I spelartagen...

HEEEEEJA VLH!!! Växjö Lakers tjalala, Växjö Lakers tjalala ohh ohh ohhh Växjö Lakers tjalala ;)

Helt plötsligt har jag ett spelarkonto på Svenska Spel, hmm..hur gick det till då?
Derby idag å vi spelar på resultat jag å Mangelimuck.
Annars står det städning på schemat. Manges initiativ men min handlingsförmåga visade det sig...
Hinner väl inte klart allt idag, men får väl fortsätta imorrn. Kan det kanske bli lite fint väder så man kan putsa till sina hemskt strimmiga fönster?
Vill ju städa in vååååren nu!

Fredagen rullade på i snabb takt... tror ni jag fick nåt svar sen från Hbg-hem? nope
Fick ett infall och gick ner på stan å mötte upp M och tog sällskap hem, behövde lite motion.
Köpte med oss en gigantisk entrecote hem, i size med en flintastek nästan! Käkade gott och kollade på dansen. För en gångs skulle tyckte jag inte att C-J var sämst å skulle åka hem... då vart han ju riktigt cool! ;)

På vägen hem från stan köpte vi även med oss Miniform-droppar till lillprutt för att mildra...ja...just det...pruttandet ;) Tror väl det är hans aktivitet i magen som gör att han vaknar o är så orolig framåt småtimmarna.
Lite jobbigt att man måste ta 10 droppar innan varje måltid bara...lite meck men om det funkar är det ju helt klart värt det!
Vet inte om det var just dropparna eller om det bara var en tillfällighet, men vi sov riktigt länge igår morse :)
Länge är iofs ett relativt uttryck... halv åtta en lördag är väl kanske inte länge, men om man jämför med 3-4snåret så är det ju sovmorron!
Lördan var en mysdag som bestod av mkt motion. Vi traskade iväg utan utstakat mål och hamnade nere i stan där vi strosade runt (var ju dock inte ensamma sådär en helg efter löning, gahh jag blev helt snurrig av allt folk!) och hamnade till slut i Ålagrändens Fiskbutik...ett infall bara sådär och vi fick med oss rödingfilé hem.
Vi säger ofta att vi borde testa å köpa mer färsk fisk men det slutar alltid med att en köttbit ligger där i matkorgen iaf!
Hem en runda och vi slocknade i sängen i nån timme hela lilla familjen <3
Vidare sen till Maxi där vi handlade lite, pys tyckte det var skittråkigt och somnade. Att man bara kan somna sådär överallt?!?!
Lagade mat, slökollade schlager (urk) och sen försökte vi se en film....men efter en timme såg jag dubbelt så det blev läggdags.

Idag vaknade vi väl runt 8 efter en ganska så lugn och skön natt igen. Låg å mös till strax innan nio och sen har väl dagen i stort sett bara bestått av fixande å trixande.

Nu är det dags för sista perioden igen...

Heja VLH

(och Troja för vi har spelat på båda...haha)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback