Smygstart

Tjipp Tjohej!

Söndagkväll och här sitter man å häckar...
Har haft en bra helg, lugn och skön :)
Fredagens stora "nöje" var en vårstädning light... fattas å putsa fönster och göra fint på balkongen. Skönt att ta helg med en fräsch å fin lya! Hade en otroligt skön natt innan det så både jag och lillpys var på strålande humör hela dagen. Mange slutade lite tidigare och kom hem, härligt att ha honom hemma lite längre. Käkade thai och kollade dansen sen på kvällen...
Gick å la mig ganska tidigt, tror receptet på kvällen innan var att jag gick å la mig vid 22 istället för 24 som klockan brukar hinna bli innan jag känner mig nöjd nog å gå å lägga mig.

Lördan var det mysmorron med hela lilla familjen, vi vaknade ganska tidigt (2/3 av oss alltså) men somnade om och vaknade först runt tio!! Jag hann dessutom både duscha och äta frukost innan pysas vaknade. Lovely :)
Vad vi egentligen pysslade med vet jag inte, jag gick väl här och fixade och trixade lite. Försökte komma ner på stan en sväng, men först klockan tre var hela sällskapet färdiga att komma utanför dörren...frustrerande! Så nere på stan var vi först runt halv för vi gick genom söder ner. Då hann vi med en affär innan de stängde vid 16...jaja, blev iaf en rätt bra promenad.
Hem och fikade lite, "firade" faktiskt med en semla jag...var trots allt sista veckan de sålde dessa satans påfund till bakverk ;) Vad man firade? Jaaa, det finns ALLTID något att fira! Då var det nog att det var sol ute och lördag :P
Möjligen oxå att jag var nere på inskrivningsvikten oxå...(flaxar ju nåt kilo hit o dit) bara 4 kg till målvikten och tre månader på mig....luuuugna puckar! ;)
Gick en kvällspromenad och handlade lite, sjukt nog hade jag sååå mkt spring i benen att jag - hör och häpna - kände mig sugen på att springa!!! Tur det var mörkt ute och lördagkväll, annars vetifan om jag inte snörat på
mig dojjorna...guhjälpemaj!
Käkade god nachostallrik och kollade Robinson. Bara skit på teven och jag hade fortfarande myror i benen så jag gick å la mig...haha...motsägelsefullt möjligen men heyy sån är jag! :)

Imorse var det morron klockan sex...eller ja...sju då...Mös till nio och sen har vi mest slappat och haft det mysigt. Drog en repa till Babyland och Babyproffsen oxå, passade på att valsa runt där medan Mange köpte en ny fin jacka på Väla.
Äntligen har jag hittat fler nappar till pys, märkligt att de mongonappar han föredrar alltid bara ska finnas i rosa! Jo, jag skulle mkt väl kunnat ha rosa nappar till min son, men nu är det så att jag inte gillar färgen rosa särskilt mkt så no thanks. Det blev en sked, en nässug (just in case), en hakklapp, napparna, en mask och påsar till blöjhinken. Snart ska pys få testa smakportioner ju :)

Masken var poppis, så jag ska testa å sy liknande figurer själv har jag tänkt. Håller ju på med ett annat litet syprojekt härhemma...dauligt med symaskiner i lyan bara :s Så än sålänge ligger jag lite lågt :)

Ännu en vecka med tomma poster i almanackan...I like! :) Då får man fylla dagarna med preciiiiis vad man vill!


Jooo, jag tänkte ju att jag skulle ta lite bilder på saker som gör mig tokigt glad (efter mitt vansinnesinlägg längre ner) men hann inte med att fota så mkt men här kommer några saker iaf:



1. Färska fina tulpaner gör mig glad...edit...blommor gör mig glad! Synd att man får/köper själv alldeles för sällan.
2. Lite vardagslyx...rimmar illa med småbarnslivet kanske ;)
3. En uppfriskande iskall smoothie ger energi både i kropp och knopp. (Rent kök gör mig oxå glad....å diskmaskinen är GULD värd)
4. Ordning å reda -> lugn å ro.


Att ♥Lillpys♥ gör mig glad behöver jag väl knappast skriva?!  Mammas lilla vingmutter...haha
Mer Edvin kan man hitta här. Lite blygsam smygstart på en hemsida som ska ta fart inom kort hoppas vi...och ska döpas om...oxå... Fångade iaf första riktiga skratten...min "härliga" småländska å blekfeta nuna bjuder jag på ;)


Nya leksaken....uppskattad, liksom ALLT som går att stoppa i munnen.

Näe...nu kräver min sambo lite kvalletid...(en snabb kram i soffan?)

So long happy people!


Kommentarer
Postat av: Ciliah

Kalikåmaskar är underbara! Vad snyggt "grabbig" er är hihi.



Kram

2009-03-30 @ 08:33:27
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Sofie

Gud va söt han e när han skrattar på filmen:)

Kram från S & T

2009-03-30 @ 10:48:16
URL: http://sofiesofie.blogg.se/
Postat av: Angelica

Han är ju så go när han skrattar! =) vågar man erkänna att man blev lite tårögd blyg kraaaaaaaaaam

2009-03-30 @ 10:56:31
URL: http://frubegovic.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad söt krabaten är (Edvin då ju)! :)

Jag tror spliten finns i storpack, men det kan man ju inte riktigt köpa en varm sommardag på stranden. :(

Får skaffa en ny favvis!

2009-03-30 @ 16:42:29
URL: http://fianactually.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback