Höstrusk de lux!

Usch här sitter man med ångest!
Borde ha paltat på oss de varma kläderna och begett oss ut i förmiddags. Nu är det sånt rusk :( Inte varit utanför dörren med näsan ens idag...
Vi har dock sysselsatt oss jag och junior. Vi har ju höstlov den här veckan. Utnyttjade första dagen med o dra oss lite i sängen (tills det att Barnkanalen började trilskas med oss vill säga).
Vi är ju fortfarande utan värme i lyorna här så idag skulle de bryta strömmen för oss under förmiddagen. Jag har haft radion på hela dagen utan avbrott, men däremot bredband och tv har ju muppat lite.
Imorgon blir det värre, då kommer vattnet vara avstängt mellan 7.30-17 :( Vi passar då på att åka å hälsa på våra kära i Lödde :) På tok för länge sen nu... de små bebisarna växer ju ifrån oss, snart inga bebisar kvar av dem nu!
Planen är att vi ska till badet oxå, liksom lovat Eddo det nu när han är så duktig och faktiskt kan duscha. Fegisen har ju fram tills nu föredragit att hälla upp vatten i en bebisbalja ;)

Haft en mysig och lugn helg (frånsett att Mr Angry varit på små visiter då och då). Fredagen minns jag inte riktigt?
Under lördagen var vi och bunkrade upp i förråden, sen blev vi överbjudna på middag och lek (ja barnen då förstås!) hos grannarna i grannhuset :) Mycket trevligt!!
Igår passade vi på att gå på bio, såg Alfons Åberg och pappa Åberg på knattebio. Edvin satt stilla hela de 40 minuterna! Wow...det artar sig :) Köpte med oss gofika hem och sen var det lugn å skön söndagkväll. En sån skön söndagkväll man bara kan ha om man vet med sig att klockan inte ringer tidigt på måndag morgon...

Annars är vi inte så uppbokade, vilket är skönt!
Lovat Edvin att vi ska köpa pumpor och göra Jack-o-lanterns. Letade efter pumpor igår men hitta inga på Plantagen :( Får kika vidare imorgon i Lödde.
På onsdagkväll ska jag ha kvalletid med min Ciliah <3. Vi ska på Cava-provning :)
Vi ska försöka bestämma ihop en lekdejt med Edvins nyfunna bästis från dagis en dag...passa på o träffa andra vi gillar eller bara va vi två.
Till helgen ska vi mysa till det ordentligt :) Då drar familjen till Båstad för att bo på "motell" som Edvin säger. Det blir en övernattning med god mat, härligt bad och sen är ju aldrig frukostbuffé fel ;) Skansen heter det väl?

Slut på uppsatsen!
Edvin 5 månader badar med mamsibamsi <3

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Ser så framemot onsdagen!
Puss!

2012-10-29 @ 18:51:14
URL: http://ugglehuset.se
Postat av: Jenny

Tack för idag <3 Lite likheter... Edvin- Noah!! Men dom e ju syskon ;)

2012-10-30 @ 21:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback