Memory Lane

Åhh, satt å kollade på youtube å sökte upp lite klipp från Solstollarna och Toffelhjältarna...åhhh!!! Man blir alldeles rörd tamejfan! Att man var helsåld på dessa urfåniga skåningar.... Najs najs najs!


Ännu en dag med lite existensångest...vafan ska man hittepau? Lägenheten är snudd på kliniskt ren, jag känner inte att jag har lust/råd att åka å handla nåt särskilt. Egentligen vill jag handla nåt inför midsommar, men eftersom jag knappt kan fira känns det lite fånigt. Jobbar till 16 på midsommarafton och börjar 8 midsommarda'n. Gååår festa gör det ju, men jag gissar att det blir en ganska hektiskt helg så man vill inte dumma sig i onödan.
Funderar på att åka bort till jobbet å göra bilen ren å fin, nu när den är hel igen...Men på snålstatoil får man ju betala för sin tvätt...*fnys* Men jag har ju inte varit där på närapå 2 veckor så man kanske skulle kolla läget innan helgen.
Ska iaf gå bort en sväng till solariet å sola minimumtid har jag tänkt... 8 min känns lagom. Får ju inte sola vaaarje dag....men nästan ; ) Tar ju ett tag innan man får rätt färg, framförallt när man är grisrose-blek för jämnan.
Vid halv seven ikväll är det spinning! : ) Ska bli guttans guttans...
Nu är magen hungrig oxå...kaffe räcker visst inte. Men vad ska jag muta den med så den blir nöjd. Fick ett ryck i helgen å blev toksugen på mannagrynsgröt hemma hos mams å paps. Har inte kunnat äta (ens tänkt på att det fanns) sen jag jobbade på Videbo å matade R med det....ingen aptitlig situation det där när gröten for in å ut å hostades å frästes ÖVERALLT!
Man kanske ska kila in på Ica å handla lite mjölk å mannagryn?

Så får det bli!

Vafan gör ni andra när ni är lediga?? jag börjar fan få panik....

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja du...vad gör man när man e ledig!?? Hmm...ingenting..tragiskt men sant. På sista tiden har jag inte ens tränat...fyfy..måste börja igen, får lite dåligt samvete när jag läser hur duktigt du hälsar på Friskis!! =)

2007-06-20 @ 20:02:24
URL: http://annalollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback