Syltkaka vs Hallongrotta

Onsdagkväll och jag blev precis itvingad en hallongrotta...ja för så säger jag, vad säger ni?
Mange hade aldrig hört ordet innan utan har alltid sagt syltkaka. Han fick nåt ryck här ikväll och har bakat...med lite assistans då förstås.

Lund idag... blir inte klok på´t :/

Edvin fick sin andra svinis igår, hade lite småfeber inatt annars har han varit sig själv. Vi skippade dock sången för han är fortfarande snorig och hostar lite...folk är ju sånna snorfobiker så det är väl bäst å hålla sig hemma för att inte stöta sig.

I måndags fyllde han fjortis :) Min lille barbasmurf ♥

Fan jag hinner ju inte alls skriva...blivit utmanad i Betapet ju ;)


Så is the läge!

När man glömt bort...

...inte bara bloggen, utan sig själv känns det ganska illa :/
Det här med att inte vara mammaledig längre utan tvingas ut å umgås med mer eller mindre intelligenta studenter har känts otroligt märkligt. Inte nog med att studenter är ett vidrigt pack, de är dessutom en sisådär 8-10 år yngre än mig...knappt torra bakom öronen m a o.
Positivt med det hela (?) är iaf att INGEN kan ana att jag är just 8-10 år äldre utan uppskattar att jag är 24...wihooo! Det där med att jag har en son är oxå lite smått "exotiskt".
Jag känner mig helt felplacerad och jag som inte brukar ha några problem att tjöta har helt plötsligt helsvårt att socialisera. Går runt å känner mig "naken" när jag går nånstans utan min kära barnvagn med mitt ännu kärare barn sitter i å tjattrar för fullt.
Suck...

Det går väl sisådär med pluggandet, jag ska inte sticka under stol med att jag har svårt för just denna kurs och nästa...just därför jag har dessa kurser kvar ju.
Motivationen finns inte där, jag har bara ett stort MÅSTE som jagar och kväver mig. Killing me softly...

Näe men hörni vad säger ni, ska vi ta å bojkotta snö och vinter nu kanske? Trött på å frysa arslet av mig,  hade jag vetat att vi skulle ha vinter i ett halvår hade jag köpt en ny jacka i höstas...ämnad just för vinterväder för det är INTE den jag har nu. Den är dessutom lite i trångaste laget så jag kan inte bylsa på mig under heller. Men det känns rätt bra ändå att den är i stl 36 ;)

Jaha annars, sen sist... var ju ett jävrans tag sen?!
Förra helgen var vi i Växjö fre-mån, därför har denna veckan fullkomligt sprungit iväg och man har varit mer dagvill än nånsin.
Anledningen till hemfärd (ja jag kallar fortfarande Växjö för hem!) var en överraskningsfest för idag fyllande Henke. Henke som i kompis-Henke, inte bror-Henke.
Sanna hade bokat en lokal och temat var 80-tal. Med andra ord sprang jag å Mange rövarna av oss hela lördagen för att hitta rätt utstyrsel. Hittade min urtjusiga (NOT) klänning på Erikshjälpen och Mange hittade en lika tjusig kostym på Emmaus där de dessutom hade rea så för 36 spänn fick han sin stass ;)
Tubsockar, loafers å stubbhår sen var han klar. Jag hade illrosa ögonskugga, tofs mitt på huvudet och krusat hår, of course.
Tack och lov finns det inga bildbevis på denna urtjusiga duo *ljuger mig blå*
Festen var skitkul, mkt roliga upptåg och härliga människor som bjöd på sig själva. Kan ni tänka er att precis ALLA var utklädda/uppklädda i temat?
Kan ni dessutom tänka er att det anordnades danstävling och yours truly faktiskt vann denna?!?! Helt jävla otroligt, jag måste varit rejält tankad :p Småfebrig och förkyld var jag dessutom så dansen höll på att ta kål på mig...å vad vinner man?!? Ett par rosa solglasögon och en dans till... vojne vojne!
Var hemma halv fyra...vojne vojne...tack å lov tog svärmor hand om den vilde när han vaknade.

Fan mitt minne sviker mig...jag vet inte vad vi pysslar med egentligen?? Sådär jättemkt skoj har vi nog inte hunnit med...

Edvin är inne i en härlig period, dessvärre kan han vara lika besvärlig som han är härlig :(
Han är tjurig, han rivs, han bits, han drar i håret, han slåss och gnäller när han inte får som han vill eller bara för att han har lust med å vara besvärlig. Inte sällan så slår han sig för han är vild och blir otröstlig, men när han väl lugnat ner sig lite så gör han om samma lilla "olycka" igen med flit och blir lika otröstlig igen. Helmärklig unge!
Han tycker det är sjukt roligt att spola i toalettstolen, tända och släcka lampor och att fjöla in nappen i min å Manges mun för att se sno den lika snabbt. Jättemysigt nu när det är en konstant gul elva på hans överläpp :/
Idag har han vägrat att sova, somnade en halvtimme på eftermiddagen men vaknade gråtande och vägrade somna om igen.
Nu tror jag att han har somnat ute i soffan hos sin pappa för det är tyst därute iaf.
Han har äntligen börjat säga mamma och pappa litegrann. Hjärtat smälter ju! Men han säger det inte i uppmanande syfte utan bara lite sporadiskt. Annars är det mycket "Kesch" =kex, dä datt= där är napp och dessvärre säger han mest av allt "kisch"=kiss.
Han ställde sig upp i badet innan och var helt till sig när han kissade och samtidigt sa "kisch"... Det är ju även fascinerande att stå å se på när pappan i huset kissar...sjuka unge ;)
Pussig och kramig är han som tusan, känns jätteskönt när man kommer hem från skolan eller bibblan när man har en liten kramgo kille som skakar av lycka för att jag är hemma igen ♥
Men han trivs bra hemma med pappsen oxå, skönt!

Näe, imorrn har jag fullt upp med pluggeri. Hade en veckas hemtenta nu i veckan men ingen rast ingen ro, redan innan den skulle in hade nästa avsnitt dragit igång.
Nu håller vi på med syntax...

Bäst å tänka på refrängen, ska vi slå vad om att det ligger två grabbar å sussar på soffan?!

Syntax error


Allt som rör vatten är dökul...bada är nr 1 och diska kommer inte långt efter :)