T.R.Ö.T.T

Shitohmygod! (som de säger på Edvins dagis...haha)
Någon har klubbat till mig i huvudet!
Måndagen och idag är sånna riktiga lobbo-dagar :( Hjärnan vill ditten och datten, kroppen vill ingenting!
Huvudvärk och trött :(
Kan jag vila?! Nope...inge bra på det!

Igår hade vi en mysig och skoj mellandag med Skagerlings :)
Vi tog en tripp till Malmö och avverkade två av deras temalekplatser. Sagolekplatsen (?) vid Biblioteket och sen Sollekplatsen i Västra Hamnen. Vi var rörande överens om att Solen var bäst. Fick inte med oss grabbarna hem knappt! Så fint de leker tillsammans nu.
Fick med oss Mange hem på köpet och kvällen spenderade vi i grannhuset med gott grillat och öl/vin/alkofritt till oss yngsta tre ;)
Det var en bra dag på många sätt så vi "firade" lite extra då A-K fått glädjande besked under dagen.

Fick ställa larmet i morse...tyckte jag var smart när jag bokade in barnmorsketiderna då när man var inställd i "jobbmode". Imorse var det inte jättekul att vi skulle vara där 8.30.
Vi överlevde, allt är bra och nu är det bara att vänta... Nu har min bm semester så nästa tid inbokat är hos en annan, I see it as a sign my little friend inside!

Eventuellt skulle vi ta och avverka en lekplats eller två till idag, men vädret är inte lika skoj idag (därav huvudvärken?) och den rätta orken finns inte riktigt :(

Planen är därför att skrota lite härhemma, sen drar vi nog en snabbis till Lund för att köpa födelsedagspresent till Edvins tjej...förlåt....kompis....Aline som ska ha kalas på söndag.
Passa på att köpa träolja och lite blommor oxå tror jag... vi får se vad kropp och knopp tillåter.

Bebis två och tre-fyra har kommit bland kollegorna :) I måndags kom en Elias och igår (?) kom twinsen som jag än inte vet kön på. Det går av bara farten! Nu är det fyra bebisar kvar i juli/aug :)

 
Liza och Melle var här på besök i förra veckan och då "hetsade" hon mig till o göra flädersaft ;)
Ska jag vara helt ärlig så har jag inte vågat smaka ännu...haha...2,5 liter blev det iaf. Hoppas det går ner.
Pallade rabarber av Jenny i helgen (stod där o drog upp dem mitt i natten...mohahha) så jag har gjort lite rabarber/jordgubbskräm oxå. Tänkte smita förbi idag eller imorgon o sno lite till o frysa in.
 
 
Edvin ville ha pannkakor dessutom...så som den housewife jag låtsades vara så blev det även pannekagor! Inte en enda blev misslyckad så jag utnämner mig själv snart till proffs! :)
 
Nu ska jag ta en kik i kylen och se vad vi kan svänga ihop till lunch idag. Håll utkik för det kommer en önskelista inom kort här. Vet att det är några som är ivriga att köpa present/er men som vanligt ska jag vara lite fröken sur och försöka styra upp det lite...haha ;)
 
Moi
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback