Jaha, hit me...antar jag?!

Ok, shoot...häv över mig dessa tradiga aprilskämt!
(Tror ni att det är ett skämt att Jakob fått kicken från VaknamedTheVoice? I do...)

Idag känner jag mig lite bättre...eller ja, faktiskt ganska så bra.
Gårdagen var en lång jäkla dimma :( Pysen bestämde sig för att ha en tvåtimmars vakenperiod mitt i natten och han gnällde å stökade resten. Slutade i att vi till slut somnade båda två och vaknade vid ELVA!
Redan då mitt i natten kände jag att min nacke var ur funktion och huvudvärken molade...
Huvudvärken höll i sig hela dagen och när jag ställde mig upp så kändes det som om hela världen snurrade, så tråkigt nog (både för mig å pysen) blev det mkt sängliggande tid igår :(
Försökte börja trotsa huvudvärken framåt kvällen så lite aktiverade vi oss iaf:



Träna nacken


Vi kunde ju inte heller hålla oss riktigt när så många andra smakat ;)
Testade lite potatismojs och jo det gick väl "ner". 99% ut med tungan och 1% i kinderna? haha

Tjurade ihop sig lite vid läggningen (som alltid när jag har skallebang?!) så pysen somnade inte förrän efter 21 nånting...det är ju dumt det dära, att sova...

...så när jag precis lagt mig för att läsa lite bok efter att ha fått lite nack/ryggmassage börjar det stöka runt i spjälisen och vad hittar man?! En vaken, väldigt vaken bebis! Somnade tack å lov om efter en halvtimme sisådär och en slurk med käk till.

Somnar gott båda två och sover stenhårt tills klockan fyra...ja, är det inte min unge som håller mig vaken så är det galenskap i grannskapet. Vetifan vad de sysslade med här i natt :( Sånt jävla liv! Har jag sagt att jag vill flytta? Nähä, men då gör jag det nu...JAG VILL FLYTTA! Eller iaf flytta på grannskapet, vilket är lättast?
Det lät som om nån tappade en hörnsoffa i trapphuset, som om nån försökte bryta sig ut (?) genom nån lägenhet...som självutnämd grannskaps-sheriff steg jag lydigt upp, rättade till trosorna som kasat in i rövaglipet å ställde mig i titten å glodde. Såg inget men hörde desto mer...konstigheter!
Det är nästan, men bara nästan, så att jag vill skriva en arg lapp å undra vad i helvete pågår...

Döm av min förvånad när det ringer ett Braåsnummer till mig idag! Prällen :) Han går på sin tjänst idag å jösses vilken karl det verkar vara, gillar allaredan! Hade jag inte kunnat tro, jag trodde jag skulle få ringa å jaga igen ;)
Så nu har vi bokat in dopsamtal!

Lilleman sover igen så jag ska ta å lyssna på lite psalmer å sånger å sånt...börjar ju bli dags å ta tag i det där, det är ju inte bara mat vi ska bjuda på utan även lite skönsång ;)

Så jaha...va ska man ha för psalm??




Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

hihi vilken liten sötnos! eller stor kanske jag ska säga =)



kram

2009-04-02 @ 09:49:16
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Evelina

jag tcyker han börjar bli mer och mer lik dig!!

2009-04-04 @ 21:54:06
URL: http://metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback