In o ut, in o ut....

Det är ju ett evigt stånkande...
In o ut, in o ut! Man blir ju helt matt!!!

Det är ju med en viss hatkärlek man står ut med det. Vem skulle annars ställa upp liksom?

Det är ju faktiskt värt det tusenfalt ♥

Fantastiska uppfinningar, tack för ni finns!!
 

Mkt bad blire!

Åh jag är så nöjd!

Av en slump ramlade jag in på Medleys hemsida och hittade faktiskt en simskoleplats till Edvin :)
Försökte förra hösten men platserna försvann på nolltid.
Så på torsdag nästa vecka drar vi igång, bara för mamman att svälja eller alternativt ignorera sin badhusångest!

Gick faktiskt ganska så bra igår med just den delen av badhusbesöket. Vi åkte till Tolvåkersbadet strax efter 11 och tänkte ju att "herrejävlarvafolkdetkommervapåhöstlovet". Tji fick vi! Där var SÅÅÅ lugnt :)
Tror inte det uppgick till tio familjer där ens under våra 1,5 timmar där. Superskönt!
Edvin, Elias och Elina (låter ju som syskon faktiskt) njöt i fulla drag. De stora barnen var superduktiga och simmade 200 meter!!! (Ja Jenny oxå då som simmade jämte Elina...lugn Jenny, nu fick även du lite cred!)
Sen ramlade vi igenom BKs Drive Thru på vägen hem. Käkade, lekte en stund innan vi drog med oss 4 kids till BVC. Edvins småsyskon skulle på kontroll...hihi, sköterskan där undrade faktiskt om han inte var storebror ;) "Storabror" som han själv säger... Vi har två små goa bebisar att tacka för mkt i vår familj :) Edvin är ju då ibland väldigt stor och duktig, samt att han skänkte sina nappar till bebisarna :)

Fick med oss två påsar duplo hem... är sådär nöjd med detta, men en överenskommelse mellan en 6-åring och en snart-4-åring är svår att rå över ;)

Är även nöjd över att jag till slut la ut Edvins urvuxna vinterjacka+byxor på Tradera, där rullade över 600 kr in igårkväll...
Sen har jag blivit lite loppisberoende ;) Finns en secondhand-sida på Fejjan där folk från Kevlanche med omnejd lägger ut ALLT.
Dragit in några hundra även där :) Känner sig som rikast i världen!

Strax ska vi ut och njuta i höstsolen :) Har lovat Edvin att köpa pumpor så det ska vi oxå göra.
Ikväll blir det nåt glas vin (?) med Ciliah <3. Dessvärre blev det inget av Cavaprovningen ikväll då de som håller i det fått familjeförhinder. Får se när vi kan få till nån annan ost- och vinprovning för AV ska det bli!

Nähä, fånga dagen! (jag har inte riktigt vant mig vid hur långsamma förmiddagar kan vara... känns som klockan kan vara 11 rent mentalt men så är hon strax efter 9!)

Njut dagen

Höstrusk de lux!

Usch här sitter man med ångest!
Borde ha paltat på oss de varma kläderna och begett oss ut i förmiddags. Nu är det sånt rusk :( Inte varit utanför dörren med näsan ens idag...
Vi har dock sysselsatt oss jag och junior. Vi har ju höstlov den här veckan. Utnyttjade första dagen med o dra oss lite i sängen (tills det att Barnkanalen började trilskas med oss vill säga).
Vi är ju fortfarande utan värme i lyorna här så idag skulle de bryta strömmen för oss under förmiddagen. Jag har haft radion på hela dagen utan avbrott, men däremot bredband och tv har ju muppat lite.
Imorgon blir det värre, då kommer vattnet vara avstängt mellan 7.30-17 :( Vi passar då på att åka å hälsa på våra kära i Lödde :) På tok för länge sen nu... de små bebisarna växer ju ifrån oss, snart inga bebisar kvar av dem nu!
Planen är att vi ska till badet oxå, liksom lovat Eddo det nu när han är så duktig och faktiskt kan duscha. Fegisen har ju fram tills nu föredragit att hälla upp vatten i en bebisbalja ;)

Haft en mysig och lugn helg (frånsett att Mr Angry varit på små visiter då och då). Fredagen minns jag inte riktigt?
Under lördagen var vi och bunkrade upp i förråden, sen blev vi överbjudna på middag och lek (ja barnen då förstås!) hos grannarna i grannhuset :) Mycket trevligt!!
Igår passade vi på att gå på bio, såg Alfons Åberg och pappa Åberg på knattebio. Edvin satt stilla hela de 40 minuterna! Wow...det artar sig :) Köpte med oss gofika hem och sen var det lugn å skön söndagkväll. En sån skön söndagkväll man bara kan ha om man vet med sig att klockan inte ringer tidigt på måndag morgon...

Annars är vi inte så uppbokade, vilket är skönt!
Lovat Edvin att vi ska köpa pumpor och göra Jack-o-lanterns. Letade efter pumpor igår men hitta inga på Plantagen :( Får kika vidare imorgon i Lödde.
På onsdagkväll ska jag ha kvalletid med min Ciliah <3. Vi ska på Cava-provning :)
Vi ska försöka bestämma ihop en lekdejt med Edvins nyfunna bästis från dagis en dag...passa på o träffa andra vi gillar eller bara va vi två.
Till helgen ska vi mysa till det ordentligt :) Då drar familjen till Båstad för att bo på "motell" som Edvin säger. Det blir en övernattning med god mat, härligt bad och sen är ju aldrig frukostbuffé fel ;) Skansen heter det väl?

Slut på uppsatsen!
Edvin 5 månader badar med mamsibamsi <3

Läggdags

EHHHH, kvällens sagostund bestod av att läsa om 40 veckors graviditet. Lägg sen till lite otäcka förlossningsbilder med bildtext...
 
"Att vänta och föda barn" - om sonen själv får välja!

Ordning

Ordning o reda, pengar på fredag!
Dagarna springer iväg, snart är det november!
Jag har mest irrat, stressat o tramsat på jobbet idag. EN dag kvar, sen höstlov. Jag känner i kropp o knopp att vi behöver lov nu. 
Edvin har haft hel-ute-dag idag i Furulundsskogen, lämnade honom 7.30 och hämtade strax efter 14 så de har ätit både frukost, lunch o mellis ute. De grillade korv till mellis o jag som råkade komma just då fick mig en rackare jag oxå :)
Fantastiskt initiativ och fantastiska föräldrar som ställer upp på att skjutsa dit o de tiderna som angavs.
Annars är livet typ som vanligt... Trötta föräldrar och trotsig unge, i vanlig ordning.
 
Svensson-liv bokstavligt talat

Tillåt mig gnälla...

...bara lite?! Jag FRYSER!!!!!!!
Freakin' jävla galenskap, men vi saknar fortfarande värme efter branden...och nu tryter mitt tålamod big time!
Hur lång tid kan det ta? Grannarna kom hem efter en semestervecka och hade då 14 grader, inte ok när man har en liten bebis :(
Mange var sjuk/är fortfarande sjuk förra veckan och nu känner jag kill i halsen och iskalla fötter och näsa. Måtte junior slippa!

Junior ja, skitungen är inne i en lugn och behaglig period just nu faktiskt. Inte så mkt trots och man kan föra långa och givande samtal med honom. Ikväll har vi återigen ältat att han ska bli storebror och brandman när han fyller 4 (få nu inte för er något!!) och att han ska önska sig en skateboard när han fyller sex år. Nytt ikväll var prat om tandfe och att "farfar och morfar har störst mage i heeela världen" haha... Den sved va?!?

Förra veckan klippte M o E sig. Hämtar E en dag på dagis och upptäckte att han klippt sig själv :( igen...trots att jag två ggr påtalat till personalen att han inte kan ha fri tillgång till saxar. Tror det är 3e eller 4e ggn han gör så nu och denna gången är värst :( Valet å kvalet om han ska snaggas/rakas eller om vi ska låta en frisör försöka raka in nåt tufft mönster just där på sidan. Ser lite sicksack ut nu...
Snygga dagisfoton då :l

Näe, försöka sova bort halskliet står på schemat nu...