"haallon, haallon, haallon!"

Har som vanligt morronpasset på radion...vaknat i lugn å ro och haft en sketaskön morron. Steg ur sängen vid 8 efter att ha myst med lite Bompa.

Edvin diggade loss som aldrig förr låten When we were 10 (?) med Viktorious, stod på köksstolen å diggade med båda armarna å sjöng till å med med i refrängen som jag tror går nåt i stil med "how long, how long, how long?" men eftersom Edvins ordförråd inte riktigt rullat över på engelska än så sjöng han helt enkelt "haallon, haallon, haallon" lika glatt ändå :)
Tror han fått mersmak efter discot, riktig liten musiksprätt numera ;)

Planerna för dagen är följande:
Packa väskorna/väskan
Käka lunch
Bege oss 2,5 timma norrut för en underbar helg med våra nära å kära ♥

Edvin är lite snorig, hostig och har fått ögonklegg men är pigg å go så vi far iaf. Ögona smittar väl kanske lite så jag vet inte hur mkt övriga besök vi bokar in. Hoppas det ska gå över efter ett antal ögontvättar till.

*oj, vi fick ta en liten youtube-paus. Kusin "Lukkas" har spelat in en liten videosnutt till Edvin som måste tittas på med jämna mellanrum. Lukas är Edvins idol big time!*

Edvin saknar "Pitt å Tinna" lite å de andra barnen pratar han om ständigt :) Känns ganska bra att han ändå saknar dagis.
Tur vi ska åka till Moppa å leka av oss, mamman har lite dålig energi och är inne i en liten humördip just nu så detta är EXAKT vad vi behöver båda två. Mommo å Moppa har tagit semester för att vi ska komma :)
Pappan jobbar bara halvdag på fredag å kommer sen upp med tåget.

Näe bäst å äta lite frukost så jag hinner med det innan det är dags för lunch...haha. Tänkte köra när Edvin ändå ska sova middag, kan bli lite lätt hysteriskt att köra så långt med uttråkad-nästan-2-åring.

Nu har ongen drabbats av ilskhet och noll tålamod med whatever-he´s-doing.....me crazy, he crazy, we crazy....go to mommo, yes pliz



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback