Ser på Leif GW...

...märklig man det där! Tycker inte Efterlyst är intressant att titta på längre, men vad har jag annars å titta på? Jag följer fan knappt något på tv längre *duktig*
Förr var det lättare att räkna upp de program jag inte följde. Dagarna inrutades med tv-guiden som hjälp typ...tragiskt!

Jaha....idag har vi alltså varit på sjukan ggr2. Första svängen då vid 11 så skulle vi ju röntga pysens höftleder, han bara stirrade lite irriterat på mig varför jag var tvungen att hålla i honom över axlarna ;) Jag å Man
ge stod där i sånna där tjocka tunga skyddskläder å kände oss lagom bortkomna!
Gick iaf jättesnabbt så vi traskade hemåt igen. Käkade lite snabb lunch å sen var det nästan dags å bege sig på studs igen. 13 skulle vi då träffa ortopeden som undersökte honom då vi låg på BB. Han hade även kikat på bilderna från röntgen å allt såg och kändes bra. SKÖNT! Men nu iom att vi redan är "inne i systemet" som han sa, kommer vi bli kallade när E är ca året för en sista kontroll.
Hemåt igen, märkliga unge till å skrika förtvivlat när han är trött! Det gör ju ont i en som han skriker :( Som om det gör ont på honom för att han måste sova? finns nån sån sjuka?

Han och pappsen somnade iaf en bra stund nu i eftermiddag så jag fick lite egen tid.
Ikväll har pysen badat å vi har käkat pizza....jag å Mange då, inte jag å pysen....han har vägrat käka gröt idag, allt har spottats ut.
Paketet från Ellos har kommit idag, men jag har inte kommit iväg å hämta ännu...var lite rädd att det inte skulle hinna komma trots att jag beställde i slutet på mars.

Näe, nu ska jag nog prova lite kläder...det sägs att man bör ha sånt på sig när man döper kids!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja jag tror det brukar uppskattas av prällen att man är påkläddi kyrkan;) Hoppas dopet kommer gå bra, vet vilket stress du genomgår nu dagarna innan:) Får se till att ses allihop nästa vecka. Kram

2009-04-16 @ 10:57:30
URL: http://sofiesofie.blogg.se/
Postat av: Emma

Hoppas dopet går bra!!!! Kram

2009-04-16 @ 14:44:39
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback