"om jag skulle äta upp dig, typ"

Härliga ungar jag har... såhär sa en elev när hon skulle förklara för en annan vad kannibal var...

Jaha, mitt i veckan igen å det var väl en vecka sen jag skrev sist. Har noll ork å lust med bloggeri egentligen, men jag skriver ju för att komma ihåg saker. Viktiga som oviktiga...

Edvin och jag tog ju semester å åkte norrut, men väl där ramlar han dit i hög feber :( Så mkt besökande blev det ju förstås inte...skittråkigt, men det var skönt med lite avlastning de dagar som han inte satt klistrad som ett frimärke på mig.
Min rygg är typ snudd på paj igen, så jag försöker ta det lugn å inte lyfta å bära så mkt. Typiskt nog är Eddos favoritord just nu "Bäja". Helt plötsligt kan han knappt gå själv nånstans :(
Mange kom iaf upp i fredags efter att ha jobbat halvdag, Edvin blev lite piggare så vi åt middag hos farmor å farfar oxå å hälsade på kusinerna.
Edvin är nyklippt å jättefin :)

När vi nu var uppe passade vi på att handla lamporna till köket, hade på förhand sett att en butik där hade de vi ville ha. Mja...det stannade ju kanske inte där direkt, så heeeela bilen var full med lampor å andra grejer när vi väl for hem i söndags.
Efter ett besök i Hbg i måndags så är vi nu nästintill kompletta vad gäller lampor. Det är Edvins taklampa vi fortfarande jagar...
Skönt att äntligen se härhemma, förut om mornarna fick man antingen öppna klädkammaren eller till toa för att få ljus i hallen...å gissa vem som springer in där då, jo killen som egentligen bara fort som tjyven ska klä sig inför dagis.

Dagis går finemang, trots att vi semestrat lite. Han verkligen stortrivs, pratar om de andra barnen jämt å ständigt. Igår hade de gjort egna trollsvansar för på fredag ska de ha troll-temadag :)
Om man vill får de gärna vara utklädda, men det är lite svårt när de är så små känner jag. Kanske man kan bara hitta nån gammal säck å trä över huvudet? men var hittar man en gammal/ny säck bara sådär?

Mitt jobb börjar rulla på ordentligt, nu när det börjar kännas som bäst så är det bara VIPS jullov med en gång. Min anställning sträcker ju sig till 21 dec och sen får vi hoppas jag får förlängt. Men OM det nu är nån annan inom kommunen som gör anspråk på tjänsten så ryker jag å det känns verkligen piss faktiskt. Här sitter man å jobbar upp strukturer med en elev som verkligen behöver det, å sen rycks man kanske bort å han ska börja om från början igen med en ny. Då kan man ju börja undra vem tjänsten är där för?

Ska åka en sväng till Lund ikväll tydligen...vet inte riktigt vad han har i kikaren Osbäck Sr, men vi måste iaf handla lite food för det glipar toooooomt här å var.

Näe, hänga lite tvätt innan det är dags å hämta hem min gospropp från dagis. Dessa två timmar jag är hemma medan han sover där är olidligt långa och jag bara LÄÄÄÄNGTAR efter den där lille ungen som kommer hem och framåt kvällen bara är sååå pestigt trött och grinig.
Tur man funkar så ♥ Han är go när han sover iaf ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback