Ändrad taktik....

Igårkväll gick jag å la mig toktidigt, tror jag hoppa i bingen redan vid halv tio!!!! Men jag var riktigt trött....
Lång seg dag på jobb, sen träna ett (ok jag ska erkänna att det blir bättre å bättre ju mer steg jag lär mig) rätt så pustigt pass. Köpte med oss lite goa nötter hem ;)
Somnade nästan i soffan så jag kände att jag likaväl kunde gå å sova....

Varit lite som en zombie idag iaf, trots sovmorron....så jag vet inte om jag behövde nån extra timme sömn sådär. Min "lugna" dag (med bara en lektion på morron å en sent på eftermiddagen) blev en ganska fulltecknad dag iaf. Fick tre extra lektioner så mitt egna pluggande försvann för dagen.... men jag ska jobba både to å fre även om läraren jag nu vickat för kommer tillbaka redan imorron.
Pratade med en annan so-lärare idag å han fick mig på riktigt riktigt gott humör :)
Känner mig taggad idag igen, inte känt nån svettig, sunkig finnig fjortis på hela dagen! (kan kanske mest bero på att ja haft sexor å deras hormoner ännu inte flippat över....haha)

På hemvägen stannade jag å hämtade upp Lajza....körde ut till Väla å strosade runt. Hon köpte bland annat (i mina ögon iaf) skitsnygga spinningskor. Sicka ville osså ha, men får snällt hålla i stålarsen....jovisst! Jag hittade en hel del som fick följa med mig hem iaf.... bland annat två par brallor som jag hittade på rean (!!!!) på MQ. De båda gick på 400 spänn! Tänkte ha de ena på fredag på die Party borta på gatan.
Vi fördrev några timmar där innan vi åkte ner till IH för å kolla på handboll...spännande idag, 29-29 blev det... men domarna var rätt usla tycker jag. Framförallt när det sitter en domare jämte å poängterar alla självklarheter som de missar ;) Tyckte först att "shit, coolt...två kvinnliga domare" men när de visade hur dåliga de var så dog den lilla lilla feministen inom mig en smula....

Sen körde vi ner till Wayne´s, köpte med oss lite kaffe å jag köpte semlor till mig å min sämre hälft som vi hämtade upp när vi ändå var i farten. Liza tyckte jag skulle göra det, för hon tyckte synd om honom som jobbade än.... Det tycker INTE jag längre....
(Semlorna var btw jätte-läbbiga.... aldrig varit med om att man ersatt mandelmassejoxet med vaniljsås??)

(en vacker dag ska jag skälla ut min granne....nu kommer han hem å SMÄLLER igen sin dörr, å som om det inte vore nog så racklar han sen en 7-8 ggr för att kontrollera så han låst.....FETT med smäll skulle du ha fyllbult!)

Näe, nu har jag gjort i ordning alla papper till Christin så hon vet vad hon ska ta vid med imorrn när hon är tillbaka....eller imorrn vet hon iofs för jag ringde i em....men på fredag hade jag ju tagit mig friheten att göra ett lite större läxprov....så det har man ju fått utforma till henne nu ;)
Ska väl dra mig tillbaka.... har lite sovmorron imorron oxå. Börjar 8.50, men är lite osäker på vad första lektionerna innebär för de står inte med på mina vik-instruktioner...så jag får väl vara där i god tid.

Imorrn fyller My år :) Vi var bortbjudna om vi kunde, käka lite gott ihop å slappa.... får se vad kvällen har att ge, kan vara ganska skönt å bara vara hemma oxå känner jag.... vi ska ju dit på fredag ;)
(å med en 7-dagars-jobb-vecka kan det vara skönt å bara VARA en kväll oxå...jobbar ju hela helgen sen...URK)

Näe, sängen kallar.....

image416


Packa ur, packa i...

Dags å packa ur jobbarväskan å fylla den med träningskläder istället för diverse plastmappar å böcker av alla de slag.
Riktigt TRÖTT idag.... blev inte som väntat idag, skulle haft en lite sen minnesdag över förintelsen idag på skolan. (den var ju i söndags egentligen) men de filmer som skulle visas hade inte dykt upp så där stod man med en hel förmiddag oplanerad med varierade klasser...jaiks....löste sig dock bra.
Sen har jag haft 6orna en massa idag för första gången....jösses....
Jag börjar (tyvärr) redan bli trött på svettlukt, pormaskiga plyten å ipods å mobiler som spyr ut dålig gangsta-shit. Har jag valt fel åldersspår trots allt?? En sån sak som svettlukt å pormaskar kommer jag nog dessvärre inte kunna vänja mig vid....
Slutade vid 15 efter att ha haft två mastodontpass med sexorna....de tar på krafterna! Helst av allt skulle jag vilja kollapsa i soffan, men INTE IDAG INTE. Får va slut med mina små "powernaps", de slutar bara med att jag sitter här helt groggy!
Dricker hallonsmoothie å äter knäckebröd.....
Om en kvart nånting kommer lizan med bettan.... träning idag, men inte mitt favvopass direkt...massa jävla dans å stegkombinationer. Känner att jag INTE är riktigt på humör för å tänka, ett spinnpass idag hade suttit bättre egentligen.

Näe, väskan var det!!

Aouch...

Remember.... ta det varligt med gräddtårta när du är laktoskänslig....
Blev ingen film...kom fram till att vi båda kommer sussa sött innan rullen ens börjat.
Någon av oss (dock inte jag...så er slutledningsförmåga bör säga er att det är Mange eller Mållgan) somnade redan innan kaffet kom på bordet....sicket hyfs karln har! hehe

Är väl snart läggdags, tråkigt men sant. 8-15 imorron...å lizan å jag bestämde precis att vi ska träna ihop imorrn, blir vid 17.30. Lagom tid.... jag tränar 18 som absolut senast, annars går ju hela kvällen känns det som :(
Saknar våra träningsdagar, då vi kunde åka ner på lunchpass, duscha å slappa lite å sen strosa lite på stan å äta ihop :( Inte samma sak å träna på kvällarna tycker jag...

Grattis till Mange som har namnsdag....fick mig en menande blick förut å han sa bittert "Det är faktiskt Karl-dagen idag".....hur ofta glömmer JAG nåt liksom???

Näe du GW, snart är det du å jag...




Döm om min förvåning...

...men Mange är redan hemma å vi är färdigätna å mätta å glada :)

Måndag....började 8.15. Haft fyra lektioner bara, men ATT de tog på krafterna! Niorna är i en klass för sig alltså... makalöst sex-tokiga å tramsiga som få :( Ursäkta men vem bryr sig om en fjortis sexliv?
Grow up!

Kom hem, åt lite mellis....knäcke å smoothie... sen slocknade jag i soffan. Var inte riktigt planerat...men gott var det ;)
Kaffe, lite överbliven prinsesstårta å möjligen en film såsmåningom står på schemat. Är inte van vid att ha Mange hemma känner jag....hehe, man anpassar sig snabbt!

Frågade Mange om vi skulle göra nåt mysigt ihop på AllaHjärtans....
-Vi ska äta ostbågar

JAHA? Kanske inte var vad jag tänkt mig...men ok....

Solade igår...lovely! Var till å med en elev som kommenterade det...trots att han inte sett mig innan (?)

Kaffe var det... å tåååååååååårta! (smal kan man bli en annan dag)


image415


Congrats!

Grattis till lillebror som fyller 21 :) Du fick dig en present trots allt!

Gårdagen först...blev en ganska slapp kväll. Mange kom hem strax innan 21 (!!!) å vi åt lite tacopaj å mös i soffan med repriser av På Spåret å Lets Dance...hehe....geeks jag vet! ;)
Fick ett sms av "damp-My" som hade tråkigt så hon å jag for till Slabbedonk å drack milkshake å snacka skit, medan karlarna spelade lite Guitar Hero.
Gick väl hem därifrån vid 2-snåret.

Fick sms av mamma oxå igår som fråga om de kunde komma ner idag :) Jätteglad blev jag, för jag ville verkligen ha åkt hem i helgen.
Så i förmiddags dök de upp, la familia <3
Fikade lite frulle, käkade lite tårta å sen for vi ut till Väla å fördrev lite tid. Ner på stan å åt sen....yummi!
Hem hit å bara slappade lite innan de for hem igen, snabbvisit som verkligen uppskattades.
Har suttit å planerat lite nu, skönt att inte styra upp exakt ALLT för ALLA lektioner iaf.
Blir nog en tuff vecka...först fem dagar jobb....fest på fredag....jobba lö-sö... sen mellan varven ska jag försöka plugga SKETAMYCKET historia som jag ju missar tre föreläsningar av nu i veckan....jaiks...

Näe, nu ska jag hämta upp min sambo (behöver jag skriva vart han är?) å så ska vi först sola lite, sen hämta mat å om vi orkar se en film ikväll innan det är dags för dejt med John Blund!

Ciao

image414

Hangover

Sen jag vaknade "imorse" har jag känt mig helt bakis :( Antar att jag kanske sovit för mkt helt plötsligt...
Kvällen igår gick ganska smärtfritt ändå, men jag var TRÖTT när jag kom hem! Helgalet trött....

Hade tänkt träna i förmiddags vid elva, men när min klocka ringde halv tio så var det "såfan heller"....stängde av den å kröp in under täcket jämte.
Gick inte upp förrän tjugo i tolv (det ÄR nåt konstigt med det klockslaget alltså). Drack lite kaffe å tog det piano, sen ringer liza min räddare å lassar i mig i Bettan å vi drar en sväng till Väla. Fick med mig fyra pocket, en kjol å en skjorta/tunika hem :) NÖJD! Fick använda mitt presentkort från mamma, tackar! <3

Fan... det är så kallt här nu när det blåser. Jag säger bara en sak...kallras!!!

Mange är å jobbar å jag ska snart trotsa vädret å kila in hos grannen å köpa lite käk till kvällen. Tacopaj å go sallad står på menyn....megamyser med MASSA doftljus i hela lyan just nu.... mina lotuslyktor är SÅ fina!

Imorrn fyller brother år....21 barre....shiet....

Gissa vem som gör mig sällskap...? Huvudvärken igen... :( Spyr på´t.... ska väl sätta mig å läsa lite oxå, missar mkt i skolan nu i veckan ju :(
Men katsching! Det rullar in dollars....

Tjoflöjt....

Trött

Dagen har gått bra, tre lektioner bara så det har varit ganska lugnt. Sen hade jag ju lite sovmorron oxå, började inte första lektionen förrän 9.35 men var där strax innan nio.
Trevlig skola, har lärt mig liiiite hur där ser ut iaf.
Hem, äta lite mellanmål å sen klä om igen :( Ska väl lägga mig i soffan å vila en halvtimme nu tänkte jag.
Sen ska orangea skjortan på å sen åka å jobba hela kvällen....FAN....rent ut sagt....
Så nu är det ju inte mkt lönt å åka hem till Småland :( Inte så kul å åka själv heller...mange måste jobba hela helgen så det blir en PISSHELG rakt av.
Får väl sitta å plugga ögonen ur mig....

Kika lite på insidan av ögonlocken.... skönt å va inne nu när det blåser iaf, var otäckt å köra på motorvägen i blåsten hem :(

Så, trevlig fredagkväll alla.... å våga inte yppa ett ord om god mysmat, rövin, glass å På Spåret för då börjar jag grina...garanterat :(

Ciao....

Piss

It´s just piss... piss rakt av

Korsfäst mig...please

Idag kom jag bara inte upp ur sängen...när klockan ringde så bara suckade jag å stängde av. Det GICK bara inte... Antar att jag behövde sova för jag låg som i koma fram till tio sen. Sicka är inte sig lik riktigt... :(
Har iaf kommit igång å plugga nu, känns ok...
Posten kom precis, två stora tjocka kuvert både till mig å mange från csn....jiiiippi, kan ju bara betyda en sak. Payback time... fuck.... vågade först inte ens öppna mitt kuvert. Tog dock mod till mig....
3084 kr á 4 ggr, varav första inbetalning sista februari....
Hur FAN ska det gå till? Ont i magen bara jag tänker på det....

Har lagt upp en plan för att få ihop pe
ngar:
1. Sälj onödiga kläder
2. Slava i den orangea skjortan (men då tar säkert studierna stryk å jag blir aldrig klar)
3. Sälj onödiga möbler (som vaddå? allt utom säng å soffa?)
4. Sälj Stella (buhuuuuu)
5. Sälj Svensson till medicinska experiment (labbråtta är säkert underskattat å vara?)
6. Sälja sina tjänster på telefon, a k a phonesex....
7. Langa knark, eller sälja sprit till fjortisar skitdyrt
8. Om allt annat skiter sig å jag ändå står där utblottad.....korsfäst mig... kanske underskattat det oxå? Tänk bara på Jesus, hur jävla kändis är inte han då? Fan större än Paris Hilton+Britney+Bush+Svensson ihop, tänk va han hade tjänat kosing idag???
Dö å sen återuppstå liksom, vilka är oddsen att han har får konkurrens?



image413

Hälsosammare tips på hur man får kosing snabbt emottages gärna....

(kryper under min sten å gömmer mig)

Barna Hedenhös?!

Nån som minns? finns den boken än? Jag vet att jag älskade när mamma å pappa läste de böckerna när jag var liten, å jag minns hur de fullkomligt AVSKYDDE dom ;)
De kom på tal idag iaf...

Var uppe tiiiidigt imorse....(iaf om man jämför med senaste tiden) Skrämde livet ur mig själv då jag glömt stänga av vibratorn i mobilen... upp å med bussen, tåg 7.10 å man var iväg...
Dick var bra igen....Drog tiden från 65 mille år sen fram till Kristi födelse i stort sett på 2 timmar....jaiks! Tur man har lite om Lucy å hominider färskt i minnet sen praktiken ;)
Sprang till tåget (ni som känner mig VET att jag aldrig springer, men det låter iaf bra) för å hinna med 10.22-tåget hem...jojomän.... buss hem, slänga i sig lite rester sen gårdagens middag å sen iväg igen...
Munka Ljungby har alltså förärats med min närvaro i 1,5 timme ungefär...var ju en baggis å hitta dit, men jävlar vad rörigt det kändes inne i skolan. Gul enhet, röd enhet, grön, blå...jaddejadde....å låst emellan alla...TUR att hon har ett hemklassrum dock!
Det kommer bli en fem klasser, en vardera i 6,7,8 å två nior. Både i svenska och i SO. Så nu måste jag läsa på svenskan lite...jaiks! De ska snart ha nationellt prov där, å vad tyckte Sicka om svenska i skolan??? Bläe...

Hem igen, regnat som fasiken :( Liza haffade mig på msn å vi bokade in spinning. Men först lite vila... kände huvudvärken komma så jag vilade en stund så försvann den.
Bettan å Liza kom å hämta upp, sen ett spinnpass med Anna :) Trevligt!! Kommer jag säkert göra om, ääääven om jag diggar lunchpasset på onsdagen oxå.
Liza stannade (hmmf) kvar (hmmf) i stan...så jag fick ta Bettan hem hit....det var en upplevelse minnsann!

Ätit lite rester från gårdagen (ibland är det bra å leva singelliv, för då finns det oftast rester kvar till mig med mat som JAG valt å JAG tycker om) ska väl slappa lite i soffan/läsa lite, både egen skola å vik.skola...
Blir nog å kika på dokumentären på femman....skrämmande men sant. Vet inte om det är nåt annat skoj å se?

Heath Ledger är död...Läskigt... familjen vill mena att det måste vara ett misstag... sorgligt i vilket fall :(


image412



Kan man få en sån unge som är med i Kavli-reklamen???
najs moves!

Hilfe?!?

Men shit...jag känner att jag kommer bli idiotförklarad på banken. Jag har ju verkligen NOLL KOLL på mina pengar, å framförallt noll koll eller intresse heller för den delen då det gäller pensionspengar.
De kan ju bara glömma att jag ska börja pensionsspara....hur fan ska det gå till liksom? Går ju inte ens runt en månad så några pengar å lägga på hög finns där INTE.

Det ringde här i förmiddags.... från nån skola i MunkaLjungby....undrade om jag var intresserad av en veckas vik. Pjo, det är jag ju...men shit va rädd jag blev sen! Hur fan ska detta gå?
Börjar redan på fredag....får mer info av läraren såsmåningom. Men det ska nog bli skräckblandat nöje!

Tränat ett lunchspin....var jobbigt, jag känner att kroppen inte riktigt är hundra. Mitt hjärta pumpade på rejält...men skönt var det.

Strax ska jag hoppa på 8an ner till söder igen....bankmöte som sagt....hilfe.... får väl ha med mig nåt papper eller två kanske, om inte annat får hon ju undervisa mig lite så jag fattar det som står i papperna å inte tänker som nu "vad är detta? vad vill dom? jaja...får ta tag i det där en annan dag"

Packa upp väska å börja tänka på refrängen....

ciao

Attjo....

Nu får du väl för fan jobba lite med mig kroppen! Motarbetar mig heeela tiden känner jag.... Vem i helvete har sagt att jag ska bli förkyld igen?? Men jag ÄR inte förkyld, jag tänker inte ge med mig....huvudvärk å trötthet känner jag inte heller av....SÅDESÅ!

Hade lite skrattfest här igår, Mange testade kläder som jag rensat ut ur garderoben....å en del av kläderna var tokroliga å se honom i.... Varför har man liksom sparat ett par finbrallor i stl XS? Men de vägrade han ens å testa....wonder why? Däremot så kom han fram till att han inte ska sälja sina Lindeberg-brallor (thank God) för de är übersnygga på...men han har tyckt att de är för tajta.... så nu ska han bara få på sig dom oxå....
Ska ta tag i resten av kläderna nu.....men kanske inte idag? har lite annat å styra med känner jag.
Plugga, träna (jo det tänker jag förr eller senare) o sen till banken....jävla hittepå....

Kaffe å frulle....magen börjar säga ifrån att den är hungrig.... men va ska man äta?

image411

Jessica = Häpen

Åh min skapare.... dagen idag har varit lite halvt omtumlande.
Ni ska ju inte tro att jag kom isäng igår iaf.... jag gick å la mig strax efter elva, men fastnade i boken som jag kände mig manad å läsa ut. Så halv två hann klockan bli.... Men skit oxå, jag MÅSTE sluta läsa deckare ett tag nu...denna förutspådde jag efter halva hur den skulle arta sig, å jovisst....det var som  jag trodde.
Ska dock inte avslöja nåt, Läckbergs "Tyskungen" var helt ok ändå...
Men nu har jag plötsligt inget å läsa :( eller....jo massor med kurslitteratur, men det är ju inte direkt nåt man med nöje sätter ögona i innan man somnar.

Hade inte jättesvårt att komma upp i morse iaf. Jag måste vara makalöst snabb på å göra mig i ordning för jag får alltid gå å vänta ut klockan så jag inte går för tidigt till bussen....(ska dock inte säga ALLTID, för så står jag där med skägget på onsdag!)
Iaf.... buss ner till Knutan å sen tåget till Lund 8.10. En liten nätt promenad så är man framme vid historiska....Först lite upprop å sådär. Många som läst 1-30p som avslutades nu i förra veckan märktes det, kändes som om alla redan kände varann där. Mestadels killar....
Tydligen så avslutades deras sista temakurs för 1-30 i fredags så på uppropet noterade de att de hade en liten anmärkning, troligtvis för att deras betyg ännu inte hunnit komma in. Alla tog ju det med ro, det var kanske jag å två-tre till som inte hade nån anmärkning....Men.... givetvis så sitter där en gammal jävla gubbe å blir lite irriterad över att de påpekar den dära anmärkningen. Men det var ju för deras skull, att OM de vet med sig att de har annat de inte kompletterat så MÅSTE de göra det innan denna kursen kör igång ju...men näe....bittergubbe!
Iaf... efter upprop så började föreläsning ett.
In kommer Dick Harrison, å shit vad han kan underhålla! Ironins mästare....jag känner mig slagen!
Som pedagogiskt trick använder han humor, ironi och att helt plötsligt höja rösten rejäääält.... inte vart man trött å somna inte! Helt jävla otroligt vad kunnig karl...jag satt där häpen! Kunskap är fan makt alltså....
Höll på till halv tolv så jag hann inte hem till lunchmedeln med Klejs :( Ruttet....å där finns inget annat jag vill gå på ikväll, så det blir ofrivillig vila ikväll....

Blev ett segt pågatåg hem, somnade till i Vallåkra...hallå...hem å åt lunch å sen slocknade jag i soffan. Där tog sömnen ut sin rätt....

Precis ätit kvällsmat, ensammen.... :( Får bli ett allvarligt snack med sambon idag för det här finner jag mig inte så länge till....nåt måste hända. Igår satt han å jobbade nio timmar.... en söndag liksom...

Ska väl sätta mig med lite skola....har en bok om antiken å plöja igenom....innan tegelstenen ska plöjas. Tack Harrison, tack så jävla mkt ;)
550 sidor....enjoy!





Vad passar bättre å plugga tillsammans med än en Ben & Jerrys?? ;)



Inte så illa...

...ändå på jobbet. Åkte dit lite tidigare för jag var ensam å hade tråkigt här hemma. MEN, åkte på å jobba istället för å prata skit. Hade visst en timme där som CB hade tillgodo sen nyår...jäjä.... men nu är vi kvitt?! hehe
Har gått bra å jobba, har varit lättsamt. Sååååå sjuuuukt ont i huvudet bara, vart lite mkt hjärnaktivitet nårra timmar där kanske? å lite mkt i huvvet inför morrondan.
Tåg vid 8 imorrn... hoppas kunna åka tillbaka så jag är i Hbg till lunchpasset, men det är nog mest önsketänkande tror jag. Schemalagt 9-12, men upprop å skit ska väl inte ta så lång tid? Å inte har de väl föreläsning med en gång sådär...aldrig varit med om förr iaf.

Ska väl strax gå å lägga mig, packar träningsväskan å tar med OM jag skulle hinna....

Måndag here we come!

Inte nån fantasi till nån jävla rubrik-jävel

Åhh, jag känner att detta är det sista jag behöver... ibland riktigt hatar jag allt som har med mitt jobb å göra.
Idag har jag bara ont i magen, noll matlust å ingen lust alls till något.
Varför ska det bli sådär??? Jävla tjej-fasoner...grow up! Visst, jag skulle kanske yttrat nåt liiite tidigare...men vafan?! Jag kan inget om hur det där funkar, så jag vill inte ge mig in i en diskussion förrän jag vet vad det handlar om.

Egentligen så skulle jag kunna rycka på axlarna å bara so what? Men jag är inte en sån människa.... jag tar för hårt på allt. Verkligheten x 4

Alla är såå glada när det är helg, för mig är helg oftast bara kopplat till ångest...ångest ångest ångest...
Och idag har den nått sin kulmen...

Trött....bara trött...



image408

Fredag, en fredag som alla andra...

Fredag, innebär som vanligt en massa fejande å städande. DOCK inget tvättande idag...skönt iaf!
Har strukit diverse kläder å handdukar, vattnat blommor, bytt lakan...
Sovrummet är klart, toan i stort sett klar... men nu behövdes en liten paus!
Man kan ju inte ta kål på sig med en gång... ;)
Träning vid 17.30... mit Benny sägs det.
Igår blev det en vilodag, var ganska skönt faktiskt. Åt gott, Flygande Jakob, å sen Ben & Jerry-glass å kaffe till Efterlyst på teve... mys!
Fått papper från historiska institutionen idag, så jag är antagen fullt ut iaf. Skönt...

Känner mig lite småseg idag oxå, lite smådeppig...behöver hitta på nåt SKOJ! Får hoppas att lite träning råder bot på en del av rastlösheten iaf. Eller är jag rastlös? jag vill ju helst inget göra alls...

Ett sista långryck med städningen... så skiten blänker här sen!

Behövdes...

...lite apelsin, vindruvor och skratt i massor.

Leroy

Mikael Nilsson

Tiffany...allas våran Tiffany

Lou and Andy

Daffyd ggr 2

Reklam

Yrhöna

Yr av glasögonen....är trött å känner mig sleten :( Ingen träning...
Lipat som en tok... läst bloggar om sjuka barn, varav en del inte klarat sig utan lämnat oss här på jorden. Fruktansvärt, jag har lipat så det svider i ögonen... livet kan vara sååå orättvist :(
*slänger en tanke till min Mimmi... tänker på dig ofta ska du veta*

Måste äta lite.... blir en apelsin nu....klockan är ju ganska mkt å Mange är hemma om en timme. Då blir det Flygande Jakob sägs det...

Purk.... livet kan va blä

Brillorm 2

Man ska inte låta tramsbyxan få fatt i kameran....
MEN, när hon väl gör det så kom hon på att hon ju svurit till Liza om att hon (kanske skulle sluta å skriva om sig själv i tredje person...schizo....yes)
ska anstränga sig alltmer för att göra sig kvinnlig å fin....
Är nog en pojkflicka, har nog alltid vart (eller va säger mamma om saken?) med ytterst ytterst få undantag i livet.
Så för att bevisa att jag faktiskt KAN:



Bevis 1: Jag har faktiskt sminkat mig....lite men dock... fingret skuggar duktigt
Bevis 2: Jag har klätt mig i annat än huvtröja....
Bevis 3: Jag har satt upp håret där bak med klämma (inte snodd!!) känns otroligt vuxet dessutom.
(Bevis 4: Man kan liiiiite granna se färgen i håret....har nästan försvunnit nu)


Men....som alltid....spårar lätt ur....



(Bevis 5: Jag har faktiskt nagellack, pärlor i öronen, ring å halsband!)

Gick bra på banken, förde över stålars för glysen å kassörskan var på mig om ifall jag valt pensions-tjofräs....what?? Näe, nu känner jag mig grymt gammal... Ska man REDAN börja tänka på pensionen? Jag har ju för fan inte ens jobb än... MEN, hon bokade in mig på ett pensio-möte nästa vecka... (bara det känns ju skrämmande vuxet, möte på banken...jaiks!)
Glysen är perfa... sitter skitbra men har inte vant mig vid att de är så grova i skalkarna.
Gick till bibblan, lånade fyra böcker...varav en tegelsten...tack så jävla mkt Harrison! :(
Ringde Mange, men han hade inte tid för mig så jag hoppa på byssen hem igen.
Ätit precis å ska väl ta tag i garderobsrensningen igen... träning vid 17 tror jag. Klockan springer för faen iväg!

Här är de förresten...tack mamsan för presentkortet! <3 Bästa julklappen...



Dags å speeda på lite hög å rockig musik....så energin inte sjunker å jag somnar i soffan...
Där gör man inte mkt nytta!

Ciao again

Sista dagen...

...med de sneda glasögonen! :)
De hade ringt igår när jag tränade....mina nya glys är klara....(att de sen inte pratade in å sa att de var gratis var ju lite av en besvikelse....haha)
Tränade ett spinnpass igår oxå, med Malin...som bytt ut sin musik till betydligt bättre! Svettigt å skönt var det iaf.
Käkade thaimat sen....låg å mös i soffan.

Rensade ut halva min garderob igår....kläder skänkes alltså till höger å vänster framöver!?

Ska ner på stan snart....tänkte ramla inom biblioteket oxå å låna böcker till både uppsats å historian. Turligt nog bara tre böcker till första delkursen! Varav två finns å låna på bibblan....

Less på vädret, nu vill jag ha en dag med BARA solsken! Ska det vara så förbannat svårt?

Jag hoppas verkligen INTE att Britney är på tjucken igen?? "Hey, nu blev jag av med två ungar...let´s do another one då då...." Lås in henne....hon å Tito....haha....

Stieg Larssons "änka" är med på Efter Tio.... de pratar om det här med att inte vara gifta å inte få ta del av något arv alls.... Såååå mkt pengar som varken han eller hon fått ta del av nu....men som hon sa :"Jag har levt med Stieg i 32 år, vem har fått göra det?" Det är hennes gåva liksom.... säkert många som skulle varit surt bittra i hennes läge.

Snart läst ut min bok...så jag måste skaffa ny.... tips?

Näe, hälla upp sista slurken kaffe å byta paltor....(btw, jag fullkomligt ÄLSKAR de trosor jag köpte i måndags (?) sååå klockrena, å såååå röda som de ska va i mina ögon..jag älskar rött!) Det är bra att Lajzan vallar mig ibland....
Göra sig i ordning så man kommer hem i lagom tid idag.... tänkte att jag ska gå ner, men jag har inte tittat ut ännu å inte sett huruvida det regnar eller inte?

Ciao Bellas

/hon som snart kommer hem med sina fina glys ;)


Beslutsångest...

Träna vid lunch, eller träna ikväll?? That´s the big question....
Bidde inget Lödde...idag heller...
Idag kanske man kunde vara lite flitig då?

Åhhh Sigge :)

Sitter å kollar på Gynning på femman. Tycker hon är så sjukt skön...
Hennes lille låne-bebis heter Sigge...hur sött som  helst ju! (Om det inte varit för att första boyfriendens tröga moderat-farsa hetat så) ((å det var på den tiden jag var lite sosse-bitch))
Va säger ni om mina parenteser?!? (smäll eller??!?!?)

Skrivit ut mitt schema idag, visar sig att jag ska ha Dick Harrison :) Coolt... å de flesta föreläsningar är mellan 8.15-10 (gäsp kan man lugnt säga, men det positiva är att man då hinner tillbaka till Hbg å lunchpassen!)

Jag tycker de kan ringa å säga "Hej Jessica, dina glasögon är klara för att hämtas!"
-Åh, tack då kommer jag på studs.
"Men eftersom du är så söt å charmig så tänkte vi att du skulle FÅ dom av oss, se det som en sponsring"
- Åh, tack...det var verkligen gulligt av er!
"Inte en bråkdel så gullig som du är"

Dream on girl

Lunchspinningen idag var suverän, jag diggade varenda låt å det var ett ganska flåsigt baspass tycker jag ändå. (kanske för att kondisen är lite nere igen?!?) Synd att hon bara har det varannan vecka...
Sen vallade Liza mig lite på stan igen, mest på söder den här gången...men jag köpte inte så mkt onödigt....
Hudlotion, snorpapper å lypsyl på apoteket.... nötter å torkad frukt på Tasty House....å massa frukt å grönt på Özen. Nice!

Näe... ska ta å klä på mig (slöisen har inte duschat förrän nu!) å sen mysa upp mig i soffan med lite marabou premium å kaffe ;)

Ciao



Är man stor och stark...

...så måste man vara snäll....

Goförmidda!

Tisdag, grått å mulet. Rätt kallt ser det ut att vara....
Iklädd mysbrallor, linne o varm å go vit kofta
Humöret är sådär, fick huvudvärk igårkväll å det har inte riktigt släppt trots frulle med gröt å kaffe
Planerna är inte så omfattande, tvättar, träning vid 12 (lunchspin faktiskt) å sen sitta med uppsatsen URK

Igår:
Träning
Ikea
Väla (inhandlade ett träningslinne å ett par trosor)
Hem å kaffefika med Lizan
Äta kvällis å mysa i soffan
Läggdags

Ska bli lite skönt när terminen kör igång....faktiskt.... det SKA ju vara sista jag läser

Snörvel snörvel...

Såg ju inte tatueringarna på förra bilden....

Jag är inte mkt för tatueringar själv (har inga ju) men jag tycker det är grymt läckert på (vissa) andra. Jag är mer för piercings isåfall... Är lite inne på att göra en till....men känner mig lite för gammal....hoho...där sa jag det själv så då slipper ni småglin som läser påpeka det!
Men vart ska jag göra den liksom?? Jag vill INTE ha i tunga, näsa, boobs eller "down there"...
Tips?

image398

Lite menthol i snoken så är man nog fit for fight igen.
Har jag jobbat hela helgen så ska väl ett pass vara en lätt pärs? Får ju känna efter å ta det i min takt...eller ta det piano som jag också brukar säga. Nån som vet vart det kommer ifrån? varför just piano liksom?



Hade varit intressant...

...att närvara vid rättegången mot Tito Beltran. Tycker historien verkar helt bisarr....
"Jag får inte stånd av massage" Nähä, men ojsan...klart du är oskyldig då då, sorry gå du hem nu då...???
Diggar oxå Lundqvist (?) kommentar om att hon luktat i barnflickans trosor å känt lukten av sperma...what?
Yuck... men om allt man hört om TB så finns det bara ett alternativ. Lås in å kasta nyckeln....han är lite bra förtjust i unga flickor enligt mig.

Jaja... nog om denna man. Han förtjänar egentligen inte ens en stavelse.

Måndag, vaknar å guess what? Näsan är  heltäppt igen.... SUCK!! Så till frulle idag blir det en leopard-smoothie...haha... gul med svarta prickar ;) Ananas, banan å passionsfrukt i...smakar faktiskt gott, det var en chansning. Liza å jag drack en med päron+lime i förra veckan på Max...var ju ingen favorit direkt.
Men träna det SKA jag....sådeså....kosta vad det kosta vill.

Jag känner inte igen den man som jag bor med längre....vem är han?? i morse hade denne man bäddat sin sida sängen....wazzup with that? samma man har diskat en maskin disk....
Säg inget till Magnus, men jag behåller hellre denna man ;)

Har jag förresten sagt att Svante har lämnat jordelivet? Han tog sig utanför min bekvämlighetszon å rejsade ut i hallen, å när en spindel rör sig så tänker min hjärna bara en sak "toapapper!!!!!!!!!!!" så Svante och alla hans ben hamnade dessvärre i toaletten. MEN, jag kan inte direkt säga att jag saknar den där lille äckliga som tittade på en när man kissade...

Fortfarande inget namn på bebben?? Ingen notis i tidningen än iaf...får väl ringa mojjan idag å höra om skvallerdrevet gått än.

Näe, dags å fånga dagen! yeah klyschigt

image397

Idag gick det ju....




Sexy lady

Gomorron.... sovit som en gnu här i stort sett hela eftermiddan. Trött efter alldeles för lite sömn hela helgen....men man ska inte sova igen tiden, jag vet...men jag slockna verkligen.
Vaknar skithungrig, Mange är på jobbet å kommer väl hem snart hoppas jag. Jag ORKAR verkligen inte laga till nåt, men jag tycker det vore gott med spagge å köttfärssås. Sååå sugen på go köttfärssås a la Mange. Om jag fjäskar å säger så kan han väl inte neka mig eller?? ;)

Det har gått bra å jobba, inte kommit i säng som jag velat bara. Har inte varit alltför hektiskt, stundvis rent av långtråkigt som det bara kan vara på jobb numera. Fått nya jobbskor som jag försöker gå in ordentligt, så jag har nästan ondare i dessa skorna än mina andra...men jag hoppas å tror att de kräver att man går in dom ordentligt.


Igårkväll hade Mange å Patrick en överraskning för oss girls :) Men min karl är urusel på att hålla hemlisar hemliga så han sa vad vi skulle göra (kanske för att jag var bushungrig å ville äta nåt?).
Innan dess så köpte vi faktiskt nya blommor till vardagsrummet....sådeså....
Jo, de hade iaf bokat bord på Oasen här i stan. Fondue-afton med andra ord....å jävlarihavet vad gott det var!!! Dit får vi gå å äta Jenny :) Det var betydligt goare än på Stäket i Lund, sorry men sant.
Chokladfondue till efterätt :P Den skulle dock smaka Toblerone sas det, vilket jag inte kände alls....
Skittrevligt å umgås med My å Patte igen, men nu när hon äntligen är hemma i Sverige igen så ska hon snart åka iväg i två månader till.... grrr....skrutta! Så vi ska ta en kvalle-helg tillsammans innan hon drar till Thailand :) Hoppas verkligen att det blir av, vi pratade om att ta in på hotell en natt eller två å bara ha det gott.

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuungrig....kom hem nu...

Imorrn är det måndag å helgen har flugit ifrån en känns det som. ÄNTLIGEN ska jag ta tag i träningen igen, är inte helt fri från förkylningen men jag tänker inte vänta ut den längre.
Blir ett lunchpass, jag å Liza....som det ska vara!  Du å jaaaaaaaaag Liza....haha.... det är jag som är Emil....å du Alfred.

Sen ska jag ta tag i uppsatsen....bättre sent än aldrig :( En vecka kvar tills skolan drar igång....

Jo, jag sitter å kollar på Miami Ink....tycker Kat är het.... diggar hennes tatueringar i tinningen... Hola guapa!
Tänkte lägga in en bild här, men programmet fuckar....nån som är förvånad? jävla skitblogg...tired på the shit.

Piiiiz

abstinens var ordet...

Nu är det färdigstädat här hemma. SKÖNT! Har givetvis lämnat lite småsaker som Mange ska få göra imorron oxå, som å springa ner med resväskor, julsaker å sånt...tråk!
Duschad å halvt påklädd. Var iväg å solade, en positiv sak med å va förkyld är att man inte känner doften av sig själv efteråt!
Men nu luktar jag gott, huset luktar gott, soft corn SKA bli gott å det är fredag.

Blev inte Lödde btw, får bli nästa vecka...

OM jag får bestämma ska vi äta nachostallrik ikväll...men jag får nog inte bestämma....

Soft corn var det!


Skit

Satt å skrev JÄTTELÅNGT inlägg sent igårkväll... men gick det att publicera? Nope...såklart inte....man loggades ur när man försökte. Av erfarenhet vet jag att inlägget sparas i utkast så jag tänkte jag kunde publicera det nu idag, men nope.... där var bara 1/3 av det jag skrivit så jag ger fullständigt FAEN i det.
Vill bara påtala att jag var sååå nöjd med inlägget :(

Iaf....något jag skrev å som jag inte tänker släppa är att min statistik har skjutit i höjden. Vilka i helvete är ni som läser??? Jag vet kanske en handfull känns det som...
Måste vara en jävla massa hemliga Arnes...

Idag är det fredag....jag har diskat, gått till Ica å köpt mjölk....druckit/dricker kaffe.... Har rånat Barbapapa på några guldtior (säg för faen inget till Mange) så jag kan gå å få lite värme.

Eventuellt blir det en liten sväng till Lödde idag, har inte riktigt råd å tanka bilen men wtf.... man får väl offra sig. Mitt nyårslöfte är ju trots allt att vårda mina vännerrelationer betydligt bättre än jag gjort.

Den självklara fredagsstädningen får nog oxå ske....

Igår köpte jag ett pengaträd, min farmor å farfar hade jättestora sådana i deras tredje rum/kontor å farmor sa alltid att ju större de blev desto rikare skulle man bli... så nu jävlar ska jag odla fram lite gröna fingrar!
 

image396

Trevlig helg kära vänner (om jag inte får bloggabstinens å uppdaterar igen....)


Brillorm

Skönt det var att komma upp tidigt imorse, jo faktiskt....jag talar sanning!
Tog bussen tio över nio... fick sitta i Synsams soffa å vänta en stuuuuuuuund innan optikern kom på att jag hade tid halv tio å inte tio. Jaja...trevlig var hon iaf.
Brytningsfelet var näst intill borta, men synen hade försämrats liiite.
Gulle-Liza kom ner å var smakråd, tacka fan för det....tänk om optikern lyckats lura på mig ett par guldiga glasögon?!?! Eller ett par med bling-bling...näe, ingen risk iofs ;) Jag är ju inte direkt typen som faller för blingbling....
Det blev iaf ett par svarta ganska grova bågar från Emporio Armani, klara om en vecka...försökte hitta en bild, men det var svårare än trott att hitta. Ni får se live nästa vecka helt enkelt....

Åkte upp till Ikea å shoppa lite....doftljus, barnvänliga glas, påsförslutare och parmesan....SANT, de säljer sketabillig parmesan! 25 spänn för 200g tror jag det var. Sen bar det in på Flower Team, köpte tre blommor varav en vit å fin amaryllis (som tyvärr blev dekapiterad redan i trapphuset här utanför....suck...jag sa ju det Liza!).
In på själva Väla å åt lite å kollade lite annat smått å gott. Sen ner på söder igen, kollade lite "folk" (objekt hemlig...haha) en smoothie satt fint å sen gick vi till Özen för å köpa frukt å grönt.

Nu hoppas jag snart att hjärtat kommer hem från sin badminton så vi kan äta strax...Huuuungrig igen, ett starkt tecken på att jag börjar bli mig själv igen!
Orkar inte laga nåt avancerat så det blir bara wienerkorv i bröd....eller kåv me brö som man så fint oxå säger...
Nu ringer han precis å dissar mitt matförslag så då får han FANIMEJ laga nåt själv....SÅDESÅ

Dags för fajt istället för kramar :( Bortskämda jävla karl (dumma mig som skämt bort honom)

Ris å kyckling....jaddejadde....jaha :(

Där var han....

.....den lille söte!

image395

Jag undrar vad han ska heta?

Kollat grammisgalan, kan ju bara säga att mina favvisar tog hem fiiina priser. Kent å Lasse, me lajki!
Däremot var det lite roligt när Mange fräste här jämte för Salem al Fakir (?) fick så mkt priser...haha söter pojk man har ibland.

Hade jag nåt annat å meddela? hmm...näe...men sy in Tito Beltran, å det snabbt...den karln har ju massiva problem "det är bara för jag är svartskalle" MEN tyck synd om dig då...det är det INGEN annan som gör....grrr blir så arg!

over and out



När man talar om trollen...


...så ploppar dom ut! Grattis Tessa å Pär till den lilla pojken :)


image394


Städat ut julen, lämnat lite återvinning å solat en stund... nu ska naglarna få lite kärlek.
Bokat tid hos optikern imorrn på morronen, lika bra å få det gjort!
Kanske skulle boka in facial till nästa vecka?? vill bli av med förkylning först innan...

Tomt det blev utan julen i fönstrena :(


Bättre sent än aldrig...

Har inte fått tummarna ur stussen å tagit bort julsakerna ännu, men nu är de iaf i lådan å jag håller på å ta ner julstjärnor och julljusstakar. Ska ändra om lite i inredningen...vill ha med mig Mange till Ikea en sväng, vill köpa ett litet bord att ställa i burspråket. Inte för att det är världens snyggaste bord, och helst skulle jag vilja ha ett med en hylla undertill....nån som har nåt bra tips? Det ska vara i björk dock, det är det som begränsar en ju.... :(
Tänkte man skulle göra en lite mysig läshörna där i burspråket....det står ju en sjukt skön fåtölj med fotpall där...
Annat som ska inhandlas på Ikea är blommor och värmeljus....kika på gardiner till vardagsrummet oxå, verkar vara döfött å hitta några som är längre än 2.20 och som är SNYGGA....

AAATTJOOOO

Det är fanimej dags å bli frisk nu...

Annars är planerna för dagen få....hade det inte regnat så hade jag klätt mig varmt å gått å solat, men jag har inte kommit ut på flera dagar så varför idag? Skulle behöva fräscha upp mig lite känner jag, känner mig som ett spöke :(

När är det julsakerna ska ut egentligen? Knut? alldeles för länge tills dess....å då ska kussen bli mojja sägs det, men jag tycker lillsaken ska komma ut NU! :) Sååå nyfiken...

Näe, fejja till lyan lite så här blir finare än finast? (you wish)



Tack mamma, du är alldeles för snäll <3  

image393

LILLEBROR BLIR STOR!!!


Snart är det din dag, snart är du ju lika gammal som jag ;)

Vad önskar du dig på din 21a födelsedag?





Saknar dig brollan....


Fuck you-fingret

Idag har jag en sån där dag då man bara velat ligga kvar under täcket...
Varit trött å matt, inte orkat ta mig för att göra nånting.
Har DOCK ringt till Historiska institutet i Lund å fått hilfe med att efteranmäla mig. De i Malmö verkar då inte ha sina telefoner för att svara i iaf :( Men efter två signaler till LU så svarar ängeln själv, som hjälper mig med ALLT. Anmälningskod, registreringsdag, mailadresser och rubbet. Tacka Gud för Lunds Universitet, där är det ordning å reda!!!

Blev lite hungrig å skulle skära upp en halv fralla till mig.... men ibland är det inte jättebra att ha jättevassa knivar som är bäst-i-test....om man inte är riktigt uppmärksam så skär man av sig halva fingertoppen :( Blöder som fan å gör svinont!!!!!!!! Stackars FuckYou-fingret....

Har bara legat i soffan hela dagen och småslumrat. Jag orkar inte med det här längre...jag vill bli frisk!
Jiiiiises Liza vad var det för nässpray du rekommenderade? Mange å jag låg å skrattade/grät igår när vi la oss. Tårarna bara sprutade, så jävla starkt!! Men det var konstigt nog bara igår, känner inte alls samma smärta idag...

Byta plåster, detta är igenomblodat redan...
Det är väl själva faen....

Sol :)

Tro det eller ej, men solen skiner ute! Inte sett sol på år och dag känns det som. Igår var det ju busväder och innan dess har varenda dag varit den andra lik. (bortsett från lördag då det regnade spik)
Jag ska ta ett djupt andetag å gå ut en stund sen faktiskt, slänga lite återvinning å när jag ändå är så duktig så ska jag kila förbi solariet. Jag är BLEK!!! Inte solat nåt sen innan jul....
(20 sekunder såga man solen....bör tilläggas...grått, grått, grått....)

Liza kom förbi här igår, fikade lite, pratade lite skit, körde ner på stan å hämtade hem kinakäk. Gutt med sällskap :) Å tack för de fina blommorna, det hade du verkligen inte behövt köpa....

Jag måste vända tillbaka dygnet lite, sömnen funkar horribelt dåligt. Gick å la mig ganska tidigt igår men kunde inte somna. Hade tänkt att jag skulle gå upp när Mankan gick, men jag var zombie-trött så jag var bara tvungen att ligga kvar. Hilfe!

Har iaf ringt ett samtal för att försöka få ordning på tillvaron, men givetvis är "anknytningsnumret du söker är ute för tillfället, återkommer 12.30" å man kan ju ge sig faen på att när man ringer 12.35 är anknytningsnumret inte där mer idag. Vi får se vad som händer under dagen....

Ska väl börja se mig om efter nåt att äta, BÖR äta....



Tack Liza :)

Sevensleeper

Swenglish my friends, Swenglish....

Jobbhelgen är över, thank God... min kropp tyckte att den behövde sova länge idag, tio i tolv kollar jag på klockan. Hoppla! Halva dagen har gått förbi en....men nu känner jag mig utsövd och "pigg"....Så "pigg" man kan känna sig med lite halvfebriga ögon, nysig och oförskämt snorig näsa, mensvärk och skolångest.

Lillchiefen gav mig en riktig jävla bomb igår, pressad apelsin+vatten+nästan ett helt rör c-vitaminbrus. Det var tamejfan bland det äckligaste jag druckit. Tog typ 7 timmar å få i sig....haha...Inte fan kände jag mig bättre, snarare lite små-illamående.

Sovit ganska dåligt inatt, vaknade å fick springa å hämta mer snorpapper... SÅÅÅ trött på detta nu!

Fått levnadtecken ifrån My :) Saknat den lilla skruttan! Hon är tydligen i samma skick som jag, så vi får se till å ynka ihop oss i veckan.

Idag har jag ingen som helst aptit...har druckit två koppar kaffe, men känner INGEN hunger! Detta skall tas ganska allvarligt, då fröken Svensson är en sån som glupskt kan sätta i sig både två å tre portioner mat om det bara ges tillfälle (och om hon får göra det lite i smyg...annars skäms hon jue)
Bakar iaf matbullar, sånna dära trekornsbröd som man bara lattjar ihop med lite vatten. Helt i min smak, lätt å göra å smakar ljuvligt gott faktiskt :) Det stod att det skulle bli 20 småbullar eller stora bröd....hmpfh...my ass, det blev tio bullar i Sicka-format ;)

image387


Näe, dags å hutta igång ugnen så den är med på noterna nu när bullarna snart jäst färdigt....
Vad ska jag göra mer idag? Få ordning på livet tack...
Städa ut de få julsaker som fortfarande är uppe här, julen är över tack å adjö!
Fattiglapp som man är så har jag rensat ut massa kläder som ska ut till försäljning, det finns ingen som helst anledning att spara jeans i tre outnyttjade år till bara för att man hoppas komma i dom "en vacker dag". Skulle jag bli så "smal" en dag framöver får jag fanimej köpa mig nya dyra jeans.
Sugen på sköna jeans i stl.29? hojta...hehe

Ugnen var det ju....


Mår skit...

Nyst 565 ggr idag tror jag...huvvet är heltjockt å kroppen skriker NEEEEEEEEEJ :(

Ska gå i ide nästa vecka (inatt efter stängning vid 24 med andra ord)

Koma here I come

Status

En statusuppdatering kanske....?

Ingen större förändring....

Sådärja....


Jag är lite halvdålig på att skriva vad jag gör, för jag GÖR faktiskt liiiite saker då å då ;)

I fredags åt vi go middag här hemma å kikade på film. Återigen ger vi DaVincikoden en chans, somnade ju sist. Men nu såg vi bara halva, så en vacker dag ska vi se del två.
Gårdagen....klockan seeegade iväg. Man tar ju inte direkt sig för å gör nåt innan man jobbar. Å jag kände att jag bara skulle slappa innan, man vet aldrig hur kvällen artar sig.
Strax innan jag skulle åka började det regna här i stan...så det var isgata å isbil på väg till jobb.
Regnet blev spik, spiken blev snö....
Lugnt på jobbet, men alltid blir sista timmen stressig av nån jävla anledning. Folk verkade ha vett å stanna hemma....
Hem å i säng.... sovit skitkasst inatt. Vaknat med jämna mellanrum å inte kunnat andas/torrare mun än Sahara. Så idag tog jag mig en låååång morron i bingen.

Dricker kaffe...lyssnar på låten som gör mig SÅÅÅ glad just nu. Jag totally älskar den.....
Yves Larock - Rise Up

Snart lite käk i magen å göra sig i ordning...jobbar ikväll, börjar halv fyra.... sen är jag ledig fram till nästa helg. Hoppas och tror jag... skulle behöva ta tag i mitt liv.

Passar på att hälsa Christoffer välkommen till bloggen ;) haha....

Nu när både arbetskollegor och mamsan läser bloggen (som dessutom hojtade ut adressen till fan å hans mostrar på julafton, så fan vet vilka ni är som läser???) ska fröken Svensson behöva tänka på vad hon skriver.... äh.... jag är ganska rumsren ;)

Ciao

Purk


Idag är jag bara snor....snor rakt igenom...


Done

Färdigstädad....(dock liiiite halvhjärtat)
Nästan färdigtvättad....ska bara hämta upp det torra i källaren.
Känns sååå skönt att ha det städat inför helgen, å vad har man för val när Mange säger "jag städar som princip inte på fredagar å lördagar för då ska man va ledig".....När har han annars tänkt å städa? Söndagen.....skämtar du?
Jaja...skönt iaf....

Har samlat vuxenpoäng idag oxå....passade på att frosta av frysen, något som inte är så påfrestande å ansträngande. Till lunch lagade jag köttfärssoppa med chili, det satte fräs på snoken kan jag lova!
Inte sovit idag....får se när jag slocknar ikväll....

Sängen ser sååå inbjudande ut med de nya fina sängkläderna! Tack svärisarna....

Ikväll blir det späckad fläskfilé med klyftisar (om jag får bestämma) å sparris med parmaskinka till förrätt... man vill ju najsa till det nu när jag jobbar typ tre helger i rad :(

Näsan rinner.... för den som antecknar så har jag nog haft näsblod 15 ggr idag....

Ska ringa å stressa hem sambon nu....han har FAKTISKT slutat nu ju...


Det är ju inte sant ändå...

Varför i helvete ska alla jävla räkningar (läs: jag har egentligen inga...betalar egentligen bara radiotjänst och min mobil å jag har kvartalsräkningar) komma samtidigt?
 Å varför NU, när mitt konto är på minus....
Sprang glatt ut i hallen för å hämta posten som kom nu, men vad möts man av? Radiotjänstkuvert...å de jävlarna ska väl dessutom höja avgiften läste jag.

Jag blir så lessen, vill bara krypa tillbaka under min sten å stanna där... men idag står stortvätt å storstädning på schemat. Får se hur långt jag orkar.... är INTE alls piggelin. Är i valet å kvalet om jag ska sjuka mig inför helgen, känner i ögonen att jag har lite feber...men jag har ju aldrig varit sjuk innan, å man vet ju vad man sätter dom i klistret om man sjukar sig....får väl helt enkelt stå ut :(
Om jag så får sova hela nästa vecka för att kroppen ska återhämta sig....

Blä...

Purk

Orolig över intelligensen....

Försvinner det hjärnceller när man nyser? Då borde min IQ vara nere på minus....

Ska strax äta lite... pasta med pesto, kycklingfilé, grönsaker (läs morot, för det är det enda huset bjuder) och parmesan.
Har rensat i kyl, frys å skafferi....alla 2007:or var ju lätt å rensa ut nu :)

Det kliar i tänderna så jag blir tokig.... kommer gå upp 10 kilo om jag måste småknapra på saker hela tiden. Eller bli tokgul för jag bara knaprar morot eller knäcke....

Nu borde filén va klar i ugnen.... det var en halv jävla kyckling...så jag får nog lunch till imorrn oxå.

Vill va pigg....skit oxå!

(Vicken tur man har att Våra bästa år finns.... somna i soffan till det är lovely! haha....för hur många månader ska det gå innan man kan hitta mördaren i Salem?!?!?! inte undra på att serien hållit på i över 30 år?)

over and out....

Gott nytt, snuva å ostruktur

Åh, snart kan man nog nästan rösta fram mig till den mest inaktiva bloggen?
Har varken orkat eller haft tid å sitta här känner jag....

Nyårsfirandet har varit bra, somnade innan tolvslaget men vakna till liv så jag fick se lite raketer. Skumpan låg dock kyld å färdig kvar i kylen....jaja...så är det ibland. Man kan ju inte va pigg jämt? Har man varit upp sen halv fem på morron FÅR man somna vid 22 ;)
Gick en promenix på stranden o
ch plockade lite snäckor....(kanske dags å plocka ur fickorna nu Svensson?)
Åkte hem å käkade lite, hade lovat att jobba på kvällen... så jag jobbade 16-24 å lillchiefen hoppa på mig så jag fick jobba 8-16 igår oxå.
Dessvärre var han inte det enda som hoppat på mig, elaka bacillusker har attackerat mig kropp å jag är numera halvdöv, jätteförkyld å har ont i leder å huvud.
Hade satt upp tvättid i morse men upptäckte igår att vi saknar tvättmedel (vad saknar vi INTE liksom) så jag fick sova lite längre idag. Tror där är tvättid imorrn oxå....får handla idag.

Har noll koll på allting känner jag.... varken pengar, hemmet, mig själv, eller framtiden....jag hatar verkligen att inte ha kontroll!!! Blir stressad in i märgen....

Ska väl försöka få i mig kaffet jag faktiskt satt på (mest av rutin, inte sug) men jag känner inte alls att det ska bli gott. Fick en ny kaffebryggare i julklapp av bröderna.... najs!
Sen är planerna för dagen att ta tag i studiesituationen i vår, att städa lite..... får se hur mkt man orkar, just nu vill jag bara dra täcket över mig å se på film/sova i soffan.

Ynklig Svensson som bara vill till friskis å spralla loss....innerst inne :(

RSS 2.0