Aja Baja Krösamaja!

Oj snart är redan tisdagen avklarad ju! Veckorna rusar iväg och snart är det redan påsk...

Hänt sen sist?

Igår var en lite halvschleten dag, pysen strulade halva natten så jag var lagom matt hela förmiddagen och när han vägrade sova härhemma åkte han ner i vagnen och ut på tur i solskenet med sin lagom promenadsugna morsa.
Hamnade nere på Lizas gata men då jag ringde var hon förstås inte hemma men ledig (!) å sugen på å ses så vi möttes upp vid sjukan ungefär för att ta en kaffe nere på stan.
Gick där å lullade och rätt vad det var så fick min hökblick syn på nåt på marken...jahaja...tackar så mkt, där låg 90 spänn! Jag som inte tänkt hamna nere på stan hade ju inget alls med mig så kaffet byttes emot en lunch på Mezos uteservering :) Lillpys premiär att sitta ute å mysa! Han var lagom road efter ett tag (vi var ju inte direkt ensamma där så det tog ju sin tid) så jag fick slänga fram hans käk och äta upp min egen bäst det gick. Trött som få, men skulle inte somna och hade tydligen enormt behov av mamalove, så jag fick gå å bära honom en bit på vägen hem...tramsbyxa!
Vi hade det mysigt där med vår favorit i några timmar iaf :)
Valsade hem här och bumsade i säng i nån timme båda två, OJ så behövligt!
Tvättade sen heeela långa kvällen...urk så trist!

Inatt har det varit lite lugnare, men han sover oroligt och fick komma över till vår säng redan vid två tror jag. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, är det inte min unge som håller mig vaken så är det galenskap i grannskapet!!
Inatt var det nåt fylle-fjortisäckel som sprang runt här utanför och skrek på nån Nina och att hon var en "sån-dam-man-betalar-för-sexuellt-sällskap-med"... suck
Kom iaf upp och kände oss ganska så pigga å goa. Packade in oss i bilen för att bege oss söderut och besöka våra dear friends i Lödde :) Var toklänge sen, men alltid lika trevligt att ses. Gick en promenix och den övertrötte tjurpellen som inte alls ville visa sig från sin bättre sida fick sova en stund. Fikade å pratade lite strunt som vanligt :) Nu FÅR det inte bli så länge tills nästa gång...promise!
Känns att jag fått lite sol på plytet...spänner lite över näsan ;)
Hämtade upp M från jobbet när vi kom tillbaks till stan...körde upp på Babyland och Babyproffsen för att kika på sån dära elektronisk barnvakt. Kan ju vara bra å ha i sommar om inte annat.
Har jag förresten sagt att M ska ha låååång semester i sommar?!?! WE LIKE
När vi kom här utanför var det knöligt som sören, tydligen har de krockat och det står poliser i gatan och bilar på tvären. KUNDE varit vår bil för den ena av de tre inblandade hade blivit påkörd där den stod parkerad såg man...

Ikväll har vi ännu en gång provat majspuré (bajspuré?) och jag kunde inte hålla mig utan han fick även lite blåbärspuré som "dessert" haha... DET slank ner vill jag lova!
Han kändes lite varm här ikväll och med tanke på hans ganska tradiga humör idag tempade vi...hade yttepytte-feber så han fick iaf en supp så hoppas vi det går över inatt och att han vaknar som sitt vanliga goa jag imorron.

Imorrn blir det isåfall dejt hemma hos A & A vid lunchtid, lägenheten skulle inte dö av att få lite kärlek heller så vi får se hur mkt och vad vi orkar med imorrn.

Jaha...häppåre!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha... Aja baja krösamaja :P

NÄ!! Nu ska vi ses SNART igen... LOVAR!! ;)

2009-04-08 @ 21:44:19
Postat av: Jenny

Åååå varför försvinner alltid mitt namn?? D e bara jag i alla fall =P

2009-04-08 @ 21:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback