What's going on?!?!

Aj som in i hellskotta!
Vad är det som händer där inne?! Känns som värsta utbrytningsförsöken :/
Det är full jävla rulle i heeela magen.

Det lägger väl sig så småningom...

Har iofs hållt igång i stort sett hela dagen. Först jobb, sen storstädning, sen lek o middag med Anna-Karin o Gunnar, hem igen och lite mer städning (vem står och gör rent ett köksfläktfilter halv elva en fredagskväll?!?!) och först kvart över elva sitter jag stadigt på min bastanta bakdel...
Phuu!

Blev paff häromdagen när det faktiskt gick upp för mig att jag är i åttonde månaden!
My god, nu är det tokigt lite kvar...vecka 34 snart.

8 jobbdagar kvar. Känns märkligt att börja fylla flyttlådor och packa ner "jobbet" samtidigt som jag känner mig stressad och helnöjd med att lämna över stafettpinnen. Jag vill ju göra en perfekt överlämning som INGEN kan ha något att anmärka på och det stressar. Samtidigt som betyg ska sättas, uppgifter lämnas in ännu...bahh man vet ju hur sista veckan i skolan är, inte mkt vettigt blir gjort när betygen är satta :/

Var ett tag sen jag skrev, har hänt mkt men vad?!
Varit själv med E en massa, M har varit iväg med jobb en del och nästa vecka blir han tydligen iväg ons-sön på sin "Boys Getaway" på Sweden Rock Festival. Sen får han minsann finna sig i att hålla sig hemma mer! En månad till o sen får han max va en timma bort...

Nä, det kanske är dags att slå igen de blå?!
Imorgon är det utefixardag på dagis 10-13 o sen åker vi ev till stugan. Den enorma rhododendron-busken (?) blommar som bäst o den vill vi inte missa OM det även bjuds på finväder.
Edvin vill leka med Ellie :)

Au revoir

Galenskap

Nyduschad Edvin har skrålat "We will rock you" för hela kvarteret. Snacka om att sjunga i duschen, o snacka om lugn i öronen när han nu snart ska sova!
Efter skönsången har han sprungit helnäck här som en tok, tydligen jagar Taurus honom...

Dagen har varit en vanlig tråksöndag. Tvättat fyra maskiner tvätt, dammsugit o våtmoppat hela lyan (dammtorkade igårkväll), städat och försökt organisera lite i uteförrådet, lagat kvällsmat, plockat diskmaskinen, duschat, ska nu natta E och jag skulle gissa att jag slocknar jag med :( Helt slut i både kropp o knopp!

Tagit in en låda från förrådet med Es gamla leksaker och skallror... A walk down memory lane :)
E gillade det och leker nu in det åt lillebror.
Föll några tårar här nyss när jag såg reklamen för Libero på tv, hormonrus de luxe! Tänk att snart ska jag ha en liten blöjkille igen...
62 dagar till BF, vecka 32 idag. Blodtryck stabilt liksom de 12 kilona. Börjat få kramper i fötter och vader. Vet jag drack grapeläsk sist mot det men det genererade i sin tur horribel halsbränna.
Nån som känner igen sig i att ha som en "lårkaka" på framsidan av låret till följd av foglossning??!!
Att man kan känna av ischias har jag hört, men aldrig på framsidan?
Weird...

Imorgon är det jobb, sen tandläkaren med E, sen lekland med Lundgrens o till sist grillning o tårta för att fira finaste Elina imorgon som fyller 7 :)
Ser jag fram emot!

Nä, ett halvt getöga på MM o ett halvt på hockeyn. Då kan jag sova med ett öga ;)

Mosig

Trots att jag gick o la mig tidigt igår (ja trots Mellon!) känner jag mig lite tröttmosig idag. Vaknade kissnödig vid fem men somnade faktiskt om till strax innan åtta.
Nästan lite skönt med mulet väder idag, igår var det svettigt! Kvällen var rentav olidlig trots tvärdrag i lgheten.
La mig 22 och sovkollade på deckare :)
Danmarks låt igår var typ den enda förutom Sveriges jag hört o det räckte, det var ett typiskt "vinnar-sound" över den.
So I'm not surprised!

Nu knackar det i väggen här ;) Lilleman är vaken o vill kraaaaaamas.

Pyss

Tretton Fem Fjorton

Gokwell!

Long time ago. Långhelg och fullt upp med annat. Vi har varit i Småland torsdag-söndag och haft det superbra :)
Bjudna på 10årskalas på torsdagen hos kusin-Wilma (typiskt att det skulle krocka med Elias på dagis kalas...)
Hälsat på kusin i sitt nya boende, grillat, cyklat (Edvin fick ny fin cykel av mormor o morfar) hälsat på min mormor, agerat trädgårdsmästare, hälsat på morbrors gård med nyfödda kalvar och stooora skördetröskor :)
I söndags firade vi min pappa som fyllde år med brunch på Öjaby Herrgård.

Som sagt, en bra helg :)

Söte Edvin är ju för rolig. När vi grillat en kväll säger han "Mamma får inte äta rött kött, men detta går bra för detta är ju svart!" haha...pik till morfar :)
Samme Edvin blev verkligen bortskämd, inte nog med att han fick en ascool, svart BMX med guldiga fälgar....han fick sig en liten surfplatta oxå! Värsta julafton :)

 
Man blir trött av att vara igång....somnade gott i morbror Henkes soffa. Jag som trodde han satt o spelade på surfplattan :)
 
 
Fick hem en hel bunt med teckningar från dagis igår. De flesta av bilderna föreställde bajsmaskiner (say what?!) men två av dem var lite extra fina och roliga. Den här ovanför är en sol, vatten, en hängbro över vattnet och det svarta klyddet är en död syrsa!l
Nedanför har han ritat av sin kära mor :) Massor med hår och bebis i magen...haha
 
 
Vi köpte ju ny vagn förra helgen, det blev en sådan här Brio Smile i just den här färgen. Dock med svart mjuklift (tyckte det kunde bli lite väl mycket färg annars). Edvin fick sig en bumprider och var vääärldens stoltaste  storebror som körde runt med vagnen i affären. Måste verkligen tipsa om butiken Baby Vintage i Hbg (Ramlösa). Sååå trevligt och proffsigt bemötande!
Vi skulle egentligen bara beställa vagn, men eftersom de ändå hade den inne passade vi på. De är slut hos övriga och har man otur får man ingen förrän slutet på juni. Vi vågade helt enkelt inte vänta. Vem vet när Bengt väljer att titta ut?!?
 
Man har liksom glömt bort vad man behöver! Vi ska köpa skötbädd, babyvakt och spjälsäng....sen får det nog ge sig när Bengt väl är här. Minns inte att vi köpte så mkt sist och saknade inte direkt något heller... Bilstol är kirrad redan och även en gåstol.
Mycket man vill ha, men som man absolut inte behöver!
 
67 dagar kvar till BF, vecka 31. Gått upp 12 kg som känns, blodtryck forsatt bra. Foglossning aj aj om nätterna, sover sådär. Men vem är jag att klaga?!? ;)
 
Nu börjar Edvin visa sin mindre charmiga sida så det är nog dags att slänga honom i säng...
 
So long!

Välkommen vecka 30

Vaknade med ryggont, knak i höften och kramp i vaden... Men jag vaknade vid åtta o låg kvar till nio men var ändå först upp :)

Var o grillade i Lödde igår o det blev sent, men trevligt var det :)

I fredags gjorde jag glukosbelastningen, ua. Bra blodtryck, 29 i sf och 140 (?) i hjärtslag. Fick ändå med mig en blodtrycksmaskin hem ifall jag känner mig annorlunda, sist gick det ju snabbt...
Vikten har inte tokrusat (än) men ligger nog på plus 10 :/

Idag blir det ett måste... Vi måste beställa vagn :/ Kolla säng oxå kanske om man ändå är iväg.

Det andra måstet för idag är att städa här...men jag drar på det för jag viiiiiill inte. Är hellre ute o åker "kortbörd" med Edvin. Han har fått en skateboard av mig och eftersom den är så liten är det ju ingen longboard - mao en "kortbörd" ;)

Nu, seize the day!