Som ni kanske förstår...

...så går bloggen lite på sparlåga nu när det "firas" semester ;)

Vi har det såååå gott här i Frösakull allihopa, haft superväder (trots lite blåst) och i torsdags hade vi 29orna här som nattade över. Grillade gott och hade det mysigt ihop.

Igår blev det en Sicka-Edvin-dag då Mange åkte en "snabbis" hemom för att hämta babymonitorn som varit iväg på lagning (?) och hämta lite post och så. Snabbis kan man kanske inte kalla det när han fick stå i bilkö skiiitlänge pga en olycka på E6an...
Kollade fotbollen och käkade pizza igår, jääädrar så synd att Sverige åkte ut...snöpligt att det ska avgöras på straffar :(

Idag har vi flängt en massa på förmiddan...allt för att hitta "rätt fesk" :)
Svärmor/far kom ner idag å vi hade lovat stå för middan å då tänkte vi grilla lite fesk (=FISK) å testa nåt nytt.
Först var planen gös, men vi fick inte tag på nån såklart så vi fick tänka om och ta nåt annat, därav allt flängande. Till slut så blev det iaf det här. Aldrig grillat tonfisk innan, var väl helt ok men smakade inte så jättemkt. Jag avskyr ju tonfisk på burk i vatten eller olja, det är kattmat enligt mig....haha
Premiärbadat har vi gjort ikväll (svinkallt, sen när blev jag en badkruka?!?!) och sen blev det jordgubbar med italiensk glass från Riccardos i Möllegård...It's a must-have numera, damn så gott!

Näe....ska väl gå å lägga mig nu, lillepys har vaknat alltifrån 6 till halv nio de senaste dagarna så man vågar inte hoppas på att han sover "länge" imorrn.
Ingenting på agendan, skönast så :)

Heeeeeeejdå

And so we meet again...

Uppe med tuppen (om han vaknar sju vill säga) imorse och gick ner å slängde i det sista som inte hanns med å tvätta igår. När jag sen är nere å har hängt upp tvätten å bara ska slänga igen tvättstugedörren, vem ser man inte där....jo, kärringajävlen såklart!
Tro på fan att hon har bokat in tiden efter mig idag oxå, men är nere med sin tvättpåse redan tjugo över nio typ.
Troligen minns hon hur jag ser ut sen gårdagen, vi hälsade ju trots allt, för idag var hon fjäskig rentav....brrr tantaskrälle!
Var tvungen att kolla i sopen därnere om det tillkommit nån kommentar efter min lapp-replik och det hade det ju.
Så min
morron var alltifrån munter...men blev snabbt på bra humör igen då man blev bortbjuden idag :)
Eddieboy och jag har spenderat dagen hos C&M, sol å tjötande för hela slanten!
Mange fick sitta hemma i lugn och ro för att slutföra sitt sista (?) jobbpass innan semestern. Känns som om jag skrivit det ett otal gånger förr?

Har en sovande pys på magen här, tydligen så gnäller man i sömnen om man inte får sova på mamma?!? Här sover han gott iaf.

Ikväll ska vi bort till 29an å käka lite god mat och "fira" Patrick som idag har uppnått den ädla åldern 29.
Vore ju inte helt fel om pys ville sova lite själv alternativt vakna till liv, då jag känner att min klädsel just nu inte är att föredra (undisar och bh) samt att mitt hår ser ut som ett kråkbo efter duschen....men jaja...vi kommer av nån anledning (läs Magnus) alltid sent dit så de är väl vana.


Heybaberiba

6-månaderstrots?

Trotsålder har man ju hört talat om...typ när de är sisådär 3 år och upp till 20?
Men har ni hört talas om 6månaderstrots? Inte?!? Kom då hem till mig så ska ni få se... ;)
Stundvis så kan jag bli skogstokig på min goa lille kille...
Förutom sitt trotsande så är han inne i en nypa-riva-slita-period, vilket INTE uppskattas då man spenderat lite tid i solen och därmed fått en lite för solkysst hud på sina ställen. Har ett sår på min näsa där han rivit hål till å med... :(
Men det är bara mig han är så hårdhänt mot, Mange får sig ett kärleksdrag i håret på sin höjd.
Love hurts huh?

Idag har vi haft en dagsutflykt till stugan, fick tuppjuck på å sitta här å mögla. Köpte oss en liten plaskepöl till kiddo så han har premiärbadat (ja utomhus iaf, inne har vi redan badat) i Frösakull. Havet får vänta ett bra tag.
Imorrn ska M jobba sin sista dag, ja det är han som har semester...dahh...som om! Men sen blir det väl en sisådär 7-8 veckor iaf.
Vad jag å kiddo ska hitta på vet jag inte riktigt än?

Hoppla hoppla, idag hamnade jag nog i en sån där arga-lappar-i-tvättstugan-dispyt! hihi
Jag tvättade första passet 7-11 och gick ner vid tjugo i elva för att tömma maskinerna och hänga upp det sista i torkrummet, samtidigt körde jag lite nyss tvättade handdukar varma i torktumlaren innan jag skulle hänga upp dem i torkrummet oxå. Hann inte köra dem torra så jag tänkte att jag kortar torktiden liiiite iaf.
När jag står å hänger upp tvätten kommer en dam ner med en stor påse men den sätter hon in i torkrummet jämte och går igen...Jaha, inte tänkte jag mer på det...tar ur mina handdukar, rensar filter, torkar av maskiner och hänger upp tvätten i torkrummet.
När jag kommer upp i lägenheten ser jag på klockan i köket att den är 10.55.
Vi busar lite här hemma och lilleman sömnvägrar så vi bestämmer oss för att åka till stugan iaf. Min tvätt är ju lite halvtorr då vi tar beslutet så jag går ner å hämtar med den tänkte jag.
När jag kommer ner i tvätten så möts jag av en lapp där det står " Tvättid är till 11.00!!!"
WHAT?!?
Då tänder Svensson till på alla cyllindrar (lillemans sömnvägran kan ju haft viss katalysatoreffekt!) så jag komponerar ihop en lapp jag oxå minsann. Sen har jag ju förstås inte varit nere i tvättstugan...hade varit kul å se om kärringajävlen (ja så får hon minsann heta nu) rört lapparna iaf.
Dårhus tamefan!

Det börjar snart bli läggdags här....inser ilskt att jag missat Morden i Midsomer. Vi har sett fotboll här, jäkla mkt mer underhållande än landslaget det där. U21-spelarna är så mkt hungrigare och de KAN ju göra mål.

Eddieboy har blivit liiiiite bättre på att äta mat här nu. Igår åt han en halv burk Biff Stroganoff faktiskt, rekord!
Vällingen går jättebra, liksom gröt och fruktpuréer.
Har övervägt att sluta amma dagtid och bara hålla mig till nattammande, lillpys nypfasoner får mig att skrika i högan sky nämligen :(
Hur fasiken kan man få honom att inse att det gör ont? Han tror ju bara man leker när man tar bort handen gång på gång och håller man fast handen blir han pissed.

Näe, jag ska ta en snabbdusch å sen hoppa i säng. Luktar sol blandat med solkräm, inte så jättehärlig odör direkt.

Hej hopp!



Hälsning från Frösakull!

Glad midsommar önskar vi er allihop!








Ida ä ja gla!

Idag har jag vaknat på rätt sida både när det gäller hälsa och humör, precis vad jag bad om! :)
Tvingade till mig lite "sovmorron" idag även om jag inte sov så var det skönt att bara få ligga kvar själv i sängen en stund ENSAM utan en liten illbatting som ska rivas och nypas stup i ett...

Käkade frulle och gjorde mig i ordning för en fikadejt på stan med CiliaH och Matildan :)
Blev en himmelskt god kycklingwrap och icetea på Wayne's, givetvis med en stor balja Latte och en morotskaka till efterätt ;) Vi har haft kanonflyt med vädret, strålande sol och säkert nån grad över 20-strecket. LOVELY! Precis vad jag behövde.
Planerna förutom fikan var att inhandla solglasögon till yours truly och strumpor/sockar (vad är egentligen skillnaden?!!?) till LittleE.
Det blev ett gäng strumpor, höstmössa (framförhållning!) en kortärmad färgglad body och en långärmad fin navy-inspirerad tröja från PoP :) Mkt av det var på rean så det var liksom ok...haha...Så nu får vi väl påstå att kiddo fått sina 6månaders-presenter så det heter duga!
Fick nån värdecheck från Åhlens för nån vecka sen oxå så mina sunglasses betalade sig själva där ;)
I like, ramlade dessutom in på Bodyshop och hittade en peach-duschcreme also på rea....
Så jag är mkt mkt nöjd med min dag!
Blir så glad när jag får umgås med mina underbara mammavänner ♥

Promenad i solskenet hem och handlade med mig jordgubbar och riktig god vaniljglass som får avnjutas ikväll efter kvällsmaten...jag undrar vad man ska tjoffa ihop ikväll? Lasagne kanske? Varit sugen på det i en evighet men inte fått tummen ur.

Näe, nu kanske det är dags att ta tag i gårdagens disk innan man börjar producera ännu mer disk?! Äcklo, jag vet...men JAG har ju faktiskt inte varit hemma.

Adios amigos!

Still not myself

Mår fortfarande lite kufigt...Käkade lunch å gick å la mig en kort sväng med Lilleman, men givetvis så vill han bara sova en halvtimme och det var ju inte riktigt vad jag tänkt mig. Så han fick rött kort och blev utskickad i vardagsrummet med sin far. Tydligen så fick han gult kort där och en nybytt blöja för jag hörde hur M svor över en äcklo-bajsblöja ;)
Tror att E håller på å få tänder bigtime nu för han är såååå jäkla gnällig emellanåt...ingenting duger liksom och han ålar runt som en ål i vems famn han än är i.
Ikväll skrek han sig blå när det var dags för vällingen, den som han brukar smälla i sig på två röda *mkt färger där ja*
En kort stund senare så kommer det en kaskadspya som hette duga så jag antar att lille jag hade den på g ganska länge :( Stackars lilleplutt!

Men nu sover han iaf och jag är helt slutkörd.
Vi skippade promenaden idag, men iom att jag av nån anledning missade sista timmarna på tvätten i förmiddags så har jag tvättat klart nu ikväll. Skönt att slippa ha nåt liggande i tvättkorgen tills nästa gång jag får tummen ur.
Ska gå å lägga mig tidigt ikväll, men först ska jag "bara vara" och njuta i soffan med en tallrik Ben&Jerrys och se på femmans husfruar.
Disk, städ och annat gråll får vänta tills imorron då jag hoppas hoppas hoppas att jag är på bättringen i både humör och hälsa!



Lite ur form?

Hmm... jag mår verkligen märkligt sen några dagar tillbaka.
Vet inte om det är lite för lite sömn och dåliga matvanor, men jag blir yr/vimsig och får lite dovt illamående :(
Och NEJ jag är definitivt inte på tjucken igen, so spare me please!
Idag är jag lite tjock i huvudet, men har ätit en ordentlig frukost iaf men pallet är inte riktigt med.
Natten har varit lite märklig, MiniMe har varit lite kinkig å gnällt vilket han aldrig gör annars. Han brukar gny lite när han vaknar å är hungrig men somnar utan ett ljud igen efteråt. Inatt gick ja
g upp med honom till Mange som satt uppe vid ett, gav honom ännu en slurk välling å sen somnade han igen. Men det är tydligen standard att vakna 01, 03 och 05 igen :( SUCK!
Däremot har vi fått sova ganska så "länge" om mornarna nu. Strax efter åtta har han blivit rastlös som först å vill upp.
Idag tyckte jag vi hade det lite mys alla tre så jag bestämde att jag bara skulle hämta en ny blöja å byta i sängen...big no no! Tur jag haft tvättid idag, för på två röda så hade vi fontän i sängen ;)
Så Eddieboy har idag hunnit bada, leka en lång stund, käkat gröt o nu sover han sen lite mer än en timme tillbaka.
Jag tvättar som skrivet, men glömde helt bort tiden så de sista maskinerna hann jag inte med :s Yr å vimsig, yes sir!

Gårdagen blev inte så aktivitetsfylld sen iaf. Vi åkte till Babyland för å lämna monitorn och sen till Maxi för å handla käk. På Babyland hittade jag ett par skor, en ny drickmugg och babyolja till pysas. Får väl anses vara hans present sålänge.

Näe, fundera ut vad det blir till lunch å sortera mer tvätt! Underbart...not
Får se om vi tar oss ut på promenad med A&A, eller om vi får skjuta på det lite tills den vanliga Sicka är tillbaka.

Enjoy this lovely tuesday :P

Men oj...

...min energi försvann ungefär lika fort som den kom.
Jag är HUNGRIG nu, väntar på M som skulle komma hem med mat från Subway. Tydligen hade han nåt viktigt ärende på banken så han är iväg.
Jag har iaf hunnit sortera massa tvätt, diska och städat på dass. Skrivit inköpslista som ska följas på Maxi, vi är experter på att handla mat som sen inte går att laga för det saknas ditten eller datten iaf. Hopplösa!

Vår babymonitor är redan sönder(?), när man sätter igång den så menar den på att vi är för långt isär med prylarna och att den liksom inte hittar mottagaren. :( Troligt punkt se i en lägenhet på 53 kvadrat och ca 6 meter mellan.
Så den ska tillbaks!

Jo, jag ojjade ju mig lite över mitt viktmål häromdagen.
Vägde mig idag o upptäcker att det ju bara är två kilo kvar ändå...på två veckor så det ska gå :)

Å så har jag ju idag uppnått ett annat mål....att amma 6 månader!

Nu kommer Mange med mat!!!!


Mitt hjärta!

Idag "fyller" mitt hjärta 6 månader! ♥




Lite armhävningar på morronkvisten :) Vill framåt men det går sådär... Hans "krypande" består nu mest av denna syn och sen häver/faller han framåt.
(=alltså stöper på näsan och det är aj aj, men ändå fortsätter jag för jag SKA framåt!)

Dagen ska vi fira med massa aktiviteter (iaf är siktet inställt på massor) jag ska köpa lite mat, städa och sen blir det lite presentshopping till MiniMe. Apoteket och Lindex (hämta gåvobox?) står oxå på schemat. Verkar blåsa en del ute, men uppehåll och sol(?) så vi har lite energiboost som jag hoppas håller i sig.

Mammas hjärta sover så jag ska slurpa ur mitt halvkalla blåbärste och hoppa i duschen

Fånga dagen!



Såhär doftar moi, du då?



Snackepelle :)

Fredag idag. Fram tills nu har det varit ett sjuhelsikes väder...stormblåst och hällregn typ, å det är BLÄ med stora bokstäver.
Tycker synd om alla som går ut skolan idag.

Vi velar väl fortfarande fram och tillbaka om vi ska åka norrut idag eller om vi ska vänta tills imorron. Mange verkar ha en del att jobba idag oxå, hopplösa karl...
Jag är väl inte överförtjust över tanken att sova på golvmadrass med lillpys emellan, men en natt kan jag gå med på. Min rygg är ju hyffsat fucked-up som den är... :(
Varit ganska mkt bilåkande på sistone så efter den här helgen hoppas jag vi kan dra ner lite på åkandet, iaf i åktid.

Sen Edvin var riktigt riktigt liten så har han haft ett roligt uttryck/språk när han är trött. Senaste tiden har detta snackandet varit som bortblåst för att nu komma tillbaka igen.
Det låter liksom som ett långt utdraget "Eeeeh, gojje gojje gojje!" och det är sååå sött!
Man undrar ju verkligen vad detta gojjande egentligen betyder? :)

Nä, jag ska väl gå å plocka lite här...packa lite så får vi väl se om vi åker ikväll eller tidigt imorrn.



Denna gick inte klicka sist (?) så jag försöker igen
MiniMe och BigMe




Måndag?

Jag känner mig helt dagvill!
Bara för att Mange varit ledig nu tis-ons så kändes igårkväll som en typisk söndagkväll.
Vi har spenderat dessa dagar i stugan, skönt att komma ifrån lägenheten trots att vädret verkligen varit skittråkigt.
Lyckades iaf komma ut på en lång härlig promenad igår mellan skurarna.
Denna måndag/torsdag ska vi spendera med mina lovely mama´s i eftermiddag :)
M jobbar idag oxå (sen ska det väl va ledigt på riktigt?) så det passar skitbra med fika idag för vår del.

Oj, gissa om jag fick en chock när jag kom på att det bara är cirkus 2 veckor kvar tills jag ska ha nått mitt viktmål?!?!
Jaiks, hur hade jag tänkt mig det här då??

Tack till CiliaH som ändrat om min bloggdesign ♥

(fråga förresten Mange om tjejkossor har horn!!! jäkla stadsbo...hahaha)



Tillbaks i Skåne

Tuddiluu! :)

Levnadstecken ifrån S & E här.
Efter fyra dagar i Småland är vi återigen tillbaka i Skåne. Kan inte påstå att jag saknat att sitta i den här trånga lägenheten direkt...
Sambon har man faktiskt saknat litegrann däremot. Han har nu rockat av sig ordentligt på SRF så det ska räcka tills nästa år.

Så vad har vi pysslat med?

Vi åkte upp runt lunch i torsdags. Bara njöt av lugnet på kvällen, Edvin njuter i fulla drag av alla uppmärksamhet han får :)
Köpte ju matstol på Ikea så nu är den in
vigd och han gillar att komma upp i vår nivå.

Fredagen spenderades till största delen tillsammans med Maggis och Nils :)
Vi kom fram till att det vore myspys att åka till Åseda och bada på Hälsans hus. Jag hade med mig en halv bikini (?) hem så den andra delen fick jag låna av mamsen. Blev förtjust i den delen så jag ska köpa mig en sån överdel själv oxå...
Minime fick låna en badblöja av Nisse :)
Trodde att det skulle bli lite kaos med badet då han somnade på vägen dit och inte vaknade ens när jag bar in honom på badhuset...fick väcka honom och klä av å på honom. Inte ett ljud sa han...
Bada var nog mysigt, han gav inte mkt ledtrådar till vad han tyckte egentligen. Sammanbiten var han och väldigt koncentrerad och intresserad av de större barnen som var i samma pöl å badade.
Nils är ett riktigt vattendjur och visade E hur man dyker.



Såhär sammanbiten är man när man badar...tydligen....


Tur att Yours Truly visar att hon tycker det är mysigt iaf...


Badkillarna :)

MiniMe ska nog göra karriär inom "hjulpillarbranschen" när han blir lite större...preeeciiis som morfar.
Man ser likheter va? (lite kalt på skallen och bra hörselförmåga...hihi)

Vad gjorde vi i lördags?? Tror vi bara tog det lugnt?! Hilfe, att man redan börjar bli så senil....
Igår packade vi oss i ordning ganska tidigt o trökte in mormor i baksätet och begav oss iväg till den tredje nollåttan i släkten och tillika sysslingen Linus. Hans mamma hade nämligen bjudit in oss på "plastparty" och jaaaa där samlade jag väl lite vuxenpoäng då jag faktiskt köpte på mig lite plast.
Var så roligt att träffa lite familj ♥
Passade även på att fota alla tre nollåttor med mammor, men min kamera låg så fint i väskan så...Vill nån vänlig själ maila mig några fina bilder? merci, vore jättesnällt.
Sen trökte vi in mormor i en annan bil då vår begav sig söderut igen. MiniMe var trött men halvsugen på att sova. Tog lång tid innan han fann ro och sen sov han inte sålänge utan vi fick stanna och prata lite och byta body (man blir svettig när man skriker och bär sig åt!).
När vi kom hem här var pappsen hemma och fick sig lite mys. Ett varmt och behövligt bad, en flaska välling å sen somnade man gott.
Även mamman somnade ovaggad kan jag säga!

Idag har vi haft en hemmadag. M är hemma och jobbar hemifrån (sa jag att han var ledig? ja men oj då, så fel man kan tro då....jobbar må och to visar det sig?)
Jag har gjort lite egen barnmat, kyckling i lite olika variationer. Kyckling och gröna ärtor/potatis gick hem här faktiskt...ska ju inte överdriva och mena att han tycker det är gott, men det gick NER iaf.
Har märkt av en viss "Nisse-effekt" sen vi träffade honom. MiniMe vill verkligen och försöker komma framåt heeela tiden då han är på golvet. Dessvärre får han inte framdel och bakdel på kroppen att sammarbeta...
Så än sålänge kasas det fram å tillbaka och runt sin egen axel. Men vips så går det nog :)

Nä nu ska jag ta mig lite "mellanmål"... kaffe och mormor-bakad Kärleksmums :P
Smal kan man ju bli en annan dag, right?


Tack alla för en härlig långhelg!

Roadtrip :)

Snart proppar vi bilen lite mer än halvfull å drar norrut jag o Little E :)

211,1 km sägs det att det är...från min gata till min gata ;)


Ha en bra helg allihop!



Oj vi somnade...

... så det blev en hemmalek-dag idag...
Mysigt det oxå  :)



Ikea får vänta tills pappsen slutar jobb.
Ikväll blir det tacos borta i 29an :)



Mitt i veckan, men helgkänning :)

God förmiddag onsdagen den 3e juni!
Hade inte förväntat mig att se solen idag alls, men tji fick jag för här skiner den....litegrann iaf men det verkar blåsigt.
MiniMe sover sin första nap och jag sitter med inköpslista i högsta hugg.
Ikea står på agendan idag, ska köpa matstol å lite annat tjafs. En stol ska få följa med upp till mormor och morfar, behövs ju däruppe oxå. Sen vet jag inte vad vi ska göra mer, hoppas få lite sällis upp till Väla kanske?
Om inte annat åker vi själva, jag å sällis MiniMe :)

Jag har väl helt glömt skriva om pruttas besök på Bvc i måndags?
Det gick väl sisådär...kan man kanske säga...
Tydligen har besöket sist satt sina spår så att så fort jag la ner honom på skötbordet för att ta av inför vägning så börjar han att gallskrika :( Och gjorde så fram tills kläderna var på igen och han insåg att han inte skulle få några sprutor av Elaka Tanten den här gången...brrr, vansinnigt arg och ledsen var han. Gjorde ju inte saken att han sömnvägrat och var dödstrött dessutom.
Men men...trots att det inte var längesen vi var där så har han växt. Nu är han 71,5 cm och väger 8730g ;)
Min goa goa godbit!

Jaha, nä nu ska jag försöka avverka lite av veckans måsten...

See you soon!



Jag sa aldrig att Mange har semester från och med imorron va?!?!? :P

Åhh vad jag längtar!

Sitter och lyssnar på Rockkanalen, skam den som ger sig! Tydligen har inte radiofrekvenserna nått riktigt upp hit förut (?) för det har bara sprakat i receivern, men NUUU kan man lyssna :)
Blev hiskeligt förtjust i låten före denna, Nickelback - Something in your mouth, så vi får väl säga att dagens blir ett dagens låttips ;)
Nu lyssnade vi på U2 - New Years Day och jösses vad jag nu ser framemot konserten! Ska bara lösa sig lite smidigt med barnvakt helst...gosh!


Nu har molnen dragit in över Hbg, det har blåst ganska bra idag men varit soool å skönt väder. Spenderat dagen i Humlegården idag oxå, så mysigt att ha en trädgård att utnyttja sådär. Sällskapet är ju inte direkt fy skam heller ;)
Igår fick våra små charmtroll passa på å svalka sig i pool, MiniMe gillade det skarpt så det ska han absolut få plaska i så mkt han vill hela sommaren! Gissar och hoppas att det redan finns en sådan i stugan, som kiddo nr4 har man ju vissa benefits ;)

Igår kom jag hem med ett illrött lår...hmm...idag har jag en illröd axel (?) Det är ju dumt att påstå att man är en sån som blir pepparkakebrun, ska jag bli brun alls så får jag kämpa rejält :(
Bra början det här iaf!

Lillepysen ligger å sover gott i mammas säng så jag passar på å ladda in lite bilder som är tagna senaste dagarna. Jag vill ha en ny kamera! Eller iaf nytt batteri till den vi har för man hinner ta max 10 bilder å sen blinkar batteriet frenetiskt å vill laddas...tröttsamt...




Stooooor och fin blomma det där....


"Evin & Ukas" morgonbusar i vår säng...plastpåsar är ju skitkul både när man är 5½ månad och snart tre fyllda :)

Nu kom sambon hem här...så det ska väl göras lite käk! :)

Ciao



Goddag juni!

Ja nu basunerar vi ut att det är riktig sommar! :)
Jag har dammat av sandalerna och målat tånaglarna så nu jäklar är det sommar! (idag oxå iaf)
Har haft en mysig och varm helg i stugan.
Kom dock iväg sent i fredags då vi faktiskt lyckades kränga iväg symfoniorkestern till nån tanta i L-krona. Den annonserades ju ut till skampris å hon har ändå mage att fråga om priset var diskuterbart...tur för henne att  Mange bara ville bli av med skiten så han gick med på 1800 : /
Kom iaf fram till stugan å var vrålis så det blev en CiaoCiao från Gillbergs :) Sååå gott, är du i Frösakull nån gång så måste du testa denna pizza!
Sen var det inte många knop innan vi kollade in ögonlockens insida.

Lördag
Mange hade lite ärenden på stan så vi åkte in å kikade lite oxå. Jag trodde mig ha glömt pyjamaser till pys (vilket jag inte hade...gahh, men nu har han så det räcker!) så det blev två nya, sen hade de utförsäljning på Jepson så det blev äntligen den där grön/mint-randiga overallen till pys :) Jag köper inte så mkt märkeskläder, men när det är 30% rabatt å jag suktat efter denna fina så länge...ja då stod det Edvin på den helt enkelt! ;)
Jag hittade mig två par shorts (vad sjutton hade jag på mig förra sommaren??? jag har ju bara ett par highwaterbrallor sen förut...) å Mange köpte två t-shirts å två par skor :)
Sen var han iväg å köpte min present från Edvin oxå...hihi
Solade hela eftermiddagen sen, trädgårdslanden fick sig lite kärlek och vi grillade goda grillspett sen till kvällen. Ahhh det är sån balsam för själen att vara där :) Dessutom blommar ju rhododendronen (ja jag orkar inte googla stavningen så ni får ta den som den är här tackskaniha!) så det är härligt att bara sitta i bersån å njuta av alla humlor som jobbar på högvarv därinne.
Ja det var fel fruntimmer som vann Robinson måste jag tillägga...Anna skulle ha vunnit om det tvunget måste blivit en tjej, men Jarmo var ju den mest sanna överlevaren so to speak.

Söndag
Vaknar av lille pys på min första Mors Dag :) Jag fick en Wasser Maxx av mina hjärtan ♥
Sen kommer Lukas inrusande och busar med oss en bra stund....han är mer vild än tam! Men MiniMe tycker att han är väldigt intressant för han rör ju sig o flänger runt å stojjar å stimmar runt honom. Men det kan även bli lite läskigt...
Söndagen gick i samma anda som lördagen bortsett från stadsturen....å så grillade vi korv istället...
Sol sol sol :)
Åkte hem sent igår för E's skull...

Å här är vi nu :)

Idag är det 6månaderskontroll på bvc (vid 5,5 månad?!?) och sen poolplask å sol i Hum Hum Humlegården!

Skitsur E så vi får sätta punkt här...haha





RSS 2.0