Oj, jag är så sjuuukt trött!

Jösses amalia, jag skulle kunna somna här å nu sittande....gäspar så mkt att man tycker mina mungipor borde vara helt utslitna!
Men det är SKÖNT att vara ledig äntligen.

Midsommarhelgen har varit ett himlans slit å släng. Vet inte hur många ggr jag kört på denna jäkla Hallandsås! Firade i a f i Rönns "stuga" i Skummeslövsstrand. Kom dit efter jobbet på midsommar. Då var de andra redan i full gång å det blev lekar å vindrickande bums. Det var Grabbarna Grus plus Jenny å Maria samt ett gäng tjejer från Sthlm. Umgicks mest med Jenny å Maria....punkt slut...Har ingen som helst respekt för tjejer som flörtar med alla individer med snopp mellan bena för å se vad som kan tänkas hamna i samma säng på natten.
Började grilla jättesent men det var sååå gott! Hade beställt taxi för oss tolv (tre av tjejerna bodde på hotell i Båstad å åkte hem tidigare för å göra sig i ordning) men när klockan blev dags kom det en vanlig taxi för bara 4. Stackarn blev utskälld efter noter trots att det inte var hans fel... ringdes å skälldes på taxibolaget och sent som sören kom det en minibuss men då hade folk tröttnat på att vänta och det var knappt lönt att åka in till Båstad för Pepes stängde snart. Men Rönn han åkte...å kom efter många om och men hem efter att ha traskat kilometervis hem åt fel håll! haha
Jag gick å la mig, lite/rejält arg å alldeles för full...
Vaknar å mår crap klockan sju på morron...kan inte somna om. Gick å la mig vid tre så där blev ännu en natt med för lite sömn :( Natten innan hade grannen ovanpå en skränig fest uppe hos sig å om jag inte vetat bättre tror jag fan att han bjudit in ett gäng elefanter!
Åkte å jobbade när man kände att man var nykter nog att köra. Var en seg kväll...å segare ändå att jag åkte tillbaka mitt i natten till Båstad å hämtade upp Mange på Pepes å hade väl egentligen tänkt åka tillbaka å sova i MIN säng men valde att övernatta i vår lilla friggebod en natt till. Mange hade fått frågan "Jaha, så då är du singel ute idag då eller?" eftersom jag inte var med ute...det kan man ju bli lagom vansinnig över! Vill INTE umgås med dessa töser igen...även om nu Löwet mot förmodan skulle bli tillsammans med den ena.

Seg söndag å vi åkte hem vid middagstid. Började jobba vid 15.30. Segt å jobba MEN ännu segare att jobba stängning-8 till 16. Hemma runt ett på natten å sen stupa i säng å upp igen strax innan sju. JAIKS!
Jobbat 8-16 må-tis å idag är jag ääääntligen ledig å fram till lördag.
Öm i fötterna, annars hade jag tränat igår...men jag sköt upp det till idag å ska testa jympa....Måste köpa nya skor, för jag tränar å jobbar i samma skor å man vill inte jobba i dessa i 8-9 timmar, komma hem å sen snöra på sig dom å träna precis!

Idag är jag trots denna enorma trötthet uppe med den lite senare tuppen. Tvättid från kl7 men första maskinerna laddades inte förrän 8, för jag vet att jag hinner med allt iaf. Annars har jag inte så mkt planerat just för idag. Har gjort en 2 Do-lista för hela veckan å ska väl försöka beta av ett par punkter på denna. Måste handla lite, men vet inte om jag ska avvakta å tvinga med sambon eller om jag ska åka själv å få bestämma helt vad som ska ätas....svårt val det där! ; )
Ska äta lite mannagrynsgröt (jag vet att jag hakar upp mig på saker titt som tätt å just nu är det mannagrynsgröt som is the shit!) å sen ska jag traska ner å sola tror jag. Men idag skiner faktiskt solen här...varit ett svart moln över Helsingborg nästan hela helgen!

Näe...vad var det nu jag skulle göra?!? Ta tag i lite disk å göra gröt...å dricka ännu ett glas med kaffe å slappa i soffan tills det är dags å springa ner i källaren å ta tag i lite till tvätt.

Åh, idag uppskattar jag ledighet igen! Underbart....

Underbart...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback