Computer says no!

*jag har verkligen missat typ ALLA avsnitt med Little Britain! :( *

Idag vet jag inte riktigt vad det är... jag känner mig otroligt ur fas i sinnet. Grubblar å bubblar och det annars så stillade och lugna mammahjärtat är lite vingligt.

Kanske beror det på lite dåligt med sömn inatt och en orolig kväll innan dess? Edvin är återigen snorfabrik och har vaknat jättemånga ggr otröstlig.
Kanske beror det på att jag håller på att trilla dit med snorsjuka jag oxå? Dåligt immunförsvar personifierad som jag är...
Kanske (och delvis) beror det på en egentligen oskyldig kommentar som tog fart i min hjärna och förstorades upp i det sårade mammahjärtat...?
Kanske beror det på oro inför helgen då jag ska lämna ifrån mig mitt lilla hjärta?
Kanske har jag bara en dålig dag allmänt?
Kanske beror det på irritation över det mesta i min närhet och omgivning...?
Kanske allting egentligen bara är en piss-sak  som imorrn, om/när jag förhoppningsvis har fått sova bättre och vakna med en glad kille jämte mig istället för en som vaknar och gnäller, är helt spårlöst borta?

Jag hoppas på det...tar en paus...

Bilder och updates kommer mailas till mina kära, promise ♥


Punkt



Lobotomi?

Gokwell!

Sitter här med ett glas rött och käkar upp Eddos smörgåsrån :s
Kan ju inte gärna hälla ut 3/4 flaska vin...så då får man väl "offra" sig. Snålänning som man är!
Kollat Idol, försöker kolla på Hollywoodfruarna men näe jag gillar det inte alls! Hon Ankan blir jag bara äcklad av efter att ha hört henne på RixFM "Paul är den bästa slickaren" BRRRRRRR, me not wanna know!
Montazami (?) verkar lite lätt lobotomerad och den tredje verkar lite upp i det blå med sin skitdåliga film.

Jag kollar på mkt skit på tv, men i det här fallet tyckte jag det var intressantare att sortera vår smutstvätt!

Dagen har gått ganska fort, vi blev bortbjudna på lunch idag hos C&M :) Tackar! Satte C i arbete rejält med att freda sina tillhörigheter...min käre son river runt som en li
gist!!!
Lilleman fortsatte dock i sin lite gnälliga bana så efter ett tag fick vi åka hem för att sova middag. Som han sov sen! Först så sov han nog nära 1,5 timme i sin säng och sen när han "vaknade" tog jag upp honom och han somnade om och sov på mitt bröst i säkert närmare 2 här i soffan....myyyyysigt!

Får nog bli en tidig kväll idag...morrondagen bjuder än sålänge på musikleken på eftermiddagen, nåt annat skoj ska vi nog lyckas hitta på oxå me and my little love ♥


So long ;)

Höstrusk!

Oj, idag är det verkligen höst ute! Regn och rusk på riktigt... Klockan börjar närma sig nio och det känns som om dagen segar sig igång.
Mööööjligen ska vi ha en innedag idag ;)

Vilken helg vi har haft! :) För ovanlighetens skull har helgen känts lång, annars brukar ju tiden springa iväg när man har trevligt.
Gårdagen bjöd aldrig på nån brunch, det blev en bit prinsesstårta från kondiset jämte och lite fikamys härhemma istället. Patrick kom förbi en sväng oxå :)

Edvin trivs när han får besök :)


När de besökande begav sig norrut igen satte vi oss i bilen för en färd till Babyland...kom dit med färdig inköpslista trodde vi, kom hem med nåt HELT annat än vad vi tänkt ;)


Soooo, Eddie's got a brand new ride!

Mammas lilla Barba ♥ Mange kräks på mössan, därför älskar jag den ännu mer!

Pojkar kan VISST ha rosa mössa!

 

Vi tog en premiärtur ner till Videocenter och hyrde med oss Johan Falk - Gruppen för speciella insatser (?) hem. Om man gillar svensk film genre krim-action så ska man se denna. I loved it, ser fram emot uppföljaren som vi ska hyra härnäst. (den känns lite rätt i tiden nu dessutom, i värdedepå-rån-tider...)

Jaha, måndag då ja... Edvin har nog vaknat på lite fel sida idag. Det är en liten gnällis vi har här idag, kan det vara tänder igen tro? Precis lagt en ill-ilsk liten Barba som efter en halvtimmes psykbryt erkände sig besegrad av tröttheten :( Det tär ju lagom på en...

Får se om det kanske blir lite tvättande idag, går inte ha överfull tvättkorg längre för då har man helt plötsligt halva tvätten på golvet och en liten hund som kryper runt med strumpor eller än värre med underwear i munnen :s

Sau e de!

Nu ska jag trolla ihop frukost :)



Hejja söndag!

*försöker peppa mig så jag slipper söndagsdeppet*

Goder morgon bloggosfären!
Har haft en mkt trevlig fredag och lördag :)

I fredags mötte jag upp C på bibblan för en brunch och snart kom även A. Åt god sallad och tjötade lite innan vi då köpte biljetter till sångstund ggr 3.
Blev lite rännande på stan, Twilfit fick besök å jag köpta underkläder och lite strumpor...fatta att jag lyckades hitta ett par benvärmare för 270 spänn?!!? Hur fan gick det till... dum som jag är tittar jag sällan på prislappar, hur mkt kan strumpjäklar kosta liksom :s
Lite god fika från Wayne´s som avnjöts ute i SOLEN satt fint innan vi alla tre med barnvagn knödde in oss på Systemet ;) En flaska rosébubbel och fyra flaskor rött fick klirra fint i varukorgen!
Blev sugna på Söder sen så Lindex och Åhlens fick besök. Edvin fick en overall nu, en svart från Åhlens och så givetvis MÖSSAN med stort M ;) Ni ska få se...tro mig!
Även mamman hittade en "klänning" som är så sinnessjukt snygg (kandidat till bästa köpet ever!) så jaaa jag är nöjd med dagen so far.
Följde med A till nån sy-affär innan jag mötte upp Mange och slog följe hem.

På kvällen sen så anlände alltså Sanna å Henke till stan och vi åkte till deras hotell för att käka lite ihop. Var liiite orolig för att Edvin skulle flippa ur eftersom det var past his bedtime flera gånger om innan vi var hemma igen. Min lille pojke var exemplarisk, satt med jämte oss och knaprade på än det ena än det andra. Kröp runt och klättrade på stolarna jämte (vi var nästan själva där!) och så hade de ett jätteakvarie som han var helt såld på.
Till slut fick vi ändå ge med oss och Edvin var jättetrött, somnade i bilen hem trots
att vi försökte hålla honom vaken tills vi kom hem.

Igår somnade lillepys och sov jättelänge första sovpasset så efter lunchtid (!) gick vi ner på stan och mötte upp S & H vid färjorna över till Helsingör. Strosade lite och kikade i diverse affärer, hade ju inte så jättegott om tid på oss samtidigt som det inte finns så jättemkt att titta på där. Hamnade iaf på ett fik där vi fick ge lillepys lite mat och vi avnjöt goda kakor på detta "hälsocafé" innan vi åkte båten hem igen. Hade tänkt käka på båten men hamnade på Hamlet och orkade inte vänta in Aurora där vi egentligen ville käka. Gi
ck därför av båten och hamnade istället på Oasen där vi käkade fondue :) Först blandat kött och så tobleronefonduen till efterätt.
Edvin var jätteduktig hela dagen och var inte till något besvär what so ever! ♥ Han gillar ju när det händer saker.
Kändes som om klockan var långt in på småtimmarna när vi gav upp för kvällen, men väl härhemma var klockan bara halv nio ;)
Skönt, vi var riktigt trötta å slitna båda två (Edvin somnade i vagnen på vägen hem) så kvällen blev inte sen.

Idag söndag, Edvin har precis sovit sin första nap inne hos fadern som vi gav sovmorron idag. Nu kryper han runt å är sådär oemotståndligt söt...
Eventuellt blir det en brunch på stan innan S&H åker hemåt och jag HOPPAS att vi kan komma iväg till Babyland för att köpa vagn....för det har givetvis inte hunnits med *mutter*

Nähä...nu måste jag pussa lite på min buskille som leker tittut bakom en stol här ;)


pyss

Nakenchock-fredag ;)

Godmorron fredag!

Sovmorron idag till halv sju :) Tackar!

Idag ska vi möta upp A & C with kids på stan såsmåningom. Blir en brunch på biblioteket med C tills A sluter upp. Tänkte se om det finns biljetter kvar till sångstunden på bibblan, därav valet av brunchställe.
Vet inte vad som står på schemat efter det, men morotskakan på Wayne's ligger bra till ;)

Igår hade vi en riktig inne-hemmadag. Vädret på förmiddan var inte mkt att hurra för, men det blev kanonfint senare. Vi låg och sov middag jättelänge jag och min lille prins ♥ jag trodde inte jag var så trött, men ack vad det var välbehövligt!
Mös härhemma hela eftermiddagen och kvällen oxå...ja det känns lite märkligt att inte varit ute, men det var skönt inne oxå. Bad och välling sen var han i säng strax innan åtta. Fick springa ett par gånger då han vaknade och var jätteledsen, drömmer väl antar jag.
Blev Idol med ett glas rött och vid 22 la jag mig tillsammans med *hör och häpna* en pocket! Förr läste jag varje kväll men har inte orkat på nio månader....så nu jäklar var det på tiden. Får se om jag hinner fastna för boken, kom bara 15 sidor framåt igår innan de blå började strejka.

Låter som om det är dags för lilleman att ta en liten nap...å jag ska väl börja göra mig i ordning.
Ikväll blir det förhoppningsvis köp av vagn, handla lite mat och sen kommer Henke å Sanna ner nån gång under kvällen :)

Trevlig helg!

Galenpanna som showar så fort en kamera åker fram ;) Lite liten balja ja...JAAA vi vill flytta till ett badkar!

Å så en snabbkik på vårt ljuvliga blå badrum Emma! haha


Inget varar för evigt...?

Lägger snart denna onsdag till historien....dåtid, imperfekt...imorrn är en annan dag!
Har haft en bra dag efter en hyffsad natt. Det är en liten pipplig kille härhemma som är otroligt mammig och helst ska man hänga på mammas arm hela dagarna : / Inte ens på toa får man va ifred...någon står å drar en i brallorna :s
Först och främst ska jag väl kanske säga att gårdagen gick så bra det bara kan gå...än så länge, men inget är klart ännu. Lägenheten var iaf såpass fräsch den KAN bli. Tror tjejen blev lite besviken på vårt badrum...där är ju inte stort och är man inget fan av ljusblått ska man inte bo här ;)
Hon ville iaf inte säga något ännu, hon hade en lgh till att se på söndag och så får vi se efter det.
Jag håller tummarna, men räknar med nederlag...ständig pessimist ni vet ;)

Idag har jag sluppit huvudvärk, helt underbart efter att ha dragits med det i tre dagar i rad nu.
Vi har spenderat dagen i Humlegården :) Fika och mys med mina kära favoritmammor! I love it.
Om det blev några bra bilder C så får du gärna skicka över?! :) Våra små busfrön leker så "fint" med varandra, det där med att dela på leksakerna är ju dumt...bättre att slåss om samma!

Härhemma har vi bara tagit det piano, Edvin behövde sova en bra stund. Käkat här och lagt den glade lille "Gojje" utan några problem och *peppar peppar* så sover han stenhårt. Håller tummar för en bra natt igen.
Mange är ute å promenerar en sväng (jo ni läste rätt). Hans/min vän har tydligen separerat (när skulle JAG få reda på det hade ni tänkt?!?) för två veckor sen...så han kände för en promenad och lite tragg.
Känns märkligt, men har fått lite sånna vibbar...trodde dock det såg ljust ut igen men ännu ett bevis på att inget varar för evigt...hur mkt man än vill och tror.
*tankeställare*

Passade på att fota lite igår när det var rent å fint här :)

Mi casa es su casa!

Le bedroom

Sleeping beauty ;)

Ja det var That 70's Show på tv! ;)

Lek/jobbhörna

Röda köket...förra hyresgästen hade rätt tacky smak : /

Homestyling Sicka style

Ena ballelådan...lite halloweenpimpad...tyckte det var så läckra vita pumpor!

(Det där gråa risiga samt murgrönorna har överlevt ett helt års försummande! Bra köp med andra ord..)

 

Näe, nu tror jag denna donna ska slå igen de blå...måste bara snoka lite på J&J's bilder på lilla dottern som ska heta Alva :) MKT fint namn tyckte vi...hihi

 

Tack för idag, slut för idag ♥


Flitens lampa lyser!

Nu jäklar börjar det se riktigt respektabelt ut härhemma! (sen ska man ju inte rota alltför mkt i skåp å vrår förstås!)
Ska bara dra en runda med snabeldraken när lilleman har vaknat så tror jag vi är redo.
Jag har till å med varit iväg och köpt blommor både för utomhusbruk och inomhusbruk! Det ni ;)

Nu är lilleman visst vaken...sitter där å leker ;)
Så nu är det jag och draken ett tag!

Håll tummar och tår för oss, det kommer veeeeerkligen behövas! :)

Hilfe :s

Påminn mig om att aldrig skriva ut farhågor sådär!
Imorrn kommer en tjej och ska kolla på lägenheten....Hilfe...panikstäd var bara förnamnet :s

Monday!!

Haft en bra helg, käkat ett gäng kräftor och umgåtts med härliga härliga familjen och släkt.
Fick även träffa nyaste tillskottet i släkten, lilla Hannah som bara är en månad...jisses så liten!
Glömde i all hast tacka Maggis för födelsedagspresenten, så jag gör det här! Vet att du läser ibland...
Tack ♥ vi använder presenten dagligen!

Idag fick jag sovmorron med två extra timmar av min lille älskling, mkt välbehövligt!
Men OJ vad jag känner att vi inte hunnit med nånting idag i gengäld!
Galenskap vad dagen går fort (ja den är ju inte slut än, men tiden har sprungit!) men lite har vi iaf hunnit med.


Provar nyaste tillskottet i garderoben, gobbamysse / charmar Mamman ♥

Provstår och tittar på tv...tar ett steg framåt eller bakåt för att parera balansen. Funkar faktiskt riktigt bra :)

Efter att vi handlat lite smått å gott på Willys stannade vi och gungade på vägen. Precis i detta bostadsområde VILL jag bo...men det verkar döfött!

Vi har käkat lite yoghurt till mellis och det verkar snart dags för Eddo att vila de små blå ett tag. Jag ska försöka röjja upp i röran här, åkte bara i lördags o lämnade en massa ogjort. Har ute annons om lägenhetsbyte igen och skulle det gå fort vill man ju ha det respektabelt om nån intresserad hör av sig...pallar inte panikstäda! Det har mailat en allaredan men jag tror (?) inte det är av intresse.

Tips om bostad emottages gärna...

höll på å skriva hjärna....min sån verkar funka prima alltså :s

Naaaw, nu provar han att gå lite på egen hand...blev en 3-4 stapplande steg iaf. Han är så STOLT när jag hejjar på honom och applåderar när han är duktig :)

♥ Mammas hjärta ♥

 


Shoppingsug!

Det här med presentkort bränner ju lite i fickorna ;)
Därför blir det nog en liten tripp ner på stan alternativt en runda på Väla.
Ska köpa mig ett par jeans tror jag...om den lille mannen tillåter mig att prova vill säga. Det ska man ju aldrig vara så säker på...
Senare idag/ikväll packar vi väskorna å drar norrut. Kräftskiva står på schemat imorrn å det ska bli sååå kul!
Har faktiskt lite saker på lut framöver på helgerna, så min helgångest kanske är botad någorlunda?
Nästa helg verkar det som om Henke och vår finska pinne kommer ner en sväng.
Helgen efter det måste det bli dags för vår lyxhelg på Tylösand? Då måste vi väl vara inne i oktober...hilfe!?

Näe, ska ta å svida om här å göra mig redo för stan så får Edvin ta sin första nap i vagnen på vägen ner.

Carpe Diem som sagt!

Busunge-torsdag!

Jag är redan helt slut! Klockan är bara tio men jääääklar vilka långa timmar vi har lagt bakom oss.
Morron och fullt ös medvetslös sen sex i morse, borde inte min kropp och knopp ha vant sig nu?!? Jag är gråtfärdig varje morron när salivsprutaren kommer och drar en i örat eller håret.
Tack o lov har han bara käkat välling en gång inatt, vid ett om jag inte missminner mig.

Jag hinner verkligen inte med, han upptäcker nya busigheter varje dag den lille mannen.

Vår bokhylla är illa åtsatt, märkligt nog väljer han bara att gnaga på mina gamla engelska klassiker...Twain, Shakespeare och Austen...dålig smak kan jag tycka ;)

Förut har han lekt med dvd-skivorna vilket varit rätt ok för de är svåra att få upp...nu har han kommit på hur man skjuter på skjutluckan som vi tidigare skyddat våra cd-skivor med...aj aj aj

Locket på tvättkorgen (snarare en stor metallcylinder) åker av och på med ett brak...det roligaste är ju nu när den är fylld till bredden och man kan dra ur den smutsiga tvätten och helst krypa iväg med ett par strumpor i munnen...blärk!

Dörren till toaletten måste stängas helt, annars pillar han flinkt upp den och kryper in och pillar på golvbrunnen i duschen. Sofie skrämde upp mig igår och nämnde toaborsten....bevare mig väl om han ska hitta den oxå :S

Kökslådorna, need I say more?

Ja, det var bara en bråkdel av bus som vi hunnit med bara IDAG!

Igårkväll satt jag återigen och försökte komma framåt i Edvins första fotoalbum...åhh en liten tår trillade bildades faktiskt därinne i ögonvrån ;) Vilken lycka du kom med älskade unge!




Nu är lilleman vaken och vi ska "fånga dagen"
Lödde på schemat tror jag :)


gReAt IdEa, DuMbAsS!

Åhh..... sitter just nu å lyssnar på ljud från grannens lägenhet, men nej det är INTE han själv....
Guess what?! Tourettes personifierad tycker tydligen det är en bra idé att ha en hund stående själv därinne ylande alternativt skällande. Irritation personifierad (=läs jag) tycker inte det är en fullt så bra idé :(
Jag hoppas verkligen att han bara är hundvakt så han inte fått för sig att skaffa stackars jycke...

Idag har vi varit uppe VB å träffat The Hot Mamas :)
Lite lunch å fika å massa tjötande och vilda bebisar/småkids...känns inte som att man kan kalla dem bebisar när de är överallt å ingenstans ;)
Mucho trevligt iaf!
Edvin har däremot kommit helt ur fas med sin sömn idag, så han somnade stenhårt i bilen och kommer förhoppningsvis sova i nån timme nu.


Jag ska nog oxå ta å vila lite i soffan....med en Mmmmmarabou ;)


Åhh, tar du kort?

(Hur roligt KAN det vara att leka med en potatisstöt???)

Då får jag väl bjuda på ett riktigt stort smile då!

Tack mormor o morfar för leklådan, den är milt sagt uppskattad! ♥


Hallelujah och kyrkkaffe!

Vi spinner vidare på den kyrkliga bana vi invigt vår son i märker ni va? haha
Idag har vi varit på Maria Församling och Musiklek med kompisarna Matilda, Tristan och Alex :)
Jag trodde Edvin skulle vara helt såld på idén och sitta så trollbunden som han gjort då vi varit på Babycafé förut...o'boy så fel man kan ha!
Heeeelt ointresserad och klättrade och klängde på allt och alla....det är min son det! Däremot gillade han ju såpbubblorna i slutet, då satt han minsann stilla.
Först var det lite sång och stuff, sen fikade vi allihop och sen var det rond två i sång och dans.
JAG tyckte iaf det var trevligt ;)

Imorse började dagen vid halv sex igen...bortskämd med sovmorron till närmare åtta har vi ju blivit två dagar i rad,  men idag var det dags igen. Brrr så rått och kallt å murrigt det är att gå upp nu när det är riktigt kolsvart ute så tidigt :( Men med tända lampor i fönsterna och tända ljus på bordet till frukosten så mjuknar man upp en smula.
Vi tog en gemensam nap sen vid 20 över sju och sov till nio iofs...det var välbehövligt, trots att jag somnade jag oxå igår när jag la Edvin vid halv nio...hihi....vaknade tjugo över tio å borstade tänderna å sen var det koma igen kan jag lova!

Innan vår horribelt nobla sånginsats idag gick vi en kort sväng på stan... Johan och Jessica fick så äntligen sin lilla tös  inatt så jag blev ju såklart sugen på att köpa present som man kan skicka upp. Visade sig svårare än jag kunde tro! Får jaga vidare en annan dag.

Nu hör jag pysen vakna i vagnen....time to go!


Mammas lilla "hjälpreda" har idag upptäckt alla lådorna i köket...pust!


Bvc och snikfika ;)

Idag var vi då alltså på Bvc igen, börjar bli en rutin att Edvin gråter igenom halva besöket :s
Antar att han tror han ska få spruta eller nåt annat obehagligt...
Han väger iaf nu 10060 gram är 76 cm lång och har 46 i hattmått. Sist var han 72,5 så han har ju växt en del även om jag tror att hon inte rätade ut hans ben riktigt ordentligt sist. Han vägrar ju ligga på rygg så det blir lite problematiskt att få honom stilla och tydligen (?) kunde man inte mäta honom stående nånstans.

Mötte upp Angelica och Amir vid bussen efter att ha shoppat lite nya kläder till E...han "fyller" ju nio månader imorrn så lite nytt fick det bli :)
Hopplös jag är som köper kläder till honom nu när jag väl har pengar, sen när jag inte har pengar gnäller jag över att jag aldrig kan köpa något till mig själv ;)
Vi gick iaf en runda på stan för att titta på folk, blev lite fikasugna och det slog mig att de ju idag hade invigning av familjecentralen på Bvc och att de bjöd på fika....hihi Billigt ÄR gott så vi gick dit å kidsen lekte lite och vi drack kaffe å käkade muffins. Edvin petade en liten kille i ögat, klättrade på diverse folk som var på golvet, snodde bok för en lite äldre flicka som satt å läste med sin mamma och försökte rymma ut hela tiden....svettig, jag?!
Så framöver ska de ha lite öppen förskola och dylikt där, förskolläraren som är anställd är väldigt musikalisk så det lär väl bli musik-prägel där...vilket ju passar Eddo :)
Gick sen hem och Edvin somnade bums.

Nu kommer snart fadern hem å det blir käk...vi hyrde film igår som jag glömde av i all hast förut så jag får väl köra å lämna av den :( Taken hette den btw, väldigt "action-ig american style" så om man gillar det så är den bra...jag tyckte den var helt ok, lättuggad liksom.

Nähä...nu kurrar magen så jag ska börja förbereda lite...mange ska köpa stuvade champinjoner oxå så jag kan inte göra så mkt innan han är hemma.


Mommy Yours Truly och nerdrägglad, snorig busunge som inte var stilla i mer än 2 sek...

Hopplöst nyfiken...här är det hallmattan som var intressantare än kameran ;)




En helg förbi

Oj den här helgen gick tokfort!

På lördag förmiddag kom min familj ner hit :) Jag fick massa fina presenter ♥
Jag, mamma och lillebror åkte sen iväg en "i-sista-stund"-runda för att köpa skor och strumpbyxor...jo, jag fick inte färg nog så jag slapp strumpisarna :( Passade på att köpa en ny axelbandslös Bh oxå...detta ångestladdade uppdrag jag dragit mig för i evigheter nu. Hittade iaf en fin hudfärgad och avskalad neutral, 50 kr rabatt oxå för medlemmar på Twilfit (tipsar) är ju aldrig fel!
Gjorde oss i ordning och for iväg till kyrkan....trodde vi....sista gången jag förlitar mig på Eniro kan jag tala om :(
Kom PRECIS i tid sen iaf, kom precis när brudparet anlände i sin bil så vi skuttade in å satte oss.
Jättefint bröllop och en tokbra och trevlig fest med god mat och gott sällskap :)
Vi blev inte så sena, jag hade ju trots allt varit igång sen sex på morronen så jag tror vi åkte hemåt redan vid elva.
Det hade gått jättebra med barnvakteriet :)

Edvin var snäll nog å gav oss sovmorron till strax innan åtta på söndagen!
Åt god
frukost och slappade lite härhemma innan vi bestämde oss för att äta lunchen ute. Det är fan inte mkt öppet en söndag i den här stan :(
Hem sen å åt tårta (hann inte på lördagen) innan mina kära åkte norrut å hem till katten igen... ;)
TACK så jättemkt för all hjälp och för presenterna på min dag! ♥ love you!

Näe, nu ska jag väl försöka ta tag i dagen...Edvin har sovit 20 min precis, hoppades han skulle sova iaf 45 så jag hann göra mig i ordning i fred.
Idag står BVC på agendan och sen ska vi möta upp A&A är det tänkt.

So long!


Pappa upp i dagen... den här lille datahackern lyckades med det mesta när han väl fick chansen att stå där... här håller han på att tracka Liza på msn :)



Tadaaaa :)


Go, Go, Go, Go, Go, Go, Go Shorty

It's your birthday
We gonna party like
It's your birthday


Uppe med tuppen som synes!
Big day today :)
Födelsedagsfirande och bröllop minsann
Ja må de leva!

Sicka tävlar!

Jag är med och tävlar hos Mina Prinsar och Jag om ett hemligt klädpaket värde 600kr från barnbutiken Minipeople. Var med och tävla här du med!


Ur funktion...

Bahh... orkar knappt kommentera why... Igår började E hosta...och har hostat, hostat, hostat och återigen hostat upphöjt i tio. Mitt stackars hjärta ♥
Det har varit vaket och stökigt sen han vaknade för välling vid tjugo i ett (eller var det två? näe ett var det nog...) fram till fem. Däremellan fick jag dra med täcke gånger två (ett att sitta på och ett att ha över oss), vattenflaska, näsdroppar, alvedon, snorpapper och E endast iklädd blöja till soffan där vi spenderade 1,5 timme ungefär.
Hann titta på "Den stora resan" (?) Det där ganska så bespottade programmet där tre svenska familjer får åka på sitt livs äventyr till andra sidan jorden och ett HELT annorlunda liv. Verkade faktiskt lite spännande! När går det "egentligen"? Antar att det har annan sändningstid än mitt i natta ;)

Även om v
i la oss i sängen igen vid fem så vaknade Edvin vid sex... men jag tror (?) han somnade om efter lite välling. Stökar och bökar runt gör han ju, mest efter en tappad napp...
När så Manges väckare börjar ringa är jag fullkomligt gråtfärdig. NEJ, jag funkar inte det KAN inte vara dags att gå upp nu :(

Bara att gilla läget å pallra sig upp. Edvin har fortsatt hosta så jag väljer faktiskt att ringa Capio för att höra vad man kan göra med så små när de är dåliga. Uppmuntrande att höra att de kan ha hosta i nära sex veckor utan att det liksom ska vara "farligt". Om allmäntillståndet är stabilt vill säga...
Psyket here I come!

Nu sover han iaf och jag tittar konstant på monitorn så filten rör sig och han andas...

Det känns lite som om bröllop och födelsedagsfirande ligger jävligt risigt till :( Vill ju inte gärna att min familj ska komma ner och behöva ta hand om Edvin när han är sån här....Är ju inte heller helt kurant själv.
Men I need it bad, jag saknar min familj så jag får tårar som är på vippen att svämma över just nu... :( Behöver lite boost, jag är dränerad, slutkörd, tröttare än trött och jag skriver det rent ut:    
JAG FÅR FÖR FAN INGEN HJÄLP MED NÅGOT ALLS...
Kalla mig bitter, kalla mig vafan som helst men jag är TRÖTT så jag får skriva vad jag vill och känner...


Nu ska jag dock "hålla käft" och hålla den fram tills jag har något positivt att skriva...jag har vädrat lite iaf, även om det finns mer where that came from.



Jag skulle ta kort igår på Edvin som laddade inför fotbollen i sina alldeles egna fotbollsskor...men han är inte lätt att fota längre, den lille mannen...


Nollnienollnienollnie

090909 :)

Gomorron! Härligt att vakna och det är sooool ute. Wonderbar :)
Idag vaknade vi som vanligt vid 6 men låg kvar till efter sju...har en liten mullvad som trynar runt å myser med oss, så himla mysigt för han kravlar mellan mig å M och så lägger han ner huvudet på oss och myser å slumrar till lite.
Han har sovit i sin säng fram tills ett då det var välling, sen somnade han om på två röda och åkte tillbaka i sin säng. Så jag känner mig hyffsat utvilad.

Jag har försökt hålla ut så länge det bara har gått, men ok...nu är jag lite hooked på nässpray igen :( Måste kunna andas om nätterna, men jag ska försöka att bara ta spray inför natten.
Funkar ju riktigt bra nu iaf med lite spray, känner mig nästan frisk då ;)
Edvin hostar fortfarande och har en rinnande näsa, pyttepytte feber när han vaknade men jag gissar att tempen sjunkit igen nu när han varit uppe en stund.

Gårdagen var ganska lugn å skön. FAKTISKT så somnade pysen två ggr i mitt knä här i soffan och sov middag riktigt riktigt länge, mamman här hann faktiskt äta i lugn och ro OCH somnade själv till i soffan innan han började spöka därinne i bingen :)
(Tack Angelica för att du kom förbi med scarfen, det hade du verkligen inte behövt!)
På eftermiddagen samlade vi ihop oss och gjorde oss anständiga nog att bege oss utanför dörren. Hämtade upp fadern på jobbet, sen hämtade jag ut min klänning, lämnade in däcket på Babyland och kollade vagn...åkte sen även till Babyproffsen å kollade vagn där oxå. Den vi haft i tankarna fanns givetvis inte på nåt av ställena....däremot kanske vi börjat tänka om och hittat en annan. Vi är smått hopplösa...yes we are!
Sen blev det en pizza med oss hem innan det var dags att lägga lilleman.

Lilleman som faktiskt tog sina första små stapplande steg igår ♥
Jag hade precis bytt kläder på honom och testade att se om han kunde stå lite lull mittemot mig när jag satt på golvet. Det gjorde han en stund, stod där å flaxade med händerna för han var exalterad men sen blev han ju sugen på att ta mamsen och tog då tre snabba stapplande steg innan jag fick ta emot honom :)
Mamma stolt, jajjemen!
Nu ska vi fortsätta träna :) Samtidigt som jag inser att jag kanske bör njuta av "lugnet" med ett enbart krypande barn som reser sig mot ALLT och ALLA.

Nu har ovan nämnda unge krypit iväg och är oroväckande tyst... antingen har han smygit iväg för å bajsa eller så är det hyss hyss hyss ;)

Trevlig onsdag!!!!!

Sicka tävlar!



korrektur.tavling

Jag tävlar hos Soya om en Barbapappa nattlampa i samarbete med Pappaprylar.se. Var med HÄR och tävla du också!

 

Låter som en perfa lösning på vårt "ähmenfan, det är ju för jääävla ljust härinne Jessica...kan vi inte släcka helt?!" /Magnus som tycker vår nattlampalösning är inne på sin sista refräng

Ovan nämnd Jessica anser att man måste ha lite belysning annars kan man inte se vart lilleman och framförallt hans nappar är nånstans i beckmörkret.


Same old...

Samma shit idag... tung i huvudet och snor som rinner :(

Får se om/när vi orkar ta oss iväg...iom att vagnen är kass (och jag inte orkar böka in den i bilen) blir det lite för omständigt att hämta klänningen...kan ju inte gärna låta Edvin gå lös krypandes i butiken? Samtidigt som jag inte gärna kan ha honom på armen när jag provar klänningen.
Får väl kanske åka upp å se om hjulet går å laga, sen hem å hämta vagnen, gå alt. åka ner till klänningen å sen hem igen...låter som ett heldagsprojekt i det här tillståndet :s

Tack tack tack goaste Liza som kom förbi igår och muntrade upp både mig och lillepys en smula ♥


Ser ni den snygga bilen i bakgrunden, btw? Stella :)

(bry er inte om de smutsiga fönsterna, jag KAN faktiskt inte putsa dem då isoleringskillen tydligen har limmat igen 2/3 av alla våra fönster...tackskahanha!)




Dagen snart slut för vissa

Vicken dag...
Mitt lilla hjärtegryn har lyckats sova 2x30 min på hela dagen innan han somnade för 1,5 timme iaf vid 16snåret...phuu
Varför gör du såhär pluttis? Det är ju verkligen inte så att han INTE är trött....för tro mig, det ÄR han.
Så idag har jag inte gjort många knop inte...orken är helborta :( Så jag hoppas att jag kan komma iväg å iaf hämta klänningen imorrn, hoppas fan bara den passar för annars blir det ilskt.

Efter att pys somnat ikväll har jag masat mig ner till grillen för att få en liiiiten stund för mig själv, givetvis att försöka få lite färg på de bleka spirorna oxå. Jag vill ju verkligen liksom inte behöva ha strumpbyxor på mig på lördag....vill not...
Nu ska jag duscha av mig, ladda välling i kylen, proppa kroppen full med medikamenter och stupa i säng.

So long suckers!

Buhuu

Måndag igen...känns väl rätt ok kan jag tycka.
Om det inte varit för att jag och Eddiboy är krassliga :( Fan med!
Vi åkte till stugan i fredags, var tänkt att vi skulle göra stan där men det var pissigt väder så vi tänkte ta en repa på lördagen istället. Svärisarna kom oxå dit nån timma efter oss så vi har haft sällis hela helgen.
Natten till lördagen var den värsta natten vi haft sen Edvin föddes... :( Han skrek å skrek å gnällde och grät heeeela natten. Somnade kanske till i max en halvtimme för att sen börja på ny kula. Ont i hela mig!
Tokförkyld, småfebrig och antag
ligen lite ont i halsen hade min stackars kille.
Att gå på stan var alltså uteslutet, svärmor tog en repa där och erbjöd sig passa mini medan vi åkte in en sväng men jag hade inte hjärta att lämna honom. Han ville nämligen bara sova på mig, så fort man försökte flytta honom eller lägga honom i resesängen så började han bara gråta igen.

Gårdagen var ungefär likadan...han var inte fullt lika snorig (men fortfarande förbannat snorig) utan det verkar mer ha övergått i hosta. Vi behövde lite luft iaf så vi pälsade på minime och la honom i vagnen där det var lä i allt blåsande. Gick en timme i härliga omgivningar och Edvin sov så gott.
Åkte hem på sena eftermiddagen och härhemma börjar även jag känna mig lite smårisig. Halsen gör sig påmind och min näsa känns lite småtäppt :(

Vi får se om det blir en innedag idag eller vad vi hittar på... det var inte bara pys på vagnen utan det är återigen punka på riktigt så jag får väl åka å lämna in hjulet på lagning.
Min klänning ska vara färdigsydd idag oxå så jag får väl se till att komma dit o hämta den oxå...

Nu ska jag lägga ner mitt lilla huvud på armstödet här i soffan och bara slötitta på tv medans lilleman sover, orkar inte ta tag i nånting :(

Fri fredag

God morgon världen!

Idag väckt klockan sex, vilket i jämförelse med gårdagen känns lite som
en sovmorron ;)
Natten har varit skön, Edvin har sovit hela natten i sin säng bortsett från vällingdrickande i min vid halv två.
När jag skulle ranta upp i natt för jag sååå slut i pallet att jag välte första vällingflaskan i micron, sa bara splash :( Hungrig å gnällig unge på armen så det var bara å stoppa i flaska två och försöka få varm, går tydligen inte så bra när det har runnit ut annan välling i hela maskinen....så han fick dricka halvljummen helt enkelt och jag fick stå å städa micro och blanda ny flaska mitt i natten....jaja... smällar man får ta!

Gårdagen var en lång plåga faktiskt, fast med ljuspunkten att jag fick träffa mina hot mamas.
Edvin sov en halvtimme innan vi for till A&A, somnade efter ett par timmars tjurande/grinande försök att lägga honom och sov kanske 45 min där...
Riktig lipsill, antar att sömnbrist plus tänder inte är nån rolig kombo....för nån...
Åkte hem, han somnade till i bilen och vaknade när vi kom fram men inte kunde han somna in när vi kom in här utan det skulle tjuras en massa till. Då bara brast det för mig och jag börjar stortjuta...det var liksom droppen :(
Till slut så somnar han in och jag försöker somna jämte, givetvis så ringer M och nån annan som jag inte ens vet vem...den person som ringde fick iaf ett väsande "men för helvete satans fan" av mig där jag låg...haha


Att det ska vara så livsfarligt att sova?? Men den här gesten betyder nog iaf att han inte vill bli störd?! ;)


Återigen sover Edvin länge, säkert till halv åtta och vi har honom uppe till halv tio då han somnar i min famn här i soffan...utan välling!?!

Nybadad Bus i soffan med pappa...linslusen la sig med huvudet mot M:s rumpa och tjatade en låååång låååång ramsa gång på gång vilket såg såå roligt ut, men givetvis blir han så fokuserad på mig att han lägger av när kameran kommer fram. Gullrumpa!


En timme senare låg även jag i bingen och somnade på två röda ;)

Idag känner jag mer energi, livsglädje rentav haha...
Mange har jobbat som en gnu den här veckan så han har jobbat in dagen å är därmed ledig. Skönt!
Då ska jag väl äntligen lyckas komma iväg till kärringgrillen och försöka få lite färg på mitt blekfeta skinn så jag inte kommer fungera som extra blixt för alla fotografer på bröllopet ;)
Ikea ska nog få sig ett besök idag, samt barnvagnstittande om jag får bestämma.
Sen drar vi nog upp till stugan över helgen, vädret ska ju bli piss så det kvittar ju egentligen vart vi håller hus kan jag känna.

Såå, trevlig helg alla!







Det här är inte roligt!

Kolla vad klockan är!
Då har jag ändå försökt få Eddo att somna om en bra stund, gått upp å klätt på båda mig själv och han den där, röjt upp i köket och väntar nu på att mitt KAFFE ska rinna igenom...





Robin Hood!

Uppe med tuppen (finns det nån annan tideräkning?) och tvättar.
Edvin har sovit en snabbis och har nu käkat gröt.
Ska kränga av hjulen på vagnen å köra en sväng till forna jobbet och hälsa på, två flugor i en smäll.
Kanske får Willys ett besök (om de har bra kundvagnar eftersom jag inte har nån vagn med mig...lyfter inte in den i bilen and that´s it!)
Behöver välling...
Sen åker vi nog å hälsar på A&A

Lillemans tand nr 2 håller på å tränga igenom så det är gråtattacker i ETT härhemma nu...

Typ nu :(

God middag september!

Höstmånad :) Jag gillar! Å så är det ju "min" månad oxå, annalkande födelsedag :)
Otroligt nog har vi sommar fortfarande, strålande sol och varmt!

1 september, a day to always think of and remember... 70 år sedan tyskarna anföll Polen och därmed drog igång Andra Världskriget...

Tidig morron idag oxå, tur man börjar bli van. Det var bus i 180 redan vid sex :s
Idag hade vi nöjet att ha fadern hemma till 10 faktiskt, icke självvalt iofs men ändock.
Han jobbade hemifrån igår på kvällen och lät några ritningar stå å "tugga" med nånting över natten och sen var det tydligen inte klart imorse iaf.
Myst med min pys hela dagen so far, lite tradera som går ut idag å har lagt upp lite till. Tycker det är lite lagom att ha 3-4 auktioner ute hela tiden istället för att slänga ut allt samtidigt.
Fortfarande punka på vagnen, får väl gå ut en sväng iaf senare.

nope, håller på med lunchen här...storkok köttfärssås blire!

ciao

RSS 2.0