Still nothing

 
Här funkar fortfarande inget, allra minst jag!

Världsfrånvänd?

Inte nog med semestern man har haft nu i en smärre evighet, vi är än mer bortkopplade från vardagen sen vi haft en brand i vår undercentral.
Natten till tisdagen förra veckan brann det i vårt nav av elektronik, vatten och värme. Till en början hade vi inget vatten alls, ingen tv och inget nätverk... Efter någon dag fick vi hit en extern panna som kunde ge oss varmvatten iaf, men all annan elektronik dröjer tills det är sanerat och renoverat i uc. Vi kom hem från semestern söndagskvällen och fick alltså en "vanlig dag" härhemma innan olyckan var framme. Ingen vet varför det började brinna, men tackolov hade vi en nattsuddare i området som låg å titta på tv och när den plötsligt la av kände han att något luktade och insåg alltså att det brinner.
Så denna vecka innebär mycket utevistelse, bokläsning, patiensläggande och man har verkligen fått valuta för den tradiga radiolicensen som man enträget måste betala eftersom man fått lyssna på OS på radion!
Igår köpte Mange nån extern analog antenn (?) som gav oss SVT1, SVT2, Kunskapskanalen och Barnkanalen på vår lilla tv iaf. Bättre än inget?! Det verkar dröja med renoveringen så det känns skönt att kunna uppdatera sig liiite iaf. Vi har ju nyheter på mobiler och Ipaden men näten är låååångsamma!
Enda fördelarna med eländet är att man fått ro att läsa lite mer än vanligt (noll) och att telefonen är tyst ;) vi ska btw byta hemnummer inom kort, trött på att fortfarande jagas av företag och dylikt som söker det företag som hade vårt nr tidigare men sades upp i januari året innan vi flyttade hit (sep -10 va?)... Vi har säkert 10 sånna samtal i veckan...
Näe, fylla kaffekoppen till bredden och ta tag i dagen?!? Måste ställa om mig till jobbläge nu, på fredag är det slut på semestern!
Bildkavalkad från sommarn kommer sen när vi har fått ordning på livet ;)

10 dagar kvar

Semester i tio dar till så då kommer möjligen en summering av sommaren ;)