En vanlig måndag...

Haft en orolig kille inatt... fick komma över redan vid 2 men jag vet inte om han drömmer (?) eller nåt sånt för han gnyr å fäktas men verkar inte speciellt vaken.
Så det har varit en trött och sned dag idag igen :( E har varit gnällig och inte alls på humör. Hade tänkt ta en repa till Ikea egentligen men vågade mig inte på det när han inte är riktigt "sig själv".
Mkt av dagens energi har lagts på att försöka få honom att sova....i eftermiddag tog energin slut helt så vi fick sova ihop 2 timmar, å då tror jag att en timme innan dess lagts åt att bara försöka få honom att slappna av å somna.
För tro mig, han är TRÖTT!
Inte fått ett piss gjort idag...hade tänkt ta mig en liten egenstund ikväll då E somnat. Titta på Familjen Annorlunda i min ensamhet och sen åka ner å sola en snabbis... Meeeeeen lilleman somnade kvart i åtta och vaknade igen vid kvart i nio...å sen var han vaken en stund för att sen tjura ihop av trötthet å vägra sova igen. SUCK!
Jag vet inte om jag kanske inte har så mkt mjölk kvar ikväll... efter han lagt sig mätt brukar jag försöka pumpa ut 50 ml mjölk som är "bra-å-ha" å frysa in...men ikväll fick jag kämpa mig blå för att få ut ynkepynka 2 ml eller nåt sånt :(

Känner av nacke å rygg nu så jag ska väl vara lite smart och gå å lägga mig å få lite skön sömn...hopefully!

Håller tummar å tår för att det blir en bättre dag imorron

Natti ♥

(Koncentrationsläger är INTE till för de som har damp...haha)

Kommentarer
Postat av: Soffe

snygg lay-out jessica!!! omväxling förnöjer =) hoppas allt e bra med dig & bebisen!! kramis

2009-03-31 @ 20:08:33
URL: http://sofiiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback