17.05 Gokweller

Sitter å pluggar, helvetiskt sjukt tråkigt....men sant
Varit trött hela långa dagen, zombieliknande :( Har kanske slarvat med (h)järntabletterna?
Nu ringer det...mamma

*paus a 53 min*

Jaha...näe nu vet jag inte vad det var jag tänkte skriva?



07.50 Gomorron



Tröttis idag...fick knappt upp ögonen imorse! Men näe, först kissnödig å sen hungrig...
Så här sitter vi, Sicka å lilleman (snacka om inzoomad! haha) å kollar på Rix Morronzoo samt äter frukost. Märk väl att det inte innehåller en gnutta äpple ens ;) Skinkmacka, yoggi med müsli å en nektarin...

Mörkt å grått idag....riktigt depp-väder! Får befinna mig inomhus å plugga i vilket fall, så mig kvittar det.

Ha en bra dag trots pisseväder!

Att fulgråta hurts

Aarrrhhh... Ramlade över Fab5 på sexan å de visade fortsättningen på ett program jag ramlade över igår...
Idag var det WEDDING... Usch... satt här i min ensamhet å ulkade å riktigt  fulgrät :(
Såå vackert å sååå mkt hormonöversvall : (

Blev tvungen att skicka ett sms till min lilla turk...

"Usch, d här med hormoner är ett jävla meck :( precis kollat på Fab5 å riktigt fulgråtit... De hade ett riktigt drömbröllop och jag önskar verkligen att den dagen kommer för oss oxå. Älskar dig, du är mitt allt!"

Ska vi gissa att jag inte får något svar? Att jag skrämt livet ur stackarn ordentligt återigen? mohahhaaa

Apropå turk så kommer han äntligen hem ikväll! <3

Nu har jag lipat så jag har headache.....fück de luxe

Parentes:
En vacker dag kommer min grannes ytterdörr förvandlas till brasved....antingen av honom själv av ren utmattning efter allt övervåld han utövar, eller av Sicka with the axe - her best friend
Slut på parentes

Kan ni tänka er?!

Jag har klänning/tunika på mig idag!  ;) Det händer inte ofta kan jag tala om...
Det där med strumpbyxor är intressant när man är gravid, no comments needed.

Shit, jag är ju döhungrig? Ramlade på mig bara sådär :(

Lizan kidnappade mig igår för att kolla på handboll. Köpte oss en kaffe å satt i solen en stund innan dess å tjötade.
Jo, handbollen....jag hann ju bara se första halvleken å den var jämn...men tydligen tappade de på slutet trots ledning med ett par bollar....synd! Många nya ansikten i laget, inte många som var kvar från förra säsongen, inte så konstigt när de trillat ner kanske. Vi skrattade gott åt minnena sen vår personalfest i våras, vi mötte ju en del av laget ute sen för de hade lagfest samma kväll...jösses vicken kväll! Så roligt vad vi kommer ihåg olika saker....men ingen glömmer Liza som gick hem med en halv sko iaf....haha SKATAN! <3
Gick bra å jobba igår, var lugnt å skönt faktiskt. Jobbade med en ny kille som bara gått upplärning tre dagar, men det gick finfint. Känner mig dock lite småbakis idag, inte riktigt fått igång kropp å knopp än.

Kanonväder så vi får se om det kanske blir en promenix idag? Nja...kanske iaf ;)

Nu MAAAAAAAAAAAAAAAT

Inte va sämre...

Grannen ovanpå lyssnar på musik och städar hör jag...så jag får väl inte gärna va sämre. Dock ska jag ta en light-städning så jag pallar med jobb ikväll.

Saknar mitt hjärta sjukt mkt nu :(

Where is my love?

Ätit go middag, gratäng med sallad å burkcola... kändes eländigt att öppna en flaska rödvin innan utan att få dricka, bara hutta i lite i matlagningen :( det luktade gooooott!
Men cola är oxå gott :) Köpte på burk för det känns lite lyxigare än en petflaska...
Slökollat tv...bland annat på Extra Extra där den här låten gjorde sig påmind, en av mina stora favoriter då den kom <3
Och vart är mitt hjärta? Tydligen ute å käkar, turkisk afton med magdans typ...haha
Idag hade de varit på Hamam :) Kan inte ens se mig Mange där...en karl som knådar på honom (han hade knipit igen ögonen hårt då han klämde på insidan av låren!) å går på hans rygg!
När jag ringde hade han å B svept lite raki så han vart allt lite fnissig :) sötnöt....me miss you! 3 dagar avklarade, två kvar!

Jag är skitnöjd med håret såhär långt :) Känner mig faktiskt lite söt...   :s

Sitter här å klappar magen, kollar på tråktv å ska nog ta å äta lite chokladglass...köpte även sura band på rulle... men risken finns att jag förstör tungan som vanligt ;)
Ska försöka hålla mig uppe lite längre ikväll, jobbar ju i helgen så jag ska va oppe läääänge då...lika bra å försöka rubba några timmars sömn åt "rätt" håll iaf. Borde inte bli svårt när jag sovit i em, men jag sitter här å gäspar som en tok nu redan...


Sa jag att jag köpte en fin scarf å strumpebyxor idag? jättefin blå/grön scarf.....är inne i en väldigt blå och grön period nu märker jag...rött är som bortblåst! Tänkte ha strumpbyxorna till min nya (iofs röda haha) tunika. Köpte ett par i mammamodell å ett par vanliga för å testa. Har ju ändå inte hittat några stövlar...osäker på om jag kan ha mina svarta mockastövlar i år....de satt tajt över vaderna redan förra året ;)
Köpte även trosor (igen!) och ett halsband med lång länk...tänkte ha bolasmycket i den...men vi får se...gillade det som satt på från början oxå faktiskt. Dags å hålla i pengarna nu....rann ju iväg några tusingar igår "bara sådär"

Vafan....är det krig här i stan?! DANSKARNA ANFALLER?!!?? Åska? Fyrverkerier? Ett jäklars liv ute iaf...


Glass å surisar!


Lonely Fredag

Kan inte komma fram till om det är skönt eller alldeles för ensamt här... Mange hade ju gärna fått vara hemma förstås, men jag orkar eller känner inte för å socialisera avancerat direkt.

Sovit ur-illa inatt, även om jag gick å la mig ganska tidigt...vaknat upp med hög puls å helt svettig men inte känt mig febrig eller så. Drömmer så otroligt dumma och obehagliga drömmar....
Klockan nio satte jag mig tillrätta hos Johanna, vi kom fram till att vi cuttar av håret...Så nu är jag tillbaka på mittemellanfrillan jag hade förut samt att jag är betydligt blondare. Skönt å bli av med lite hår faktiskt, har ju aldrig mitt hår utsläppt iaf.

Dagen annars så har jag pluggat å sovit... slocknade totalt här i soffan tills Liza gjorde sig påmind om sin existens...haha

Ska nog snart kila in på Ica å handla mig nåt gott att äta...får ju äta lite gott iaf trots man är själv. Ätit restmat två dar i rad å det är traaadigt men smiiiidigt. Sugen på potatisgratäng a la min mamma....men det tar lite tid iofs.
Ätit femtielva äpplen idag...påsen är snart slut :)


Happy friday!


I´m still sunny! :)

Sol i själ å hjärta!

Har haft en bra dag...blev dock lite stressigt plötsligt i förmiddags då jag ramlade över en annons jag inte kunde motstå! Så jag ringde på den å annonsören var minst sagt pratglad :)
Jag satt å åt, sminkade mig, fixade håret å chatta på msn med Jenny på en gång.... Om jag hade tagit bussen hade jag inte kunnat äta upp ordentligt så idag fick det bli bilen till Lund. Körde om jobbet å tankade å pratade lite (jag kan vara där en kort stund oxå faktiskt, men det är lätt å fastna!) Ramlade in med några minuter tillgodo... men gash va tråkigt att sitta å diskutera uppsats-pm :(

Hemåt igen efter 16 å ringde Lizan....som stod å vänta på bussen efter jobb...*fnissar....haha LIZA ÅKA BUSS!*
Övertalade henne att följa med mig å kolla på da wagon :) Tur du följde med, för fasiken vet om jag hittat dit själv! Vi hade ju lite småkrux trots kartläsare...haha (läs moi)

Men jo, det blev ett köp....så nu står det en bastant jäkla barnvagn här i vardagsrummet :) Skönt å ha det gjort och jag tror nog att vi ska bli nöjda båda två....kändes lite weird att inte ha Mange med som smakråd....men va säger man?
När katten är borta dansar råttorna på bordet!?!
Sen åkte vi å käkade lite på EH å nu sitter jag här....å ska BÖRJA på att plugga, ajdå....vart tog planeringen vägen Svensson?!?

Lite smoothie å plugg nu kanske? Sitter aldrig fel med smoothie ;)

Imorrn är det klippdags :s Jag som inte bestämt hur jag ska göra med hååååret :(
Hilfe

Sunny day :)

Började dagen med en kort promenix ner till solen.... sen inom Ica för å hämta ut linser, tack lensway för så jävla snabb leverans! Nu har jag (äh det var ju faktiskt ett bra tag sen...) ätit gröt å myst framför teven med tända ljus å pillat lite med skola.
Skola mellan 14-16 (oxå en jäkla tid!) så idag hinner jag iaf äta lunch innan.

Mange ringde igår precis när jag lagt mig i bingen å låg å komponerade ihop ett sms till honom <3
Jag måste varit yr igår när jag skrev att vi inte varit ifrån varann så länge....my god, vi hade ju distansförhållande hela första året?! Längesen nu...får skylla på det ;)
Vad var det vi sa Jenny, det som skedde för mer än 2-3 år sen är preskriberat?! haha

Nu är det Oprah...slänger ett öga å har öronen på helspänn iaf....handlar om "sekten" (ja i mina ögon kan inte det kallas nåt annat) Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga ....ni vet den där sekten (oj där kom den utan citat) som man fråntog mammorna deras femtielva ungar... där det är fullt normalt att gifta sig som tonåring med sin halvt pensionerade kusin, allt för att säkra/frälsa framtiden.
Religion är ju satans intressant...framförallt när man helt enkelt inte kan fatta hur man köper skiten!? Hmm tänker ni, hur ska denna donna kunna undervisa i religion? jadu... tycker det är bra mkt bättre att ha en objektiv och kanske snarare kritisk syn, än att själv vara insyltad i pingstkyrka eller annat tjoffs...sådeså!

Näe, ska nog gå å slänga ihop dagens lunch...fläskpannkaka :P

Torsdag innebär ny vecka...(trött på gravidsnack, sluta läsa NU)

Vecka 29
7e kalendermånaden (8e lunarmånaden)
83 dagar till förlossning, 70,4 % av 100%

Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det.
Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad. Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.


Barnets vikt är ca 1,4 kg och längden runt 26 cm från huvud till stjärt. (Står att den är 38 i min Attväntabarn-bok alltogheter)
Det fortsätter att lägga på hullet, samtidigt som hjärnan och de inre organen växer till sig. Nu finns det inte plats för akrobatik konster i livmodern längre, men barnet kan fortfarande sträcka ut sig och sparka. (Jotack!!)
Barnets huvud står i proportion till den övriga kroppen. Hjärnan växer mycket snabbt och gör så att de mjuka skallbenen pressas utåt. Vindlingarna som är karakteristiska för hjärnans utseende, blir allt fler eftersom den blir snabbare och kraftfullare samt förbindelserna mellan nervcellerna ökar.
Hjärnan kontrollerar nu andning och kroppstemperatur. I ögonhålorna rör sig ögonen och barnet börjar bli känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter. Det kan också skilja på naturligt och artificiellt ljus genom livmoderväggen.

I am the walrus!

Låt av Beatles om jag inte missminner mig? eller de kanske bara sjunger det...kanske inte en titel? jajaja, whatever!! var ju inte alls det som jag skulle skriva...
Och nej, även om jag sägs vara född på fel årtionde så diggar jag inte Beatles direkt...nja...näe...
Återigen ett sidospår...


(läskigt att en grabb sjunger Beatles precis precis i detta nu på Idol!)

Runt lunch åkte jag upp till Väla...tänkte kolla på nåt tunika-aktigt och framförallt stövlar. Lite diffus sökning fanns där även efter en jacka...hittade en finfin med rejäl plats å växa i på KappAhl, rejält A-formad men givetvis är 36/38 för trång i axlarna och nästa snäpp 40/42 på tok för stor :(
Likadant med stövlar...hittade ett par som hade kunnat gå hem....37an satt som gjuten, men 38an var alldeles för stor...fel modell för å växa i (lär väl inte bli mindre om fötter å vader inom närmsta tiden heller....gah) Sen hitta jag bara snygga stövlar som jag inte ens provade för jag känner inte för å lägga 1700 på ett par stövlar när man inte vet hur framtiden (läs jag) ser ut.
Att prova stövlar utan en shoppingassistent gör jag INTE om kan jag säga...fyfan vicken pärs! haha.
Hade tänkt utnyttja presentkortet från Liza, men hitta givetvis inte ett skvatt på H&M...fysören så tråkiga mammakläder! Å mkt annat fanns inte heller, testade nån typ av "farfarströja" med tunntunn spets i uringningen (två eller ett r?) å så ett gäng knappar neråt magen. Men när jag får på mig den verkar de helt snedsydda? Ser man kanske ut så i Kambodja?
Jaja...hitta iaf EN tunika, EN kofta och TVÅ linnen på GinaTricot....för strax under 600 spänn :) Me like! Precis lagom för en valross som letar kläder...Helvete vicken ångest jag hade i provrummet :( Provade nån stickad tunika-historia å var nära å bryta sönder å samman! En å annan tår har det fallit i provrummen genom mina dar, men idag ville jag helst bara ramla ner å dö...
Men min röda tunika nu är faktiskt jättefin! Hitta en till fast svart men hade nog behövt en L för boobsens skull, nu hade jag ett linne under när jag prova annars hade nog 1/3 av bröna hängt utanför (näe, de är inga hängisar bör jag poängtera!)

Efter klädshopping åkte jag till FlowerTeam å köpte (ja gissa!) blommor... 4 ljung, 2 konstiga gråvita va-ska-vi-kalla-dom? (ser ut lite som tunt vitt björkris fast  som en liten buske liksom?!?) 3 gröna burriga små blommor å så lite roliga gröna "frukter" att ha som dekoration. Ljungen å "risbuskarna" är nu jättefina i mina balkonglådor...men jag orka inte plantera så jag bara tryckte ner med plastkruka å allt...haha...


Mange skulle ringa när han checkat in på hotellet...tycker han bör ha gjort det nu?! Grr...
Ensamt å tråkigt härhemma....hurfasiken ska jag klara va själv såhär länge!?
Det längsta vi är ifrån varann sen jag var 10 dar i Kebnekaise precis då vi blitt a couple... är väl ungefär samma telefonförbindelser därnere som däruppe...haha....man fick passa på å ringa när man gick å handla öl i fjällstugan ;)
Jaja, bara han ringer blir jag glad...

Har iaf pluggat lite, ätit lite leftovers å nu ska jag käka äpplen i ugn med vaniljsås...nån Oatly hitta jag....
Ska fortsätta plugga lite, slänga ett getöga på Efterlyst å sen är det bingen för å fejsa en ny dag imorrn!
En dag som innebär plugg, en tur o retur el Lundia å sen än mer plugg....

Äh....so long suckers! Jag glömmer ju mina äpplen ;)

Förresten...

I like...

I like it a lot...

Musikvalet för dagen är givet....tur man har alla skivor då mange fortfarande bojkottar windows å inte fått ordning på musiköverföringen från dator-> x-box-> mina öron :)



Onsdag 24 september

Wawaweeewa!

Onsdag redan....veckorna verkligen flyyyyger fram!
Har en ledig dag idag..å solen skiner å det är sååå fint å skönt ute :) Så idag ska jag nog samla vuxenpoäng å köpa å plantera ljung i balkonglådorna.... murgrönan där börjar nog känna sig ensam sen jag slängt allt annat mög som var där i för en halv evighet sen. Ska väl gå en promenad oxå i fina vädret....å framförallt PLUGGA!

Vaknade av manges larm....låg å mös till dess att han skulle upp, skjutsa ner honom då han ju idag hade både rygga å väska med sig...buhuu...
Antar att han är på Kastrup nu. Lite avis...jag vill oxå se Hagia Sophia och Blå moskén! Så mange har fått ta med kameran å åtminstone fota massa. Så det blir inga foton förrän nästa vecka....Hade annars tänkt fota magen för nu har den växt mkt sen sist.
Körde sen inom jobbet, kopierade oktoberschemat...haha...knappt lönt då jag jobbar 4-5 dagar ;) prata lite med cb, ninna å chiefen. Ska ju jobba i helgen så det kan va gott å veta att stället iaf står kvar.

Jo, jag har oxå testat å göra barn... satt häromkvällen å testade å konstigt nog så fick Mange å jag en mulatt-pojke....hur nu det kan ha gått till? sparade aldrig bilderna men idag har jag testat med andra bilder å då blir istället dottern konstigt mörk... Fulare pojkbebis-unge får man nog leta efter....måtte inte lilleman i magen bli så ful...haha






Han ser ju ut som en tjock liten gubbe??
Urk!

Ha en underbar onsdag!
(Imorrn är det ju lön....yey!)



My day

Uppe med tuppen...njae....kanske inte...mysmorron med kramar i sängen innan jag gick upp å åt frulle.
Tågade till Lund för mina käääära 2 timmars seminariekurs, sen på tåget å hem igen.
En kursare sa idag att jag måste vara liten för att va gravid med bf i december....HENNE tycker jag om från om med nu...haha
Invigde mina nya jeans å nya tröja idag... jeansen är underbara! Mörka så man får va försiktig så de inte torrfäller dessvärre...enda minuset dock :)

Vad gjorde jag när jag kom hem? städade lite tror jag å plockade med kvällsmaten. Blev nån typ av kasslergratäng som jag halvt snodde å halvt improviserade ihop...gick hem iaf : )
Sen har vi bara myst i soffan större delen av kvällen, har inte varit såhär lycklig på länge!
Nu den senaste halvtimmen har jag hjälpt hjärtat å packa lite smart å strukit lite skjortor han ska ha med...(+annat oxå såklart, det tar inte en halvtimme å stryka tre skjortor!)
Åh satan i gatan va jag kommer sakna honom!!!

Haha.... lyckades visst "lura" en hel del av er med det lilla lovetestet... (jag skyller på Jenny, hon tyckte jag skulle testa i min blogg....jag bjöd henne på mitt test...hon vet ju redan allt om mig! Jag läser alltid allting kritiskt å ser man längst ner så ser man att det står att det är ett skämt)
Det roliga är att jag VET att en del av er är sånna jäkla liars!


Näe, jag ska väll gå å besöka kuddarna i sängen de närmsta 7-8 timmarna.
Ledig dag imorrn, fylld med plugg dessvärre...kaaanske en liten shoppingtur oxå...bränner ju att ha pengar att spendera liksom ;)


Nattinatti

"Linda du ser för djävlig ut i håret!"

Haha....hade näääääästan glömt bort mina små favoriter från Köping....fick ju inte ha kvar dom som bakgrund på min dator för Mange...haha
Så nu har jag Marilyn Monroe som bakgrund...

Måndagkväll å man sitter här i soffan å pluggar....eller mja...pluggar/msn:ar/bloggar/kokar äpplemos ;)

Blev en mysig fredagkväll till sist, god pizza å mys i soffan till film. Kanongod pizza från Torino...
Lördag
Som anat kom vi inte iväg norrut förrän runt 11 å var alltså uppe i Växjö runt 13. Där var även Jkpg/N-hammar på besök...blev god mat å några timmars slapp social tillvaro. Fick ett par fina Attling-örhängen av svärmams...hon diggar verkligen å köpa smycken....kul, för det unnar jag mig ALDRIG själv!
Var väl kvar där till strax innan 23 innan vi for ut till mina päron för å nana....finns ju inga sovplatser hos svärisarna längre nu när de flyttat!
Mamma å pappa hade bakat paj å väntade in oss för å äta....så vi satt vid halv tolv å drack kaffe å käka paj ;) Ny bäddsoffa hade de införskaffat som vi fick inviga.
Söndagen blev en slapp söndag. Tror vi spenderade halva dagen med å äta..åt åt åt...å det var inte så nyttiga saker vi krängde direkt! Men heeey, smal kan jag försöka bli i januari!
Fick massa paket oxå :) Min mamma tar verkligen min önskelista och översätter till inköpslista... grrr... men TACK jag är sååå nöjd!
Kollade lite fotboll (svenska cupen) å jag å lillebror var väl ganska nöjda med resultatet...trots att det satt ganska långt inne.
Sen for vi söderut igen...helgen går så fort! Var väl här runt 8 å M for en snabbis nerom jobbet innan vi parkerade oss i soffan. Mös å kollade på tv...
Gillar höstmyset! :) Vi har eventuellt planer på g...men de är inte spikade på långa vägar än....hemligt so far!

I morse gick jag upp å pluggade duktigt... sen vid lunchen blev jag kidnappad av Liza som inte tyckte jag skulle äta soppa som jag stod å kokade ihop...så det blev paj å sallad på Annorledes å lite shopping på stan innan vi ramlade inom solariet på vägen hem.
Nu sitter jag alltså här igen å pluggar....hoppas hjärtat kommer hem snart...men då borde jag pluggat mer, så dags å sätta fart!


Ciao folks

Friday night!

Här blire snart pizza o postkodmiljonären....haha...jag är en sucker för frågesporttävlingar, ok jag erkänner!
Vi åker norrut imorrn istället, försöker komma iväg tidigt....(vi vet ju ändå hur det blir, right?!)
Mange den lille grisen bojkottar windows...så all musik är oåtkomlig för tillfället :( Jag som brukar stuffa runt lite lagom (ja, magen oxå såklart) såhär för å fira in fredagen....
Men OM det hade funkat så hade jag spelat den här riktigt HÖGT å hållit hårt om lilleman ;) vill ju inte gärna ge honom fler men än han redan fått från mina dåliga gener...haha

Fick en dvd med posten idag förresten! :)
Kusin Veronika som skickade en film hon tyckte vi skulle låna....*tackar å bugar djupt*
Kärlekens mirakel heter den å är en filmatisering om hur det ser ut från scratch till färdig bebis....INUTI liksom ;) Vetenskapens värld de luxe!

Näe, nu ska det väljas pizza och pizzaställe....ryktet säger att det kaaaanske inte blir LaMare faktiskt.

MYSFREDAG!!!! I LIKE <3

Ok...jag blev utmanad!

av Jenny... se hur många poäng du får!


Dagens frulle

Haha...man tager vad man haver?

Ugnsbakade äpplen med kanel å fiberhavregryn....å så vaniljyoghurt till :) Som en äppelpaj till frulle fast nyttigare!

Mkt å göra idag....kaaaaanske kör vi norrut, eller så väntar vi till imorrn på morron....




Trevlig fredag!

Urk...

Jag tycker verkligen inte om hundar....de är fina att titta på å får gärna förhålla sig på avstånd från mig å se snälla ut...
Men när de står utanför grannen (Ica - inte psykot...tänk så många i min omgivning som kallas för psykot...hihi!) å riktigt gläfsar i en tio minuter....ja då knyter sig mina nävar och munnen blir stram å arg. SHUT UP!!!!!!!!!!!!!


Tacka vet jag katter (förutom när de hårar, tjurar eller hoppar upp å kloar på ens ben....leker boxboll med ens huvud när man sover...när det är mars...) som min kisse...

Det här med djur kanske helt enkelt inte är min grej??? ;)

Fredrik "Bulan" Wikingsson...haha

Det var smask med tacos igår...skrattade gott åt Patrick som blir knäpptyst när man äter (han slukar maten i ett nafs...matvrak å kroppsbyggare som han är) sen sitter han mest bara å tar igen andningen...
Missade halva Idol tror jag... men såg iaf Olga "sjunga"....jösses...no comments!
Sen slog vi över till Filip å Fredrik (jag ville egentligen se Efterlyst jue...) å jävlar vad jag å My flippade ur! När de skulle stapla backar garvade vi ihjäl oss åt Fredriks lilla bula, korta byxor, långa ben å stressiga beteende. Jag ljuger inte om jag säger att vi skrattade stuplöst i en halvtimme! Trötta antar jag....
Hade nästan (men bara nästan) lite träningsvärk i magen sen.


Torsdag idag... "ledig" från skola men har massor att göra....märks inte det? : /
Seg i skallen, täppt i näsan...
Ska ta Stella en sväng sen tror jag....fortfarande inte köpt ljung till balkongen! Å så alvedon å novalucol....(å kolla stövlar å jacka?) Får se vad jag hittar på...
Får spunk om jag bara ska sitta inne iaf :(


Carpe diem slöis

Sugar....ah honey honey!

You are my candy girl, and you´ve got me wanting youuuu.....*nynnar*
(kommer osökt att tänka på Filip å Fredriks Bra eller Anus där....ajdå)

Headache... beror nog på en mängd faktorer idag....
7.30 imorse satt jag med en stor fet citrondrink hos BM....inom fem minuter skulle det lilla äcklet ner i magen. Var inte såååå farligt som jag förväntat mig ändå, folk har sagt att man blir typ helt klistrig om tänderna å så matt att man kan svimma (!).
Det jag tyckte var värst var att iom att jag inte fått äta nåt så var jag sååå hungrig, å visst 3 dl mättar lite men citronen i gjorde att jag fick en sjuk halsbränna å stundvis kändes det som om vätskan var uppe i halsen å vände. Inte för jag var så äcklad, utan för att magen reagerade....
Fick ligga/sitta där ute i väntrummet (nu förstår jag varför de har typ 6-7 soffor) i två timmar. Under den tiden fick jag gå in till Birgitta för å mäta SFmått, blodtryck å kolla hjärtslagen hos lilleman :) Alltid lika mysigt! Måtten var kanon, inte förändrats något alls i stort sett å jag ligger mitt-i-prick på kurvan.....SÅDESÅÅÅ
Efter mina två timmar så fick då äntligen undersyrran sticka mig i fingret för å kolla järnvärde å glukosen... järnvärdet låg på 126 och glukosen på 6,1....mkt bra där oxå alltså :) Trodde inte mitt järnvärde skulle va så ok ändå, har ju bara käkat mina tabletter i några dagar...kanske inte hade så dåliga värden från början då ändå??!!

Efteråt gick jag bort till 7eleven å köpte frukost....en grov macka, ananassmoothie, ett hårt päron och en sån där ny liten chokeladkaka ;)
Bussade hem, käkade lite sötmandel mot halsbrännan å slocknade på stört :( Sov till halv fem! Var helt färdig som artist tydligen...

Ska strax in på Ica å köpa gurka å tacosås....bjudna på mat borta i 29an ikväll :)
Mange är i Malmö idag men jag hoppas verkligen att han är på väg hem...ska vara där om 20 min nämligen.

Imorrn går jag in i v.28.....GAHHH
91 dagar kvar....
Men hellre 91 än 101, 111 eller 121... Helst 81 ;)

Får väl svida om å lalla in på Ica....ringa å se så karln är på g, ibland är han så respektlös när det gäller å passa andras tider :(

Ve å fasa!

Jag tycker att jag börjar likna min lillebror!!!

:s





Dolly Dearest

Igår invigde jag Dolly... Dolly my dearest damm sucker (ska uttalas som damn sucker)
Gick som en dans :) Skönt att slippa fastna med sladden, kånka ut mackapären å sen få den i hasorna hela tiden!
Mange tycker den är så snygg (!) att den står i stora rummet....kan jag leva med...

Seg dag... inte mkt å förtälja : /

Jag är i klippa-håret-tankar... som vaaaanligt när jag väl börjar få lite längd... Jag har ju ändå aldrig nånsin håret utsläppt?! Alltid alltid alltid tofs...




Me....dagsfärsk faktiskt

Isåfall har jag tänkt mig å ha en rufsig page-aktig frojs....och ja, utväxten ska väck väck väck....
Vad tror ni...är jag dum om jag klipper mig på ett ungefär som på bild 2?
Fan vet.... : /

Näe....dags å börja förbereda maten kanske.... ska äta som ett djur ikväll, haha, för efter 24.00 är det fasta som gäller...purk :(
Idag har jag faktiskt varit ganska duktig med å hålla mig ifrån sockret... mellis idag bestod av bakade äpplen med kanel, snurrade i fiberberikad havre å överösta med mild vaniljeyoghurt... soooo damn good!
Fullkomligt älskar svenska äpplen i alla dess former <3

Food var det....

Det var väl själva faen...

....det är bara EN unge i min mage! Folk förundras över att jag inte ska föda inom det snaraste.... lägg av?!
Ett helg gäng kunder har kommenterat magen i helgen å det stör mig...eller gör det det? Vet inte om stör är rätt ord...men ge fan i å tycka å tänka om MIN mage högt iaf. Jag VET att den är stor...men själva jag är inte så kollossal tror jag inte...Ungen väljer väl bara å växa fort...vafan vet jag?! Tror jag ska börja säga att det är två till folk jag inte känner, så får de tro rätt iaf...å när jag säger att det bara är en så frågar de om jag verkligen är säker, att den andre kanske gömmer sig å jaddejadde...MEN hade man inte upptäckt det iaf på de två väldigt ingående ultraljuden?!
Trots mitt mentala lilla utbrott har det gått helt ok å jobba, känns i ryggen idag bara....å så har inte huvudvärken släppt helt å hållet.

Tror redan han lagt på sig lite muckler därinne, för jädrar sicket hålligång det är därinne idag : /
Han är inte van vid att morsan parkerat arslet i stillasittande position med studieböckerna direkt...haha
Jag läser o läser men tycker inte jag kommer nånvart... :( Segt med engelska facktermer hitan å ditan å som dessutom inte finns å slå upp nånstans...gahh...trodde jag hade bra ordförråd, men när det gäller facktermer går jag fetbet...

Har bokat in myskväll här ikväll... blev ju inte mkt med det i fredags när någon (inte jag) somnade i soffan vid 21 :(
Sjukligt sugen på chili con carne, så nån mysmiddag blir det ju inte direkt dock ;)

Var längesen jag körde en dagens:


Dagens mat:
Bestående av kycklingfilé, stekt prosciutto, sparris, tzatziki, pestopasta å blandsallad med parmesan å pinjenötter. Mumma :) Å givet till detta, citronvatten med isbitar!
(Försööööker köra liiiiite detox efter allt smågodis jag proppat i mig på jobbet....bara för jag ska försöka hålla nere på godis å socker inför glukosbelastningen å faktiskt äta som jag brukar så har jag haft det askämpigt med godiset!!)

Dagens klädsel: tunika, grå hoodie, svarta dans/yoga/mysbrallor å röda varma strumpor....drar som faen från fönstrena nu när det blåser ute :(

Dagens humör: Varken av eller till, lite uttråkad och understimulerad gissar jag

Dagens musik: Chris Brown - Forever...

That´s all folks....back to the seventeenth century....yey


Jag mår inte bra...

Stentungt huvud, heltäppt i näsan och mör i kroppen... noll ork alls, men hade inte suttit fel med en härlig promenix i fina höstvädret....

Men som sagt...noll ork alls å jag ska jobba ikväll....så näe :(

En bra dag...

Har haft en ganska bra dag...lite små-ensamt om man bortser från att Liza var här en sväng å gratulerade.
Tack igen för alla sms å alla hälsningar :)

Ikväll blir det slapp å mys här hemma med hämtpizza faktiskt...
Hjärtat kom hem med 5 gigantiska röda rosor och en tårta :) Jag har helt klart underskattat honom <3

Hittade lite blandade foton när jag laddade telefonen....här kommer ett litet potpurri av den senaste tiden



När man hackar fem tubbidahlamiljoner lökar för att göra tacopaj åt Liza lipar man sönder sig!
Maggis å jag käkar stekt fläsk å raggmunk på Kosta Outlet...yummi!
Mina första (å än sålänge enda) mammabralls... riktigt sköna! Mannekängar i lillebrollans spegel ;)
Hemma hos mamma å pappa <3



Roadtrip till Skåne....vi hittade värsta bananerna på Ica i Braås :)
Behövdes liksom inte mkt mer till lunch/mellanmål
Därför blev burgarna på Ebbas fik lite av mellis/kvällsmat....I like that place!


Man kan ana presenten... En dammsugare! PRECIS vad jag önskat mig....ju faktiskt! :)
Manges kollega hade varnat Mange för att han skulle få stryk av mig om han köpte en...haha så FEL man kan ha!


Näe nu är det strax dags för pizzan.....ska bli GOTT!


Ännu en dag närmare 30 ;)

Tack för alla grattis-sms :) Hann inte ur sängen förrän de haglade in....gör mig såå glad!
Ännu gladare blev jag då jag väcktes av att det prasslade å dunsade i sängen då Mange kånkade in mitt stora paket i bingen vid KVART I SJU!
Jag har varit SÅÅÅ nyfiken, det tillhör ju inte vanligheten att jag faktiskt blir överraskad med presenter. Oftast får jag styra kosan själv å välja paket å slå in det till mig själv...haha...
Blev lite konfunderad då han säger innan jag öppnar att "bara så du vet så har jag INGA som helst baktankar med paketet"
Huh?? Nån som vågar gissa vad jag fick?
Har fotat men kameran är för tillfället på laddning...horribelt dåligt batteri i manicken!

Sovit konstigt inatt....vet inte om jag typ glömde andas sisådär vart tionde andetag för jag tyckte mig ha svårt att få luft?! Har jag blitt så jäkla tjuck att jag måste sova sittande?!!? nooooo
Hade halsbränna så jag trodde jag skulle brinna inne :( Höll på å pjuka på parkeringen utanför Willys igår....urk! Vart lite stressad när jag skulle handla mat å hinna hem så Mange kunde ta bilen på sitt hemliga uppdrag. (ni läste rätt, jag handlade faktiskt på willys då jag agerat taxi åt lajzan)
Strax efter 19 ramlade våra kära "grannar" in här...trerätters blidde det :) Först en liten bubbeldrink med salta pinnar å frukt (egentligen var det bara flädercider...inte fan ska de få skumpa när inte jag får?!? haha)
Sen gjorde vi tomatbruschetta och prosciuttoinlindad sparris till förrätt...med rostade pinjenötter å parmesan :P
Till huvudrätt blev det f
läskfilé under italienskt täcke (mozarella, grillad paprika, valnötter och basilika) med ris å sallad. Sen hade Myspysan gjort en jättegod äpplekaka som vi mumsade i oss....
Jättemysig kväll, fick ett "Bolasmycke" eller "änglaskydd" som ser ut som en liten discokula...ska hänga å spela på magen för lilleman därinne. Klingar fint, men jag själv hör det inte för det är så speciellt ljud å så långt ner...
Har väl inte köpt konceptet helt å hållet... men det är ju ett fint smycke å passar in bra på min syn av mig själv i höst ;)
(stickade långa tunikor, leggins, stövlar å blond kort page....ja....jag tror fan jag ska klippa av håret!)

Stackars Mange är inte kry alls....återigen feber... :( Men inte är han hemma från jobb inte!

Näe nu hörde jag postagubben i trappen....kom på att jag i all hast glömde kolla posten igår oxå....
Å så börjar det bli dags för lunch :)

Lite ensamt å tråkigt härhemma...men ikväll blir det mys med mitt <3

Hoppas ni får en bra "min-dag"/fredag!


Kärlek



Brrrrrrrr...

...änner sööööööööören! Jäkla hals/innandöme :(
Kanske iofs inte blir bättre av å äta ett surt äpple å har planer på att sätta i mig en tallrik yoggi.... men Arlas jordgubb (blir ALLTID jordbubb i mitt första försök) /smultron är så syndigt god....

Lilleman tycker inte om/tycker bra om att jag har en soffkudde i knät med datorn på....kickar som satan därinne....vet inte om jag kommit fram till att det är mysigt eller om det är obehagligt än. Tur den lever, den rackarn...för hans skull, skulle bli bra sur å ledsen om han kommer på andra tankar.
Tittade lite på treans Sjukhuset innan å de visar ju litegrann ifrån Neonatalavdelningen där...å jösses, idag har det VERKLIGEN gått upp för mig att jag har en sån liten därinne....hallå, det är en BEEEEEEEEEEEBIS därinne! Det rann en tår när jag såg det lilla lilla livet som kämpade för sin existens...tvillingsyrran hade redan tagits av änglarna å nu kämpade hon mot en dålig mage och infektioner plus de andra problem för tidigt födda kan drabbas av...
Tydligen så kan han härinne nu öppna å stänga sina ögon samt biffar till sig med lite muckler ;) Men hur stor kan han tänkas vara?
Väger nog runt ett kilo och är strax över 20 cm läser jag....shit.... galet!

Idag har jag spenderat ganska många timmar på Statöl.....inventerat för å vara exakt mellan 8-16. Tradigt, men tiden gick ändå ganska fort tycker jag. Kanske för man har så trevligt sällskap?! :)

Är home alone här...mankepankan är hos Martin å spelar spel eller nåt annat trams. Jag har pratat i tele med Therese :) Trevligt! Saknar den skatan..haha

Ska väl snart gå å lägga mig.... sätta i mig yoggin, slappa en kort stund till å sen får en novalucol göra mig sällis i bingen.

Imorrn ska vi bjuda hem 29:orna på födelsedagsmiddag :) Ledig hela dagen, ska bli wonderful!

So long sunshines!

Jomenvisst....

Kikat lite på Vem kan slå Filip å Fredrik....kanske inte så jätteunderhållande direkt?!?

Idag har jag bakat kärleksmums...men var visst lite för generös med formen så den ble jättetunn..hihi...jaja, jag KAN inte vara bra på allt ;)
Till middag blev det (äntligen) biff, potatis, brunsås, lingon å inlagd gurka....haft sug på det i evigheter men det har inte blivit av förrän ikväll.

Hade ingen cocos hemma så jag fick kila in till grannen (ica inte psykot)...utanför sitter en äldre herre å häver i sig en öl å jämte sig i koppel har han världens sötaste hund...å jag fick nästan tårar i ögonen. Stackars hund?! Eller överreagerar jag? Klart han kan vara en bra hundägare?! Men jag tvivlar ändå, att sitta på en bänk utanför Ica å dricka öl en eftermiddag tycker jag inte tyder speciellt mkt på att man kan ta hand om sig själv på ett bra sätt...så hur kan man då ta sig rätten att ta hand om en annan än sig själv? helt oförståbart...
Har fortfarande hunden på näthinnan....så nåt i dess blick fastnade i mig iaf :(

Börjat äta järntabletter oxå, så nu vore det väl fan om man inte kommer i form snart....såhär trött har jag inte varit sen i början av graviditeten...om ens då?

Ryggont...magen känns bättre iaf....alltid något

Nu ska jag gå å sova....imorrn är det inventering på jobbet :(

Ok...jag önskar mig...

Det var väl ett evinnerligt tjat om vad jag önskar mig...har ni inte fattat att jag inte ens fyller år!?!?

Men ok...jag ska ge det ett ärligt försök...

  • Först och främst önskar jag mig en ny kropp, den jag har nu gör ont faktiskt... :( Alternativt önskar jag mig skön avslappningsmassage eller nån annan skön spa-behandling.
  • Sen önskar jag mig en ny dammsugare, en sån sladdlös som man inte kör in i fötterna på sig själv med.... Ergorapido? heter den så...så man får en dammsugare+handdammsugare i ett
  • I höst/vinter skulle jag vilja gå klädd i tjocka leggins/strumpbyxor, stora stickade tunikor/tröjor och svarta stövlar i stil med ridstövlar. Jacka saknar jag, har redan svårt att få dom att gå runt magen :( Eftersom jag saknar allt av det nämnda ovan så önskar jag mig presentkort/pengar så jag kan besöka H&M, Gina Tricot, Din Sko eller dylikt
  • Äger enbart ett par mammabyxor, känner mig gaaaaanska så begränsad....så ja, presentkort till byxor as well!
  • Nu när mitt hår växer som ogräs önskar jag mig en bra hårtork...nån med lite klös i och som har många olika värmelägen att välja mellan. Apropå hår, så behöver det klippas oxå....usch.... allt på en gång :(
  • Pallen som jag tidigare önskat mig är redan inhandlad av moi yours truly
  • Klocka, armbandsur...vore trevligt
  • Smörgåsgrill vore trevligt, kossan som jag säkert fick för en sisådär 10 år sedan har lämnat jordelivet efter det att jag fått dåndimpen på att osten/mackan/helaskiten bara fastnade hela tiden. Vill helst ha vit/pearl av OBH Nordica om det ens finns?!?
  • Måttsats med dl, msk å sånt....i hårdmetall eller helst sten....haha...jag bryter sönder allt i plast!

Sådär, det var väl ett ärligt å rätt bra försök?!

Jubileum

100 dagar kvar till förlossning....hjälp

Där kom dom...

...tårarna...

USCH

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me....

Ambivalent dag... så jävlars pissig har den egentligen inte varit, men den känns pissig iaf...
Jag är så trött nu i eftermiddag att jag bara vill börja lipa :(
Hjärn + järntabletter jatack?!?!

Förmiddan spenderades i telefonluren....kö + kö
Först till försäkringskassan (blev inte mkt klokare direkt) där jag var nr 89 i kö å sen till BM där det var än längre kö!


Varit i skolan....12-14, underbar tid sådär mitt i lunchen så energin bara chockdyker ner i fotknölsnivå.
Köpte mig en sunkig ceasarsallad på pressbyrån iaf som jag åt på vägen hem.
Hamnade på Teckomatorpståget bara för jag var tvungen å kissa innan tåget gick....jäkla fjortistid jag åkte visade det sig, högljudda ungdomar (jag är ju faktiskt ingen längre själv tyvärr) som jag blev halvt tokig på trots att jag hade musik i öronen.
Var man så jävla snackig å trög på gymnasiet?

SNART FÅR JAG SPEL PÅ  MIN GRANNE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haft ont i magen idag... känns som om den liksom inte sitter "fast" ordentligt undertill... så när jag ställer mig upp så ramlar den ner å det gör hiskeligt ont :(
Har jag sagt att jag fick liv i vågen? den blev nog bara chockad vid mitt första försök... önskar den hade lagt av...

Hade tänkt rensa ut lite gammalt fryst i frysen...eller med rensa så menar jag egentligen äta upp. Tänkte först att det vore gott med köttbullar å potatis -> när jag tar upp paketen är det FYRA stycken kvar! Visst jag har färs å göra egen men då saknas det lök och mjölk....Jag tänker INTE handla!
Reservplan.... lunchkorv å potatismos.....tar upp korven å tänker att "jaja, lite mjölk kan jag väl tänka mig å köpa då" men märker då att paketet inte varit tätt så korven är alldeles frysskadad så näääe....
Å det var ungefär vad vi hade i matväg....så nu matvägrar jag :(
Gissar att det hela slutar med att Mange går in på Ica och köper något som enbart ätes ikväll....å så står vi med samma problem även imorrnkväll?!?
"Vårt" hushåll i ett nötskal...

Bitterfitta jag är, jag vet....men jag antar att det bara är å bryta ihop å komma igen....ingen tycker ju synd om en iaf!
Bara så himla mkt å tänka på å jag känner mig pressad med det mesta....




I min soffa...

En koncentrerad tös som kikar på bolibompa, en vilde som gör akrobatik å snackar en massa med Mange som har fullt sjå med å vilden....haha....
Själv sitter jag på golvet ;)
Snart blir det thaimat :)

Djävulens påfund...

Man kan nästan tro att jag inte varit hemma idag ;) Inte en stavelse i bloggen....brukar bli många när jag "bara är hemma" annars.
MEN...jag har varit hemma hela långa dagen men har sysselsatt mig minsann!
Började tidigt me
d att tvätta, fortsatte ute på balkongen...rivit upp blomlådorna å funderar på att plantera i nåt nytt, men vad? Sen har jag putsat å fejjat rent, var så inihelvetes skitigt efter alla regniga stormar vi haft. Vår balkong är vit, i plast...need I say more?
Något det oxå var inihelvetes gott om var spindlar och sniglar...URK! De bor nu inte längre på min balkong...jag vräkte dom! Äckliga äckliga djur, ett djävulens påfund är vad ni är!
Sen fick ugnen sig en omgång, rent å fint nu å med skinande rena galler. Ovansidan av fläkten fick lite löööv, usch va kladdigt det blir där av allt stekos. :(
Återvinningen har hittat rätt... kläder har ramlat in i garderoben å köket har rensats på massa onödig skit...
Så ja, jag har nog varit ganska busy ändå idag :)
(har haft en to-do-lista som jag iaf har halverat....tre av punkterna innebär att handla saker å det är idag uteslutet)

Nu sitter jag å dricker en ganska sur smoothie, eller uppfriskande kanske?! (för mkt apelsinjuice å hallon känns det som) Lite mellanmål sådär, innan kvällsmaten ska börja förberedas. Ikväll blir det kött i pitabröd med massa grönsaker  å vitlöksdressing.

Fått reda på vilken kurs jag ska läsa nu....alternativkursen blev inställd så det blir den med bara en bok....iofs säkert en riktig tegelsten å på engelska men hey, två flugor i en smäll?! history och english på samma damn gång!

Jag blir tokig på dessa blom/bananflugor!! Hur fan tar man dö på dom?!?!? Jag har ingen frukt framme så jag antar att de måste bo i blommorna? gahh, kan bli galen över mindre...

Igår hade jag en riktig tjockisdag...kände mig störst i världen, helt övertygad om att jag gått upp 15 kilo sisådär... blir ju inte bättre av att Mange säger att jag är en söt fetis?!
Så imorse när karate kid misshandlat min blåsa tillräckligt länge för att jag ska fatta vinken å gå upp å slå en pink tänkte jag att jag måste väga mig, men vad händer?!?!? Vågjävlen dör!!!
Jag antar att det bara är batterierna som kanske är kassa...men den är märklig, vi har en sån där digital som man först ska trycka ner för å sätta igång å sen när den blinkar 0.0 ska man ställa sig på den....men när det blinkar 0.0 å jag ställer mig på så dör den :s FLERA GÅNGER....borde inte blinkandet oxå utebli om det är kassa batterier?
Jag är för fet helt enkelt....


Vet ni? Jag firar 5-årsjubileum i Skåne :) Började på tha lärarhögschool sep -03 å flyttade in i Manges trånga studentrum precis innan det. Shit, fatta att vi verkligen bodde i över ett halvår på 20 kvadrat med delat kök?!?!
Vi ska nog klara av att bli tre pers på 53 då iaf... ;)


Mange har återupptagit badmintonspelandet med jobbet igen...gissar att jag kommer få skjutsa honom till jobbet imorrn oxå (tredje dagen i rad, snacka om att han är bortskämd!!!) för han kommer vara totalt ledbruten. Har ju inte tränat ett dyft sen långt innan sommaren...mohahahaa
Karln ifråga kommer hem om 40 min, så jag ska väl straxamente börja på med maten....
Ska bara ringa mamma först :) Måste få smakråd på vad i helsefyr man ska plantera i sina blomlådor nowadays!

So long suckers!



Kvällsfunderingar...

I skolan idag lärde jag mig absolut ingenting....vad jag ÄLSKAR sån bortkastad tid!
Fick dessutom stå på tåget hem, var vidrigt!
Läste dessutom i lokalblaskan när jag kom hem att alltfler klagar på för stor trängsel på tågen...men att det inte finns fler tågvagnar/lok/whatthefuck att sätta in. Hur kan man ha sån tågbrist? Å nån jävla ansvarig tjomme har mage att uttrycka sig såsom att "man betalar för transporten, inte för nån sittplats". Får jag be herrn att ta sig i röven?!?!? Så jävla dyrt man betalar för å åka tycker jag minsann att man ska få lov att ha röva nånstans oxå....men det kanske bara är jag....

I samma lokalblaska läser jag att det varit högtryck på BB här istan i sommar.... i augusti har tydligen över 300 förlossningar ägt rum....my god! Gissar att jag prickar in lågsäsongen?!

Idag har krakel spektakel fått sin första post :) ett flyttkort från sysslingen (?) Linus!


Jag har ätit rödbetor ikväll....yummi! Inte enbart då...utan en matlåda från gårdagen oxå...
Mange den lille grisen äter pizza å spelar spel av nåt slag....på bortaplan så jag har hela soffan för mig själv ;)
Suttit å "tittat" på Idol...denne käre vän som återkommer år efter år... kan verkligen inte bestämma mig för om jag tycker det är underhållande eller om jag helt enkelt hatar skiten?
Jag blir bara förbannad på alla pajasar...


Vad ges nu på televisionen? Väckelsemöte eller Leila bakar....jippi...då...
Jag ser Jonas Gardell å slår över till Leila bums....

Tyckte det var lite skrattretande att tidningarna igår skrev två skilda inlägg som jag genast kopplade samman av oförklarlig anledning....
1. Barn som föds med en äldre fader löper större risk för mentalsjukdom (ja nåt i den stilen)
2. Tommy Körberg 60 ska bli fajja...
Comments necessary?!?

Å så är cirkus Tito igång igen....bura in äcklet!


Igår gick jag å la mig redan vid 22....å då hade jag längtat i två timmar efter kudden! Gissar att det blir en repris även idag...   ;)

...om jag bara kunde sluta tänka på vad jag ska stoppa i munnen härnäst.... vet inte vad det är med mig aptit ikväll....omättlig! :(

Fäll ner pungen å landa...

Gahh....fatta....jag är i sjätte månaden....SJÄTTE!
105 dagar kvar till förlossningen....hilfe....
Kan inte tänka mig att den här kalaskulan först ska bli än mer gigantisk å sen ska man kämpa ett par timmar (jag ger honom tre timmar, sen får han stanna därinne!) å sen ska magen helt plötsligt vara väck?!?!
Skrämmande....blir lite skiträdd minsann!

Slut på kalaskule-snack....

Hade lite "sovmorron" idag....börjar 14 (!!!) i Lund idag. Men jag var uppe med tuppen iaf, skjutsade maken till jobbet. Via jobbet hem igen...Ska väl hoppa in i duschen å göra mig i ordning så smått....

Gräsänka ikväll...ska bli ganska gott faktiskt ;)

Men kolla då...

Ni fattar fortfarande inte vad jag menar? Kolla bild nr 2...gahh
Hade jag inte "svalt nåt olämpligt" hade jag varit på vippen att gå på informationsmötet som hölls på polishuset inför nyrekrytering av poliser... yeppidou, I´m that desperate!
Inte för jag vill bli polis...no no no...utan för att eventuellt få info av en snygg sådan ;) troligen inte...men iaf!

Är nere i en energisvacka för tillfället *bänkar mig i soffan* har annars fibblat å grejjat här kan jag lova. Har kört igång en lååång playlist på krysslådan å städat upp i klädkammaren....tummarna har äntligen kommit ur jaaa....
Deprimerande stort antal kläder har stuvats undan en sisådär 4-5 månader i hopp om att man sen ska lyckas komma i iaf ett fåtal av de gamla favvisarna.
Samtidigt har jag avkalkat kaffebryggaren med ättika....ska tydligen vara lika effektivt men ett miljövänligare alternativ...vafan vet jag?! Nu luktar här sur ättika i hela lägenheten iaf...så nån nytta hoppas jag den haft!

Alldeles till mig i trasorna förut glömde jag ju berätta om min snabbvisit till Lund! ;)
Enligt schemat så hade vi introduktion mellan 9-12 idag å sen ett mentorsmöte efter det.... förra året (jaha sen när var det 2007 i våras?!?! Svensson....) hade vi intro i en halvtimme å sen underhöll Dick Harrison oss fram till åtminstone halv tolv...

Idag traskade jag till tåget igen kvart i tio! Åkte till å med på övergång tillbaka hem igen....
Ap-historiska institutionen har ändrat om kursen totalt, tackskanihaerajävlar, så det blir till å läsa OM i stort sett hela kursen istället för att komplettera upp lite småsaker....å de poäng jag tagit räknas typ inte in eller om i den nya kursen alls utan får tillgodoräknas utöver....tackskanihaerajävlar2
Jaja...men motgångar är ju lite av min likör nuförtiden så jag ger mig fan på å nu läsa som en gnu då istället för å bråka till ingen nytta. Har ingen aning om vilken av två möjliga temakurser jag kommer få läsa, så jag har fanimej beställt böcker till de båda....just in case! (på bibblan kära du, jag tänker inte betala ett öre!)

Näe...gå å kolla om det finns tvättid på torsdag kanske....å sen börja förbereda maten?!
Kassler, ris, champinjonsås å sallad ska de bli idag är det tänkt :)

Jag har förlorat mina orienteringspunkter
Jag simmar i grumligt vatten
Ta mig med så långt bort som möljigt
Landskapen glider förbi och dimman skingrar sig
Tack vare dig kan jag andas på nytt

Tellement loin de ce monde



Komsi komsi så ska jag bjuda på saft å bulle!




Låter kanske....

....lite morbid i förra inlägget....mest gillar jag ju brandbilar förstås.... givetvis går jag inte igång på att folk far illa! ;) Men det fattar ni nog...
Verkar allvarligt iaf, de körde med sirener ner till sjukan oxå...
Thank you god att man bor så snornära akuten/sjukan/förlossningen som man gör!

Till sig i trasorna... ;)

Ahh.... jag är en riktig sucker för utryckningsfordon ;)
Alldeles nyss körde en akutbil, två ambulanser och som grädde på moset - sist men inte minst...tadaaaa- en polisbil, förbi här... gissa vem som stod alldeles till sig i trasorna å tryckte näsan mot köksfönstret?? :)
Att de dessutom står här bara några hundra meter ifrån mig å utför sitt arbete gör inte saken sämre... men jag ser inte så långt, vägen kröker sig dessvärre....haha...å sååå kåt är jag inte på det att jag stövlar ut å efter, nån gräns får man ju ha ;)
Dessutom äter vi lunch...jag å min bordsherre...

Sådeså

Burns burns burns....

Gahh, brinner inne.... helgalen halsbränna, ME NO LIKE!

Varit å fixat till mina klor nu...skönt....mkt kortare men med mina egna naglar nu iaf. Pimpade en nagel med en fransk lilja oxå...
Ska göra kvällsmat...men lagom sugen man är på mat då....no

Imorrn blir det Lund en sväng....tradigt men sant

bröööl

Välkommen september!

Min månad är kommen :)

Galet fort tiden går, snart är det 2009!

Idag är jag lite ledig, enda notisen på schemat är att jag ska å fixa/ta bort mina naglar. Trött på att de går av :( Så jag har klippt å filat ner dem till hälften.

Jaha, vad har jag då gjort i veckan som var?! knappt jag minns....
Tog tåget "hem" till småland i tisdags, var där runt 14. Köpte mina första mammajeans, behövdes kan jag tala om för någon låg å sparka i magen hela vägen hem på tåget :( Mysigt?! Nja jag vet inte....
Köpte även present till kära mamsen, hanns inte med förra vändan jag var hemma. Så hon ska få lyxa med 1,5 timmes ansiktsbehandling :)
Åt lite med päronen, följde med pappa till tippen å slängde gräs....å gissa vem man möter där då? Andreas käre far...brrr... "jaha så du växer i färdriktningen du?!" näe å bara säga grattis vore ju dumt...
Sen åkte jag upp till Maggis å käka kräftor :) Susanne är hemma från Rom så vi passade på å prata bort några timmar. Härligt!


Vaknar utvilad :) Lillebror har gästat Cypern så jag fick sova i riktig säng! Maggis å jag trotsade det pissiga vädret å åkte ut till Kosta Outlet å kikade lite. Shoppade lite kläder till Lilleman från Polarn...inte så mkt billigare än i affär, men jag fastnade hårt för ett par rutiga gubb-brallor å en mörkblå kofta bland annat :) Svårt å hålla i pengarna iaf...
Käkade raggmunk å stekt fläsk där på restaurangen....raggmunk har nog inte inmundigats sen gymnasiet?!
Stannade en stund hemma hos Maggis å sen kom päronen å hämta upp mig....åkte ut till mormor å morfar på lite kvällsfika. Sju sorters kakor å lite kaffe senare bar det hemåt....tröttare än trött! Mös framför teven med päronen...lite tråkigt ändå att inte lillebror var hemma.

Torsdag förmiddag hade jag å Maggis bestämt å styra kosan söderut, så sagt å gjort... Drog en repa på Väla, Ikea, Babyland å sådär...Var nog inte hemma här igen förrän sju....Mankan bjöd på Thai Corner :) Mumma... slappade i soffan å la ansiktsmask, lite vardagslyx. Jag gillar verkligen den där från Nivea som blir som ett extraskikt med hud som man drar av sen...
Upp tidigt å köpte frulle från kondiset. 9.00 var det BM-tid....mätte bara blodtryck, hjärtljud och mått på livmodern...allt såg bra ut å eftersom jag inte är så trött tyckte hon inte jag behövde järntabletter....vägde inte ens mig?!
"skulle du känna dig trött så kan du själv köpa Niferex" jaha.... ok...trodde helt klart att de skulle sticka i fingret å ta kisseprov. NIX.....
Ska dit om två veckor å göra glukosbelastning....man fick tydligen välja själv om man ville, men jag tyckte det kunde vara lika bra.
Efter BM tog vi färjan över till Helsingör å strosade runt där några timmar, vädret var kanon! Köpte goda plommon å danska wienerbröd.....å Toblerone till Mange....som alltid...haha....annars var jag sparsam med pengarna (blev några lappar som försvann på Ikea, vilket jag INTE tänkt)
Hamnade sen på Ebbas där vi lunchade på hamburgare :) Hem härom å sen fick tösen ta å köra hemåt...skulle visst ha främmat på eftermiddan/kvällen.
Här blev det myskväll på kvällen :) Lagade god mat å bara var...

Lördag...upp å jobba 8-16. Sen vid halv sju på kvällen var det årets kräftskiva med Manges jobb på Vikingstrand....var sådär, men blev lite senare än jag tänkt mig iaf....var hemma runt 00...
Bumsade i säng...

Söndag...bytte pass med Linda då oxå så jag jobbade dagpass istället för 18-24 som det var tänkt. Var en ganska seg dag... när jag kom hem stod alltså Mange å städade! Helt galet... hade jag tänkt göra idag så jag är glad å slippa....så idag ska jag ta tag i klädkammaren (nu ringer det oxå..åhhh) Lizan såklart...haha
Såg en film igår....Valley of Elah (?) eller nåt sånt....Mange valde....såklart är Charlize Theron med å han bara sitter å flinar den lille fulingen :) Båda två somnade å missade sista kvarten...haha....förvånade?! Så vi får se om sista stunden ikväll....
Kom isäng sent...

Idag kom servicekillen som skulle fixa kylen å plinga på dörren 8.00....tur vi var uppe! Så nu sägs kylen funka som den ska...innan har den flaxat mellan minus fem å uppåt tio plus....brytit av två smörknivar i plast innan vi fick tummen ur å felanmäla ;)

Näe...snart kommer Lajzan förbi....ska väl börja plocka här... sen....eller näe nu....

(ska fila ihop en riktig önskelista oxå mamma....promise...vad var det för fel på den gamla?!!?)
Carpe Diem

RSS 2.0