Väck inte den björn som sover!

Åhh usch vad jag har bävat för denna dagen... 3månaders-vaccinering idag vid 11 på bvc...än är dagen iofs inte slut, men min lille prins har än sålänge skött sig alldeles alldeles underbart. Första sprutan var det lite darr på underläppen men när jag pratade med honom så gick det att "prata bort" det farliga med lite trams....men den andra gjorde ONT och han skrek och blev illröd i ansiktet tills han fick komma upp i min famn där han blev lugn med en gång och blängde argt på bvc-tanten. Hjärtegryn! <3
Vi vägde och mätte innan sprutorna och vår "lillkille" växer som han ska, ännu inte ramlat över 7kg-gränsen men är bra nära.
Tajmingen var perfekt så efter sprutor å besöket iom det var över så var lilleman hungrig och behövde lite extra mamalove så vi stannade i vänt/lekrummet för bvc-avdelningen, dimmade ner belysningen och mös-åt lite innan vi packade ihop oss och gick ner å mötte upp Ciliah och Matildisen som vi bestämt promenaddejt med.
Magarna kurrade så promenaden inleddes iofs på Max...tilläggas bör att Edvin var vaken och Matilda sov...för ovanlighetens skull ;)
Efter en meny och en kopp kaffe styrde vi kosan söderut (?). Traskade bort till Sundspärlan och området där innan vi skildes åt och gick åt varsitt håll hemåt. Bra med lite sightseeing då jag är på tok för o-orienterad i den här stan. Hade ju inte alls långt till Sundspärlan :)
Edvin var vaken när vi åt men har efter det sovit gott i vag
nen och gör så än i hallen. När han vaknar ska vi nog prega med lite panodil i förebyggande syfte så att det inte blir till nån feber framåt kvällen.

Inatt hade vi en lite ovanlig incident i sängkammaren...(inte så snaskigt som det låter I promise you, so keep on reading!)
Jag sov men hade plötsligt nån som knackade mig i ryggen då jag tydligen rörde mig lite i sömnen...ehh, jag har ju hundra på att E fortfarande låg i sin säng men när jag vänder mig om så ligger Mange där o ler nöjt med E mellan oss...jag fattar ju ingenting för jag har ju verkligen inte rört ungen och han har inte sagt ett knyst...
"nä jag tog upp honom för jag ville mysa lite med honom" säger den mkt glade fadern.
Dumt dumt dumt....varför plocka upp en sovande bebis som SOV GOTT i sin säng? Givetvis så vaknar han 10 min senare och är pissed :( Vem får ta den smällen....? Jo JAG SÅKLART...jag som faktiskt oxå SOV GOTT efter att en timme tidigare ammat E och lagt tillbaka honom nöjd och sovande i sin säng....GAHHHH
Karljäkel! ;)

Nu dricker jag citronvatten och äter tinade hallon...haha...lagom nyttigt mellanmål ;) Underbart att kunna äta hallon igen, det var heeeelt uteslutet på slutet av graviditeten...dog av halsbränna! Tack gode gud så försvann den...tänk så mkt man fick göra avkall på?

Näe, passa på å vila lite i soffan tills underverket vaknar kanske?!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback