Vad är oddsen liksom?!


Av en slump så sökte jag på mig själv på hitta.se och eniro för att se om man ser byggnaden som vi bor i...en del adresser är ju inlagda ju. Men när jag tittar där så blir jag nästan arg å tänker att "jävla dumhuven, hur går det här ihop?"....Varför? Jo, därför att jag ser mitt namn stå på Jkpg-gatan 25A.... å jag bor ju på 26A... å på brevet jag fick idag stod ett JÄTTEstort frågetecken på. Tänkte att nåt måste vara rejält fel... när jag tittar närmre så fyller denna Jessica år i november å har ett helt annat mobilnummer... vad är oddsen liksom?! En Jessica Svensson precis jämte å bara en siffra som diffar, upplagt för posthaveri juh!

Första dagen idag som jag (på riktigt) pendlat till skolan... åkt tåg å allting ;) Sofia hade oxå sin temakurs idag så vi hade sällis. Jag läser nu då en temakurs om Galenskapens historia (låter det inte allmänbildande så säg?!) och doktoranden som håller i den tycker jag INTE gjorde det nåt intressant alls.

Varför känns det som om det är "Ny kurs, måndag, nya tag, nytt liv" idag? Sofia undrade om jag ville haka på till Friskis idag...å det vill jag ju, men jag har inte riktigt budgeten för det =( Men jag vill, vill, vill.... Tänkte att jag ska gå en liten sväng i det fina vädret istället. Kanske rentav sätta sig ute sen på balkongen å läsa lite i kvällsssolen?
Åkte till Maxi igår för att köpa balkongmöbler...men tji fick vi då de inte alls hade samma utbud som på Maxi i Hyllinge där jag såg de jag ville ha...suck!

Hänt annars sen sist då? hmmm...när var sist? 14e...Jo, var ju hos Sussie å käkade gott å drack vin =) Jättetrevligt var det å så skönt att bli skjutsad på... Var hemma runt två å när jag står i köket för å värma lite rester (nattamat a la fattigversion) ser jag en taxi stanna utanför å en karl/kille/gubbe/man stiger ur å bara ställer sig å vrålglor in i vårt kök där jag står å värmer mat...läsko! Igår när vi skulle åka till Maxi så går jag å slänger sopor precis innan å Mange går direkt till bilen...då bor tydligen karln ovanför oss å nästan häver sig ur sin balkong för å glo ännu mer. Till å med Mange som satt i bilen reagerade för att han glodde så... LÄSKO! Eller är det bara jag som överreagerar?
Var inte bakis men väldigt trött igår så här blev det verkligen inte många barn gjorda... Skönt å börja få lite struktur och ordning på livet nu, men det är fortfarande mkt kvar å fixa med i lyan.
Det är ju inte alls nån borrmaskin vi behöver laddaren till utan en skruvdragare... vafan?!!? Har vi inte armar å muskler å dra i skruvar med eller vad är problemet?? Trodde ju det var nåt så viktigt som en borrmaskin som saknades....grrr

Går fåtöljen ut på balkongen tro?

Idag bara älskar vi Magnolian allihopa! *klappar händer över denna vackraste vackraste blomma i världen* å så passar vi på å ge en känga till Manges familj som beslutade att den de hade var i vägen... så den jämnades med marken... dagens ris och ros =)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback