Rastlös de luxe!

Idag vet jag knappt vart jag ska ta vägen... Fick nyss reda på att vi INTE ska stå för nån mat alls inför midsommar, annars var det dagens projekt å fixa det. Började röja i klädkammaren i hopp om att hitta nåt att ha på sig....vet inte om jag ska ta det så serious precis. Lönt å köpa nåt nytt å ha på sig?! Känns inte riktigt så....
Men jag vill köpa NÅNTING! En hel vecka sen jag shoppa nåt sist...(ljug, för jag shoppa ju lite i lö-sö)
Ska äta lite smått å sen ska jag snöra på mig gympapjucksen å gå ner till stan. Fått pengar tillbaka från klänningen jag skickade tillbaka, men fick utbetalning genom Swedbank så jag får väl traska dit å hämta ut...Köpa lite koksalt på apoteket oxå.
Sååå sugen på Lindas melonsallad...så jag måste nog åka å köpa mig lite melon. Kanske stannar på söder å handlar lite gotte : )
Liiite sugen på att testa ett jympapass idag....? Träningsdjävulen och rastlösheten har nog slutit en djävulsk pakt i mig...Kan ju inte gärna gå på spinning 3 dar i rad...då blir jag ju spinnifierad å trött på det.

Hungrig mage vill ha mat... fan att jag ska missköta mig så med frukost?!? det blir alltid typ brunch vid den här tiden...Skärpning Svensson!


Igår gick jag förbi den mest underbara doft som finns 4 ggr.... nämligen:  
Underbart!!! Måste därför gå samma väg idag...får passa på innan de vissnar helt å hållet...

Mannagrynsgröt idag oxå kanske?
Får passa på medan det finns mjölk, för det är en bristvara i mitt kylskåp...



Carpe diem som man säger....

Sayonara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback