Ok, vi försöker!

Jag har blivit utmanad av Ciliah att skriva åtta sanningar om mig själv...

Får väl försöka...frågan är väl bara hur personlig man vill bli ;)

1. Kämpar med mig själv och försöker bli mer och m
er social. Är egentligen blyg men maskerar mig med min humor i tid och otid.
2. Jag är snäll, för snäll...ibland känner jag att jag rentav blir överkörd för att jag har för svårt att säga nej/ifrån. Gäller dock bara i privatlivet, i skolan/arbetslivet är jag a real biiiiiatch ;) Inga elever kör över mig inte...
3. Behöver folk som drar i mig...tar sällan egna initiativ "när det väl kommer till kritan"
4. Samtidigt som jag stortrivs här i Helsingborg och mitt liv här så saknar jag familjen "därhemma" något oerhört...framförallt nu när man har lillpys. Hemma kommer alltid att vara Braås/Växjö...konstigt nog.
5. Under flera år (för en sisådär 18-20 år sen?) gömde jag mina öron...för jag hade sånna komplex över "älv-öronen"
6. Jag är uuuuurusel på att fickparkera, därför gör jag så gott som aldrig det. Går hellre jättelångt från en "vanlig" parkering än att försöker mig på att fickparkera.
7. Har oerhört svårt att be andra om hjälp...och ofta gör jag hellre saker själv så jag vet att det blir gjort på "mitt sätt"
8. Fick en namnmugg när jag var yngre och på den stod det "Jessica betyder lugn" och många uppfattar nog mig som väldigt lugn och sansad...fastän humöret bubblar över inombords ;)

Jag utmanar i min tur: Liza, Icka, Anna, Evelina, Sofie & Ylle


Mja, jo lite personlig får jag väl säga att jag blev ändå... Hade ju kunnat skriva "Jag har vita strumpor med röda, grå och rosa detaljer" om jag velat...

Jag dog lite för ett tag sen...jääääklar vad mitt huvud sprängde! Bröt ihop totalt när lillpys började kärva med sovanatt-slurken och skrek i högan sky för han var så trött men skulle ICKE sova.... :(
Fick i mig lite mat, svepte en alvedongrogg, vilade lite och fick lite nack/axelmassage av Mange å genast släppte det!
Körde ner och fick mig 8 min sol, underbart och vilken härlig avslappning sen! Lovely :)
Ska strax gå å lägga mig, ska ta en snabbdusch å kaaaaanske en liten skål med Ben&Jerrys chokelaglass om jag mot förmodan skulle bli sugen...hihi...haha...OM?!? ;)
Om jag inte dör av trötthet så kanske jag sätter mig och pysslar lite, lillis kommer nog vakna om en timma å va hungrig å då brukar jag vänta in honom innan jag lägger mig oxå. Svårt att somna gott när man vet att man snart ska upp å mata pysas.

Jäjä....en varm dusch och sen smörja in mig med min underbara mango-lotion å kvällen är gjord! (medlite chokelaglass i magen då åsså såklart!)


(Förresten...någon frågade om vart jag hittat sidan om utvecklingssprången!
)

Kommentarer
Postat av: Angelica

tackar =)

2009-03-19 @ 08:49:21
URL: http://frubegovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback