Näst sista

Näst sista semesterveckan här nu (ja för vissa då, jag har ju inte semester direkt!)
Vad pysslar vi med? Vissa dagar händer mer än andra, var ju ett tag sen jag skrev nu (igen, jag vet...men datorn blir liksom bortprioriterad).
Vi har bland annat varit på Hallands Väderö, ett jäklars skumpande i båt för att komma ut till en ö där man såg en fyr, lite natur och trampade i fårskit.... (ska sanningen fram är jag bara bitter för att kiosken där inte var öppen å jag var grymt sugen på glassen som jag utlovats!)
Käkade iaf god mat på Hamnkrogen i Torekov och fyndade lite på Rackarungar och Teddykompaniet.
En dag åkte vi till Varberg för att besöka Fun City, nåt äventyrsland-aktigt som låg mitt ute i ingenstans. Vi har nu döpt om det till Not so fun city, kändes lite som om de köpt upp en massa sletna attraktioner avlagda från andra äventyrsland... Hade väl iofs kanske haft lite roligare om vår treåring inte varit så feg å vägrat göra allting han förut varit så stursk över. Tur jag hade lite rabatt in där och att inträdet var billigt....
Åkte in till Varberg å käkade lite istället, ooooooooch håll i er! När vi ändå "var i krokarna" så ramlade vi inom Ullared!
FYYYYFAAAAN, jag åker ALDRIG mer dit när folk har semester och tydligen inget bättre för sig :( Å om jag skulle envisas med att åka dit alls så åker jag utan Mange å Eddieboy för han tycker INTE om att åka vagn längre så jag hade honom på armen 90% av tiden där.
Jag hade ju sett fram emot MQ:s outlet där, men den visade sig ha hunnit stänga innan vi hann dit....suck!

Förra veckan var vi hemma i Hbg en snabbis för det var äntligen dags för vår "Ladies Night" i Ugglehuset :)
SOM jag har längtat efter mina töser!
Vi hade en jättehärlig kväll med god mat, god dricka och mkt skratt men även en och an
nan tår. Ciliah har lite bilder från kvällen i sin blogg, kan väl inte annat än tacka (?) för de fina bilder som ligger där på moi....passa sig fröken för av nån anledning har jag kort på dig i ganska blygsam klädsel ;)
Dagen efter var jag aj aj aj så bakis! Men det var det värt....

Vad har vi mer gjort? Vi har målat, målat och målat.....Mange har snickrat en spaljé som han är sjukligt stolt över. Vi har fyndat lite på Smått igen....de hade 70% rea på mkt fina plagg, bland annat har Eddo nu en superfin GRÖN (!) wct-overall från NovaStar :)
Igår var vi på nån bondgård där vi kikade på diverse djur, bland annat hade de små söta får och kattungar :)

Planerna den här veckan annars är få, troligen åker hela familjen (ja alla familjerna då) till Göteborg på torsdag och gör Liseberg osäkert. Sen blir det ju Gbg på fredag oxå då vi ska gå på U2 :)
Får se hur det går med barnpassningen där.... Eddo är inne i en riktigt gnällig period just nu, tjurar ihop fullständigt titt som tätt :( Det blir både gula och röda kort för hans del.
Tur han är så söt och go mellan varven så man inte kan bli särskilt arg på honom :)

Nu har han och hans pappa sovit förmiddagslur nr 1 färdigt så nu är det dags för lite underhållande av pys.....redan gnällig och håller på med sin nya grej....att andas med näsan högt och fort och låta som en gris ;)

Nu är han oroväckande tyst nånstans! Dags å sjappa!

Update

Oj, nu var det ju ett tag sen igen!
Har hänt en hel del sen sist. Vi åkte ju hem till Smauland en sväng, släktträff och sådär. Mysigt att vara "hemma" litegrann. Edvin trivs som fisken i vattnet hos mormor och morfar!
Sen bar det än mer österut till Öland där vi spenderade må-ons tillsammans med Henke och Sanna i Djupvik.
Mellanlandade en natt i Goodridge innan vi åkte hit till västkusten och stugan igen.
Får se hur länge vi stannar här...bättre uppdatering såsmåningom, promise!


So long!

Egentid

Idag har jag klippt mig...finally! :)
Numera har jag en kortare (nähä?!) frisyr och slingat i nyansen "Strawberry Blonde"....
Blonda och kopparfärgade slingor skulle jag väl vilja säga hellre, men ok, jag är inte svår så ;)
Kändes märkligt att starta igång Stella och bege mig in till stan på egen hand. Aldrig vart där själv innan jue!
Vädret idag har varit växlande, mestadels finfint väder men så mulnar det på skitfort och så kommer det ett spöregn å så klarnar det lika fort igen.

Eddo sitter hos pappsen å gnager på melon...tröttgnäller så han ska väl snart gå å lägga sig.
Today I'm sober, erbjöd mig att köra in å hämta Nilla senare ikväll. Annars har jag minsann druckit ett glas eller två varje dag. En kväll drack jag 2½ glas rödvin men hooooly smoke va jag blev påverkad! Var redan bakis när jag gick å la mig :(
Får ju öva lite mer nu så jag inte super mig under bordet när jag å mina hot mamas ska ta en vin/öl/drink/alltdrickbartmedalkoholinblandat-kväll....man tåler ju inte så mkt ;)

Imorrn drar vi till Småland och mina föräldrar, åker nog framåt kvällen har vi tänkt. Lördag är det släktträff på pappas sida, ska bli skitkul :) Om vädret blir skapligt sen så drar vi än mer österut till Öland och hälsar på Henke och Sanna i några dagar....
Så ser planerna ut!

Heeeeeybaberiba ;)

Tråktisdag

Jaha, vad ska man hitta på idag???
Halvdant väder, ömsom regn ömsom uppehåll. Lillepys är rastlös och småsur som vanligt, just nu sitter han med en plastbunke å asar med på golvet. Det krävs bra fantasi för att underhålla kiddo :(
Gårdagen spenderades litegrann i stan, tänkte jag skulle kolla lite efter frisör men det blev inte riktigt tid till det utan vi sprang mest i barnklädesbutiker. Hittade en fin blå munkjacka till Eddo som var till halva priset (halva priset på allt hos Smått!) så det blev givetvis affär. Stl 74 var det men var jättestor så den är nog lagom i höst...
Sen fick han en outfit av farmor oxå som var jättefin och lagom i höst.
Jag är i desperat behov av en klippning, men inte till det pris jag brukar betala för det säger min semesterkassa strängt nej till. Känns hutlöst att betala det :(

Nähä, tror det blir en liten tripp till stan och ev. tropikhuset...

Bajslass to take care of

Höres

Mellanlandar

Sovit en natt hemma i Hbg, kollat post och lite sånt. Åker väl upp  senare idag igen är det tänkt.

Utlovade lite pics, så vi testar igen...


Blir mycket badande!

Att ligga på mage och skvätta runt är hur kul som helst! :)

Glad skit leker ute på gräsmattan

Såhär sitter han i blomsterprakten :)

Superstar-rosor som är lika stora som min handflata!

Buskros-historia

Kikar på oss andra när vi tar ett kvällsdopp...

...så det är ju inte mer än rätt att även pys får bada fötterna i Kattegatt!

Köpte ny gåstol som är poppis både hos stor och liten..."Hjälper" till lite...

...och det verkar ha gått finfint i alla fall!

Så långt har jag tömt kameran....mkt fler bilder såsmåningom.
Nu är vårt lilla gnällmonster vaken igen, ligger här på alla fyra å vill ha min uppmärksamhet.
Värmen, snorig näsa och tand på g (?) är ingen bra kombo....trust me :(


Nu tar vi tag i dagen!

Heybaberiba


Gomiddag Juli

Första juli idag och det är ju en hiskelig otur att det inte finns någon våg här i stugan! (läs egentligen: jädrars tur att det inte finns någon våg då jag garanterat inte uppnått mitt viktmål)
Inte ens blivit så mkt promenerande, det är ju på tok för varmt! Idag har vi tagit en kort promenix jag å E-boy, lite mellandag idag med soldis men en tryckande hetta. Åska på g...Får gärna åska o regna lite nu, men gärna ikväll eller inatt.

Dagarna har rullat på här. Solar, badar, myser i skuggan med lillis, äter gott, badar i pölen och bara njuter av ledigheten.
Igår tog vi en snabb tripp till stan å köpte lite nya sommarkläder till moi, förra året var jag ju tjucker så då var ingen idé att köpa nåt så nu glipar min sommargarderob tom.
Blev påfyllt igår iaf och ett flak öl och en gåstol till pysas fick följa med hem....så nu sitter/står han här å rejsar runt och för ett himlans oväsen. Batterierna i "flygplanet" han sitter i åker snart ur för jag är redan lagom less på ljudet ;)

Kusin Lukas med fader är här sen några dagar och ikväll kommer resterande ur kusinligan hit. Får se hur vädret blir framöver här, kanske blir till å pausa lite om det blir regn och återvända söderut för några dagar. Det är ju inte så kul att sitta här å häcka inomhus och det är ju svårt att få lugn med huset fullt så pysas kan komma till ro och sova om dagarna.

Det sägs ju att det är av barn och fyllegubbar man får höra sanningen.... Lukas frågade häromdagen om jag hade en bebis i magen :(

Nähä, jag är lite trött på solen idag så jag ska försöka spendera lite tid i skuggan och måla vindskivor to da house tror jag.

Lissen bebis här....tänkte huttat in lite bilder här men det segar satan på blogg.se så vi får ta det nån annan gång

Heybaberiba