lårkaka på armen?!

En arg Edvin sparkade sin envisa mamma som vägrade läsa saga utan att först ha borstat tänderna...Helt otroligt rimligt att då fläska på ordentligt med en riktig hälspark på underarmen, right?!? Om det känns precis som en lårkaka men sitter på armen, vad heter det då? Armkaka??? ;)

Mysmorgon <3

God morgon vecka 13!! Vi börjar veckan med mysmorgon och sovmorgon, tacksamt eftersom de stulit en timma av ode och Mange var uppe i ottan för att ta morgonflyget till Stockholm. Helgen spenderades i stugan. Lördag - skitkallt så vi gick på stan och sen elda vi som satan så vi fick upp värmen i stugan. Söndag - skitvarmt men Edvin var less, han ville hem... Suck! Han är förkyld, hostig men ingen feber... Sovit gott inatt så nu kör vi! Lite ledsen i ögat när jag ser att det är frost ute o jag måste leta upp vinterjackan igen :( Nedförsbacke till påsklov!!!!!

veckan vänder

Ingen är nöjdare än jag! Onsdagen är ju min längsta dag i veckan dessutom så en torsdag till 14.30 å sen halvdag på fredagen känns ju ok, gör inte ont om vi säger så ;) Imorgon ska jag hålla möte vid 16, vilket känns rätt illa iofs... Edvin slocknade i soffan här för 20 min sen o Mange blir sen idag. Han skulle käka å se på hockey med jobbet. Så jag ska äta popcorn, städa, vika tvätt å sen med gott samvete nöta soffa :) Å så ska jag kolla vidare efter en väska och nya sneakers!

Grått

Vilken tur att jag inte sett på väderprognoserna på ett tag, har dock överhört att det ryktats om sisådär 15 grader och sol!?
Idag är det 6-7 grader och grått grått grått :( Imorse när jag körde till jobbet var det regnigt! YUCK
Känns som höst. Nu vill jag ha lite goare väder så man liksom kommer igång. Jag börjar tro att jag går på solenergi.

Tisdag idag och dagen gick fort. Gårdagen gick oxå fort, sista timmen spelade jag och min lärjunge badminton. Det verkade ha varit roligt för han har önskat att vi nu gör det varje måndag eftermiddag ;) Gratis träning på jobbet tackar jag ju inte nej till!


Ramlar in lite dollars med skatteåterbäringen i år oxå, vi kom överens om att de ska gå till en resa iom att vår lilla vårtripp blev inställd.

Edvin o jag har fikat på kladdkaka med lite vispad grädde och hallon, gissa om Edvin åt!! Huj huj, säkert 4 lass ;)

Han trivs jättebra på sitt dagis nu vilket är jätteskönt. Bara man vinkar rätt innan man går så... Oj vad han lär sig saker där! Han kommer hem här å drar sånna ramsor och sånger :) Härligt att höra. Å så har han en ny "tjej" där oxå som passar upp lite på honom, söte! Till hösten börjar nog gamla tjejen på samma avdelning igen, spännande att se om de är lika tajta då! De träffas då och då fortfarande om Edvin är en stund på stängningsavdelningen eller ibland när hon är med å hämtar sin storebror som nu går på E:s avdelning. Sååå härliga ihop och det har liksom alltid varit något visst mellan de där två.


I söndags så var förresten mina päron och brolla här på lite besök. Firade Mange lite i efterskott men märkligt nog var det Edvin som trodde det var födelsedag?!? haha...bortskämda unge!
Vi var ute å spatserade lite i omgivningen och E fick stolt visa sitt "nya jobb". Sen åkte vi till Mormors Skattkammarö i Lund å Edvin fick leka av sig...eller ja...vi andra oxå!
Till och med mormor övervann sin rutschkane-fobi och åkte :)
Ni som är vän på facebook kan ju checka in min käre far åka!

Inte blivit så mycket klokare på vilken väska jag vill ha...men det ger sig hoppas jag! Lutar åt nåt liknande den med hunden, eller rentav just den, men jag anar att inte datorn gå i den vilket jag ju helst skulle vilja.

Trött kille jämte i soffan, blir nog en pärs att laga mat och hålla honom vaken samtidigt! Får se om han rentav kanske vill hjälpa till...




Vårpimpat balkongen lite... De röda pinnarna är "hittepinnar" från lekplatsen ;)
Trodde inte de skulle hålla sig så röda å fina...
(bortse från de gröna brädorna, de kommer inte vara gröna så länge till...jag satte ju ut utemöblerna, men till ingen nytta :( Blåst de få dagar det varit fint så än har vi inte ens landat rumpan där)


Me myself and I?

Hmm... sällan jag känner mig mer schizofren som när jag ska köpa en ny väska...
Min trotjänare sen inte ens ett år (arg) har gått sönder i sömmarna :( Jäkla Esprit-skit!
Med andra ord så är jag på jakt på en ny väska. Jo, å så har jag ju sett reklamen på tv där Bonnier säger att "alltför många kvinnor gör felet att de enbart har en väska som de sliter" blaha blaha...xcuse me, jag är ingen Bonnier så jag är glad om jag kan ha råd att köpa EN någorlunda prisvärd bra väska.

Har alla kvinns samma problem som jag?!? Jag blir helt ifrån mig... ska jag ha en sån eller en sån?!?

Krav jag har är:
  • Den ska vara stor nog så att jag kan få i min Mac i den, alltså rätt rymlig
  • Den ska ha minst ett mindre fack inuti så att man kan gömma sina tamponger och other girly things, så de inte flyger ut i farten när dator dras ut....ej hänt än, tack å lov!
  • Den ska ha såpass lång/långa handtag (å vafan heter det då?) att jag kan slänga upp den på axeln utan att armen stasar å blir tom på blod
  • Den ska passa till vårjackan som är en svart skinnjacka, ska man då ha svart eller i helt annan färg? Jag VILL ju gärna ha mycket färg eftersom jag är en grå mus i sig...
  • Inte för mkt lull-lull å blommor å skit
  • Är jag en sportis, eller en mer "lady"??
Som sagt, man kan bli schizo över mindre??


En sån här tilltalar min "nördighet" coolt med gammal karta på liksom ;)
(bagsandfashion)


Lite småloj i färgerna...men jag älskar jycken å allt annat utom tofsen...får lite Montazami-vibbar på allt med tofs. Varför måste det vara en tofs på en väska?? Dragkedjan går ju å dra igen utan, så jag skulle klippa pronto!
(bagsandfashion)

Åhh, en liknande sån här hade min mamma i garderoben när jag var liten...alltså måste den varit inne tidigt åttiotal eller sent 70? Jag gillar idén men kaaaanske lite långtråkig?
(Åhléns)

Simpel, gillar att det är två alternativ till hur man vill bära den... men liiiite väl tråkig :/
(Åhléns)

Eftersom jag är obotlig sneaker-tjej så kunde ju en sån här kanske passa? Även om jag inte rådiggar Converse-skor utan hellre föredrar andra märken... Rymlig och bekväm men kanske inte så najs utanför jobb, ibland vill man ju vara lite mer "proper"? Å så speciellt sportig kommer jag ju inte undan med å vara ;)
(spartoo)

Jaha, kära ni som känner mig...pliiiiiiz ge mig smakråd! Jag behöver en spark i baken annars kommer jag snart gå runt med en sån här:

;) Just nu panik-kånkar jag runt med en tygväska "tygpåse-style" och jag är sjukligt svag för tygpåsar men jag måste ha en ordentlig väska punkt slut




Måndag...

...å dags att vila upp sig?!?

Förstår inte vad som flugit i min käre son i helgen. Tycker överlag att hans öron har slutat att fungera, finns det nån garanti som gäller för dem eller är det kört där??
Han har från det att han vaknat haft små ljuspunkter men däremellan har det varit ordentliga psykbryt då han lipar, slåss, skriker och beter sig så illa att både jag och Mange varit nära att packa väskan å dra :(
Vår treåring är tillbaka med besked...

Vi fungerar ju lite olika där oxå jag och han, Mange är lite struts å stänger gärna in sig för att undvika...jag ger mig inte utan bråkar vidare med den lille terroristen :/
Kallar honom HSB (Han som bestämmer) fast egentligen betyder det i vår översättning Han som TROR att han bestämmer ;)

Både Mange å jag är rätt överens om att det var skönt att denna helgen är över så vi kan få "vila" upp oss på jobbet några dagar nu, känns hemskt att säga men det var skönt att få lämpa av honom på dagis idag :´(

Jo, Mange är inte sjuk längre...kanske verkar som hans flunsa tog kål på mig ;) Men icke... jag och Edvin klarade oss undan både spyor och feber! Krut i oss...haha

Annars händer la inte så mkt skoj...livet i ekorrhjulet rullar på som vanligt. Lite oro i magen och längtan efter vår, familj och stugan...that´s about it! :)

Nä, nu ska jag förbereda lite lektioner...haha...var ju därför jag satte mig framför min vita hjälte!

So long

Idag flaggas det förresten för Vickan! (Men jag tolkar det som att vi flaggar för mig, eftersom jag fyller om 6 månader starting countdown 2day!)