Min lilla Linn i stora stan :)

När jag var å fick min facial i fredags så småpratade jag å Sassa lite om vad vi visste om övriga fd klasskamrater. Skämdes lite över att jag inte visste att min närmsta kompis i klassen, Linn, numera faktiskt bor i New York å ser ut att ha ett trevligt jobb. Stolt är man faktiskt...visste att hon hade vilja/kompetens bara hon fick chansen. Inte träffat henne dock sen hon bodde i Gamleby : ( Det lite roliga är att hon verkligen HATADE att prata engelska å mer än gärna sög sig fast vid mig då vi skulle göra nåt på engelskan...vi satt ju typ alltid brevid varann.

Jaha... onsdag å jag ser fram emot (inte!) ett tiotimmarspass på jobbet som börjar 14. Så typiskt att det jag tycker är spännande i friidrotten är efter 14... får försöka hitta det på radio?

Gårdagen blev slö... hämtade upp Mange vid tåget 19 å åkte ut till Väla...han hitta en snygg skjorta att ha på fredag på kräftskivan. Men nån cykel blidde det inte...å inte nån dvd som vi funderade på å köpa heller.
Hem å åt tacos...mumma! Var längesen nu... å så blidde det sista Morden i Midsomer...vafan har jag sett för nöje i den serien egentligen?? Såg ju redan vid första mordet att det var en kvinna i mörk page... dahh!

Övriga serier som är hutlöst överskattade (enligt mig iaf) är : Våra bästa år (oj vilken surprise!), Gilmore Girls,  Seinfeld, Scrubs, Frasier, 24, CSI...Lost? Allt alla andra tittar på dissar jag med andra ord...
Ska jag ens behöva nämna Sabrina tonårshäxan och Förhäxad? hoho...

Köket var i en enda röra i morse...småskålar med rester å skit ÖVERALLT...så som vanligt börjar man dagen med två maskiner disk... suck! Hade tänkt gå ner till Söder å köpa de dära skorna jag kollat ut... Var in i affären igår på Väla men givetvis fanns stl 36 å 38 men inte min 37a...men de hade två par nere på Söder så jag ska försöka haffa dom där imorrn när jag ändå har lite ärenden på stan. Jag har ju faktiskt inte några riktiga finskor....så jag tycker jag får unna mig dom. Men sen är det stopp! 900 spänn på pendlarkort är ju inte nån rolig kostnad direkt... kollade idag att det är 19 (NITTON!!!) zoner att åka när jag ska på praktiken till Svedala.

Är det bra att min utbildningsansvariga inte har svarat på mitt mail som jag skickade för 3 dagar sen? Nån som blir förvånad? Fan vad jag HATAR Malmö jävla Högskola... vill inte dit. Har haft det så jävla bra när jag läst i Lund.

Om man skulle dra ett par nödvändiga drag i lyan med sugen? Eller göra nåt annat minst lika upphetsande...?
Fan vad jag känner mig pessimistisk idag. Trött på det mesta...men mest på skola (som inte ens har börjat!! hua) och Statoil.

image254

Idag har Svensson en Sisyfos-dag....big time


Kommentarer
Postat av: Mummeldjuret

Herregud! Dissar du Gilmore Girls? De är mina favoriter!:) Men jag kan hålla med om att det har gått utför för den serien de senaste åren, men säsong 1 och 2 är världsklass! Dom tycker jag att du ska ge en ny chans. :)

2007-08-29 @ 13:10:46
URL: http://mummeldjuret.blogspot.com
Postat av: Anna

Äventyrade lite och gick till Sax In på Kullagatan. Helnöjd med det valet faktiskt..=) Ha det så skoj på långpasset på jobbet...:P

2007-08-29 @ 17:09:21
URL: http://annalollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback