Edvindagen forts.

Pysen har börjat stöka ganska rejält med sömnen, en riktig sömnrebell har kommit å ersatt vår gamla pys.
Kanske blev det för mkt av det goda i lördags? Hade ju svårt att komma till ro o somna härhemma när det var full rulle å ganska högljutt stundvis i v-rummet.
Nån natt vaknade han och fullkomligt gallskrek redan klockan ett...å kom aldrig riktigt till ro heller. FUN!
Sömnvägra hela dagen sen är något nytt...men inte somnar man bättre på kvällarna och sover hela natten?
Igårkväll höll jag på att go bananas när han var toktrött å somnade redan innan 19 för att vakna halv åtta och totalvägra att somna förrän vi båda gick å la oss vid halv elva. UNGE! För han är ju trött...riktigt trött och med andra ord inte ett dugg roligt sällskap då man måste valsa lägenheten runt. Snart har vi väl diken i parketten här :(
Han sov iaf ganska så ok sen inatt och vi gick upp när Mange skulle upp å gå till jobbet.
Har myst massa idag, städat lite och ikväll tvättar vi. Har slängt i en laddning, men väntar nu på att M ska komma hem och assistera med E. Edvin hatar ju tvättstugan och jag varken vill eller orkar ha med honom därnere om humöret sätter in.
Hade tänkt ta en promenad i förmiddags, men det regnade och var dötråkigt väder...allt för att skina upp å bli härligt solsken efter lunch så då tog vi en promenad och bland annat bort till "parabolerna" för å handla lite smått å gott.
Köpte bland annat NAN ersättning för att testa det på E...han verkade tro att jag skojade och tittade suspekt på mig då han fick på flaska....en trekvart efteråt åkte alltihop upp i soffan!
Tur jag ändå skulle tvätta klädseln...

Fått kallelse till sista undersökningen i kölvattnet av läkarns undersökning på BB...det är höfterna kvar att röntga och vi har fått tid till det i april. Måtte detta oxå vara falsklarm!

Annars har dagen förlöpt ok... har en "jag-ska-bara-sova-på-mamma-son" så man har inte hunnit med så mkt.
Snart kommer M hem och vi ska "fira" dagen med panerad fläskfilé och möjligen en tårtebit. Inte firat M ordentligt än och han har tjatat om denna tårta han gick miste om i lördags...och söndags...och måndags...ja ni fattar.

Ska väl gå å förbereda i köket lite...

En dagens...

Trött...

...men glad liten kille som tackar för paketet som kom med posten igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback