Då slipper jag det...

Ojsan... egentligen tycker jag att serien jag såg igår är totalt värdelös, men likförbannat sitter man där å glor. Möjligen för att tv-utbudet i sommar suger åsna. Men nu har jag kollat upp att Asia vinner Pussycat Dolls (hur oväntad var den då, nädå, nädå) så nu vill jag inte titta längre. Jag gillar ju inte ens musiken...urk! Tycker inte om Asia heller för den delen.....slut på diskussion.

Dagens lilla nostalgitripp:         

Blev ingen träning igår, blev inte mkt av det som planerades alls om jag ska vara helt å hållet ärlig...  : (
Jag gick inte ner till stan å hämtade ut pengar, jag köpte inga nyttigheter. Jag låg i soffan å sov/vilade hela eftermiddagen. Oväntat! Bestämde mig för att jag kunde gå ner å möta upp Mange när han slutade jobba å göra honom sällis hem. Det tar väl ca 15 min att gå ner till stan å väl där gick vi till Apoteket å köpte koksalt å Lactrase. Han ville kolla in sina kära strandkiosker så vi traskade ner till Gröningen för att kolla läget. Gick tillbaka å tog vägen om Kärnan å via Sjukhuset hem. Var inte hemma förrän halv åtta. Tilläggas bör att jag höll på å banga ur redan innan jag gick ner till stan för jag var hungrig. Man behöver inte vara matematiker för att räkna ut i vilket skick min mage var då vid halv åtta....Gaaah!!! Höll på att få spel på Mange som inte kan improvisera nåt när det gäller mat utan MÅSTE ha ett recept att gå efter (å helst ska det vara enligt Mamsen) så maten drog ju ut på tiden rejäääält. Men mat fick jag å sen satt jag i soffan mer eller mindre hela kvällen. Kul...not...

Idag masade jag mig upp å tvätta...men icke vid 7 som känns helt okristligt tidigt numera. Kommer kännas helhemskt att gå upp å jobba imorrn vid 8 när man vet att nästan ALLA är lediga å ska ha en härlig slapp dag. Får se hur mitt firande blir, kanske inte kommer orka sitta å köra upp till Båstad t o r över kvällen. Vi får se.... Trevligt att fira med detta gänget iaf, för där ingår faktiskt damer...hehe...brukar annars tillhöra ovanligheterna i detta ungkarls-gäng. Nu är det tydligen 10 damer å 7 herrar på ett exakt ungefär.

Sketatråkigt väder ute... regnet hänger i luften. Idag ska det solas (vilat skinnet en dag juh) å sen tränas vid 17.30. Annars vet jag inte vad jag ska göra? Nästan dags å städa igen så jag ska väl dra ett par tag med sug å svabb. Igår sorterade jag en meter hög papper i ämnesordning (religion-, engelska- eller historiepapper av alla de slag) så att jag har någorlunda ordning i mitt skåp. Kanske ska organisera nånting annat idag...skadar ju aldrig.

Ångesten börjar krypa på...slut på mitt lilla sommarlov å imorrn drar det igång på allvar. Suckar...

Ner i tvättstugan.... ciao!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback