Testar

Snott av Jenny....

Gör så här:
Som ditt förnamn sätter du ditt andra namn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som piercingar ( örhängen räknas). Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken är sådant du inte kan lyssna på medan favoritartisten är den vars låt du senast lyssnade på.

Mitt namn är Anna Sjöholm. Jag bor i Lund (?) och är 53 år. Jag jobbar som säkerhetskontrollant och på fritiden spelar jag dataspel. Jag har 7barn, rött hår och svarta ögon. Min musikstil är jazz/blues och min favoritartist är Taube.

Ahh....har nyhetsmorron på å där är nåt Taube-tema verkar det som....hans son sitter där i cerise tröja å pratar blaj tycker jag, men jag ORKAR inte gå å byta kanal.

Lördag idag...börjar jobba 15 : ( Mange har mer eller mindre lovat att vi ska till Ikea, men jag gissar att det rinner ut i sanden. Nån som sätter emot?

Vi skulle äta go mat å se på film igår.... Entrecote å klyftisar....allt utom köttet var gott, det smakade horribelt! Sen kunde vi inte komma överens om film, telefonen ringde i ett (säkerligen inte ringt lika mkt sammanlagt sen vi flytta hit!) å när vi väl började kolla på nån ShungaManga-Beckfilm så somna ju både jag å Mange. Jag somna nog för jag gav upp eftersom de börja snacka massa tyska å jag fattar nada. Det var vår första filmkväll i nya lyan...bra start liksom : /

Näe....kaffe i soffan å invänta karlsloken....



Vissa har det bra...

Fick precis ett samtal från herr Magnus... han hann inte prata mer än 20 sek för sen skulle han beställa in mat. Hamnpaviljongen....jaja...vissa har det bra.
Vi andra får värma på lasagnen sen i förrgår...kanske "lyxar" till det med ett knäckebröd å lite bönor oxå...

Idag är det lite synd om mig faktiskt....jag vill oxå luncha ute juh!!

I've been a bad baad baaad girl...

Sorry Elias...jag lovar att du aldrig mer ska behöva ringa å skälla på mig för att jag svor å sa fan... promise!
Gullunge....
image191

Lite stillad...men ska jag fortsätta?

Tjipp tjohej, fredag o å jag är ledig! Helt amazingly sketaskönt.

Gårdagen var helbra. Åkte ner å hämtade upp Jenny å for till Nova i Lund. Hittade vad vi skulle, å jag lyckades faktiskt hålla henne borta från alla barnkläder! (med undantag för ett par stövlar åt Elina) Hon hittade jättefina kläder att ha på sig på de kommande kalasen å även Fröken Svensson hittade lite billigt å bra.
Kunde inte hålla mig ifrån mina BB-trosor, så det blev ännu ett par. Men ett par in...ett par ut...
Åt lite gott på Wok Kitchen å drog nån sista repa innan vi åkte hem till Lödde å fikade å hade det trevligt.
Mange å jag skulle sen åka till Hyllinge å handla lite...tänkte slå ihop matinköp med att han skulle köpa ett par skor han hittat på Ecco. Han hitta ett par nere i stan men tyckte de satt lite hårt, så han behövde storleken större....å den fanns bara i Hyllinge. Sååå...sagt å gjort. MEN då visar det ju såklart sig att den större storleken var på tok för stor, å att han nog hellre skulle ha den mindre...MEN den hade de i sin tur inte i Hyllinge....gaaaah
Så vi kila in på Maxi....hungriga, trötta å tjuriga. Bra kombination....not! Men nu är kylen proppfull....att vi aldrig kan handla måttfullt??
Köpte pizza, för nåt annat dög inte....trots vi hade mat å bara värma här hemma. Gorgonzolapizza, grymt onyttigt men åhh så gott!
Slappade i soffan hela resten av kvällen...hiskeligt dåligt samvete för att det helt plötsligt ska kännas så motigt att rassla ner till Friskis....inte varit där på en vecka nu : (

Idag....fredag....guttans....Vet dock inte vad jag ska hitta på riktigt?!? Är bra sugen på att sticka en runda till Ikea å köpa lampor å bäddset. Eventuellt dra en repa på Hemtex oxå å köpa badlakan...behöver nya till Kreta. Förra året hade vi bara med oss varsitt badlakan å de sista dagarna var de så styva å äckliga av allt saltvatten att i år MÅSTE iaf jag ha med mig minst två. Snart bara en månad kvar tills vi åker.....känns najs!

Näe, dags för lite frulle å sen ska jag ta tag i städning av lyan. Vet att det inte kommer hända nåt här i helgen när jag jobbar så jag får ta tag i saker om nåt ska bli gjort.
Sen blir det nog Ikea?! hmm....ska kika lite till på hemsan först å se vad jag blir helkär i....


    

Nya köksklockan....rejält mkt större än den förra  ; ) Bolagret me like....
Försök klämma in ett finger här....jösses så fullt! Nu upptäcker jag att jag äger två flaskor jgb-sylt!! Inte sett förut...haha
Köpte lite nya basplagg....två pikétröjor som var sketabilliga, ett par BB-trosor, en ljusgul kjol å ett par vita leggins

Näe dags å avgöra vilken av jgb-sylten som ska få tjänstgöra tillsammans med mannagrynsgröten  ; )

Slöare än slö...

Jösses vad jag är seg. Somnade till å med i solariet å det händer aldrig. Kanske var för att de spelade nån ny låt med Marie Lindberg?!? hehe, troligen.
Det är ungefär vad jag orkat med idag, det å plocka undan liiiiitegrann iaf. Tvätten är upphämtad men inte vikt å strukit allt. Vill hitta på nåt skoj, men vad skulle det vara för nåt?

Dagens lunch: 
Ruccola, pasta med pesto, stora vita bönor, kikärtor, blomkål, röda linser, fetaost, scharlottenlök och vattenmelon.
Jo, det är mkt mat å jag orkade inte äta upp allt...konstigt att mina portioner alltid slutar som monsterpotioner! Blir nog så när man tar liiiite av många olika saker, men lite extra mkt av det man tycker är sinnessjukt gott....Jag menar, vad slår egentligen kombinationen fetaost+vattenmelon?!?! Inte mkt...inte mkt...

Inte ens duschat efter jag varit å solat... kanske borde göra det så man piggnar till? Såhär får man ju inte zomba runt tills på lördag. Blir ingen jympa idag heller *skäms på dig Svensson* men jag vill verkligen inte.

Dumma dumma flicka

Oj, jag är så sjuuukt trött!

Jösses amalia, jag skulle kunna somna här å nu sittande....gäspar så mkt att man tycker mina mungipor borde vara helt utslitna!
Men det är SKÖNT att vara ledig äntligen.

Midsommarhelgen har varit ett himlans slit å släng. Vet inte hur många ggr jag kört på denna jäkla Hallandsås! Firade i a f i Rönns "stuga" i Skummeslövsstrand. Kom dit efter jobbet på midsommar. Då var de andra redan i full gång å det blev lekar å vindrickande bums. Det var Grabbarna Grus plus Jenny å Maria samt ett gäng tjejer från Sthlm. Umgicks mest med Jenny å Maria....punkt slut...Har ingen som helst respekt för tjejer som flörtar med alla individer med snopp mellan bena för å se vad som kan tänkas hamna i samma säng på natten.
Började grilla jättesent men det var sååå gott! Hade beställt taxi för oss tolv (tre av tjejerna bodde på hotell i Båstad å åkte hem tidigare för å göra sig i ordning) men när klockan blev dags kom det en vanlig taxi för bara 4. Stackarn blev utskälld efter noter trots att det inte var hans fel... ringdes å skälldes på taxibolaget och sent som sören kom det en minibuss men då hade folk tröttnat på att vänta och det var knappt lönt att åka in till Båstad för Pepes stängde snart. Men Rönn han åkte...å kom efter många om och men hem efter att ha traskat kilometervis hem åt fel håll! haha
Jag gick å la mig, lite/rejält arg å alldeles för full...
Vaknar å mår crap klockan sju på morron...kan inte somna om. Gick å la mig vid tre så där blev ännu en natt med för lite sömn :( Natten innan hade grannen ovanpå en skränig fest uppe hos sig å om jag inte vetat bättre tror jag fan att han bjudit in ett gäng elefanter!
Åkte å jobbade när man kände att man var nykter nog att köra. Var en seg kväll...å segare ändå att jag åkte tillbaka mitt i natten till Båstad å hämtade upp Mange på Pepes å hade väl egentligen tänkt åka tillbaka å sova i MIN säng men valde att övernatta i vår lilla friggebod en natt till. Mange hade fått frågan "Jaha, så då är du singel ute idag då eller?" eftersom jag inte var med ute...det kan man ju bli lagom vansinnig över! Vill INTE umgås med dessa töser igen...även om nu Löwet mot förmodan skulle bli tillsammans med den ena.

Seg söndag å vi åkte hem vid middagstid. Började jobba vid 15.30. Segt å jobba MEN ännu segare att jobba stängning-8 till 16. Hemma runt ett på natten å sen stupa i säng å upp igen strax innan sju. JAIKS!
Jobbat 8-16 må-tis å idag är jag ääääntligen ledig å fram till lördag.
Öm i fötterna, annars hade jag tränat igår...men jag sköt upp det till idag å ska testa jympa....Måste köpa nya skor, för jag tränar å jobbar i samma skor å man vill inte jobba i dessa i 8-9 timmar, komma hem å sen snöra på sig dom å träna precis!

Idag är jag trots denna enorma trötthet uppe med den lite senare tuppen. Tvättid från kl7 men första maskinerna laddades inte förrän 8, för jag vet att jag hinner med allt iaf. Annars har jag inte så mkt planerat just för idag. Har gjort en 2 Do-lista för hela veckan å ska väl försöka beta av ett par punkter på denna. Måste handla lite, men vet inte om jag ska avvakta å tvinga med sambon eller om jag ska åka själv å få bestämma helt vad som ska ätas....svårt val det där! ; )
Ska äta lite mannagrynsgröt (jag vet att jag hakar upp mig på saker titt som tätt å just nu är det mannagrynsgröt som is the shit!) å sen ska jag traska ner å sola tror jag. Men idag skiner faktiskt solen här...varit ett svart moln över Helsingborg nästan hela helgen!

Näe...vad var det nu jag skulle göra?!? Ta tag i lite disk å göra gröt...å dricka ännu ett glas med kaffe å slappa i soffan tills det är dags å springa ner i källaren å ta tag i lite till tvätt.

Åh, idag uppskattar jag ledighet igen! Underbart....

Underbart...



Ändan ur vagnen...

Idag fick jag minsann ändan ur vagnen....
Har hunnit med att tvätta, sola, äta ggr2, komma på att jag saknar kvällslektyr ---> en runda på Nova (jag å halva Hbg by the way), köra till jobbet å städa/tvätta bilen. Nu mellanlandar jag hemma lite, tar en banan å ska strax åka ner å träna.
Köpt ny parre : ) Får se om jag ska gilla denna lite bättre än DKNY...

Näe...se till att jag har alla pryttlar med mig å traska till bussen. Skoskav+hängande regn i luften gör att det blir fegvägen ner iaf idag... Får se om jag går hem sen... ganska skönt med lite nervarvning!

Nu SPINNING!!!! ; )

Då slipper jag det...

Ojsan... egentligen tycker jag att serien jag såg igår är totalt värdelös, men likförbannat sitter man där å glor. Möjligen för att tv-utbudet i sommar suger åsna. Men nu har jag kollat upp att Asia vinner Pussycat Dolls (hur oväntad var den då, nädå, nädå) så nu vill jag inte titta längre. Jag gillar ju inte ens musiken...urk! Tycker inte om Asia heller för den delen.....slut på diskussion.

Dagens lilla nostalgitripp:         

Blev ingen träning igår, blev inte mkt av det som planerades alls om jag ska vara helt å hållet ärlig...  : (
Jag gick inte ner till stan å hämtade ut pengar, jag köpte inga nyttigheter. Jag låg i soffan å sov/vilade hela eftermiddagen. Oväntat! Bestämde mig för att jag kunde gå ner å möta upp Mange när han slutade jobba å göra honom sällis hem. Det tar väl ca 15 min att gå ner till stan å väl där gick vi till Apoteket å köpte koksalt å Lactrase. Han ville kolla in sina kära strandkiosker så vi traskade ner till Gröningen för att kolla läget. Gick tillbaka å tog vägen om Kärnan å via Sjukhuset hem. Var inte hemma förrän halv åtta. Tilläggas bör att jag höll på å banga ur redan innan jag gick ner till stan för jag var hungrig. Man behöver inte vara matematiker för att räkna ut i vilket skick min mage var då vid halv åtta....Gaaah!!! Höll på att få spel på Mange som inte kan improvisera nåt när det gäller mat utan MÅSTE ha ett recept att gå efter (å helst ska det vara enligt Mamsen) så maten drog ju ut på tiden rejäääält. Men mat fick jag å sen satt jag i soffan mer eller mindre hela kvällen. Kul...not...

Idag masade jag mig upp å tvätta...men icke vid 7 som känns helt okristligt tidigt numera. Kommer kännas helhemskt att gå upp å jobba imorrn vid 8 när man vet att nästan ALLA är lediga å ska ha en härlig slapp dag. Får se hur mitt firande blir, kanske inte kommer orka sitta å köra upp till Båstad t o r över kvällen. Vi får se.... Trevligt att fira med detta gänget iaf, för där ingår faktiskt damer...hehe...brukar annars tillhöra ovanligheterna i detta ungkarls-gäng. Nu är det tydligen 10 damer å 7 herrar på ett exakt ungefär.

Sketatråkigt väder ute... regnet hänger i luften. Idag ska det solas (vilat skinnet en dag juh) å sen tränas vid 17.30. Annars vet jag inte vad jag ska göra? Nästan dags å städa igen så jag ska väl dra ett par tag med sug å svabb. Igår sorterade jag en meter hög papper i ämnesordning (religion-, engelska- eller historiepapper av alla de slag) så att jag har någorlunda ordning i mitt skåp. Kanske ska organisera nånting annat idag...skadar ju aldrig.

Ångesten börjar krypa på...slut på mitt lilla sommarlov å imorrn drar det igång på allvar. Suckar...

Ner i tvättstugan.... ciao!



Rastlös de luxe!

Idag vet jag knappt vart jag ska ta vägen... Fick nyss reda på att vi INTE ska stå för nån mat alls inför midsommar, annars var det dagens projekt å fixa det. Började röja i klädkammaren i hopp om att hitta nåt att ha på sig....vet inte om jag ska ta det så serious precis. Lönt å köpa nåt nytt å ha på sig?! Känns inte riktigt så....
Men jag vill köpa NÅNTING! En hel vecka sen jag shoppa nåt sist...(ljug, för jag shoppa ju lite i lö-sö)
Ska äta lite smått å sen ska jag snöra på mig gympapjucksen å gå ner till stan. Fått pengar tillbaka från klänningen jag skickade tillbaka, men fick utbetalning genom Swedbank så jag får väl traska dit å hämta ut...Köpa lite koksalt på apoteket oxå.
Sååå sugen på Lindas melonsallad...så jag måste nog åka å köpa mig lite melon. Kanske stannar på söder å handlar lite gotte : )
Liiite sugen på att testa ett jympapass idag....? Träningsdjävulen och rastlösheten har nog slutit en djävulsk pakt i mig...Kan ju inte gärna gå på spinning 3 dar i rad...då blir jag ju spinnifierad å trött på det.

Hungrig mage vill ha mat... fan att jag ska missköta mig så med frukost?!? det blir alltid typ brunch vid den här tiden...Skärpning Svensson!


Igår gick jag förbi den mest underbara doft som finns 4 ggr.... nämligen:  
Underbart!!! Måste därför gå samma väg idag...får passa på innan de vissnar helt å hållet...

Mannagrynsgröt idag oxå kanske?
Får passa på medan det finns mjölk, för det är en bristvara i mitt kylskåp...



Carpe diem som man säger....

Sayonara


Memory Lane

Åhh, satt å kollade på youtube å sökte upp lite klipp från Solstollarna och Toffelhjältarna...åhhh!!! Man blir alldeles rörd tamejfan! Att man var helsåld på dessa urfåniga skåningar.... Najs najs najs!


Ännu en dag med lite existensångest...vafan ska man hittepau? Lägenheten är snudd på kliniskt ren, jag känner inte att jag har lust/råd att åka å handla nåt särskilt. Egentligen vill jag handla nåt inför midsommar, men eftersom jag knappt kan fira känns det lite fånigt. Jobbar till 16 på midsommarafton och börjar 8 midsommarda'n. Gååår festa gör det ju, men jag gissar att det blir en ganska hektiskt helg så man vill inte dumma sig i onödan.
Funderar på att åka bort till jobbet å göra bilen ren å fin, nu när den är hel igen...Men på snålstatoil får man ju betala för sin tvätt...*fnys* Men jag har ju inte varit där på närapå 2 veckor så man kanske skulle kolla läget innan helgen.
Ska iaf gå bort en sväng till solariet å sola minimumtid har jag tänkt... 8 min känns lagom. Får ju inte sola vaaarje dag....men nästan ; ) Tar ju ett tag innan man får rätt färg, framförallt när man är grisrose-blek för jämnan.
Vid halv seven ikväll är det spinning! : ) Ska bli guttans guttans...
Nu är magen hungrig oxå...kaffe räcker visst inte. Men vad ska jag muta den med så den blir nöjd. Fick ett ryck i helgen å blev toksugen på mannagrynsgröt hemma hos mams å paps. Har inte kunnat äta (ens tänkt på att det fanns) sen jag jobbade på Videbo å matade R med det....ingen aptitlig situation det där när gröten for in å ut å hostades å frästes ÖVERALLT!
Man kanske ska kila in på Ica å handla lite mjölk å mannagryn?

Så får det bli!

Vafan gör ni andra när ni är lediga?? jag börjar fan få panik....

Om du får välja bara en...

Sitter å väntar på att Mange ska komma hem... suttit å läst lite på balkongen men det blåste faktiskt kallt så jag fick ha filt över mina halvbara ben. Jäkla träd som skymmer den lilla sol som faktiskt envisats med att lysa majoriteten av dagen.
Hungrig som en gnu, så han får gärna komma snart... Blir nån gryta med grytbitar i å ris å sallad till...får se vad fantasin kokar ihop för nåt.

Inser först nu att jag har haft det tyst runt mig i kanske iaf 40min...inte illa för att vara mig! Annars får jag spunk av att ha det knäpptyst. (Kanske rädd för att rösterna i skallen ska få övertag då....hoho!)


Huvudstad:
Paris
Mat: Lasagne
Tidning:
Amelia
Musik: Kent
Blogg: Min egen...måååste skriva av mig...
Mascara: Oj...ingen märkesmänniska där utan köper på måfå
Väska: Får väl bli Friis & Co
Manlig skådespelare: Ashton Kutcher...varför blev nu just detta i fetstil?? För att jag valde fel??
Kvinnlig skådespelare: Charlize Theron
Parfym: Aqua Di Gio...på Mange :)
Resemål: Kenya
Skor: Sneakers
Designer: Oj, jag är inte nån designer-freak!
Färg: Röd
Fulaste plagget: Avklippta jeans där fickorna plitar ut på låren...
Mest användbara plagget: Luvtröja
Godis: Chokelaaaa

Örontortyr!

Go'eftermidda!
Måndag å jag är på bra humör igen. Fredagen gick i ilskans tecken...men det är utrett å förhoppningsvis överspelat.
Åkte till Växjö (eller rättare sagt till mina päron) på kvällen, blev dock inte
PM för att Mange kunde inte slita sig från sitt jobb. Blev lite fika hemma hos päronen istället å lite gott å dricka.
Lördagen, upp å äta frulle. Pappsen kunde inte hålla sig ifrån garaget å fixa min bil så vi drog med mamma in till stan en sväng. Mange köpte badbrallor å shorts... å Mamma köpte en luvtröja till mig ; ) tackar!!! Köpte lite dricka på systemet för karlsloken skulle dra till Kalmar på lite kalajs med Grabbarna Bus. Dumpade honom hos Löwet å jag å mamma åkte å köpte blomlådor å jord...blommor var det värre med. Rena fiaskot på Blomsterlandet.... så vi bestämde att vi skulle åka till Ormeshaga dagen efter.
Hemmamys med mams å lillebror. Sen kom även paps å kusin Tompa å kvällen gick i Galenskaparnas anda....eller nja, vi såg nån film å sen kollade vi annat. Jag å bror hade gått till Ica å köpt MASSA snacks å jordgubbs å glass. Hittade en Carte D'Or med light-vanilj som gick utmärkt att lura min laktosmage med : )
Söndagen...alla upp å hoppa å trycka sig in i mams å paps nya
bil. Fastän det var en stooor bil blev den ganska liten när man har en närapå 2 meter lång pappa framför sig å två lika långa slynglar jämte sig i sätet. Mot Hovet å köpte fika, sen köpte blommor i Ormeshaga å stannade sen hos kusin Tessa å fikade å tog del av hennes mini-zoo. Två hundar, en katt, två getter å 5 (!?!) kaniner... hästarna och sköldpaddor var ju utlånade.... Jiiiiises! Sjukt go och lurvig katt iaf. Å lite häftig get som hette Sivan. Sen knökade vi oss in igen å åkte hem. Planterade blomlådor...grymt nöjd! Bra man har en mamma med gröna fingrar för mina är bara röda eller blå för det mesta... klantröv!
Åt lite gott å sen började klockan bli mkt att hämta upp Mange i Växjö. (Dit han kommit efter många om och men då chauffören kvällen före visst råkat hamna på bortaplan ; ) hehe...) Han hade beställt klipptid så efter en sväng om Wilma å "Felis" åkte vi hemåt igen. Var väl hemma här runt 22.

Idag har jag inte gjort mkt för världen... Precis tagit mig en trask å varit på Raka Rör å solat (jotack, fjöntigt namn jag veeet!) Under de 16 minuter jag låg plågades jag med den ena hemska artisten efter den andra... Det började med Michael Boublé (?), sen Helena Paparizou, Marie Lindberg...Måns Zelmerlöv (Nu var jag nära att ge upp!) å sen som grädden på moset... Per Gessle.... Rena tortyren! Så fort jag kom hem satte jag igång min musik så att mina öron inte kommer få några bestående men. Brrr....läskigt!

Vad kvällen har i sitt sköte har jag ingen aning om...ska ta mig en dusch nu å sen sätta mig å läsa/beundra mina blomlådor på balkongen.


Va i helvete är det här för jävla iq-befriade blondin-fjortisar då??


Man kan ju inte mkt annat än bli upprörd...

Arg....bara arg....å ledsen....


Paus

Tagit en lunchpaus... fixat å trixat ihop paketen till Lukas å börjat på storstädningsprojekt. Har dammat å våttorkat av ALLT i lägenheten, från golv till tak. Dammsugning å svabb strax....
Fick nästan hjärtat i halsgropen innan...fick brev ifrån Skatteverket. Trodde de skulle skriva å kräva tillbaka en massa pengar de betalat ut till mig...men det var ju bara beskedet som kom. Pustade ut!! Hade inte förvånat mig liksom...
Smäll efter smäll....
Bäst å fortsätta annars blir jag väl aldrig klar...Regnar ute så min solning ligger lite på is...

Dagens lunch: Lax, Potatis, gräddfil, morotsslantar, majs, rädisor, purjo och oliver



Det var väl då själve f*n...

Att man inte ska få ha nånting i fred??? Så jävla märkligt. Ska fanimej sälja allt jag har å äger på Blocket å sen köpa Jenka för alla pengar : ( Börjar fan ta det personligt....rejält!

Jaja... hann/ville inte lära mig scannern igår, så jag tog tillfället i akt idag. Hittade dock inte så mkt roligt i kortväg...
Ska väl kanske traska iväg å sola (fastän jag inte bör...) å städa av lite här.
Dålig start på dagen, så dagen i sig kan väl inte gärna bli sämre??

 

1. Den enda bild jag har på mig och farfar. Var med i tidningen efter den årliga julfesten i Brittatorp. Vi står längst bak eftersom jag var så blyg att jag inte vågade stå å trängas med de andra barnen.
2. Min kisse Napoleon tar igen sig i mammas å pappas säng.
3. Jag står framför ett vattenfall i Kebnekaise. 2002.
4. La Familia firar semester, Ayia Napa. 1992.





1. Jag firar midsommar...kan väl kanske vara 82-83 nånting??
2. När jag har långtråkigt...då har jag långtråkigt... Snodde massa färgat papper på praktiken och klippte å klistrade ihop ett födelsedagskort till Mange. För mkt fritid kan det oxå kallas.... 2003.
3. Jag och Polly, min kusins första häst. Ett Gotlandsruss som fick stå ut med mkt experimenterande av oss båda. Som ni ser är jag inte alltför fotovänlig, har vi inte alla haft en sån period då vi sprang maraton för att undvika allt som hade med kameror att göra??
4. Studieresa, Auschwitz 1998. Nyttigt men hemskt...

Näe, om man skulle göra nån nytta idag då? (vill inte....)

Kvällning...

Klockan tickar på...har verkligen sprungit iväg den här dagen.
Spinning vid halv sex, var visst någons premiering. Gick bra tyckte jag. Däremot började jag få mjölksyra i låren redan i andra låten (?) så jag trodde passet skulle bli en utdragen tortyr. Men det gick över å jag kämpade så svetten yrde ; )
Hade dock en läskig lite fläskig karl framför mig vars svettfläck i röven bara växte å växte...urk!
Gick hem, bussarna går ju så dåligt efter 18. Skönt med lite extra lång nedvarvning....
Åt lite...hemma själv för karln är på sommarfest med jobbet. Segat i soffan hela kvällen....riktigt skönt att vara själv ett tag men nu får han gärna komma hem igen. Behöver kärlek!!!! hehe

Snart dags för bingen... imorrn får jag nog allt städa. Blidde inte mkt med det idag. Sen bär det förhoppningsvis av till Växjö å vi får utnyttja vårt presentkort på PM. Lillasyster jobbar ju där dessutom...kanske kan få lite tips om vad man INTE får missa ; )

Lite småtrött å flamsig.... då fastnar humorn nånstans nere i fotknölsnivå....men det är där den är som bäst!!!
Gonatt go' folk!




Mi casa es su casa

Först.... på begäran.... min "tofs-frilla" som jag bad om...Jag skulle kanske inte kalla den så messy direkt...

 

Jiiises...my nose looks enormous!! : (

Sen.... min älskade hall-byrå!! Och favoritsak i hemmet just nu.... min lilla Buddha! Ska upp en stor guldig spegel bakom byrån, som matchar guld-mattan...

 

Sugen på en puss?

image156

Det ska läras i tid!!  ; )

Datakrångel, frisörbesök och nyspetsad...

Torsdag....
Jobbet ringde mig nyss men jag VILL inte svara...så sagt å gjort. De talade inte in nåt meddelande heller, så jag gissar att det var nåt "akut á la Amelie" typ att jag skulle förstärka nu några timmar framåt...Nej tack..jag tvättar! Har redan tackat nej till å jobba i helgen så det borde inte vara om det...måste ju hem å byta ruta på bilen! : (
Tvättar som sagt...inte jättenödvändigt, men nåt måste man ju göra! Sov okristligt länge idag...gick inte upp förrän strax innan tio! Jag som var lite stursk å sa till Mange igår att jag oftast går upp strax efter det att han cyklat till jobbet...fick jag äta upp rejält idag alltså!

Gårdagen
Åkte ner på stan å virrade runt en stund innan jag hittade rätt. Trodde att frisören låg betyyydligt närmare knutan än vad det gjorde....Stället såg rätt sunkigt ut men hon som klippte mig var duktig, fattade precis hur jag ville ha håret! Så nu är jag lite "messy och trashy" som hon själv sa...å har betydligt blondare hår. Däremot blev det dyrare än vad det var att klippa sig på Ego i Lund.. 1010 spänn!!! Rena rånet....  : ( Men jag är nöjd å det är huvudsaken...Å att hon sa att jag har mkt och fint hår av suverän kvalitet gjorde ju inte en ledsen i ögat precis.
Ringde Mange efter jag var klar, vi tog en lunch ihop : ) Iofs bara på Grafitti (som inte alls håller samma klass som i Lund) men det var mysigt att bara vara vi två UTAN stress inblandat. Vinkade av honom vid jobbet å ville inte alls åka hem...så vad gör flickan?!?! Jo hon börjar traska lite på måfå (hade liiiite hum om vart jag skulle men var alls inte säker) å ramlar visst in på House of Pain.


Ojsan... går därifrån nyspetsad å fin i örat. 
Lite dålig bild, men det är svårt att ta på sig själv.... Dessutom så töjer hon ut min piercing i naveln å sätter i ett snyggt svart smycke. Dumt å inte använda de hål man har liksom...hehe  ; )
Sen ramlade jag in på Vero Moda å köpte mig två vita bastoppar i olika modell, ett linne (?) med brottarrygg å en top med lite empirekänsla. Billiga å bra tyckte min nu alldeles för ansträngda plånka. Så jag fick raskt bege mig till Knutan å hoppa på 8an hem.
Hade fått post-avi från LensWay å anade att det även kunde kommit en från Favoritsaker. Jajamen...Så nu har Lukkes födelsedagspresenter kommit å min kakeldekor till köket. Kuuuunde ju inte hålla mig ifrån å pyssla lite i köket. Har ju varit sååå allergisk mot det osmakliga valet av kakel (eller snarare valet av tapet iom kaklet som var där först) som den förra grannen ordnat med. Men känner inte att jag har råd att köpa kakeldekor till allt kakel så jag gjorde såhär:


Före:  

Lite halvhemskt fisrosa kakel med otäcka rosa blommor på 15 kakelplattor...märk då kombinationen med den röda tapet som fd hyresgästen satte in på eget bevåg för ungefär ett år sen.... UGLY! Jag kom fram till att den lite fisrosa-beigea nyansen dock går ganska så bra med pluttarna i tapeten, så jag köpte å gjorde såhär...



                
Efter :  
När jag är klar med mitt fixande i köket (lång väg kvar) ska jag ta ett kort på helheten....men just nu ser det ut som kriget fortfarande. Jag älskar å fixa! Mange undrade om jag inte skulle köpa sån dekor å sätta i badrummet oxå... Där är det fisblått....hehe

Mkt fis... men det är ju sån jag är. Blekfis....Skönt med lite svalare temperatur, men det får ju gärna vända till helgen...verkade dock bli ännu sämre? Igår regnade det ju rejält...jag stod i sovrumsfönstret å spanade oroligt på Stella... lite rädd att vi inte tejpat å fixat tillräckligt så hon läckte in. Men jag tror inte det.

Ska börja på lite lunch...kaffet börjar känna sig ensamt i magen å nån frukost blir det inte...men vad ska man hitta på? Sugen på pasta...så det blir nog pasta i nån form.

Idag verkar datorn lite kryare....haft en Trojan igen... fattar inte vad som  hänt?! Mange som är så fisnoga (där var det igen!) med antivirus å brandvägg å annat tjafs som jag tycker är rena serbokroatiskan.

Dagens utmaning blir nog att förstå sig på hur scannern funkar.... den är hittad...liksom laddaren till kameran som ni kanske ser.... Det behövdes visst en karl till å leta rätt på dem... (kanske för att det var han som stuvat undan dom så bra?!)

Bättre sent än aldrig....blommor till Mamma <3


Men säg för faaan inte att jag använt Manges högtalare som piedestal! Då tvångsmatar han mig med rotmos!!!

Knasdag...

Orkade inte med mer än en timme i solen...sen spratt det i varje nerv i kroppen på mig! Sååå rastlös, men ändå ville inget göra. Har precis duschat av mig lite...bokat klipptid...jo faktiskt....å ska nu göra mig lite lunch (?)
Sent som sören... men det blev ju sen och konstig frulle vid halv tolv juh. Å jag måste äta nåt nu på eftermiddan om jag ska orka med spinning ikväll. Sååå dumt att det är så sent. Men på torsdag är det redan 17.30 : )
Imorrn kl 9.45 ska jag klippa mig...ska bli dunderskönt! Hoppas bara det inte blir snordyrt, men det tror jag inte...?

Varför ringer kyrkklockorna mittemot nu?? Måste kila å kolla om där rör sig nåt... Funeral...verkar det som.

Jaja...dags å steka ihop lite kycklinggryta med kokosmjölle å vegetables...

Ciao

Stolt

Idag ringde det på dörren och farbror Postis överräckte ett brev som han inte ville stoppa ner i inkastet. Om det var för det var styvt eller för stort framgick inte. Tackar tackar...
Visar sig vara från LTH och adresserat till Magnus...kan bara betyda en sak! Examensbevis : )
Skicka iväg ett sms om att jag trodde att det kommit och det dröjde ungefär 2 sekunder innan han ringer... "Öppna, öppna, öppna!!!" ok...
Jojomänsan... Master of Science in Civil Engineering...Så stolt över min karl att det fullkomligt sprutar stolthet ur örona på mig...
I sommar blir det festligt firande...

Smörjt in mig med "Zakynthos-smörja-spf8" å ska bege mig ut i solen, doftandes typ cocos eller nåt liknande....trots allt...nu är ju ryggen ok iaf...

/Stoltis

Det var väl själva f*n...

Ännu en Trojan inne igår...så kvällen igår gick i muttrets tecken för Mange. Kanske mest för att han såg att den troligen tagit sig in genom en länk genom MSN å att jag aldrig tar emot eller skickar nåt över MSN... Jobbigt att inte ha mig å skylla på liksom....
Annars var det en lugn kväll.... Jag gjorde egna burgare å till efterrätt blev det kärleksmums med en klick grädde å jordgubbs. Myche gott om man gillar mörk chokela... jag tyckte det var i starkaste laget så jag behövde verkligen lite grädde för att utjämna smaken.

Nu har jag beställt present till Lukas...bättre sent än aldrig. Iofs fyller han imorrn å vi kommer ju inte träffa honom på ett tag (?). Passade på å beställa kakeldekor oxå, så man får lite ordning på det hemska kaklet i köket. Allergisk mot blommigt kakel... Ombokade besiktningen på bilen oxå till vecka 27. Vill inte åka dit med klirrad ruta... å så får ju gärna pappsen kolla över bilen innan oxå... Så jag har NOLL inplanerat förrän på Fre-kväll... Nästan stressande att ha INGET å göra...(jo, det finns alltid å göra...det är min 2Do-lista ett bevis på!)

Planerna för dagen är få... känner mig lite konstig. Men det kan vara för jag inte ätit nåt utan bara druckit kaffe så här långt. Gick ju faktiskt upp vid 8-snåret idag. Egentligen har jag en "vill-inte-göra-ett-jota-dag" men det är ju onödigt kan kännas. Behöver nog lite energi å sen blir det förhoppningsvis ordning å reda....
Får se om det blir en tur till Lödde möjligen...inte så sugen på å köra när det är så varmt egentligen...trots AC i bilen. Verkar inte finnas varken Plantagen eller Blomsterlandet i den här stan?? Vad har man istället?

Vet inte om jag vågar mig ut i solen idag... behöver nog lite lugn å ro i skinnet... tog lite mer än jag trodde igår oxå. Samtidigt får man lite ångest när man inte tar vara på det fina vädret....

ÅHHH, I-landsproblem!!!!!!


Genomstekt...

Suttit ute i solen nu i nästan två timmar (?) Kom fram till att framsidan inte var så röd å svedd att den tålde lite sol. Köpte med mig en Hennes-tidning (efter råd av Sara) och en stor flaska Loka.
Har betat av ganska många punkter på min 2Do-lista idag, känner mig enormt duktig trots att det bara är sånna oväsentliga saker som att *packa upp, *boka tvätt-tid, *maila om kursintyg....osv...
Köpt ingredienser till det här: Leilas kärleksmums
Ska bakas ikväll när Mange är hemma för han ville vara med...
Apropå testosteronsaken i det här huset...han är fanimej inte klok! I morse när han gjorde sig i ordning för att åka till jobbet haffade jag (sömndrucket men dock!) honom i färd med att ta på sig jeans. "Är inte säker på att shorts är ok på jobbet" säger han... Ok, det kan jag köpa...  Men ingen långärmad skjorta iaf säger jag å skrattar lite å han håller med. Somnar till lite å vaknar igen när han ska pussa hejdå... Vad har karl´n på sig??? Jo, jeans, t-shirt å långärmad svart tunn tröja OCH JACKA!!! OMG.... När jag ifrågasatte jackan sa han att han ju faktiskt hade nyckeln i den...ett resonemang som genast sprack då jag hör hur han rasslar till sig sina nycklar som låg på byrån i hallen....
Har försökt uppfostra honom bäst jag kunnat....men jag har väl misslyckats rätt fatalt ; )

Nu luktar man lagom hallon.... å vill nog hoppa in i duschen. MEN det känns lite overkill när jag vet att om en kvart är jag snudd på lika svettig å luktar snudd på lika gott igen.
Ikväll blir det egengjorda hamburgare och kärleksmums till middag....å dessert... å sist men inte minst lite "glubbe-globba" som min sötaste goaste "minste-kusin" Melinda sa när hon var liten. Hon är ju inte minst längre, något som känns oerhört svårt att förstå...Hon var ju trots allt minstingen i typ 8-9 år. Shit, har helt glömt hur gammal hon är?! Skäms Svensson!!! Söt är hon iaf... å var väl kanske nästan ett år vid min student så hon måste fylla *tänker så det knakar* 9 i år....

Jag undrar vart vår scanner tog vägen i flytten?? Inte sett röken av den... å kameraladdaren är nog oxå ett minne blott snart...

Näe, nu ska jag se om jag kan hitta några nya snygga badshorts till min karl.... ska det hända nåt får man ta tag i det själv!  : )

Arrivederci

Helgen som varit...

Fredag.
Hemmakväll med god mat, vin och snacks... var ju dock inget skoj på teven och vi var båda för trötta för att se på film. Så det blev ganska tidigt i säng...

Lördag.
Skulle åka till stugan å ha det gott...upptäcker dock på morron att vår dator har fått besök av en Trojan...så det behöver fixas till innan vi åker. Sagt å gjort...vi packar oss ut å jag springer å slänger sopor. När jag går ner mot bilen igen möts jag av Mange som säger att vi haft inbrott i bilen IGEN... Lovely : ( Slagit sönder en ruta å röjt runt som fasiken...så jävla obehagligt. Men...vad göra? Körde till jobb, dammsugade ur allt splitter å tejpa igen rutan med hård genomskinlig plastsäck. SUCK!
Efter många om och men kom vi alltså till stugan. Solade...badade...läste....grillade...åt gott...somnade.

Söndag.
Solade...badade...läste....åt gott...åkte hem... ungefär. Skedde dock ett missöde tror jag... Jag hade en gul flaska med mig med solskyddsfaktor i, svärmor hade en likadan flaska med vanlig lotion i. Jag gissar att den flaska jag bad Mange smörja min rygg med var svärmams...så jag är rööööd på ryggen : (  Men det gör iaf inte ont...
Slappade i soffan å gick å la mig rätt tidigt.

Måndag.
Idag...? Vad göra idag? Mange åker INTE å jobbar i Tyskland. Iaf inte idag...*pustar ut* Kul å va ensam en hel månad liksom...
Vet inte om jag vågar mig ut i solen eller om mitt svensson-bleka skinn är mätt på sol efter helgen?
Ska ringa å boka klipptid nånstans oxå...men vart?

Usch...kom upp nån konstig aggressiv pop-up om att vi besökt vuxensidor 179 ggr och att man för sin egen skull och familjens ska installera nåt jävla program. What? Nu när datorn är scannad å rensad efter ominstalleringen efter Trojanen dyker all möjlig skit upp.... Nyss kom det upp en sida av sig själv med diverse grova porrbilder på... är det samma pop-up som kan ploppa upp sånt för att få en att bli skrämd?? aldrig varit med om liknande....
Porr är äckligt...

Dags för lite förmiddagskaffe (egentligen frulle, för jag sov som en gris i morse!) och dags å ta tag i dagen.



Så fort jag kan ska den här säljas (eller snarare min version av modellen ovan)....otursförföljd de luxe! År 2007: Punka, vindrutemotor paj, generator paj, inbrott?! Vad kommer näst liksom? Lägg då till två inbrott till å en svärmams som backade in i passagerardörren. Orkar inte med mer skit... men måste ha bil till å från jobbet för jag vågar inte cykla hem mitt i natten. Jag som till å med tänkt tvätta bilen....samma dag som vi skulle åka... glöm....

åhh

Tuuut...tuuut...

Studentdag här i Hbg idag.... härligt väder de fick!
Jobbat 8-16 idag....gått bra men det var stressigt å mkt folk.
Städade lite smått när jag kom hem. Nu lagas det mat... fläskfilé med bacon å svampsås....nypotatis i ugn å sallad till. Behöver jag nämna glaset med rött i min hand?

Igår vad gjorde jag då? Jo, skrev tenta ja...som är godkänd thank you God! Hon mailade om det innan idag... Sen "sola" jag lite... å sen tog jag bussen ner till Friskis.... 45 min spinning. Guttans! Hade bett Mange hämta upp mig där sen så kunde vi ta med oss lite mat från Thai Corner hem. Men.... då kommer han direkt från jobbet (19.20!!!) på cykel... så det var ju bara snällt att traska till fots hem. Lagom spagettis man är i benen liksom!!
Åt gott å slappade hela kvällen.

Näe, nu tror jag mitt projekt nr 2 börjar bli klart. Jag ansvarar alltid för sallad och potatis/ris/pasta...tråkgörat alltså! Men så är jag en sån jävel på sallad å andra sidan ; )

Gokväll å trevlig helg...

Färdig?!

Skickade in hemtenta och komplettering vid lunchtid. Har fått svar från Eva där hon skriver att min komplettering är OK "även om du vinklat den på ett lite personligt sätt"....haha, menar hon ordbajs tro??
Fick precis svar om hemtentan oxå å hon skriver att den ser riktigt bra ut å undrar varför jag inte vill ha den publicerad i antologin (?) som hon ska sammanställa. Nej tack...har du ens läst den??

Suttit ute i "solen" oxå i 1,5 timme å läst Läckberg...läste ut Predikanten och påbörjade Olycksfågeln.... jag har läst alla i konstig ordning men nu tror jag att efter Olycksfågeln har jag nog läst alla utom den nyss utkomna.
Som vanligt så är det så att när jag väl pallrat mig ut (efter att ha skickat iväg tentor å fans moster, ätit lite lunch, hämtat upp tvätt ur tvättstugan å smörjt in mig med solskyddsfaktor...jo jag kan faktiskt sånt...) så är det 98% moln över himlen. Medan det hela förmiddagen, ja rentav sen 7 i morse då jag knallade upp, varit strålande sol... Just my luck!

Planerna för kvällen är få... har väl tänkt bege mig ner till Friskis vid 18.30. Tycker inte om att baspassen är vid så dumma tider... Egentligen skulle jag väl kunna ta ett medelpass oxå som ges mkt tidigare, men jag håller mig till säkerheten å baspass än så länge ; )

Sugen på att baka kärleksmums oxå...Mange (!) hade sett nåt gott på Leila Bakar å drog ut recept som ligger här på skrivbordet framför näsan....aj aj aj...

Det kan inte vara sant? Är Paris redan ute ur finkan?? Hade hoppats hon stannade där ett tag....äcklo

Både lillebror Svensson å storasyster Svensson har skrivit hemtenta idag : ) Hoppas det går bra för junior!

Väntar besked idag... längtar tills mitt hjärta är hemma! : /

Näe, ska ta tag i tvättberget, tjonga igång lite musik å reta grannarna återigen å dricka lite vatten för jag har svettats som en gris idag. (varför säger man så? grisar svettas väl inte ens???)

Tvätt, musik å vatten!

       





Hope!

Gomorron!
Lite förvånad själv att jag vaknar å är PIGG när Manges klocka ringer.... klär på mig å rusar ner i tvättstugan å ser till min glädje att där är ledigt hela förmiddan! Springer opp igen å börjar sortera tvätthögarna.
Nu dricker jag kaffe och surfar runt lite....
Har beställt mig ett sånt här:
http://www.barncancerfonden.se/content2/index.php?pid=2448
Tycker jag nästan att även du ska göra om du har chansen....var på vippen å ta en nalle eller två oxå, men det får vänta lite ; ) Ska ju köpa nåt qul till Lukke som snart fyller...men han önskar sig en termos och matlåda!

Hade en galet bra dag igår, GUUUD vad jag älskar min sambo! Helt obeskrivligt.... Å så var det ruligt å se på fotboll å dricka lite öl till tacos.

Ska väl ta tag i hemtentan å skriva klart...har i stort sett all text nerskriven fast rörig, så jag måste omstrukturera....å sen har jag "bara" kompletteringsuppgiften från fru Evas kurs oxå....
Vill bli klar fooooort, för idag skiner solen galet mkt å jag vill sola ; ) Hoppas på spinning ikväll....äntligen!

Idag blir det Sahara Hotnights-dag.... möjligen The Sounds oxå....



image144

Ojsan II

Jaha, då känner jag att jag behöver ha en liten paus. Inte för att jag har varit sååå duktig precis att jag behöööver en...men men...
Känner mig lite frånvarande men tror nog jag ska få ihop mina 8 sidor iaf...så mkt annat å grubbla å fundera över just nu. Kan inte riktigt avslöja vad det gäller ännu, men det upptar ENORMT mkt av mitt tankeflöde just nu...
Så har skattepengarna rullat in på kontot : ) Nästan 9000 kr! Jippi...där har vi resan å lite till... kollade nyss på lite bilder därifrån. Ska bli najs!
Satt hos polisen i över en timme igår... Mange måste förnya pass iom namnbytet.... har hittat mitt å tyvärr så gäller det tills nästa år. Det ser ut som om jag är 10 gammal på kortet för jag har hängslebyxor (!!!??why-on-earth??!!!) på mig...
Sen blidde det myskväll. Gjorde egen potatissallad å åt med kassler å god sallad. Såg teve å drack vin... Idag märker jag att den 3/4 flaska jag drack visst gjorde mig lite på lyset... hittade en chokladpudding-kladd i soffan (oops!) och märker att jag blåst ut ljuset å skvätt ner hela soffbordet med stearin. Jaja.... bagateller!
Ikväll blir det plugg, fotboll å go mat...eventuellt en repa om solariet?! om vi orkar...Mange har åkt å jobbat en sväng så jag ska få fritt spelrum här hemma.

Varför drar det helt plötsligt i shoppingtarmen igen?!?!?


Kalives Beach
 

Ojsan...

...vore kanske på tiden att  BÖRJA med hemtentan nu? Den ska ju trots allt vara inne imorron....
Fan att man ska va så jävla lat....


image137

Just Me, Myself and I

Nu har Me, Myself and I varit å "storhandlat" tillsammans med alla virriga pensionärer... å så en å annan arg stressad mamma med monster till barn förstås...Så gick det med den studiestunden...
Börjar hitta på Maxi nu...haha...lost at the supermarket!
Så nu ska jag laga lite sen lunch. Åt pannkakor till "frulle" så nu skriker magen igen. Blir nudelwok å kylling! ; )
Bästa köpet är ändå efterrätten... jordgubbar med creme fraiche mit vanilj i....vardagslyx! Me like...
näe... bäst å slänga ihop det innan magen havererar. Att man kan bli så hungrig pronto?!?!

Ineffektiv...

Var längesen jag skrev nåt nu. Varit så trött å haft rätt tradigt om jag ska va ärlig....
Jobbat fre-lö-sö (em, kväll, kväll) och ska jobba kväll ikväll oxå. Jobbat med Liza och David...gått bra tycker jag. Skönt att Liza ville byta min ons mot Fre. Då kan jag å Mange va lite lediga ihop. Eller...så "ledig" man kan vara när man har en hemtenta hängande över en.
Igår kom Anders å kidsen förbi en sväng. Fikade lite, å sen åkte vi ner till Gröningen å åt glass å busade på lekplatsen där. Såååå fint där nere!! =) Första gången jag var där ju...skäms på mig!
Mange käkade ute med Patrick å My igår....kul å sitta å äta sin sallad på jobbet då juh! De lite halvt om halvt bestämde att vi ska grilla (om vädret tillåter) och gå på bio på fredag. De flyttar snart in här på gatan förresten! =) De ska "bara" renovera upp kök om jag förstått det rätt. Sen pratades det visst om en helg i Gbg med hotell, lite partaj å Liseberg....men vi får se om våra scheman tillåter detta. Lite svårt när jag jobbar minst varannan helg... =(

Såg en utmaning som jag inte kunde motstå!


Svara på dessa frågor och sök på www.google.se på svaret på frågan..
Vilken är den första bilden som kommer upp??

Förnamn ?, efternamn ? , bor? , vän? , kär i?, djur?, mat?, färg.?..


Förnamn: Jessica



Efternamn: Svensson



Bor: Helsingborg



Vän: Jenny



Kär i: Magnus



Djur: Katt



Mat: Lasagne



Färg: Röd

Börjar nästan ana att Anna manipulerat sina bilder för mina blev ju helhemska! Vafasiken... Kolla in "Mange å Mig" isåfall... BB-Jessica?! Jiiises ; ) Bör kanske tillägga att bilden på Jenny INTE är "min Jenny" haha... Inte på långa vägar likt!
Näe, om man skulle vara lite produktiv idag? Börjar 16 så jag har ju några timmar å döda innan dess. Plugga kanske rentav?! Pust... ja så får det nog bli, men först lite frulle/lunch/brunch för å stilla hungern.

Jaså, har det varit fotbollsmatch?? ; ) Hörde den sista minuten på radio....helgalet...

Over and out


RSS 2.0