Testar

Snott av Jenny....

Gör så här:
Som ditt förnamn sätter du ditt andra namn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som piercingar ( örhängen räknas). Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken är sådant du inte kan lyssna på medan favoritartisten är den vars låt du senast lyssnade på.

Mitt namn är Anna Sjöholm. Jag bor i Lund (?) och är 53 år. Jag jobbar som säkerhetskontrollant och på fritiden spelar jag dataspel. Jag har 7barn, rött hår och svarta ögon. Min musikstil är jazz/blues och min favoritartist är Taube.

Ahh....har nyhetsmorron på å där är nåt Taube-tema verkar det som....hans son sitter där i cerise tröja å pratar blaj tycker jag, men jag ORKAR inte gå å byta kanal.

Lördag idag...börjar jobba 15 : ( Mange har mer eller mindre lovat att vi ska till Ikea, men jag gissar att det rinner ut i sanden. Nån som sätter emot?

Vi skulle äta go mat å se på film igår.... Entrecote å klyftisar....allt utom köttet var gott, det smakade horribelt! Sen kunde vi inte komma överens om film, telefonen ringde i ett (säkerligen inte ringt lika mkt sammanlagt sen vi flytta hit!) å när vi väl började kolla på nån ShungaManga-Beckfilm så somna ju både jag å Mange. Jag somna nog för jag gav upp eftersom de börja snacka massa tyska å jag fattar nada. Det var vår första filmkväll i nya lyan...bra start liksom : /

Näe....kaffe i soffan å invänta karlsloken....



Kommentarer
Postat av: Jenny

Håller i alla fall alla tummar å tår för att d blir IKEA :P

2007-06-30 @ 10:48:03
Postat av: Kristina

Måste ju ladda ner texten till den Beck-filmen. Det är masa tyska som man inte fattar någonting av! Men annars är filmen bra, Gunvald är så rolig :-)

2007-06-30 @ 11:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback