här runt tio-snåret. (?)
Fikade lite frallor å slappade en liten stund (öppnade paket!!) innan vi for över till Danmark å Helsingör.... Köpte lite öl å vin å godis. Körde sen mot Köpenhamn, tänkte vi skulle hitta nåt mysigt ställe å fika på men kom sen på att vi kunde stanna på Bakken...men där vart ju stängt såklart. Så vi bestämde att vi åker motorvägen tillbaka då vi tagit kustvägen dit. Stannade i Helsingör å fikade lite gott....Världen är bra liten, när jag lyfter huvudet å kikar på vad det är för kufar som sitter vid långbordet precis jämte så sitter där 5-6 av mina fd högstadielärare å käkar Smörrebröd å dricker bira... å en av dessa har ju nu avancerat upp till å bli min mojjas chef. Vi var i valet å kvalet om vi skulle gå fram å hälsa, men tänkte att njae...struntar i det... Hade dock varit skoj å säga till min fd klassföreståndare att jag liksom han kommer undervisa i engelska och historia ; ) Hade han nog ALDRIG kunna ana...iaf inte i historia....ho ho....man kan väl säga att det inte var mitt favvo-ämne då direkt.

Åkte sen hem å slappade lite, försökte hitta nåt schysst ställe att gå ut å äta på...hamnade till slut på Telegrafen där vi blev jättenöjda. Jag åt hjortfilé med pot.gratäng och rödvinssås.....Jättenajs! Å alla övriga var oxå jättenöjda så det var toppen. Sen drack vi lite kaffe å åt fläderblomsparfait....oxå mumma. Klockan sprang iväg å tråkisarna hade bestämt att de inte tänkte övernatta utan köra hem mitt i natten... Fick sms vid halv två att de var hemma.
TACK MINA HJÄRTAN, mamma, pappa, lillebror och Magnus för att ni gjorde dagen så rolig! Synd bara att man redan ska sakna er smålänningar... <3 Kärlek!!!

Idag väcktes vi vid tio när svärmams ringde...gott att få sova ut lite! Slappat i soffan sen dess o nu stack sambon å jobbade en stund å jag blev kvar med tvättstugan. Ska ta å planera veckans lektioner lite mer ingående, skriva lite respons på läxförhör jag hade som gick skitdåligt. De verkar inte fatta att läxor är precis lika viktiga att visa upp sig på som vid prov. "Jag trodde bara vi skulle ha muntligt" var det nån som sa...jaha, är det ok att skita i att läsa på då eller? Får ta ett allvarligt snack med dom känner jag...de går trots allt i åttan!

Går in på vecka två av fyra imorron. Känns som om praktiken kommer springa iväg! Vet inte vad som är bäst, att det går långsamt å man kan få njuta lite innan examensarbete drar igång, eller att det går fort och man inte hinner komma på vad man vill skriva om och hittar nåt ämne som man inte pallar göra nåt bra av på tio veckor...

Dags å ta tag i dagen...annars springer den iväg å jag får inget nyttigt gjort alls.

Till mamma...favorit i repris: Stampa med Leroy : ) Jag diggar Tjernobylbarnet...

Ciao

Jotack...jag lever...

Avklarat 2 dagar av mina 20...å jag är TRÖTT!
Upp tidigt å hemma sent, sen är man ju inte direkt van vid den ljudnivån längre....herrejävlar vad fjortisar kan väsnas! Helt otroligt...
Jag diggar inte alls att jag fått undervisa i geografi...ett ämne som jag inte riktigt hanterar och alltid tyckt vara tråkigt. Grus å gnejs å skit...
Annars är allt bra, hinner inte med så mkt som man önskar bara. Hem, äta, andas å i säng...
Bävar verkligen inför to-fre då jag både ska praktisera och jobba...YSCH!

"Billabett" är i Asien å ska visst åka rätt in i en tyfon enligt reseplanen...låter lite onödigt tycker jag, men jag blev grymt avis när jag såg hennes bilder ifrån Kinesiska Muren...så dit SKA jag helt enkelt!
(kanske ska förklara för alla andra som inte ingår i den Svenssonska familjen att Billabett är min barndomskompis Elisabet....men min lillebror hade grymt svårt för detta långa namn när han var liten...så det blev helt enkelt Billabett....)

Känner lite halvångest över mitt jobb oxå....har dykt upp så mkt jag vill göra, men är rädd att jobbet sätter käppar i hjulen för allihopa... men vilket är värt mest? Välbefinnande eller pengarna?

Näe...snart dags å käka....chili con carne...jag ska INTE ha mackor i min lunchlåda en tredje dag i rad! Fyfan va tråkigt...

Ciao



Men jösses....

Återigen känner jag mig ca 60 år äldre än vad jag är....både alzheimers å artros i kroppen känns det som.
Jobbade igårkväll, å eftersom vissa inte har samma arbetsmoral som andra....say no more....så fick vi stuva om i schemat idag så jag jobbade 10-18 idag. Segt pass....men skönt att komma hem å komma isäng i normal tid. Tåg imorrn går tack å lov inte förrän halv åtta : ) Via Lund....najs!

Ska återgå till soffan...sport...men sen Mord i sinnet tillsammans med hjärtat. En av få saker vi faktiskt kan kolla på ihop...det och Criminal Minds typ...annars dissar han typ ALLT på teve.

Lite glass vore väl gott? Har köpt Geisha chokela oxå....men har inget sug än....jobbarbyxorna stramar lite väl mkt, så egentligen skulle jag leva på knäcke å vatten... : (

Ciao!


Sicka på ca 65%

Igår var jag verkligen på hugget, kände mig så jäkla taggad inför ALLT som skulle komma i min väg....fram tills jag satt på tåget ensam efter Lund då Tugra hoppat av...jag läste lite i en halvtimma men sen slockna jag totalt. Satt å nickade till både en å två gånger... Pågatåg borde förbjudas så sega de är! Procentsatsen sjönk nog från nära 85% till 50% på nolltid....inte nog med det så spöregnade det i Hbg när vi väl kom fram.
Hade tvättid å gjorde inte mkt väsen av mig alls... slökollade teve hela kvällen. Var helt själv, för sambon var i Köpenhamn med jobbet å hade skoj.
Somnade i soffan cirkus halv tio å gick å la mig en timme senare...som en klubbad säl!
(Usch vicken liknelse, men visst säger man så?)

Vaknade vid sju idag....men låg å trotsade min kisseblåsa i över en timme innan jag gick upp. Kollade nyhetsmorron å Barnkanalen halkade jag in på när jag såg att det var Dr Snuggles!!!! Åhh, som jag å Possan kollade på det när vi var små (hmpf, upp till tonåren typ). Så det var nostalgi må jag säga....
Har vikt lite tvätt, har pluggat lite å nu vet jag inte vad som  händer....
Mange har lust att åka upp till Audi o kolla på bil, men jag vill inte ens gå ut i detta höstväder! Visst, solen skiner å det är "fint" ute, men det blåser ju fan storm!
Börjar jobba vid 15... känner mig inte alls taggad å jobba i helgen. (Gör man nånsin?!)
Tack å lov behöver jag inte vara i Svedala förrän 9-10snåret på måndag förmiddag....inte lattjolajbans å behöva jobba söndagkväll å upp å åka från Hbg vid 6.10...som jag kommer behöva göra framöver för å va i Svedala i tid innan skolstart 8.00. Ren restid (exkl. väntan vid byte) är på sisådär 1.35-1.40.... Jaiks....
Men jag gissar att dessa 4 veckor kommer gå snorfort....

Näe... nu ska jag fantamaj göra nåt annat...suttit här lite för länge nu.  Men vad göra? Var sugen på å sola, men jag har motvind ner...hehe

image276 image277

Som barn på nytt....

27 bast, men glad ändå...

Jepp, nu är det nästan kört...man får väl snart inse att det nalkas mot 30-strecket.
Men 27 har än så länge känts helt ok, har ju gått å sagt att jag är 27 till folk när de frågar iaf...

Dagen började med lite mysig sovmorron med sambon. Fick paket : ) En parfym från Elizabeth Arden som jag nästan faktiskt önskat mig...när jag var på Kicks sist stod nån där å dela ut doftprov på doften å Mange gillade den skarpt.
Sen var det plugg å efter många om och men hamnade jag i Lödde på kladdkake-fika : ) Lovely! Härligt att få gosa av sig lite med småkids...å morsan deras är ju rätt go hon oxå....men vi gosar kanske inte precis! Bör tilläggas...
Fick tips om hur jag skulle undvika trafikstockningen på E6an hem, tackar å bockar man för! Inge roligt å sitta där i kö i evigheters evighet....

Är en ganska dyr historia det där med att fylla år.... bara att svara på alla sms man får kostar ju nästan skjortan!!! Men man blir ju så ohyggligt glad när folk tänker på en, så det är det ju värt ; )

Näe...ikväll har Mange bokat bord på Gastro så där befinner vi oss ikväll....ska bli mums!
Ska snart ta bussen ner....inte värt å köra när det bjuds ju...hehe...

Så TACK alla för era varma sms!!! Är så tacksam....

/Sicka, the tant, 27 bast old

aj som fan i pallet...

har ont i huvudet : ( Lunchade med Mange på Grafitti idag å upptäckte då jag stod i kön att mitt huvud höll på  å sprängas, bara sådär pang på... Sen har det inte velat släppa, tror jag druckit för dåligt idag...

Varit i skolan idag...lite grupparbete med Tugra å sen info inför examensarbetet....Hilfe, vad fan ska jag skriva om? Noll motivation....

Mange ringde nyss....hade "varit lite på stan, du vet ju vad det är för viktig dag imorrn" ; P Han var på väg till Gastro för å beställa bord : ) Mysigt!

Jag kan inte förstå varför jag är så otroligt trött....igår sov jag större delen av kvällen, men hade inga som helst problem att somna i soffan vid halv tio och gick å la mig vid tio å somnade bums i sängen.
För att inte tala om min aptit....jag äter gröt varje morron numera, men är hungrig som en varg redan en timme 1½ efteråt.... men när jag jobbar har jag inte alls samma aptit, bara i skolan....

Näe....måste nog lägga mig i soffan en stund å försöka sova bort huvudvärken....eller tvångsdricka nån liter...alvisarna har uppenbarligen noll effekt iaf.

Suck


Dick in a box ; )

Slökollade lite bloggar och hittade bland annat den här länken... hilarious! Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar JT eller inte... han är en sån där whatever-artist i mina ögon tror jag...

Oj oj oj... kom i säng på tok för sent (var iofs ett val jag gjorde eftersom jag visste att jag inte skulle somna iaf om jag la mig vid 21) vid 23 efter att ha sett Mord i sinnet... Hade inte hunnit somna alltför hårt då Mange kom hem från jobbet vid halv två!!! : ( Han har lovat att den här veckan kommer vara betydligt lugnare iaf...hoppas jag VERKLIGEN, mest för hans egen skull.
Kroppen skrek inte av plåga direkt när klockan ringde 4.30 i morse.... och har väl egentligen inte varit så jättetrött förrän nu ikväll. Jobbade 5-11, fick åka med tåget till Malmö vid 11.30 för å ha föreläsning vid 13. Hade två timmar å sen sätta sig på tåget igen....frågade specifikt tågkonduktören INNAN jag hoppade på tåget om det stannade i Ramlösa "ja, det gör det" sa han så jag hoppade ju glatt in....men icke....det åkte ju förstås förbi...så det var bara å åka till Knutan å ta buss tillbaka till Ramlösa för å hämta upp bilen å husnycklar... jävla han!
Men hem kom jag....å hjärtat ringde precis å sa att han är på g hem : )
Blir nån timmes plugg ikväll om inte kroppen strejkar....annars bara mys å vara hemma IHOP!

Sicka blir alltid lite tramsig när hon är trött....så jag varnar känsliga läsare för att förstora bilden nedan...men jag skrattade som en tok när jag fick den skickad till mig....



Ha en fortsatt trevlig kväll readers!

Söndag...uh la la...

Söndag och jag har faktiskt inte nån vidare söndagsångest....än...
Kanske för att jag haft en helt ok helg hitintills?

Efter många om och men så kom vi iväg igår...hamnade på Väla då vi i bilen kom på så många "bra-å-ha-saker". Köpte en fin flätad korg att ha tidningar och kataloger i, skrivarpapper, dokumenthållare och lite matlådor (kommer bli mkt matlådor 4 v framöver...) där på Väla innan vi begav oss till Maxi...eller nja...efter en avstickare till nån restaurang/grill som låg mittemot där Mange var tvungen att stilla sin hunger innan vi handlade. Han är ju lite Maxi-monster som han är...inte värt å ha ett hungrigt Maxi-monster med sig ; )

Vi köpte med oss massa godsaker hem....
Jag fixade å fejjade lite, städade och organiserade...medan Mange åkte ner å jobbade några timmar.
Han kom hem strax innan fotbollen å vi satte igång med käket. Blev carpacchio med diverse oljor, rostade pinjenötter, ruccola och parmesan (MUMMA!!!) Man vill ju inte gärna skryta (JO DET VILL MAN EGENTLIGEN) men det var tamajfan den goaste carpacchio jag ätit...å jag har ätit många!
Till huvudrätt blev det stekt oxfilé med hasselbackspotatis, mustig kantarellsås med rödvin i och jättegod sallad....ett glas rött till detta och ganska underhållande fotboll. Vi zappade för å kolla på Kvarteret Skatan men blev GRYMT besvikna, det var ju inte ett dugg skoj?!
Efter fotbollen gjorde vi ett tappert försök att se DaVinci Koden...hmmpf... jag såg iaf mer än vad Mange gjorde för han kröp ner bakom mig och försvann lååångt ner i nacken så han kan inte sett mer än en halvtimma!

Köket såg ut som en rövarkula i morse så det var det första å göra när man vaknat strax efter åtta (!).
Sen har jag bara slöat mest, röjt ut sommarkläder (fick lite inspiration av Sara) och knökat in alla återvinning i klädkammaren...det får helt enkelt inte plats i köket! å det är inte skoj å ha sånt där heller...
Nu har jag precis tagit ut en äppelkaka ur ugnen... fått lite höstfeelings, trots sol och fint väder...
Behöver plugga, så jag anser att äppelkakan är en belöning när jag såsmåningom pluggat nån timme.
Idag har Mange lovat att vi ska borra och sätta upp sänglampor (vore väl på tiden?!?) och tavlor i köket...ev. även två speglar i hallen...men man ska väl inte hoppas på för mkt...Nu är han ju å jobbar å när han behagar dyka upp vetitusan...

Man måste väl nästan äta lite lunch innan man pluggar.... eller iaf äta nåt lätt? Jo...så får det bli....




Läskigt...

Tycker det är läskigt att:
En ung kille/man sköts ihjäl nere på Knutan igår...lite väl mkt action för en lantlolla som mig...
Fallet med Madeleine mer och mer börjar likna fallet med Bobby... Är det alltså föräldrarna som dödat henne men vill få det att se ut som en kidnappning eller ett försvinnande?
Det ska ta en hel/halv dag att ta sig till Maxi för å köpa lite mat...

Dagens bra gjort till Mange som fått ordning på pinalerna och JAG sparar 1300 kr då jag slipper köpa nu DVD...
Veckans bra gjort till de bitches på finkan som pryglade upp Bobbys mamma riktigt ordentligt...

Näe... Hinder verkar vara en riktigt bra grupp?

Så att vi inte kommer glömma....

image272

TGIF

Thank God, It´s Friday!!! : )

Häääärligt med helg, å en ledig sådan...var längesen jag var ledig fre-lö-sö känner jag.
Ikväll ska vi bara vara hemma å äta gott, dricka nåt glas vin och förhoppningsvis orka se en film. Vi har försökt se på film jättelänge nu, men nånting har hänt med ljudet så vi får inte ljud på det vi ska se. Nånting har hänt med krysslådan gissar vi...så det är väl på tiden att vi köper oss en ny dvd.
Nu när ÄNTLIGEN Mange har läst/läst ut (tredje gången gilt!) DaVinci koden så kan vi äntligen se filmen...men då ska ljudet klydda såklart.
Å lagom till skolstart så har både dator och skrivare bestämt sig för att mer eller mindre lägga ner sin verksamhet...man tackar man tackar...

Varit i skolan idag oxå... sett på film mest, Gandhi...sen åkte Tugra å jag till Lund och UB å satte oss å spånade lite på nästa veckas uppgift. Hämtade upp en 4-5 böcker så nu har jag nåt å sätta tänderna i... Gick till AF-borgen oxå å fick lite gratis-prylar på Hälsningsgillet... bland annat en tandborste, gratispennor och godis ; )

Jaha... näe om man skulle röja upp lite här...kan va skönt å ha det någorlunda uppstädat ikväll så man inte har några måsten hängande runt omkring sig....MYYYYYS på hög nivå om jag får bestämma!

image271

ME WANT DOG!


Eftersom jag inte får nån unge så vill jag iaf ha en hund...
Är det inte så man smälter så säg??

Kan även tänka mig...



...en lat å go kisse!!!

Va bli de fö mat??








Ska stå emot...

Höll på att somna på tåget hem, vaknade av att jag slog ihop boken jag läste flera gånger...ögonen kliade av trötthet men efter att ha blinkat frenetiskt i nån minut så var vi äntligen hemma i stan.
Ska stå emot att lägga mig i soffan å vila/sova, har varit så duktig att jag googlat lite på uppgiften som vi har att göra till NÄSTA fredag! Snacka om att man har lite framförhållning iaf... Jag och Tugra ska jobba ihop, gick ju bra sist...å som hon sa "det är ju lyx å jobba med dig för du skriver så bra"....haha... tur att hon sprudlar med idéer för där tar det stopp för mig. Skriva gör jag mer än gärna, bara jag slipper kläcka klipska idéer. Vi ska iaf skriva om Religiösa Gestalter och har bestämt oss att skriva om den kontroversiella gestalten Lilith. Verkar vara en ganska het potatis i kristen tro...

Hade mentorsträff idag... var helt ok. Inte många kvar varken i klass eller i mentorsgrupp känner jag. Vi var 5 st i vårt område och vi är bara 9-10 st i klassen i övrigt! Vart är alla??

Hade visst missat att stänga av min Mp3-spelare ordentligt igår så när jag satte igång den idag möttes man av ett "ByeBye" i displayen...jippi! Så jag fick sitta å lyssna på sällskapet bakom mig (som var en grupp lärarstudenter!) i ett samtal som urartade i "skryt" om vilka droger man testat på i sina dagar...Jiiiizez....Är det bara jag som är sån oskuld i just detta med droger? Alla fyra satt fan å berätta om första gången de boffade...när de köpte hasch (ser felstavat ut?) på Kristiania...jaddejaddeja... MY GOD!

En sak som har slagit mig/väckt förundran två dagar i rad nu är...Har tonåriga pojkar (ok, vi räknar med skillnaden i mognad mellan flicks å pojks, å säger att tonåring = upp till 25 hos motsatta könet) en överproduktion med saliv? Jag kan inte förstå detta behov av att spotta härs å tvärs precis ÖVERALLT!  Svälj för faaan...

Men nu är jag hemma....å jag är trött... funderar på att gå å sola, men då somnar jag säkert garanterat å väcks bryskt när rören slocknar...powernap! Så får det bli....

Sol sol sol


Men så sött...då...

Sitter å kollar vad jag ska beställa för thai-käk... så sött att det på baksidan av take-awaymenyn står
"Med reservation för pris ändringar och tryk fel" : )

Blir nog antingen blandade grillspett eller kycklingfilé i gul curry å kokosmjölk.... Idag orkar jag verkligen inte laga nån mat! Å eftersom Mange gör en favorit i repris (jobbar först Malmö, sen här i Helsingborg till midnatt...) så tycker jag gott att vi iaf kan äta nåt gott ihop. Så jag hämtar upp honom å käk nere i stan...

Har iaf varit så duktig å lagt undan lite böcker på UB i Lund... bra början iaf, sen ska bara skiten läsas nån gång oxå... : (

Hungrig.....

NUUUUUUUUU

En vecka kvar till tanten fyller...



Hur är det möjligt?

Hur är det fysiskt möjligt att nysa var femte minut? Det måste ju sluta nån gång...?
Nu har jag suttit här i tio minuter å  har iofs nyst 4 ggr...

Trött på det...å redan trött på Malmö Högskola! härligt...
Nu ska jag fanimej bosätta mig i duschen tills sambon kommer hem...risk för att det kan tänkas bli om 2,5 timme ; )


image260

Mög som man så fint säger...

Efter fyra år i Skåne så har man ju snappat upp diverse ord...mög är ett av dessa, som jag däremot inte använder så mkt eftersom jag istället säger skit....rätt å slätt...då förstår alla vad man säger och förstår att jag INTE är skåning.
Mög är att jag förutom halsontet nu även förärats med en snuva som säkerligen har mer att komma med då jag nyser som en tok stup i ett... Mög de luxe! Tur jag är ledig i helgen iaf...

Kollat lite på platsbanken idag...av ren nyfikenhet. Verkar ju ljust på arbetsmarknaden, OM man är modersmålslärare i romani, thai eller språk-jag-inte-ens-visste-att-de-fanns.


Har på So you think you can dance på teve...men tröttnar när man hör på juryn och att de ikväll spelar samma jädra låt heeeela tiden till alla dansare. Är själv hemma... : ( Mange var hemma från Malmö vid 8 och stack ner å jobbade här på kontoret vid 9 : / lattjo då...
Kollade Idol såklart... men njae...börjar jag bli för gammal för det månntro? Kände inte alls den där råa skadeglädjen som jag brukar känna då en mängd sura toner når mina öron och ger mig gåshud av obehag. Skrattade dock lite gott åt grabben som sjöng Gamle Svarten...hehe

Skola imorron....så det blir tidigt. Har laddat mp3:an med massa rock/indie så jag slipper sitta å lyssna på LTH-studenter som pratar om sjön "Sjön-sjön", om nollning och om varför man har den akademiska kvarten... Jag vill lyssna på Live och läsa Stieg Larsson, helst åka framlänges oxå så man inte blir åksjuk, då är min resa förträfflig.
Måste köpa ny pocket imorrn...ni suger på att ge boktips hörrni! Antar att det blir en till bok av Stieg (stavar han verkligen StiEg, eller är det nåt jag fått för mig??)
Ska väl göra ett nytt försök hos jeppen med ringarna...

Köpte Friggs gröna te med Hallonsmak innan...räligt...jag gillar ju inte ens te! Köpte nyponsoppa oxå ; ) Varm nyponsoppa, vaniljglass och mandelbiskvier är inte fy skam.

Om man skulle tänka på refrängen...gå å bädda iaf....sova i nytvättat!!! Ahhh : ) Finns små ljuspunkter i livet trots allt!





Halsont...





Hals+Taggtråd+Soffpotatis =
Hur många gånger har jag inte sagt att det är farligt att träna??
Man blir ju bara sjuk av det eller skadar sig :(

Idag är det fan så synd om mig...jag som var så stolt över mig själv igår för jag hade så KUL på Spinningen, right back at you jävla sugga tänkte min kropp...

Nu ska jag hämta upp tvätt ur källaren å sen ska jag se om jag inte kan hitta nåt gott te å dricka...läsa bok/sova i soffan låter lockande annars. Har inte tiiiiiiiiiiiiiiid att vara sjuk för bövelen!!!!!

Tillbaka i gängorna...

Måndag morron...september (jo det känns ju faktiskt) å skolstart. Surt värre.... Än surare eftersom man var trött sen jobbekvällen innan då man somnade först strax innan två.
Men iväg på tåget kom man...läser bok så det går väldigt snabbt att komma fram (och att läsa ut boken, lästips på andra böcker tack!)
10 stycken blir vi den här terminen...varav jag gärna klarat mig utan åtminstone två. Men det var roligt att se alla igen, mer eller mindre. Det tog 5 minuter, sen förstod jag varför jag INTE har saknat Malmö Lärarhögskola....då satte ordbajset igång. Rätt vad det är drar han in en massa ord och kopplingar som man inte alls relaterar till det vi pratade om och jag tror inte jag var helt ensam om att lyfta på ögonbrynen å fnysa inombords.
Vi var klara med ordbajsandet 20 i 12. Ringde Mange för vi hade bestämt att äta nåt lätt nu när han ändå jobbar i Malmö må-ons. Fick sitta å vänta en kvart på Slagthuset på honom först...men med en god bok funkar det : )
Åt en snabbis på Subway bara, för han var grymt stressad. Hade tänkt kila in till guldsmeden som gör examensringarna för LTH, men han visade sig inte ha öppet : / Så vi tänkte kika på onsdag istället...tummar å tår för att han har öppet då?
Tåg hem igen å så bussen hem hit... slocknade i soffan såklart. Lönlöst att kämpa emot, å då datorn kärvar så la ja ner allt med prep inför kursen. Hade tänkt kika på kurslitt. och sånt men grafikkortet är inne på sista versen och datorn gör inte alls som jag vill. Skönt å vila lite iaf!
Har förberett maten till ikväll nu, blir laxfilé, potatis, sparris och kall sås. Ska kila iväg till Friskis (jo faktiskt!) på spinning mellan 18.30-19.30 så det blir sen middag idag.

Tack Liza för ditt härliga lilla foto-kollage....hämnden är ljuv skruttan! Men jag tar det när du är frisk...så det svider lite extra! ; ) Tänk er att gå å jobba en hel kväll fylld av fotoblixtar till höger å vänster, hon dök upp där man minst anade det!

Jenny din lilla apa....när ska vi ses??? Får ju abstinens! Springer om varann hela tiden... : (

Vet ni? Nu har nedräkningen börjat! 9 dagar kvar.....


image256

Fosterställning...

Goddagens!

När skrev jag nåt sist? Nån dag sen gissar jag...
Jobbade igår, gick jättefort som tur är. Kom inte riktigt i säng som jag skulle dagen innan så man fick inte mkt sömn alls innan klockan ringde 4.30...
Hem å sov ytterst lite i soffan. Sen gjorde jag mig i ordning för Kräftfesten. Mange stressade som en tok (varför ska man komma hem 20 min innan man måste åka?) å Patrick var snäll nog å skjutsa oss till Knutan där vi tog bussen bort till Restaurang Vikingstrand.
Är så dålig på att uppskatta mängden folk, men säger jag 50-70 tror jag inte att jag ljuger. Fick mousserande och nån kräftröra på sked på terassen innan vi satte oss till bords. Sen var det buffé med kräftor, massa såser, räkor, grönsaker, frukter, bröd, oliver, ostar å annat gott. Till detta drack vi vitt vin och nubbe...
Efterrätten (som jag sett framemot) var dock inget vidare....pannacotta som inte alls matchade i sina olika smaker. Jättetrevliga bordskamrater men jag började bli riktigt trött redan vid 22...folket droppade av rätt snabbt MEN givetvis ska Mange vara kvar tills siste man. Jag var riktigt jävla förbannad när jag som först vid kvart över två fick ta en taxi hem ihop med Hilda. Mange å Hildas "Putte" skulle ner på stan å ta ytterligare nån öl...
Nu tänker man kanske att jag själv kunde åkt hem om jag nu vore så förbannad...men HELA tiden sa Mange att "ja, vi ska strax åka" men tummarna måste suttit långt upp i tolvfingertarmen på karljäveln... : (
Så Mange fick betala taxin för oss å så åkte vi hem... När han själv kom hem vet jag inte riktigt, men jag hörde att han inte mådde så prima. Först vin...sen snaps...sen öl....sen whiskey på det... lite att be om det??!!
Jag drack bara 1,5 glas vin, en nubbe å en liten Baileys så jag mår prima... förutom att jag är trött som ett as fastän jag sovit till iaf 11.

Har inte mkt till sällskap idag alltså... har ätit frulle å så här, får väl ta å plocka upp här själv verkar det som. Det ser ut som FAN här hemma å jag orkar inte ha det såhär längre. Jag mår dåligt av det...

När jag jobbade med David i veckan så frågade han vad jag å Mange hittar på tillsammans (han dejtar en tjej nu å ville väl ha lite tips på vad man kan hitta på för skoj förutom att bara gå ut å äta).... men vad gör vi tillsammans? Ingenting ju för fan... : ( Är vi hemma båda två en kväll så säger vi kanske 6-7 meningar till varandra innan jag går å slaggar...Det fick ju en att börja fundera...om man säger så....
Men Mange menar på att efter 5 år tillsammans så hittar man inte på saker ihop längre...
Vad gör ni ihop med era sambos??? Det här känns för fan läskigt....

Grymt nöjd med mina nya skor....å väskan invigdes igår, men jag har inte hunnit vänja mig vid den än....Skorna ser inte mkt till världen ut sådär, men de gör sig bra på... som Mange sa "de ser lite tantiga ut när de bara står sådär, men på är de fina"



Om man skulle vara så jävlig att man drar igång med storstädning när nån där inne ligger å sover med en hel marsch-orkester? Sado-Sicka...

Jobb...jobb....skola.... härligt....inte

RSS 2.0