Jag är usel...

...men jag är väldigt medveten om det och jag skiter faktiskt fullkomligt i det oxå ;)

Det händer inte så jättemkt skoj i mitt liv faktiskt.


Däremot ska jag bjuda på en liten anekdot ifrån förra veckan som såhär i efterhand känns lite lagom "festligt". Ni kanske minns min svidande ångest från förra inlägget? Mitt visa-kort= vips borta, mitt körkort=vips borta...
I fredags var vi bjudna på examensfest för My som avlagt syrre-examen, jag stod på toa och lockade till mitt hår en smula då det bankar bryskt på dörren.
Mange ilar och öppnar och jag skulle betala tusen spänn för att få se hans min då han ser två biffiga väktare stå utanför..hihi
De frågar iaf efter mig och frågar om jag möjligtvis saknar ett körkort....Jeppidou, det kan ni hoppa upp å klappa muskelrövarna på att jag har!
Hör och häpna, gissa vad Svensson har gjort?! Hon har lyckats fjöla in både visakort och körkort i bankomaten :/ hoppla...inte konstigt om skiten fastnade, right?!
Jaja..jag bjuder på den! Tydligen är jag mig inte lik för de bad om annan legitimation för att legitimera att jag var jag...ehh, jaha...?

Examensfesten var trevlig, vi åkte dock hem halv nio med trött lillpys.
Helgen rasade iväg nästan omärkt.

Igår var jag i bibblan och pluggade, klippte av en decimeter hår (så nu har Edvin längre hår än mig i nacken...haha), handlade massa gott frukt/grönt på Özen och sen kom mina pojkar ner så vi åkte å handlade lite mat på Maxi oxå.

Edvin är inne i en extrem gnällperiod, jag blir galen på honom! Ingenting är bra och om man lyckas distrahera honom med nåt så stillas han bara i kanske 5 min max.

Jaja... underbart väder ute med sol, men kallt som en isbjörns rövhål. Jag är TRÖTT på kylan...ge mig vår för helvete! Iofs köpte vi ett litet fågelhus igår...skitfånigt men skoj å ha nåt å glo på när vi käkar i köket...
Får väl ladda upp med en stooor hög av småsten som man kan kasta på alla äckliga stora fåglar som jag inte vill ska äta av vår småfågelmat. När det gäller fåglar är jag en rasist, I admit! :)

Nu luktar det lite underligt från Edvins bakdel...men lika glad för det är han men gladast är nog pappan (som håller sig borta på övervåningen)

So long suckers!

Kommentarer
Postat av: Angelica

hahahaha jessica, du äger!! =) kram på dej vännen

2010-01-27 @ 23:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback