Tretton Fem Fjorton

Gokwell!

Long time ago. Långhelg och fullt upp med annat. Vi har varit i Småland torsdag-söndag och haft det superbra :)
Bjudna på 10årskalas på torsdagen hos kusin-Wilma (typiskt att det skulle krocka med Elias på dagis kalas...)
Hälsat på kusin i sitt nya boende, grillat, cyklat (Edvin fick ny fin cykel av mormor o morfar) hälsat på min mormor, agerat trädgårdsmästare, hälsat på morbrors gård med nyfödda kalvar och stooora skördetröskor :)
I söndags firade vi min pappa som fyllde år med brunch på Öjaby Herrgård.

Som sagt, en bra helg :)

Söte Edvin är ju för rolig. När vi grillat en kväll säger han "Mamma får inte äta rött kött, men detta går bra för detta är ju svart!" haha...pik till morfar :)
Samme Edvin blev verkligen bortskämd, inte nog med att han fick en ascool, svart BMX med guldiga fälgar....han fick sig en liten surfplatta oxå! Värsta julafton :)

 
Man blir trött av att vara igång....somnade gott i morbror Henkes soffa. Jag som trodde han satt o spelade på surfplattan :)
 
 
Fick hem en hel bunt med teckningar från dagis igår. De flesta av bilderna föreställde bajsmaskiner (say what?!) men två av dem var lite extra fina och roliga. Den här ovanför är en sol, vatten, en hängbro över vattnet och det svarta klyddet är en död syrsa!l
Nedanför har han ritat av sin kära mor :) Massor med hår och bebis i magen...haha
 
 
Vi köpte ju ny vagn förra helgen, det blev en sådan här Brio Smile i just den här färgen. Dock med svart mjuklift (tyckte det kunde bli lite väl mycket färg annars). Edvin fick sig en bumprider och var vääärldens stoltaste  storebror som körde runt med vagnen i affären. Måste verkligen tipsa om butiken Baby Vintage i Hbg (Ramlösa). Sååå trevligt och proffsigt bemötande!
Vi skulle egentligen bara beställa vagn, men eftersom de ändå hade den inne passade vi på. De är slut hos övriga och har man otur får man ingen förrän slutet på juni. Vi vågade helt enkelt inte vänta. Vem vet när Bengt väljer att titta ut?!?
 
Man har liksom glömt bort vad man behöver! Vi ska köpa skötbädd, babyvakt och spjälsäng....sen får det nog ge sig när Bengt väl är här. Minns inte att vi köpte så mkt sist och saknade inte direkt något heller... Bilstol är kirrad redan och även en gåstol.
Mycket man vill ha, men som man absolut inte behöver!
 
67 dagar kvar till BF, vecka 31. Gått upp 12 kg som känns, blodtryck forsatt bra. Foglossning aj aj om nätterna, sover sådär. Men vem är jag att klaga?!? ;)
 
Nu börjar Edvin visa sin mindre charmiga sida så det är nog dags att slänga honom i säng...
 
So long!

Kommentarer
Postat av: Evelina Hellström

åh va fort det går!
Guud vilken fin vagn!!
kram

2013-05-15 @ 11:02:54
URL: http://evsi.se
Postat av: Emma

Låter som en mysig helg!
Shit bara 12 kilo... Det verkar vara en bra årstid att vara gravid på för du missade väl lussebulls-cravings denna gången? Jag skyller på lussebullarna och julmusten för mina 30-kilos övervikt jag fick med killarna ;) Kram

2013-05-17 @ 08:33:20
Postat av: CiliaH

Say what!?!??! Ni var i Ramlösa!!! Tyyyypiskt att vi var i Berlin :( Ses snart?

Puss o kram!

2013-05-17 @ 21:22:29
Postat av: Sicka

Haha, är två månader kvar Emma! Det kan hända mkt än :) Allt under 26 kg som det blev sist är en eventuell vinst!

Ciliah, vi var där när du fyllde år...så vi ville inte tränga oss på :) Det blir fler besök inom kort, vi hojtar!!

Tack Evelina, vi hoppas den är så praktisk som vi önskat oxå!

2013-05-18 @ 16:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback